Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Pisi mic şi botos, hai să te fac o dezbatere

Pisi mic şi botos, hai să te fac o dezbatere

Pisi mic si botos cica practica avocatura. E prietena cu Elena Udrea si cu “multi membri de partid”, habar n-are cum ii cheama pe contracandidatii ei din Sectorul 5 (si nici n-o intereseaza). Vrea sa se cunoasca cu lumea, poate si fiindca regele Google n-a auzit de ea decat in calitate de candidat. Se comporta la televizor de parca a ajuns acolo cu japca. N-am remarcat, deocamdata, sa aiba idei, da’ poate-s eu plin de rautacizme si ma ofer sa repar grava eroare de perceptie.

Bre, Liviule si nea Buldogule, nu-mi trimiteti si mie, intr-o seara electorala, sa dezbatem serios politica, bombonica asta obraznicuta? Hai, va rog eu, lasati-ne o ora sa ne smotocim reciproc, live, in fata fata popoprului dornic sa urmareasca o lupta de idei. Uite, facem un targ: vine singura si sigur ma rapune. Ne invoim?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

46 thoughts on “Pisi mic şi botos, hai să te fac o dezbatere

  1. mah, da cine este asta ca n-am ginit-o? Liviu e procupat cu pancartele electorale ilegale de pe domeniul public al sectorului 3.

  2. Eu am încredere în ea şi sunt sigur că va face faţă (şi profil) cu succes!

    Cristina, vreau să văd tocuri înfipte în tonomat! Ştiu că poţi!

  3. Daca nu vine ea, vin eu:)) Candidez (din partea PRM) in colegiul 10, sectorul 3, din Bucuresti, sunt blonda, nu sunt prietena cu cineva anume si nici nu-mi trebuie aprobare sa vin in vreo emisiune.
    Ceea ce e mai grav este ca sunt fan Ciutacu si am si dovezi in acest sens!:))))
    Cat despre prezenta mea pe Google, ar fi fost mult mai vizibila, dar m-am inventat in Romania prea devreme, de prin ’92. Ghinion!

  4. Am vazut-o la Dana Grecu. Chiar se miauna! Victor, ti-au dat aia doi verde la smotocit? Ca de abia astept!….

  5. domnule ciutacu, va scriu in disperare de cauza, pentru ca nu am reusit sa gasesc o adresa de a domnului cristoiu, caruia real as fivrut sa ma adresez. real am asistat stupefiat la un dialog cristoiu-filip teodorescu, in care acest perfid de teodorescu a facut ce a vrut din armata (ei au tras, diversiunea este tot de ei organizata, teroristii sunt fabricati tot de ei, etc, etc.) domnule ciutacu daca acum cei din armata care detin adevarul, tac, va veni o vreme si eu cred ca , cat de curand, in care acestia vor vorbi si atunci acesti perfizi nu vor sti pe unde sa scoata camasa. doua exemple am sa va dau : undeva intr-o cazarma straina pe o placa sta scris : ” in memoria soldatilor _____ morti in revolutia romana din decembrie 1989; al doilea exemplu se refera la asa zisa arestare a unor varfuri din m.i. si secu., care s-a produs intr-adevar dar ca urmare a presiunii populare, pe timpul acestei arestari indivizii beneficiind de conditii, de care multi in libertate nu beneficiaza ! CE PARERE AU DESPRE ACESTE REALITATI ACESTI DOI PSEUDOANALISTI !!!!

  6. Aoleu, am auzit-o pe asta! Are idei putine, dar fixe. Oricare ar fi fost subiectul, ajungea la concluzia ca, totusi, castravetele contine 70% apa. Auziti ce-a spus: “Criza? Care criza? Nu exista criza, decat institutionala! Guvernul e de vina!”
    Fata asta e PROASTA RAU!!!!

  7. Am uitat sa adaug, ar trebui numita “blonda second” din PDL. Cred ca n-are, biata clienti, si vrea sa se faca si ea auzita micutza avocata….

  8. deci vrei sange pe pereti 🙂 daca vine propun sa abordezi problema machiatului la volan, eventual pe locul din dreapta, problema pantofilor cu toc versus cei cu talpa plata si daca mai aveti timp poate ne da ponturi vis-a-vis de aripa noua din Plazza Romania… hai pe curand sefu’ :)))

  9. E off, stiu, dar don ciutacu, la b1 tv, nasu’ se zbate a doua seara consecutiv sa-l ingroape pe ion cristoiu in cacao, dupa ce aseara proaspatul amic al marinarului, vadim, a declarat in stilu-i furtunos propriu, ca dl cristoiu la turnat la securitate. Dl cristoiu ce zice? Nu comenteaza? Mie imi este clar ca e o lovitura cu manta a marinarului jucator, in replica la sinteza zilei. Cum dl gadea era minor si nu poate fi acuzat de turnatorie la secu, eu zic ca dl stan sa se pregateasca, urmand ca pana la terminarea mandatului prezidential, impreuna cu gigi si vadim marinaru’ sa coaca ceva si pt d-nii gadea si badea!

  10. Dle Ciutacu, o sa fiu sincer chiar daca va va deranja comentariul meu…Ma deranjeaza atitudinea dvstra…Nu prea faceti un efort sa luptati pentru tara…Invitati politicieni precum Dl. Nastase, insa oameni verticali precum Dl. Vadim nu…De asemenea emisiunea e cam slaba… Ca sa fiu sincer Dan Diaconescu e de 100de ori mai moderator…Acolo daca am probleme ma pot duce, la dvs nu…As dori sa faceti emisiuni sociale cu oameni obisnuiti, nu stiu, sa aratati o atitudine mai positiva, sa nu mai faceti un titlu de glorie din porecla de tonomat:|
    Nu stiu daca veti citi mesajul, poate nici nu va va interesa, insa as vrea sa mai vad oameni care se lupta pentru aceasta tara.
    Cu respect,
    Escorpion.
    P.S.: Sper sa nu luati personal afirmatiile… Eu nu il critic pe omul Ciutacu, ci pe Moderatorul si ziaristul.

  11. Victor, sunt siderat de modul in care invitatii tai calmeaza obligativitatea respectarii unei legi. Te rog mult sa le atragi atentia ca si legea 112 este tot o lege votata de parlament si totusi, proprietarii pe baza legii 112 sunt aruncati in strada fara nici un fel de scrupule. Oare legile trebuiesc respectate selectiv ? Nu am vazut nici un politician sa se inflameze in asa masura pt nerespectarea legii 112. Te rog Victor sa le pui aceasta problema, multumesc mult

  12. vai tara noastra..
    toate proastele pe sticla…ca doar politica e c…a.
    daca e prietena cu Nuti udrea …. e clar ce orientare politica are.

  13. @ Ciutacu: Si Diaspoira alege!Cred ca ar fi un subiect interesant pentru o emisiune. Diaspora vrea sa se implice. In timp ce aud din ce in ce mai mult ca se pleaca pe capete din tara, aud si din ce in ce mai multi exilati care vor sa se intoarca. Esti destept si vei sti cum sa-ti organizezi materialul.
    Poate ca multi ar fputea sa fie mai interesati de idei noi , de oameni ceva mai experimentati in ale democratiei, decit de aceasta “pisica”, despre care se pare ca nimeni nu stie cum o cheama.

  14. P-asta n-am vazut-o!!!!!!!!!!!!! Mi-a scapat naibilor!!! Is luntre si punte de suparare. Acu’ o intrebare personala…: -Io cu cine votez?! Si-nca una: Asta, stie da cu mopul ca poate…poate…

  15. Victore, desi Traila nu pare un nume comun, imparatul Google stie multe. De exemplu, exista un Doru Traila, avocat partener al lui Valeriu Stoica, avocat care ar fi batut un politist prin ianuarie 2008, si tot o Traila, judecatoare la sectorul 5. Or fi simple coincidente? Ce lume mare, ce mic sector…

  16. @Valentin Neagu: simple rautacizme. nu cred ca e posibil asa ceva la PD-L.
    @Marian S: si al meu se blocheaza, nu va treceti la victime inocente.
    @Escorpion: favoritul dumneavoastra a fost invitat la mine. cat despre gusturi si moderatori, zau daca ma apuc eu sa le discut acum.
    @ruxi: vorba frantuzului, kipintaci:)

  17. Nu stiu ce vad (doar) unii la tine… S-ar parea ca sunt si aceeiasi every day. Stai, nu sari coane la gatul meu!!!

  18. nene Victore, spune-mi si mie daca ai vazut PD-List fara tupeu si obraznicie….mai sunt agresivi si pe la alte partide, dar diferenta este cam ca la cutremure – 3,2 pe scara Richter pentruu ceilalti si 8,2 pentru cei din PD-L…pentru mine cel mai clasic exemplu nu este aceasta puicuta, ci fosta “ministereasa” Sulfinica Barbu…cat tupeu poti sa ai sa fii autoarea Taxei de PRIMA INMATRICULRE cand esti ministru si sa fii un critic fervent si agresiv impotriva ei cand nu mai esti memebru al guvernului? ..obraznicia aceste muieri m-a blocat intotdeauna… poate pe locul doi in topul obrazniciei sunt Elena Udrea care vorbeste de coruptia altora si cea a lui Flutur care vorbeste de mafia padurilor, cand el a fost sef pe la Romsilva cand au disparut paduri intregi…as mai avea exeple de tupeu, dar ma opresc aici…puicuta asta de care pomenesti tu a avut profesori buni…

  19. Zice fata:
    “Eu sunt Cristina Traila. Am 32 de ani, sunt avocat si candidez din partea Partidului Democrat liberal in colegiul 21 din sectorul 5.

    dati-mi voie sa va demonstrez ca pot fi un un bun reprezentat al dumneavoastra in Parlament. Numai cei care si-au cladit viata si cariera prin efort propriuau dreptul sa ceara sa-i ascultati si sa-i credeti.

    Eu vin in fata dumneavoastra cu toata sinceritatea si va rog un singur lucru. Sa ne cunoastem.”

    Fata e “avocat”. Vrea să fie “reprezentant”. Tulburări hormonale sau sexualitate ambiguă?

  20. Deh, fiecare partid cu “blondele” sale… De exemplu, nici cu Maria Magdalena Grigore nu ne este rusine:

    ***********************************************
    Maria Magdalena Grigore, directorul regionalei rutiere Bucureşti, i-a dat câteva zeci de milioane de euro lui Costel Căşuneanu, chiar dacă acesta nu avea utilajele necesare şi procedura prevede descalificarea din start pentru acest lucru.

    Căşuneanu a beneficiat de sprijinul unui înalt funcţionar şi la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. Mihai Prisăcariu, preşedintele consiliului, i-a aprobat toate contestaţiile, făcându-l câştigător chiar şi acolo unde a cerut mai mulţi bani decât concurenţii săi.(…)
    Cum la licitaţia de la Bucureşti, din iulie, Costel Căşuneanu nu avea utilajele, doi dintre membrii comisiei au formulat obiecţii. Fără utilaje, oferta nu e serioasă. Dar cei doi membri ai comisiei s-au îmbolnăvit subit, iar directoarea regionalei Bucureşti i-a dat câştig de cauză lui Căşuneanu.

    O decizie care ar putea să trimită zece membri ai comisiei de la regionala de drumuri Bucureşti direct la DNA. Un alt membru al comisiei, Cristian Duică, s-a abţinut la vot.(…)
    ***********************************************
    http://www.antena3.ro/stiri/romania/firma-lui-costel-casuneanu-va-incasa-de-la-stat-500-milioane-de-euro-anual-pentru-intretinerea-drumurilor_56933.html

    Oare cate Bugatti Veyron de 1.7 milioane $ (http://www.gandul.info/actualitatea/bugatti-ul-1-7-milioane-dolari-casuneanu-impozitat-dubita-volksw.html?3927;306406) isi va mai putea achizitiona Casuneanu-junior, Victore? Te prinzi sa faci o ancheta la JN pe tema asta, indiferent daca se va supara “prietenul” Orban? (“Imi este prieten Platon, dar mai prieten imi este adevarul”…)

    PS: Pentru cei care nu au auzit de ilustra “blonda” de la Transporturi, iata si o scurta prezentare:
    ***********************************************
    Conducerea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a numit-o la inceputul acestei luni in functia de sef al Directiei de Drumuri si Poduri (DRDP) Bucuresti, care administreaza aproximativ 2.500 de kilometri de drumuri nationale, pe Maria Magdalena Grigore, membru PNL, organizatia sector 3.
    Publicitate

    La momentul numirii, experienta in munca a tinerei de 27 de ani cuprindea functia de curier personal la doi secretari de stat, angajata la cabinetul deputatului liberal Mircea Ciopraga, care conduce organizatia PNL sector 3, precum si trei luni ca economist in cadrul DRDP.(…)
    Maria Magdalena Grigore are si calitatea de membru in Consiliul de Administratie al Tarom, acordata prin Ordinul ministrului Transporturilor nr. 221 din 22 mai 2007, cu cel putin doua luni inainte de a-si termina studiile superioare, la Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. “Nu trebuie sa te pricepi la aviatie, la motoare, in Consiliul de Administrare. Pentru aceasta sint ingineri si piloti de aviatie”, spune Maria Magdalena Grigore. Ea pare o pasionata de aviatie: in biroul ei de la DRDP Bucuresti exista macheta unei aeronave Tarom, iar mouse-ul este sub forma de fuzelaj de avion, tot Tarom. Intrebat cum a fost posibila numirea studentei Maria Magdalena Grigore in Consiliul de Administratie al companiei aeriene nationale, deputatul Ciopraga ne-a trimis la cel care a facut numirea, adica ministrul Ludovic Orban.(…)
    ***********************************************
    http://www.cotidianul.ro/maria_magdalena_blonda_de_la_transporturi-38829.html

  21. dar ce Victore, vrei sa faci toti non factotii vedete?
    ce te-a apucat sa o inviti pe matza asta?
    desi… si eu m-as smotocii ci m-as dezbate cu ea dar de pe alte pozitii 😀

  22. Victore lasa-i pe blaga si negoita in pace. Pisica avocat are gene liberale la origine. Era responsabila cu tinutul prosopului cand mai iesea stolojan din mare , :))

    PS : si a fost ‘formata’ profesional de Valeriu Ssssstoica

  23. Mesaj electoral de la blonde:
    Daca ma veti vota promit parcari “Dalli” la tot poporu’, in sectoru’ 5 si la colega in sectoru’ 6 ! De asemenea, infrastructura acestor sectoare, cu sprijinu’ colegilor de partid vor fi “reconditionate” non-stop.
    Ei, nu ma luati in serios ! Glumesc si eu un pic!

  24. N-ai s-o vezi!Crezi ca sunt atat de prosti?!
    Victore deja in toata tara au inceput sa arunce cu bani grei in omenire!Am lucrat prin toata Romania si am foarte multi prieteni.Se pare ca P.D.-L-ul are cei mai multi bani.Nici nu ma mira,dupa 8 ani de jaf la primaria generala a capitalei.
    O sa vezi ca cel putin una din fufele astea care candideaza,va iesi parlamentar.

  25. Eu vreau sa zic despre Obama- Presedintele celei mai democratice tari din lume.

    Azi noapte am dormit, deci n-am auzit comentariile,sau show-urile, astazi am auzit in reluare discursul lui OBAMA dupa ce a aflat rezultatul votului americanilor.

    Un discurs de bun simt, al unui om valoros, educat,un discurs responsabil, fara ha, ha-ituri, fara lacrimi de crocodil, fara i-am batut pe nemernici(contra candidati), am castigat, le aratam noi, “facem curatenie!”sa inceapa vanatoarea dusmanilor politici.

    Cata diferenta intre Obama si Basescu, mare, ca de la cer la pamant de 2 ori,si acolo in America sunt toate “natiile” pamantului, sunt 300 milioane de oameni.
    …………………………………..
    Si in Romania sunt multi oameni de valoare, dar nu pot face nimic pentru tara, pentru ca sunt inlaturati, desfiintati inainte de a incerca sa ridice capul macar, de catre marlani, de oameni dornici de imbogatire, de putere.
    Cat de tare ma doare ca nu invinge binele ca in povestile lui Creanga, unde totdeauna zmeul era rapus, nu se intampla si la noi, zmeii sunt din ce in ce mai multi si mai rai.
    Nu fi-ti tristi, gandeam si eu asa!

  26. fiti veseli, ca m-am corectat, mersi de atentionare!iar am lipsit la gramatica, of,of, mai, mai.

  27. Nu vreau sa ma bag in seama cu nimeni, mai scriu si eu cate ceva,asa cum vad eu lucrurile.
    Victor este un baiat pe care-l pretuiec mult si nu vreau sa-l supar,imi place de altfel intreaga echipa de la Antene.
    Pe primul loc e Gadea Mihai,isi lasa invitatii sa vorbeasca, imi place de invitatii pe care-i aduce, imi place de Teodorescu CARE UNTR-UN FEL VORBESTE CAND E LA GADEA si in alt fel cand e la Realitatea,bine ca este mai rar acolo.
    Imi place de Ciuvica, de Radu Tudor mai mult decat de Dana Grecu,si Dana pune problema foarte corect.
    Scuzele mele, da nu-mi place Gabi Firea,din aceleasi motive pe care le-a zis odata Cristoiu, si l-am inteles perfect.

  28. Ciutacule nu ai curaj sa o suni si sa o inviti la tine in emisiune? Nu e frumos sa intervii prin sefii ei pe linie politica ca sa ii faci o invitatie. Vreau sa iti fac o recomandare: cheam-o dupa week-end sa ai timpul necesar documentarii pentru emisiune.

  29. @eugen: adevaru-i ca sunt terminat de emotii. s-o sun, sa n-o sun? daca ma refuza? o asa somitate sa vina in insignifianta mea emisiune? ce naiba, e sub rangul ei sa se coboare sa vina intr-un umil studio unde sefii ei isi fac aparitia doar din deferenta fata de realizator. cred ca spaima si rusinea o sa ma sufoce.

  30. Citesc si nu ma minunez: portocalii sunt hoti, escroci, etc., prm-isti ar fi lingaii celor amintiti mai sus, psd-isti au o istorie foarte cunoscuta inca in materie infractionala, se pare ca nici pnl-isti nu ar fi tocmai usa de biserica…trag concluzia ca se poate pune un semn de egalitate intre politicienii nostri…Eu cu cine votez? … da! am dreptul de a nu alege raul cel mai mic din plasa cu rele

  31. Revin:
    Ei, se pare ca nu am glumit.In aceasta dimineata, Drumu’ Taberei era “razuit”, se asfalteaza din nou domnilor, un bulevard proaspat asfaltat! Cu sprijinu’ colegilor de partid,evident!

  32. nici nu stiu cum sa ma mai pronunt ,dar vreau sa va spun ca sunt indignata de tarifele pe care le practica medici la cabinetele lor particulare.de ce nu intervine cineva si sa nu le mai dea voie sa fie o consultatie mai mare de cel mult 40 lei, mai ales acolo unde nu foloseste aparatura.este imposibil sa mai mergi de ex. la endocrinolog unde platesti 70 lei consultatia ,50 lei ecografu si dupa 6 saptamini te cheama la control la acelasi pret.este strigator la cer ,imi vine sa urlu cand vad cati bani dau la medici si nnu ia nimeni nici o masura .DACA AVETI PUTERE SI INFLUENTA ASUPRA ACESTOR PROBLEME FACE SA SE AUDA ACOLO SUS.VA ROG DIN SUFLET.

  33. VROIAM SA VA MAI SPUN CA VENITUL MEU E DE 520 LEI LUNAR LA FEL CA LA CEI MAI MULTI

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.