Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > www.ciutacu-nu-voteaza.ro…

www.ciutacu-nu-voteaza.ro…

UPDATE: Şpriţul prezidenţial, exclusiv în JN

…dar comentează în seara asta la Gâdea, începând cu 20:30. Și roagă public să fie scutit, măcar astăzi, de mustrări/îndemnuri patriotice, precum și de tradiționalele interpretări patetico-electorale ale drepturilor lui cetățenești; pe care le cunoaște.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

137 thoughts on “www.ciutacu-nu-voteaza.ro…

  1. Tare domnule! Mi-a placut cum l-ai pus la punct pe piticul de Boc.Dar de ce erai asa suparat la emisiune? Era clar ca EBA va face exact atitea procente cit are nevoie,ca Vadim a timpit si sta mindru linga “intelectualul” de becali,ca Basescu va face chermeza pentru “succesurile” fiicei sale care chiar crede ca a obtinut singura voturile necesare(adica singura pe meritele ei)etc.Asa popor asa reprezentanti asta este! Mergi acum in vacanta Victore ca ai de tras la prezidentiale.Trebuie sa dam de pamint cu Basescu si clica lui,nu se mai poate merge asa.Asta ne crede pe toti marionetele lui.

  2. Asta-i pohta ce-ai pohtit?

    “Prin E(b)A curand veti fi vestiti
    Prin vesti departe duse!
    Prin el naravuri indreptati,
    Dati ascutiri la minte,
    Podoabe limbei voastre dati,
    Cu romanesti cuvinte!”

    “Bravos naţiune! Halal să-ţi fie!”

  3. Dupa ultimile rezultate s-ar putea ca in turul doi la prezidentiale,datorita absenteismului sa-l avem pe M.Bela si T.Basescu si sa aveti singura optiune, aceea de a-l vota pe Basescu.

  4. Si uite-asa, incet, incet, Basescu isi batatoreste potecuta spre castigarea prezidentialelor. Joaca exact ca un maestru si aici ma refer in primul rand la sceneta cu Becali si PRM. A fost o adevarata lovitura de maestru cu arestarea lui Jiji, lumea s-a isterizat, televiziunile au facut spume zi lumina in apararea drepturilor oieresti ( sunt convins ca Realitatea a facut-o in cunostinta de cauza), iar acum se contureaza exact ceea ce am banuit din primul moment (si multi m-au catalogat paranoic la vremea respectiva), o mare alianta PDL-PRM intru realegerea basesciana. La asta se mai poate adauga si oastea udemerista care va salta in barca marinarului fara nici cea mai mica retinere. Deci concret : PDL+EBA+PRM+UDMR=48-49%=Basescu presedinte pt inca 5 ani, pt ca inca 2-3 procente se vor gasi foarte usor!!!

  5. Sunt…asa cum sunt.
    Haideti sa ne punem peruca si masca-da-?!

    PS Eficienta e cea mai inteligenta forma de lene.

  6. S-a castigat la LOTO, in Galati agentia 17-010 unde anul trecut s-au luat 2,5 milioane euro.
    Ar trebui o revolutie, sa se schimbe urna, sa puna cu bile + manivela, si tragerea sa se faca la ora 14.15 minute .
    Cine se baga ?

  7. România, ţara care-şi trimite în Europa o piţipoancă, un puşcăriaş şi un dement!
    Până acum categoria asta era în anonimat, acum i-am trimis ca reprezentanţi de soi ai naţiei! Să ne mai mirăm că ne fac vesticii în fel şi chip? Să le spunem că procentul acestei categorii este redus? Cum vom mai putea face aşa ceva când vor fi plătiţi cu bani grei să ne reprezinte?
    Românii sunt atât de anesteziaţi încât să nu mai sufere nici de indignare?!
    În ritmul acesta, mâine-poimâine vom accepta să ne conducă ungurii!

  8. as fi curios ce procent ar fi daca s-ar scoate toti cei cu carnet de partid si familiile lor care sunt “obligati” sa voteze la fel ca membrul respectiv.
    doar asa vom afla cu adevarat ce vrea “Tara”

  9. salutare tuturor care il citesc s-il urmaresc de domnul victor.nu sunt o persoana frustrata din contra sunt o persoana vesela…dar nu asta conteaza.dar nesimtirea celor din pdl e de nedescris si de neimaginat.in judetul neamt am furat de-au rupt si au daruit bani,mancare,produde celor din etnie rroma.mai ales la sate.de ce credeti ca au avut mai mare procentaj in mediul rural?portocalii au invadat tara…de unde atatia bani pe afise s.a.m.d?trebuie luata atitudine….vb de neamt pt ca stiu ce se intampla si e acaparat de portocalii.nu se mai poate.

  10. @Victor,
    Nu pot decat sa te felicit pentru remarca de aseara! Ai fost bestial! Insa, cu toate ca am votat, bocul sa fie prim-ministrul celor 30% din 20% prezenta la vot. Al meu in nici un caz.

  11. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Asa cum spune “mosser”,un procent din cei 20% care conteaza pentru Boc,au trimis in parlamentul european ce au trimis…Noi ,ceilalti,80% ,cred ca suntem anesteziati si nu remarcam treaba asta?!Sau anestezia este de fapt la cei care guverneaza doar 20% din populatie?Sau s-a schimbat aritmetica?!

    Va admir pentru atitudinea de aseara.
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  12. Pt. mine nu e greu de inteles ca li se falfaie ca 80% nu au votat… Noi nici macar nu existam pt. ei decat cand e sa ne ia impozite si taxe. Si tot la faza asta am fi fost daca eu personal as fi votat. Poate sa enerveaza si mai tare armata ca le-a taiat din salarii si iese pe ei, ca inca mai au arme in dotare… (devin extremista, dar prin vorbe chiar nu mai are nici un rost)

  13. Piticul a inceput sa se simta rau(smecher).Trebuie trimis la medic.La dr Ciomu sa-i mai taie din elan.
    Sintem in pericol.Daca la toamna treaba merge tot asa va asigur dragi romani ca plecarea in tarile africane va fi un lux.Mai vorbim….daca stam acasa, tot asa se va intampla si v-om avea acelasi capitan de vas,care va conduce dupa busola lui.
    Victore,bravo pentru aseara,BRAVO,BRAVO,BRAVO!!!!

  14. Salutare,
    astazi sunt liber si am timp sa citesc comentariile din seara precedenta si pot sa spun ca nu sunt de acord cu tine domnule Victor Ciutacu. Nu fac politica doar privesc din exterior si incerc sa fiu impartial lucru care nu pot sa spun despre tine. Este adevarat ca sunteti o persoana care critica de obicei puterea dar sa nu uitam ce au facut si cei din actuala opozitie cand au fost la putere si cum au impanzit tara si la aceste alegeri cu afise si sloganuri care mai de care.
    Criza politica nu este de azi de ieri si in mare parte se datoreaza ciolanului si lipsei de forta civica si masmediei care popularizeaza pe oricine care are un ban in plus in buzunar.
    Sincer m-am gandit ca Crin Antonescu va fii o solutie ptr toamna dar am observat ca nu doreste sa faca o adevarata schimbare in PNL ceea ce ma face sa cred ca la fel va fii si daca ar castiga alegerile. Ce cauta ministrul IMM pe locul 7 pe lista cand este un incapabil si un prefacut sau poate a facut ceva si nu stiu eu??? Acesta este motivul ptr care a pierdul PNL voturi….
    Nu

  15. sincer la noi in tara politica o fac cei care nu le place sa munceasca(marea majoritate) si care au fost la locul potrivit in momentul potrivit.
    Acesta este si motivul ptr care la noi Administratia publica este la pamant si sa te fereasca cel de sus sa ai treaba pe la primarie ca iti rogi moartea pana se sinchisesc sa te serveasca, deoarece dupa ce se vad alesi nu stiu sau nu pot sa isi faca si treaba sau sa implementeze un nivel performant de lucru si nu doar la tigara si taclale toata ziua buna ziua.

  16. Fara implementarea Legii Lustratiei si deschiderea totala a Arhivelor Securitatii!!!

    Vom participa la acelasi circ de circ ca si pina acum, adica securistii, informatorii si activistii impreuna cu fiii si ficele lor isi vor bate joc de tara asta tot asa cu s-au batut joc din 1947 chiar daca in Dec. 89, aceste bestii dupa ce s-au impuscat conducatorul s-au vopsit in demucrati.

  17. Pe cine sa votez? Iar sa dau unul negativ, ca de 20 de ani numa negative dau. M-am ales cu ciroza, ca beau de necaz. In rest ma alin cu gandul ca la TV o sa vedem prospaturi (doar pleaca multi in Europa, la trai bun). Oare o sa mai auzim si de bine ceva, restul sunt mistocareli ziaristice. Nu mai merg la vot decat in Monaco.

  18. cum salvam tara asta Victor?cum facem ca nu-i mai suport pe suficientii astia inganfati si pusi pe rapt.

  19. IO…cu cine votate? ( Replicile zilei?!)

    PS Ate, zeita greaca a orbirii

  20. Nu am votat.Fac parte din acel procent de 80 la suta care nu mai poate fi “tampit” la nesfarsit.Am 39 de ani, am prins regimurile de mare importanta din Romania../.Mi-e lehamite…Cand vad o udre si-o baseasca mi se zbarleste parul….Azi m-am intalnit cu o persoana importanta din targ ,pedelist,care a tinut sa ma puna in tema cu rezultatele europarlamentarelor…Mi-a zis si ca d-soara basescu a avut ceva pana in 300 de voturi…Se intampla in campulung moldovenesc, statiune turistica de interes national, fara asfalt dar cu trotuare in constructie…Apa rece avem doar daca Doamne fereste nu pocneste vreo conducta, apa calda n-a “simtit “municipiul de vreo 15 ani , intr-o Bucovina intens mediatizata de ministreasa de turism…Si daca tot e acum la televizor proaspatul ales Petru Luhan de la Suceava pot sa-i transmit ceva: ia lectii de dictie, tarane, ca parca il aud vorbind pe Pavel Stratan…Ia exemplu de la tatuca tau, Boc.
    PS. Poti sa-mi dai o adresa de mess…cred ca pot sa-ti “livrez” din cand in cand subiecte de presa..

  21. V-am urmarit aseara la emisiunea lui Gadea si nu am inteles reactia dumneavoastra fata de Crin, ce asa cum bine a subliniat Badea, prezenta si el, dezavantajele majore de a fi in opozitie fata de “blocurile” portocalii si rosii. Crin vorebea despre fraude ce se poate sa fi avut loc. Nu inteleg de ce de absolut de fiecare data cand isi exprima si el o parere sau face un gest electoral sau nu, sare absolut toata lumea ca arsa si gata sa-l puna la zid pentru tot ce face. Dumneavoastra sustineati, intr-o postare dedicata lui Crin, ca Vantu nu-l sustine, fapt foarte vizibil pentru noi toti, prin felul in care este tratat de catre postul Realitatea. Am urmarit Pro tv-ul, ce deasemenea prezinta la modul aproape insesizabil, orice strire despre Crin, cat mai putin consistenta pentru a nu fi remarcata. Supararea lui cred ca avea legatura si cu aceste aspecte mediatice, foarte importante intr-o campanie si care asa cum spunea, nu sunt corecte. Se pare ca Romania a ajuns intr-un punct atat de grav incat este dezgustator sa vezi cum un om ca Crin Antonescu nu are nici o sansa in fata minciunii, demagogiei, hotiei si nemerniciei. Acest fapt este valabil pentru noi toti, noi nu mai avem nici o sansa pentru ca totul este corupt si murdar.

  22. Buna Victor!
    Te rog din suflet,te rugam,fa tu frate un partid al nostru,al tinerilor!!!
    Te rog nu ne parasi vreodata ca esti unica noastra speranta,tu impreuna cu Badea,Gadea,Radu Tudor si sunt sigur ca multi mai sunt sau ar vrea sa intre intr-un astfel de anturaj.
    Hai Victoras tata,luati-va inima in dinti si hai sa facem treaba in tara asta superba,e pacat de ce ne-a dat Dumnezeu si hotii,imputitii,nesimtitii……..astia isi bat joc pe fata de noi si tarisoara noastra scumpa!!!
    Hai baieti,nu ne inselati sperantele,e timpul sa facem ceva öentru noi si copiii nostri!!!

  23. de asta eu m-am dus la vot’
    sa am constiinta ca n-am fost complice la a existenta politica a acestei curve analfabete si, inca ceva dl ciutacu…
    boc a vrut sa-l auziti;
    a facut-o intentionat ca sa se vada la tv sim ai ales sa-l vada sefu- base;

    imi aduc aminte ca acum citeva luni spuneati ca-l stiti pe boc ca pe un om normal, ok, ma rog cu singur pacat, sau printre singurele, ca-i este loial lui base si face totul dintr-un spirit de loalitate; astazi ati aflat si dvs ca nu-i decit un pupincurist. da da nu trebuie sa va feriti de acest cuvint pt ca servilism, cuvintul pe care l-ati folosit e prea putin; si inca o data mai uitati-va la inregistrare, boc a vrut sa fie inregistrat a vrut sa fie ‘MAGISTRAL’

  24. superba poza.o admir de mult timp.am vrut sa fiu ultimul care intra aici.sa spun ultimul cuvint. :)va felicit domnule Gabriel Victor Ciutacu.ar fi pacat sa va opriti.poate afla si colega dumneavoastra doamna Dana Grecu ca se poate face si o poza contre joure.va urez sanatate.eh acum sper sa nu fiu eu ultimul care intra aici.am glumit nu am vorbit serios. :))

  25. ti-o meriti ciutacule! auzi atitudine! Crede ca se pune boc cu mine? da’ cine esti tu mah? a scuze…nimeni nu se poate pune cu miticii…ai o atitudine pur romaneasca!

  26. Buna ziua d-nule ciutac,desi nu meritati sa va spun domn!de ce nu aadaugati si comentariile ce nu va agreaza comportamentul d-voastra?daca produce cineva greata d-voastra sunteti acela prin limbajul pe care il folositi,cine va credeti sa jigniti pe oricine,d-voastra sa nu fiti jicnit de nimeni!cum puteti avea un limbaj de mahala cu oricine indiferent de sex,functie,chiar atat de invincibil va credeti?sa stiti ca nu fac parte din nici un partid politic,dar ma pasiona comentariile acide,fara cuvinte grele!apreciam presa ca un rol important in echilibrul societatii,dar decand va afisati pe la toate televiziunile antenelor…mie si familiei mele ne este chiar greata de limbajul folosit fara a fii sanctionati de nimeni,doarme c.n.a.,avocati sunteti fara cei sapte ani de casa!si va numiti redactor sef?!sa stiti ca in asentimentul meu sunt multe persoane,vom face un memoriu scris cu toate adjectivele folosite de d-voastra!am tinut sa va impartasim opinia noastra fara sa lezam persoana d-voastra!va multumim pt. timpul acordat!

  27. @alex: eu va sfatuiesc sa rasfoiti o carte de gramatica inainte sa scrieti memoriul ala. da’ catre cine-l faceti? ma reclamati la domnu’ presedinte?

  28. Domnule Ciutacu,

    Ati avut cea mai tare interventie.
    Mi-a placut la culme, parca m-am transpus si ii adresam eu intrebarile penibilului.
    Va multumesc!

    Numai bine!

  29. Datorita “inteligentilor” care nu au votat ne vor reprezenta in PE Becali si Vadim. Felicitari, cetateni! Avem reprezentantii pe care ii meritam!

  30. pentru aceasta natie de pupincuristi de funduri basesciene, aceste alegeri au fost un minunat prilej de bucurie,
    ca din nou au “prostit poporu cu televizoru”,
    si astfel deziluzia – ca votam fiecare ceea ce ne dorim pentru viitorul nostru,
    aceasta implicand alegerea unor conducatori puternici si viteji, asisderea celor ce ne-au condus in lupte crancene de alta natura si in alte veacuri,
    este parte a vietii cotidiene si vedem cum dupa fiecare tur de alegeri iese unul, altul,dar tot ei,
    cei ce”merita sa ne conduca”,
    al dvs, eu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.