Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Domnu’ Morar, Danele, mă autodenunţ

Domnu’ Morar, Danele, mă autodenunţ

Cu ocazia realegerii dumneavoastra ca secretar general al procuraturii politice, la propunerea tovarasului-gradu’ care in vara v-a propus sa va luati viteza catre varza de Bruxelles, doresc sa va semnalez urmatoarea captura, cu linkul-marturie.

In speranta ca veti fi la fel de vigilent ca si pana acum, sper ca, dupa ce o sa ma umflati de la usa studioului, veti inapoia la buget, pe vreme de criza, miliardele pe care noi, romanii, le-am platit ca daune domnului Ciupe, pe care dumneavoastra l-ati tinut ilegal, dar plin de profesionalism si de bune intentii, in arest. Si, daca tot veni vorba, inapoiati-i si lu’ nea Micky puscoacele alea de la Fanel Pavalache…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

36 thoughts on “Domnu’ Morar, Danele, mă autodenunţ

  1. Un gest urat . Erau pregatiti sa te dea-n fapt si altii dupa frumoasa traditie mioritica .
    Apropos de puscoace : ar putea sa-l salte pe nea Miki pentru alea de la Ciorogarla asa de control…

  2. Teatru scurt pe doi … pe unele surse …

    Basescu: Preda-te!
    Predoiu: Ma predau si-ti re-predau satarul. Servesc hatarul!
    Morar: Traiasca falimentul si lichidarea Bancii Religiilor si-al socrilor prinsi in ea!

  3. dezinformare, arme munitie / explodez..
    astia chiar nu au rusine. cum pot sa distraga atentia de la mizeria lor. ne arunca praf in ochi cu arme disparute. cine crede asta.
    ma intreb ce or sa mai scorneasca imbecilii..

  4. Mi-l aduc aminte pe stimabilul senator dintr-o emisiune recenta a Antenei 3. Da, sigur ca da a mai fost invitata si o doamna distinsa din partea celulalt partid de conducere – PD-L –ul bineinteles ma scuzati ca nu am retinut numele niciunuia. Acum imi aduc aminte de nimic, de o prestatie televizata in care a confirmat statutul dumnealui de reprezentant din valul doi de la putere. Doar moderatorii acelei emisiuni au salvat totusi ce era sa devina o regretabila pierdere de timp, ei isi merita banii. Deci nu e chiar la putere ci mai degraba implicat in jocul puterii domnul din imagine ca si colega de coalitie invitata odata cu dumnealui. In fine, ca citeste blogul domnului Ciutacu nu e rau, dar nici un rezultat bun nu pare sa aiba aceasta indeletnicire a domnului senator. O intrebare am si eu: daca il citeste, de blog e vorba, de ce nu comenteaza? De ce nu se opune unor opinii sau curente? De ce nu explica? De ce nu adduce argumente? De ce nu se lasa de citit daca e asa de inutil pentru domnia sa?
    Domnule senator daca cititi aceste randuri sa stiti ca ar trebui sa le acordati mai multa insemnatate decat la subtitrarea unor filme – si eu citesc subtitrarea tot din hobby ca uneori mai stiu si limba vorbita. Astia care vedeti dumneavoastra ca au nume, unii caraghioase, sunt chiar oameni care isi exprima pareri si opinii. Poate unii dintre ei s-au dus la vot, pacat de ei, poate unii dintre ei nu s-au dus, au fost la pescuit ca oricum s-au gandit ca nu “prind” nimic, indifferent de categorie ca senator dumneavoastra ii reprezentati pe toti acesti oameni in parlament. Si vestile devin mai proaste…stati pe blog pentru detalii

  5. Asta nu e acelasi Micky Spaga care a intrat la CNSAS neprihanit, necolaborator, imaculat si la iesire a declarat candid si parca putin surprins: “M-au gasit gasit maior”? Parca el e, nu?

  6. Băselu’ chiar are chef de glume. Domn’e cu ce l-a supărat aşa de tare pă Danel că nu mai poa’ să scape de el? Şi-o fi luat Danel neşte prenadex dă nu mai poa’ să-l ia nimeni de pe scaun? Şi tocma’ pă criza asta să dea el banii pă prenadex, când tocma’ Băsel zicea că nu e voie să cumpărăm de la supermarket?! E clar nu e omu’ Băselului Danel ăsta!

  7. Dane, de ce nu “ataci” la chestiune? Observatiile postate ,puteau fi puse foarte usor intr-un plic cu adresa paratului.In rest numai bine!

  8. daca deschideti subiectul brasov, puneti va rog si problema legalitatii si a veridicitati sumei de 400000 euro care nu pot rezulta din tranzactiile unei zile de schimb valutar; pe autocarele turcesti ies zilnic milioane de dolari din romania, in fişicuri de 10000 la fiecare pasager!!! toti banii facuti zilnic de straini in romania ies seara din tara!!!

  9. …iar cu armele de la ciorogarla…serviciile romane n-au oule americanilor să implodeze ceva turnuri gemene pentru a provoca măriri de buget ptr armată si inarmare…FĂCĂTURĂ stil răpirea din irak!

  10. Ee se pare ca dominatia basesciana asupra DNA-ului va continua, nea Danel’ e iar shaf, iar o sa vedem zambacciane si dosare ca al lui Becali, bazate pe presupuneri de dari de mita si pe niste interceptari, acum legale de convorbiri, platite de ,normal, omul de rand… Am devenit imun la toate magariile d paci d prin statu nostru bananier, am ajuns chiar sa imi doresc sa intre romania in gard, macar asa sa scapam de incompetentii astia…

  11. @ Dan

    Ce naiba ai? Esti gelos? Cata compunere ca sa te compari cu Miky la limbi straine! Sau te macina frustrari si patapievi-cisme?

  12. Dumnezeu l-a facut intai pe Adam. Vazand ca e singur, a creat-o si pe Eva, apoi a zis:
    “Adam vrei o femeie? Alege!”
    Asa e si cu sistemul electoral. Indiferent de ce sistem de vot avem,pe lista,uninominal etc., atata vreme cat oferta electorala e putina si proasta, tot rau va fi.
    La noi problema cea mare nu este dreptul de a alege, ci este dreptul de a fi ales, care este extrem de restrans.
    Sunt foarte multi oameni in tara asta care ar fi si cinstiti si cu idei si bine intentionati,dar nu pot accede la putere fiindca dreptul de a fi ales apartine numai anumitor persoane. Principalele partide care se rotesc la putere au creat un cvasi monopol al dreptului de a fi ales, de aia in parlament ii vedem mereu si mereu pe aceeasi baieti.
    Cei care se duc la vot sunt siliti sa aleaga doar din membrii acestor gasti.
    Dreptul de a fi ales, exista doar in constitutie, in realitate, daca nu faci parte din principalele gasti politice, din postura de cetatean nu poti candida.
    Daca nu ma credeti, incercati sa candidati!

  13. Dupa parerea mea locul lui Serban Mihailescu este la puscarie , dar asta nu inseamna ca trebuie sa stea singur .
    Trebuie sa-l ia si pe Adrian Videanu , pentru mandretea de borduri cu care ne-a procopsit .
    Mai sunt si altii .
    Ce mi se pare mie naspet , este ca dintre atatea cadouri facute de adrian nastase atunci cand era prim-ministru , si multe alte chestii , DNA se agata doar de termopane .
    Vad ca privatizarea Petrom astora de la DNA li se pare cuser !
    De Sidex , si de multe altele nu se spune nimic !
    La Roman Brasov a fost totul bine ?

  14. Toti avem idei, avem reprosuri dar numai intre noi. Il intereseaza pe Base” ca am platit noi gafele lui Morar ca sa nu-l mai tina la DNA? Doar nu e efectat direct ci numai prin prizma unor probleme personale bine ascunse de acest papusar. Cel mai tare ma ingrijoreaza insa gripa lui Base” care a imprastiat microbii in toate sferele puterii. Cum sa mai fie Predoiu corect cand a stat langa base”? Dar, apropo de Miki: de ce nu dispare precum Gusa care se vrea regretat? Cat privesc alegerile, va confirm ca daca nu ai pile mari intr-un partid degeaba nadusesti cum a patit madam nedelcu de la PD_L de iasi care a umplut satul si chiar comuna mea cu galeti portocalii.

  15. ciutacu’ preda-te. lasa tigara, mergi la sala.
    fa-ti si tu viata un pic.
    nu mai faceti ma atatea spume pe antena 3. felix e in unsprezecelelui base acum. aveti tara pe din doua. nu e nevoie sa mai agitati

  16. D-le Ciutacu acum cateva zile va scriam si va spuneam ca o sa apara probleme in toate sistemele de aparare nationala. Iata ca am avut dreptate si lipsa de cunoastere a directorilor (detasati, numiti politici) din penitenciare (pt ca banuiesc ca nu poate fi vinovat un angajat care nu are nici o treaba cu astfel de cazuri), incep sa iasa la suprafata intr-un mod deosebit de grav. Faptul ca acel ucigas de la Brasov a fost eliberat din penitenciar este foarte grav si este o lipsa de raspundere din partea multor oameni… O sa vedem ce alte cazuri o sa mai apara, desi imi este teama pt ca poate fi oricare dintre noi in locul celor ucisi…

  17. Pentru FuXi,

    Nu sunt gelos si nici nu ma compar cu Miki la vreo ceva crede-ma nu am la ce. A vrut sa scot in evidenta un fapt folosind analogia cu subtitrarea care mi se pare rezonabila si nicidecum preamareata pentru persoana mea.
    Frustrat deasemenea nu cred ca sunt. Nu inteleg de ce ai ales sa ma comentezi pe mine tu chiar crezi ca asta e scopul? Sincer sa fiu nici nu vreau sa inteleg dar cred ca era mai bine daca comentai subiectul blogului – vezi mai sus pe pagina – decat pe cei ce posteaza. Cred ca asta era si scopul. Poti sa il intrebi pe detinator.

  18. eu cred ca aia din UE isi bat joc de noi. daca baiatu’ asta si tanti macovei au luat premii afara…

  19. Poti fraieri toti oamenii pentru un timp , poti fraieri o parte din oamenii tot timpul , dar nu poti sa ii fraieresti pe toti tot timpul.

  20. SALUT VICTOR !

    NU CREZI CA BERCEANU A TRIMIS PE CINEVA SA SCHIMBE BANI LA BRASOV, SI ASA STIA SI SUMA SI ORA …

  21. te-am auzit la gadea spunand ca se intampla prea multe in perioada asta: ciorogarla, drogurile de la constanta, asasinatele de la brasov…, de parca cineva ar vrea sa ne deturneze atentia de la altceva mult mai grav. eu cred ca nu este o coincidenta faptul ca a trecut aproape neobservata stirea ca romania este prima si singura tara din UE care a introdus pasapoartele biometrice. noi suntem amprentati cu totii, incalcandu-ni-se astfel drepturilor de cetateni liberi desi, potrivit legilor inca in vigoare, doar infractorilor li se iau amprentele, care se introduc apoi in baze de date la care se poate avea acces oficial si neoficial, legal si ilegal.

  22. (Off topic)

    In “operatiunea Brasov” si “restul lucrurilor”:

    1. INTENTIA A FOST DE A UCIDE, NU DE A FURA!
    2. “OPERATIUNEA SUD”- TARGOVISTE!!!

    In recentul “caz Brasov” apar elemente clare care arata ca intentia nu a fost furtul banilor, cu uciderea unor cetateni. Ramane de vazut daca era vorba despre ANUMITI cetateni (neintrand, aici, in discutie, soarta lui Gheorghe Lala) sau despre un pretext pentru declansarea actiunilor fortelor de ordine – patrularea cu arme si munitie de razboii. In ceea ce ma priveste, cred cu tarie in a doua varianta.

    Nu am auzit, pana acum, sa fi fost ridicat consemnul in acest sens.

    In filmul evenimentelor apar, brusc, date care confirma ipoteza ca NU recidivistul Serghei Gorbunov ar fi autorul asasinatelor.
    In schimb, apare un alt personaj, Adrian Marius Berceanu, om de afaceri din Craiova, stabilit (pentru moment) in Brasov care “REUSESTE” sa transmita, pe un post TV niste date foarte ciudate despre Gorbunov.
    Astfel, aflam ca, desi dat in urmarire generala (pentru a nu se fi intors in penitenciar dupa intreruperea executarii pedepsei) acesta “iesea la o cafea” in “oras” unde se intalnea cu diversi.
    Mai aflam ca a participat la concurcuri de K1, nu demult (care sunt publice- unele dintre ele fiind difuzate si de posturile TV).
    Mai aflam, indirect, ca acesta frecventa cercuri in care se aflau si oameni de afaceri (de exemplu, Adrian Marius Berceanu – iau cu rezerva afirmatia acestuia ca nu stia de faptul ca Serghei Gorbunov era dat in urmarire generala).

    Toate acestea indica, fara doar si poate, ca SE STIA unde se afla Gorbunov (care, dat fiind trecutul lui, prezinta pericol social- asta, pentru a nu mai discuta ca se eschiva de la executarea pedepsei) si ca nu a fost luata vreo masura pentru a fi incarcerat din nou, cum era firesc.
    Mai indica faptul ca insusi Gorbunov STIA ca se afla in libertate prin “bunavointa explicita” a celor care ar fi trebuit sa il incarcereze. Altfel spus, ca exista un “acord” intre cele doua parti.

    In astfel de situatii, explicatia este (o realitate sinistra): Gorbunov era parte a “gruparii de rezerva” asupra membrilor careia ar urma sa fie puse pe seama asasinate (sau diverse alte fapte penale grave) “calitatea” lor de recidivisti (si, si sau de indivizi care se sustrag executarii pedepsei) fiind un element de credibilitate atat in prezentarea cazului (potential), in fata opiniei publice, ca fiind (fals!) rezolvat cat si in mod efectiv, prin “incarcarea” respectivului (in mod fals!) cu noua infractiune ceea ce ar atrage o noua hotarare judecatorasca.

    Unii dintre acestia (precum asa-zisul ucigas al lui Sasa Disici, in 2001) se “sinucid” dupa ce se lanseaza stirea ca ar fi comis nu-stiu-ce fapta penala (cu care, in fapt, nu au legatura). Cel mai probabil, este vorba despre cei care, in momentul respectiv, se arata necooperanti sau despre care se stie (sau se afla) ca ar spune adevarul in fata instantei.

    In cazul de fata, la Brasov, pentru comiterea crimelor (nemaifiind nevoie sa detaliez de ce spun ca mobilul nu a fost jaful- acela a fost doar pretextul, si, inca, foarte precar instrumentat) a fost folosita o persoana (insist asupra ideii ca e vorba despre o femeie) in directia careia NU s-ar indrepta, cel putin intr-o prima faza, banuielile si cercetarile (in plus, prin bulgarele mediatic, totul se dirijeaza in alta directie).
    Intentia a fost, in mod evident, lichidarea fizica a celor din “campul de actiune”. Subliniez ca a tras in zone vitale (inima, cap)- or, in general, cei al caror scop este jaful, incearca, pe cat posibil, sa nu ucida, ci doar sa raneasca (motivatia este atat de simpla, incat nu are sens detalierea).
    Felul in care a actionat si zonele vitale tintite arata ca nu e vorba despre “o intamplare” (ca in cazul jafurilor in care, infractorii, fara a avea aceasta intentie, provoaca moarta victimelor in urma tratamentelor la care le supun) ci de intentia evidenta de a ucide.

    Cel mai probabil, femeia folosita in acasta actiune criminala (insist asupra faptului ca e o femeie) NU se mai afla in Brasov.
    De altfel, cum nimeni nu a parut a se “gandi” la faptul ca autorul ar fi o femeie, toti incrancenandu-se sa lanseze ca ar fi vorba despre un barbat, aceasta a avut (si are) toata libertatea necesara de miscare.

    Mai fac o legatura pe care, in mod ciudat, nu o face nimeni.
    In afara motivului justificativ pentru dotarea fortelor de ordine cu armament si munitie de razboi, s-a dorit ATRAGEREA ATENTIEI asupra Brasovului (ceea ce, inr-un anumit sistem logic, presupune distragerea atentiei de la alta directie!).
    AICI SE POATE FACE LEGATURA (pe un plan mai subtil, subliniez insistent ideea planului subtil) cu disparitia armamentului de la acea UM din Ilfov.

    O SINGURA DATA pe un post TV a fost difuzata harta pe care erau marcate judetele in care sunt filtre (perchezitionarea masinilor).
    Acestea formau,FOARTE INTERESANT, un “inel” in jurul judetului Dambovita (unde NU se organizeaza- sau nu se organizau- filtre).

    Daca am retinut totul, judetele “parte a inelului” erau (chiar in ziua “cazului Brasov)- in ordine alfabetica: Arges, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Teleorman.
    “Inelul” (prin asta nu spun neaparat ca era vorba de un cerc, in sensul geometric) se “deschidea” catre Brasov (acum, s-a “inchis”, cel putin PRIN patrularea fortelor de ordine in orasul Brasov?).
    Zonele limitrofe (de “dincolo” de inel) erau: Brasov si Covasna; Constanta si Braila; Olt (s-ar putea ca, inspre Vest, sa nu fi retinut toate judetele; oricum, ideea este cea expusa, chiar daca imi vor fi scapat anumite “locuri geografice”).

    Intrebarea pe care mi-am pus-o este cat se poate de legitima si de fireasca: DE CE NU SE ORGANIZEAZA (sau nu se organizau, in acel moment) filtre si perchezitii in Dambovita, aflata chiar “in centrul” cercului?
    Raspunsul imi pare elementar: pentru ca DE ACOLO e(ra) coordonata diversiunea, “scenaristii si regizorii” neavand suficienta imaginatie pentru a organiza filtre si in acea zona (pentru acoperire), pe de o parte si, pe de alta parte, pentru a nu “supara” “varfurile”.

    Ce se afla in Dambovita care sa prezinte interes in context?
    O minte mai sofisticata ar face legatura cu faptul ca la Targoviste (resedinta judetului Dambovita) se afla o UM de “tanchisti” (folosesc special un nume generic) de-a dreptul legendara.
    Nu este un secret pentru nimeni ca, pana la ACTUALUL sef al Statului Major General al Armatei (care vine de la Marina) ceilalti au fost “tanchisti” (ultimul- cel inlocuit, de fapt- fiind Badalan, despre care s-a vorbit intens ca, sub aparenta aprobarii vanzarii unor utilaje militare ca fier vechi- in vremea cand ocupa functia necesara pentru a da astfel de aprobari, deci inainte de a deveni sef al SMG- se ascundea “altceva”, caci utilajele respective erau perfect functionale).
    Pentru unii nu este un secret nici faptul ca, in momentul in care s-a pus problema (foarte bine!) a schimbarii lui Badalan, cel care ar fi fost cel mai in masura sa-i ia locul, era generalul Croitoru, seful Statului major al Aviatiei. Acestuia i-au fost “atarnate” de “epoleti” niste prostioare, care nu-i erau imputabile, si asa s-a intamplat ca nu a ajuns sef al SMG (desi, repet, opinia majoritara era ca ar fi meritat din plin).

    Sintetizand, “tanchistii” au pierdut functia de sef al SMG care, intr-un fel, considerau ca le revine prin traditie.
    Cei cu relatii in cadrul unor “zone sensibile” ale Armatei stiu ca “tanchistii” nu s-au impacat niciodata cu acest lucru.

    (O PARANTEZA INTERESANTA. Imediat dupa izbucnirea scandalului de la Ciorogarla, a aparut pe posturile TV generalul Badalan, care a avut o “scapare psihanalitica”. A afirmat, aparent hodoronc- tronc, desi nimeni nu se gandea la asa asta, ceva de genul “sa nu se gandeasca cineva ca actiunea a fost facuta special pentru a-i lua cineva locul altcuiva in posturile importante”. In acel moment, inca NU fusese destituit generalul Croitoru, seful Aviatiei- iar voci din Armata spuneau ca ar trebui destituit seful SMG al Armatei!!! Or, tocmai acest post e vizat de “tanchisti”!).

    Coroborand aceste elemente de natura psihologica (determinanta, in acel caz) cu tot ce s-a petrecut si cu intentia de a crea stari de tensiune care sa justifice atat actiuni in forta cat si starea de necesitate, scenariul apare astfel (subliniez ca regizorul si scenaristul principal au ramas aceeasi- nu mai are sens sa-i numesc din nou):
    -a fost ratata actiunea “partidul generalilor” (actiune care trebuia sa aiba, initial, “cartierul general” in Ilfov);
    – a fost ratat efectul “absurditatilor stridente” lansate PRIN Emil Boc;
    CA ATARE:
    -s-a pus la cale “actiunea Ciorogarla”, manipulandu-se psihologic reprezentanti ai unor anumite “zone” ale Armatei (frustrati de a fi pierdut functiile cele mai inalte in Armata, despre care considerau ca le revin prin traditie);
    – actiunea s-a desfasurat “sacrificand” o UM a Aviatiei (logic, data fiind cutuma militara, se stia ca vor cadea si “capii” acestei arme); “ocolirea” zonelor de “infanterie”- generic vorbind- atrage atentia (daca s-ar fi intamplat intr-o UM a “infanteriei”, “capii” ar fi avut soarta celor de la Aviatie; in rest, este inutil sa mai detaliez legaturile logice);
    -sustragerea armelor cu “acoperirea urmelor” (atat cat e nevoie- apoi, cu “descoperirea” lor la momentul oportun) NU AVEA CUM SA FIE FACUTA DECAT DE “reprezentanti” ai trupelor de desant (ma refer la trupele de uscat); SUBLINIEZ ca fiind absolut logic ca este vorba despre “experimentati” (deci, cu armata facuta in urma cu ceva vreme buna!).

    Cel mai probabil, armele se afla in judetul Dambovita (unde, foarte “ciudat”, nu le cauta nimeni).

    Se observa cu usurinta ca s-a avut in vedere declansarea tensiunilor (cu scop final, starea de necesitate) in zona de sud INCLUZAND Capitala -translatat psihologic, acest lucru ar insemna presiuni asupra factorilor de decizie, in urma “obligarii” lor de a asista, practic, la preconizatele (previzibilele, in scenariu!) “actiuni stradale” cu folosirea armamentului si munitiei de razboi.
    Factorii de decizie ar urma sa fie persuadati (pentru a “coopera” in vederea instituirii starii de necesitate) ca sunt atacate institutiile statului (translatie: sediu, care se afla in Bucuresti- institutie a statului).

    “Inchiderea inelului”, la Brasov (prin acel asasinat, care a dus la patrularea pe strazi, cu armament si munitie de razboi) este semnalul ca operatiunea se pregateste sa inceapa.

    Traian Basescu si factorii politici de decizie sa nu cada in aceasta capcana!
    Inca mai poate fi demontat totul- pana la termenul limita mai este timp- putin, e drept, dar inca mai este!

    Reamintesc ce a spus Virgil Ardelean de curand, cand a demisionat :”In servicii sunt multi A(a?)rdeleni si multe V(v?)ulpi”.

    P.S.
    (Poate fi foarte important)

    Mi-am amintit ce mi-a spus un vechi amic (care facuse armata la desant) IMEDIAT dupa moartea generalului Guse.
    Subliniez, asta se intampla dupa 1990, cand generalul Guse NU mai detinea functii in armata!!!
    Mi-l amintesc ca acum spunandu-mi ca, odata cu moartea generalului Guse, a ramas “sub consemn” dar “fara comandant”.
    Cum nu prea intelegeam despre ce e vorba, mi-a spus- destul de alambicat- ca “ei” (cei de la desant- acel amic facuse armata inainte de 1989, subliniez) nu sunt “demobilizati” vreodata (asta le intrase “in sange”) si ca asteaptau, oricand, un eventual ordin de la Guse (pe cai discrete, stiute doar de ei) pentru a executa o misiune, oricare ar fi fost aceea.
    Poate parea fantastic ce spun, dar este real!!!
    Asta inseamna (am aflat explicit, atunci) ca, indiferent de “postura” oficiala sau nu in care s-ar fi aflat generalul Guse (“chiar si in puscarie”, cum mi-a spus acel amic) el era recunoscut de respectivii ca sef!

    INTREBARE: CINE A PRELUAT “MORAL” autoritatea generalului Guse (subliniez, nu ma refer la pozitia oficiala in Armata caci, in anul in care a murit generalul Guse, acesta era “liber de contract”)?

    Cel care a preluat acea “autoritate morala” (subliniez din nou, indiferent de faptul ca nu ocupa nici o pozitie formala!) este cel care ii poate chema, oricand, “la ordine” (discret) pe cei din vechile trupe de desant.
    Toate indiciile duc la concluzia ca “operatiunea Ciorogarla”- esentiala in intregul evenimentelor, ca fiind declansatoare- a fost facuta cu ajutorul “veteranilor” de la desant (tipi de 40-50 de ani).

    Cel care a preluat acea “autoritate morala” este parte importanta a operatiunii generale.
    Odata identificat, ghemul se va desfasura de la sine iar mecanismul va fi demontat pe loc.

  23. Până una alta, dacă tot s-a dovedit de neînlocuit, poate scapă Craiova de gunoaie (printre altele!). Acolo ar trebui să-şi arate dumnealui competenţa pe care încă nu i-am văzut-o. N-ar trebui suspendaţi toţi (judecători, procurori, şefi din poliţie, poliţişti) şi cercetaţi pentru toate ticăloşiile care s-au întâmplat şi se întâmplă acolo? Poate-şi dovedeşte că nu a ocupat scaunul acela inutil, prin cine ştie ce sforării şi dosărele ascunse. Ar fi bine să se grăbească dacă tot a felicitat don President noii procurori, să apuce să-şi ia în serios slujba tinerii, înainte de a învăţa năravurile din sistem.

  24. Vind:
    – 49 pistoale mitraliera cu pat rabatabil
    – 10 pistoale TT
    – 1 buc. mitraliera cu afet.
    Toate made in Romania,vechi dar nefolosite,in stare de functionare.
    Numai oferte serioase,va rugam nu deranjati cu intrebari inutile.
    Ofer discount !
    Da-ti beep…va sun eu!

  25. ha-ha-ha…cred ca esti un pic in urma,aseara se fitziau cei de la Politie cu-N Logan prin fata casei.Aveau aprins reflectorul ala alb din “bateria” de girofaruri.
    Daca au “chestii”de alea de cautare pe baza de cuvinte cheie…iar stiu.
    Trebuia sa sesizezi ca vind 49buc si nu 50.Ei?
    Sic !:)

  26. Doamne Basescu este mai rau decat Ceausescu. I/a luat puterea mintile. Vrea sa controleze totul.Este conducatorul suprem, pana si pe Elena Basescu o transforma intr/un Nicusor. Doamne si cati pupincuristi are in jurul lui. Parca traiesc un nou comunism. Bai ligailor treziti/va. Nu vedeti ca nu mai aveti coloana vertebrala

  27. Caut militari incoruptibili!!!
    Apropos cine crede ca armata este o slujba de genul “lasa bre ca merge” se insala. Pe vremuri cind o unitate militara era “penetrata” i se lua drapelul de lupta iar intreg personalul trimis la Curtea Martiala. Asta da caz pentru tribunalele militare din Romania.Ce facem fratilor? . Si sa mai spuna careva ca AKM-urile romanesti nu au cautare. Apropos va vind un pont – parerea mea este ca sunt cel putin la fel de bune ca echivalentul lor din US Army – arhicunoscutele M16. Va spun asta ca am absolvit si eu stagiul militar acum vreo 12 ani si am avut avut tot felul de trageri. In rest va urez sanatate.
    PA!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.