Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > La mulţi şi fericiţi ani, iubit conducător!

La mulţi şi fericiţi ani, iubit conducător!

Astazi e sarbatoare dubla. Asa ca anuntam in cor ca-l asteptam cu bratele deschise pe Obama si-i uram iubitului conducator un sincer si calduros La multi ani!

UPDATE: Gand la gand cu bucuria nationala

UPDATE LA UPDATE: Luati si niste “Vorbe grele de campanie” cu Miron & Bogdan

Comentarii

comentarii

Similar Posts

24 thoughts on “La mulţi şi fericiţi ani, iubit conducător!

  1. Buna ziua D-le Ciuracu,
    Sunteti un om extraordinar-va felicit pentru melodia care ati publicat-o.
    Pe bune,ii uram sincer conducatorului sanatate si La multi ani!

    Cu mult respect,
    ioanaP

  2. Iertati-ma,am gresit numele Dvs.(ochii si neatentia) in ceea ce am scris adineauri.Imi cer inca o data scuze.
    Cu multa jena,
    IoanaP

  3. Am ras cu lacrimi! Dar muzica parca imi da fiori si imi aduce aminte de vremea cand citeam la lumanare cu patura pe picioare….Rima e fara voie.

  4. cati dintre cei care citesc acest blog isi mai amintesc pe cine parodiaza de fapt Arhi? Citi dintre voi au fost plimbati pe stadion si tinuti nemancati ore intregi in timp ce ne pregateam pentru manifestarile programate in cinstea Tovarasului? Eh, ce vremuri!!!

  5. Multa sanatate si impliniri pentru domnul Dan Constantin.Sa ne traiasca 100 de ani fara reparatii capitale…si noi pe langa dansul.
    Mi-a placut chestia cu… bucuria nationala!)))
    O sa ti-o fur.

  6. @Costin Tanasescu & kiki: domnu’ nea Dan va multumeste calduros pentru gandurile bune pe care i le adresati de ziua lu’ Traian Basescu :))

  7. Mai bine il asteptam pe McCain cu bratele deschise ca poate vine si Sarah Palin, ca poate o punem de-o farsa si ii spunem ca vali Stan est seful cabinetului prezidential. Sa ne traiesti, Basescule, sa fii sanatos ( ca trebuie) si uimeste-ne in continuare 😉

  8. Să trăiască cât de mult poate trăi un om, (sigur, cât mai departe de Cotroceni!) şi să aibă parte de tot “binele” pe care ni l-a dat în aceşti ani bleste… hm, de graţie. Pe rând ori la grămadă, nici un “bine” să nu-i scape.

  9. Anu’ acesta indiferenta si lehamitea m-au impiedicat sa depun efortul de-ai compune o oda maretul strateg politic, fost marinar. Ma rezum la ai dedica ultima strofa din cea de anul trecut, perfect valabila oricand in ceea ce-l priveste!

    “Deci, cum ziceam, la ceas de sarbatoare,
    Noi iti dorim ce ne doresti si tu!
    Nimic sa nu-ti lipseasca dintre cele
    Ce patimas, de 3 ani, ni le-ai dat si tu !”

  10. Iubitului conducator ?
    Da’ ce v-a facut si ne-a facut frate, ca sa-l strangem intre coapse ?
    Ptiu ! Nici macar in gluma nu ma starneste ideea

  11. D-le VICTOR, in primul rand nu vreau sa va periez! va urmaresc emisiunile de la iceput si nu cred ca au fost 3-4 care le-am scapat sau nu au fost interesante(pe care le-am sarit pentru a viziona NAT.GEOGRAFIC. sau ANIMAL PLANET…) FELICITARI!!!!!!

  12. Asta cu,coronita seamana cu imputitul tau de patron,cu Wiskas.Cit despre tine…esti un ziarist si un bun critic al politicii de la noi…pacat ca nu sti sa fi echidistant si faci ceea ce faci la comanda.Crezi ca cei din PSD sint ingerasi?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.