Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Patapieviciul coţăielii & albiturii spune

Patapieviciul coţăielii & albiturii spune

Fortat de dezvaluirea Mordechaiului, sunt in masura sa confirm: Toma Roman Jr, contracandidatul premierului Tariceanu in Colegiul electoral Gruiu, rupe tacerea si da cu ea de pamant, in aceasta seara, la “Vorbe grele”. Si veti vedea ca acest adevarat Patapievici al coţăielii şi albiturii – intre altele, doctor in antropologie – are si program, si discurs, si veleitati de politruc.

Da, s-a suparat Tonomatul; si pe buna dreptate, crede el. Iar cercopitecii aia portocalii ma urasc atat de tare, incat s-au mutat cu injuraturile si se site-ul reginei talk-show-urilor…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

9 thoughts on “Patapieviciul coţăielii & albiturii spune

  1. Deci diseară… cel mai penetrant program politic. Să umblăm la punctul G al politicii. Până bat vecinii în ţeava de la calorifer.

  2. Eu cred ca poate castiga alegerile doar daca promite alegatorilor ca ii va injura pe ceilalti parlamentari in plenul camerei deputatilor. Noi, alegatorii, nu avem sansa asta, dar el poate fi mesagerul injuraturilor noastre care sunt indreptatite.

  3. Am o propunere pentru PD-L.”Sa prinda un mandat la guvernare dar sa fie cu suspendare.”

  4. Te rog io cu fierbintzeli, intreaba-l, care are cea mai valoare mare ca tre’ sa stie, ca antopolog.
    Regina aReNBiului, regina porno sau regina tocshoului (se citeste cum se scrie, in limba ICR-istului) sau regina magiei albe, eventual de cearcheaf ?
    Multumesc intens

  5. Il vad acum pe Dl basescu la Tv, si ma gandesc ca tara asta a platit scump greselile PSD-ului(atatea cate au fost si asa zisa aroganta-lui Nastase) de ne-am procopsit la cîrma tarii cu acesti oameni neprofesionisti, si haini.
    Acestia nu pot sa invete ce sa faca cu rezervele tarii, adunate cu atata truda si sacrificii ,(familii destramateprin plecare la munca, etc) si le-au dat pe salarii , pe asfalt, comisioane, restul pe apa sambetei.

    Am avut guvernare minoritara si un PD care au tras tara in jos, boicotand pe care cu chiu si vai incercau sa faca ceva bun.
    Timp pierdut, care cu greu se mai poate recupera, acum si in contextul crizei mondiale.

    Basescu vorbeste fara sa zica nimic! este electoral ce spune,si doar azi mai poate, de maine incepe oficial cmpaniaadica luota pentru putere, stiu ei de ce, pentru noi, nu!

  6. Oh my God !
    Nu e adevarat ce vad si aud
    Cata prostie poate sa existe in tarisoara asta
    :))
    Dar nu e de ras…e de plans
    P.S. chiar nu mai aveti simtul ridicolului, al penibilului ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.