Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Numai asta a mai lipsit…

Numai asta a mai lipsit…

Dupa ce termina regii de impartit activele aurifere ale defunctului, il anunta cineva pe Maharajahul de la Ciresica, intre doua triluri ale lu’ Gigi Bivolu’, ca a murit si Costica Stefanescu?

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

11 thoughts on “Numai asta a mai lipsit…

  1. Parca in Romania se simtea nevoia sa fie declamat: “Regele a murit, traiasca regele!” (chiar daca e vorba numai despre regele tiganilor). Ce s-a intamplat inainte/in timpul/dupa evenimentul cu pricina face parte din ‘normalitatea’ romaneasca, lucruri la fel de firesti precum preluarea sceptrului de catre Nicolae Ceausescu in calitate de presedinte al republicii. E frumos, ce mai incoace si incolo. Da, e frumos..

  2. L-am batut pe Emir Kusturica,viata bate filmul. Regele a mierlit-o ,traiasca regii ! Autoproclamatul imperatore Jiulian nu vrea sa semneze bula, sanchi, lasa ca ne binecuvanteaza puria…ca-i cu consiliu de coroana. Daca regele este unsul lui Dumnezeu, unsurosii satrei vor imparati national,international,universal si galactic. Atentie mare Regatului Marii Britanii,dupa cercetarea arborelui genealogic de catre cei doi Regi Linge Blide din casa regala De Cioaba s-a descoperit ca tronul de la Buckingham Palace se cuvine de drept casei regale De Cioaba asa ca cei doi au anuntat ca vor merge si o vor arunca pe geam pe babaciunea Elisabetta uzurpatoarea si vor prelua tronul . In acest sens cei doi regi chiar si-au trimes avangarda cateva plutoane de cocalari boschetari ce dorm pe pajistea din fata Buckingham Palace si halesc din tomberoane in asteptarea semnalului prin care vor lua cu asalt tronul Marii Britanii. Multumim tovarasului imbecil Ilici care de frica sa nu vina regele Mihai sa-i i-a tronul sa pus sa faca regi din toti cocalarii acum culegem roadele . Au meritat tovarase cele doua mandate toata mizeria pe care ai lasat-o in urma ta? Probabil ca da cand esti un infect fara nici un Dumnezeu.

  3. Pai ce treaba are,ce asta aducea voturi pentru fi-sa,sau pentru el?Ii pica doamnei Maria vreo salba?Tragea la masea cu el pe coltu’ mesei?
    NU!Atunci,vorba lui Badea:Bine,pa!
    Sa nu-mi spui ca esti uimit….

  4. Oricine se poate declara, rege, imparat, imperator, duce, etc. Penibile sunt posturile TV care au acordat atata atentie acestui eveniment! In anii ’70 la TVR il aveam pe Grigore Moisil, pe Dan Haulica, pe Ioan Frunzetti, oameni de stiinta si de cultura, etc. Ratingul era asigurat, pentru ca oamenii erau pregatiti sa-i asculte-bibilicele si bibiloii nu aveau acces. Din pacate, anii de dupa ’83-84 au indreptata oamenii spre televiziunile vecinilor, nivelul intelectual a inceput sa scada iar scaderea a devenit exponentiala dupa 2004! Pestele de la cap se’mpute!

  5. Ca un balsam pe suflet am avut cind am vazut ca la inmormintarea marelui Costica Stefanescu au fost cu mult mai multi oameni decit la “circaria”
    aia de la Sibiu,circarie mediatizata pina la greata de toate televiziunile.Nu am crezut in ruptul capului ca Antena 3 sa intre in acest rahat in halul in care a facut-o.Pacat !

  6. E departe, departe si totusi aproape acea viziune romantica a lui Kusturica si nu doar a sa, de adevarurile jenante pentru noi, detinatori deopotriva cu regii tigani ai cetateniei romane. Expresia cinematografica extraordinara, rod al unei fecunde colaborari intre scenaristi, poate unii premiati la Struga, actori de mare calibru, nu a putut si nu va putea inlocui niciodata perceptia reala, fizica, deloc romantica si dantuitoare intr-un extaz al zongorelor…

    Eu am copilarit intre tigani, nu mi-e rusine s-o spun, am crescut chiar mai mult cu ei, deh, ca erau vecini. Am mancat cu ei la masa, mamaliga cu untura si branza, am fost cu ei la garla, am stat pe sant noptile, in binecuvantatele veri, si am copt porumb, am ars cuciucuri de tractoare de la CAP, am crescut intre tigani, Viscol, Argentina, Motoi, Companie, Raiciu, Pardalian, Soarice… Nu reneg nicio clipa din viata fericita zic eu de atunci.

    Ca acum, la 40 de ani, om serios cum ar veni, mi se pare gretos tot acest spectacol, care nici cu tigania adevarata nu are a face, nici cu “tigania docta, europeana”, disperata dupa fonduri, zic eu ca e o reactie normala. In rest, nu stiu ce-as mai putea zice, nu ma voi substitui eu acuma unor importante organisme guvernamentale si nonguvernamentale care zi si noapte vegheaza la bunastarea tiganilor. Spun doar ca, dincolo de zambetele, apoi de iritarea legitima a oamenilor fata de aceasta desantata expunere a “casei regale”, raman problemele adevarate ale tiganilor, si prima dintre ele, zic eu, “ca cunoscator”, e totala respingere a modelelor de viata “implementate” cu buna credinta de majoritari, c-or fi ei romani, maghiari, slovaci, cehi, sarbi.

  7. Aseara,Dorin a declarat ca pe bunicul lui l-a uns rege al romilor Curtea Constitutionala!Nu glumesc,a fost pe RTV.
    Ne ameninta si asta cu Curtea!Pina la urma, pot sa-si faca si ei niste capoate ca ale Iuliei Motoc si sa-si faca o Curte Constitutionala in Sala Tronului!
    Rege uns de Curtea unei Republici,chiar si Romania,pe numele ei!?

  8. Stie, bre, da’ mortul nu mai voteaza. Sau voteaza oricum, depinde. Pe cand ailalti sunt multi si trebuie mobilizati.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.