Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > De ce n-are Măneasca șapcă

De ce n-are Măneasca șapcă

ramona-manescu

Aud că nici Ramona Mănescu, proaspăt învestită la Transporturi, nu e bună de ministru. Pentru că – în lipsa impardonabilă a unui dosar de corupție – e nevastă-sa lui Rareș, primar de sector, trezorier al PNL și prieten cu președintele partidului. Dacă era și ea luată cu vreun dușman, poate mergea, dar așa o dau iar liberalii în familioane politice și, într-o societate pură ca a noastră, așa ceva e indamisibil. Reproșurile, cele mai multe venite de la niște curve virgine ale politicii și presei, sună extrem de interesant în contextul în care cumetria e de când hăul principalul criteriu de parvenire pe funcțiile decizionale din România. Țara în care trei dintre primii patru demnitari ai țărișoarei au neamuri foarte apropiate bine înfipte in politică și pe atleții moralității i-a apucat subit îngrijorarea pentru impuritatea mediului politic autohton. (Integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

24 thoughts on “De ce n-are Măneasca șapcă

  1. O singura intrebare as avea pt dna Manescu: de ce sotul dumneaei continua cu nesimtire, in sectorul 6, politicile lui Poteras?

  2. Victore,
    Cred ca Ramonei Manescu ar trebui sa i se ofere “the benefit of the doubt”. Nu pare a fi cu nimic mai breaza sau mai putin breaza decat pitipoanca de Udrea (ba as indrazni sa spun ca din punct de vedere al onorabilitatii pare sa aiba un mare plus fata de cea din urma). Totusi, nu am mari sperante. Din pacate, RM nu are prea multe lucruri care sa o ajute sa faca o treaba buna la Transporturi. Sper doar ca Crin ii va fi spus ca ii ramane dator vandut pentru sacrificiul pe care il face RM, pentru ca sunt sanse mari ca RM sa iasa sifonata serios, atat politic cat si profesional/managerial din istoria asta.
    Si fiindca am adus vorba de Chiulangiu, nu pot sa nu remarc ca Chiulangiul a facut, la investiture, ceea ce stie el mai bine: a chiulit. Trebuie sa-i recunosc acestui “meritul” de a fi consecvent intr-un singur lucru: CHIULUL.
    Poate avem noroc si va chiuli si atunci cand va trebui sa-si depuna dosarul de candidat la presedentie.

  3. Cred Bigradu ca ai privit la alt televizor.Antonescu nu a chiulit de la investitura ci a plecat exact cind trebuia pentru a-l scoate din titini pe asimetric.Poate nu-ti convine tie dar la altii ne-a placut.

  4. Speranta moare ultima…vom trai si vom vedea. Am ajuns in pragul disperarii, cu masuri luate marti dimineata si schimbate marti seara, cu profituri luni si dupa dosar dna, am ramas cu pierderi incepand de mart, cu zbateri in consiliul de adm. cine e mai smecher, etc. Problema reala cu care ne confruntam, nu doar noi, cei cu numirea de la minister, este lipsa totala a unui plan pe termen lung, sau macar mediu. Dreapta nu stie ce face stanga si ridicam orase in fct. de apartenenta ministrului( Satu Mare, Iasi ). Este o mare problema cu increderea, dorinta de a face ceva constructiv paleste in fata deciziilor anti-profit si a numirilor pe criterii politice. Pacat!

  5. Bun, Rares Manescu-i primar, nevasta-sa s-a instalat mare sefa la Transporturi, ma-ntreb daca nu cumva au minunatii astia vreo potaie prin gospodarie s-o puna Ponta director pe la Consiliul Concurentei, sau ceva. Jegurile astea sclipitoare din USL incep sa ma dezguste, fix in aceeasi masura ca portocaliii lui Basescu. Dovedesc, zi de zi, ca sunt niste cre*tini cu basca, care n-au invatat nimic din greselile altora. Un sincer UE, din partea unui naiv votant.

  6. @Santinela

    Sa stii ca nu-mi facem iluzii ca ce a facut Chiulangiul a displacut tuturor. Stiu ca unii gandesc diferit si le-a placut. Nu-i condemn si nu incerc sa le schimb perceptiile.

    Eu ma gandesc cu groaza la momentul in care Chiulangiul va iesi intempestiv dintr-o intalnire cu Merkel, Obama sau alt leader occidental doar pentru ca lui nu-i place cum il trateaza cancelariile occidentale. Caci stim cu totii ca Repetentul nu este asa de mult in razboi cu Betivul cat cu reprezentantii cancelariilor din Vestul Europei si SUA (sau cel putin asa spunea mintea lui cea mult prea odihnita).

  7. @bigradu
    Nu cred ca ai privit la fel de critic atunci cand, Betivul, cum ii spui tu(intr-o incercare de a-ti ascunde simpatiile), a plecat intempestiv din Parlamentul Romaniei, atunci cand de la tribuna sa cuvanta Antonescu, la suspendare. Dar oricum nu aveam asteptari. Ceea ce faci tu, omitand sa precizezi ca a fost acolo dar a plecat cand a inceput sa vorbeasca Guvernatorul, nu prea stiu cum sa cataloghez. De altfel, Antonescu a si explicat aseara motivele, foarte corecte din punctul meu de vedere, daca privim la pozitia pe care o are Antonescu fata de Basescu. Si Antonescu si Basescu sunt oameni politici in campanie deci imaginea conteaza.

  8. intr-o lume ideala i-am transmite doamnei, dupa cum le-am transmite si multor altora, sa mearga sa isi probeze capabilitatile manageriale in privat iar apoi sa revina sa ne administreze banii nostri.
    In romania momentului e precum punctul pe i. de forma.

  9. Udrea,Boagiu,Nazare,Igas,Mustea sunt doar citiva dintre specialistii lui Nasolu’.
    Ma lasi!

  10. eu astept sa vad in cat timp ii fabrica chioru’ un dosar ei sau lui Rares….

  11. Bigradu nu esti corect de loc.Sa-l pui pe asimetric pe acelasi plan cu Obama,Merkel etc.”nu se exista” nici in gluma.Acolo la aia daca ajungi stai nu pleci.Deci nu te ingrijora pentru Antonescu nu va pleca.

  12. Ia uite, bai nene, cata lume are pretentii exagerate ca Ramona Manescu sa stie cu ce viteza merge trenul in RO, sau cat costa o calatorie cu metroul, cat timp in tara noastra se zboara numai cu elicopterul in lipsa de autostrazi….

    Calmati-va frate! Lasati femeia in pace…Decat infractorul de Sapunaru, mai bine o femeie care isi face unghiile in exercitiul functiei.

    PS. Vad ca nimeni nu se intreaba daca Crin e sanatos la cap cu nominalizarea lui Sapunarul la Transporturi.

  13. Dragi prieteni, nu va mai acidulati. Vorbim de un pompos denumit Minister al Transprturilor in tara care n-are…transporturi. N-are drumuri, n-are infrastructura, strategica daca vreti. Despre ce vorbim noi acum? Despre o doamna, sotia sotului, care si prin faptul ca e femeie, arata bine, cade victima instantaneu mizeriilor unei, citez din clasici, “anumite parti a presei”.
    Vad ca un distins coleg de comentarii e foarte ofuscat pe Crin Antonescu, pe care, cu “umor” il categoriseste in fel si chip. Stimabile, chiar nu poate exista o cat de mica tangenta intre decenta, discursul si prezenta publica a lui Crin Antonescu si mascarada care poarta numele Basescu! Pana la “Adormitul”,”Chiulangiul”,”Cacarau”,ar trebui sa priviti retrospectiv la marile “fericiri” pe care derbedeul care abuziv sta la Cotroceni le-a adus Romaniei!

  14. “Țara în care trei dintre primii patru demnitari ai țărișoarei au neamuri foarte apropiate bine înfipte in politică”

    Las’ ca nici al patrulea, Zgonea, nu-i fara cusur la capitolul asta (nu-i singur-singurel, de capul lui, in politica), l-am auzit eu cum s-a scapat ca e coleg cu Mihai Viteazul.

  15. @Valentin : Nu ai inteles nimic. Dar absolut nimic. Ministerul Transporturilor nu este nimic pompos. Asa ceva exista peste tot în lume, de sine stator, sau nu. Dar exista. În schimb cel al Turismului este o mare tromboneala, o cacealma, o minciuna gogonata fara nici o utilitate. Alta decât aceea de a fi dat unei incompetente, mjloace financiare pentru rezultate egale cu zero.

  16. Subscriu la cele scrise de catre Victor Ciutacu,in general sunt dezamagit de politicienii de varf din Romania!

  17. Pai da, singura capabila e d-na Udrea. Dosar n-are. Nici nevasta nu mai e. Si pare si foarte priceputa. Si atat!

  18. @mihai, asta e, trebuie sa existe pe lumea asta si prosti din astia, gogomani in randul carora eu sunt cel dintai, care nu inteleg nimic. Absolut nimic. Incearca sa se exprime ironic, se pare ca nu le reuseste. Adevarat, in prezenta unor comentarii serioase, aprofundate, micile ironii palesc. Oricum, multumesc pentru feedback. Stiu ca Victor nu permite chat pe aici, dar am considerat de bun simt sa va raspund. Numai bine!

  19. “Tipul asta de demolare preventiva” l-a practicat cu succes si USL-ul in anii trecuti cand PDL-ul numea ministri mai putin cunoscuti (gen Boghicevici, Nazare, Dragoi). Sau cand Basescu l-a desemnat prim-ministru pe Lucian Croitoru.

    Asa ca daca n-a fost “de prost gust” si “absurd” atunci, nu vad de ce ar fi acum.
    Ca doar vorba aia, what goes around comes around!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.