Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Greu la deal cu boii mici si caru’ stramb

Greu la deal cu boii mici si caru’ stramb

image

– Revolutia politica de Net a oamenilor cu adevarat informati se fasaie incet si trist, ca sexul la priveghi. Zeita anticoruptie are mai multe like-uri decat voturi. A batut-o pana si hulita de serviciu, cu un barbat in parnaie si unu-n frapiera. Sa vorbesti despre noul pol care sa reformeze clasa politica din Romania cand tu ai luat voturi cat Domnu’ Dan e de un ridicol grotesc. Sigur, calatoria continua, e un semnal pentru clasa politica, lumea vrea altceva, bla-bla…

– Constructia politica a lui Basescu sfarseste lamentabil. Marele Jucator isi termina mandatele infrant, izolat, evitat si ironizat de toata lumea. Marea stire pe care a produs-o ieri e ca nu-l lasa nevasta. A dat in stanga si-n dreapta sa ramana el miezul. Rezultatele se vad azi. Orice ai mai avea in sertar, nu poti conduce o tara doar cu procurorii si cu securistii. Te vand si aia cand se strange funia la par.

– Diaspora continua sa ramana o mare problema pentru PSD. Circurile de aseara ar putea sa coste in turul doi. Iohannis poate beneficia de furia celor ramasi pe afara, dar nu e candidat. Sa intorci zece procente diferenta, chiar daca Ponta negociaza cu spatele la zid, trebuie sa cam fii Basescu. Sau sa furi barbar. Tristu’ asta n-a fost in stare nici sa-i convinga pe toti liberalii si pedelistii sa puna stampila pe el.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

43 thoughts on “Greu la deal cu boii mici si caru’ stramb

  1. “Constructia politica a lui Basescu sfarseste lamentabil”.
    S-ar putea sa avem o surpriza , caci constructia lui este Iohannis dintru inceput , restul au fost iepuri , unii cu voie de la Base , altii independenti .In orice caz , pt a evita catastrofa-alegerea lui Iohannis – propun pt turul II sloganul :
    ” Votezi Iohannis , ai Basescu !”
    Sanatate !

  2. Ba, dacă aș fi o susținătoare a PSD, n-aș fi deloc prea optimistă!

    Au fost același număr de secții de votare afară, cum zic oficialii PSD? Ceea ce s-a întâmplat în diaspora demonstrează – zice Ponta – că n-au furat? Poate…Dar, dacă au fost tot atâtea secții de votare ca în 2009, în condițiile în care atunci s-a ”votat” în 13 secunde, televiziunile neputând filma măcar niște cozi comparabile cu cele de acum ( că n-au fost, probabil atât de dornici să-l confirme/infirme pe Băsescu), nu ne gândim că acum au ieșit masiv românii să voteze contra lui Ponta? Eu așa gândesc și cred că Ponta mă confirmă. Iar ceea ce a scos PSD pe gură, cu întârziere ( prin doamna Mahala Firea, desigur ), cum că ambasadorii puși de Băsescu sunt de vină, mi se pare hilar și jignitor la adresa multor români, care nu votează PSD de obicei. Sau nu o fac pentru o sacoșă.

    Părerea mea e că meciul se joacă în continuare, așa ”necandidat” cum e Iohannis. Iar iepurii lui Ponta nu prea au alergat bine și nu prea au ce oferi. Cât îl privește pe Tăriceanu, nimeni întreg la minte nu-și imaginează că se duc toate voturile la Ponta.

    Dacă Ponta era mai inteligent și nu era atât de grandoman, își asuma procentele negative din diaspora în primul tur și nu crea situația de ieri. Așa, a dat un os de ros pe care ceilalți poate nici nu-l sperau.

    În sfârșit, să nu mă mai lungesc prea mult… Îmi trece prin cap și – TOTUȘI – posibilitatea întinderii o mână de către Crin lui Klaus. Personal, nu știu sigur dacă eu, ca susținătoare agresivă – să zicem – a lui Crin, îmi doresc acest lucru. Dar, dacă se întâmplă, Viorică Ponta poate să-și facă bagajele. 🙂

    Părerea mea…

  3. Macovei n-a beneficiat de ajutorul niciunui partid, n-a avut ziar, n-a avut televiziune.

  4. romanii au ceea ce merita. ponta votezi ponta va fi presedinte. nu e bine,nu e rau. ne reprezinta. asa cum basescu ne-a reprezentat.

  5. bine ca au intrat in finala udrea si macovei! avem si noi cu cine sa votam.

  6. Ce sa faca diaspora in turul doi? Isteria creata fortat de “frumosii” cu petul in mana nu va face decat un mare fassss in diaspora. Sa incline semnificativ balanta in turul doi are trebui ca procesul electoral sa dureze fo’ 72 de ore. Cel putin! Situatia va fi similara peste doua saptamani. Cozi multe, stampile putine… “Destepta-te, Romane!”. Important este ca NEA’ sa iasa de doua ori pe seara , obligatoriu cu schimbul de tricouri gata facut. Prezenta in tara, in zonele grele, a scazut simtitor. Oamenii din mediu rural stau cu inima-n gat asteptand Marele Cutremur a lui Hancu si domnu’ Dan daramite spaima provocata de Justitia de Vis sau Drept . Gandesc ei ca la cutremur, te mai salvezi: mai iesi in curte pe cand la aparitia DNA-ului, sfarsesti in Curte- in Curtea Militara de Apel. Grea alegere pentru amaratii aia!

  7. Locuiesc de 14 ani in Belgia.
    Pot sa spun ca tot timpul a fost foarte rau la alegeri, iar anul asta nu cred ca a fost mai rau ca in alti ani. Faptul ca acum e mai mediatizata situatia e imbucurator: in Romania cred ca au mers treburile mult mai bine: n-am mai auzit de autocare electorale si culmea nici macar Vadim n-a mai facut traditionala declaratie de dupa alegeri. Carcotasii au trebuit sa gaseasca altceva – votul in diaspora.
    Problema votului in diaspora nu poate fi rezolva de catre MAE. Nu au mijloacele necesare pentru a permite tuturor sa voteze in conditii “egale” cu cei din tara.
    In Belgia la 50-60 mii de Romani sunt 4 sectii de votare. In Jud Brasov la 300mii locuitori sunt 450 sectii de votare. De 20 de ori mai mult!
    Ca sa nu mai zic de salile si spatiile de votare care sunt foarte limitate in comparatie cu ce e prin tara. Ultima data am votat in Brasov acum mai multi ani: un intreg liceu a fost la dispozitie pentru a organiza alegerile pentru un sfert de cartier.
    Acest simplu calcul matematic arata ca Ponta e un picutz demagog cand declara ca nu vor exista romani in strainatate care nu pot vota.
    Solutia care trebuia adoptata e votul prin corespondenta sau ceva similar care sa nu necesite deplasarea de zeci sau sute de km pentru un “simplu” vot.
    Eu sunt optimist si destul de convins ca se va face pentru alegerile urmatoare (chiar daca iese Ponta presedinte). Prin masura asta PSD-ul isi poate imbunatati vizibil imaginea in diaspora.

  8. @ice4you
    Nu stiu daca puteam sa exprim concis aceeiasi parere ca a Dvs.;la fel gandesc si eu.Multumesc si numai bine!

  9. cu tot respectul gresiti, nea werner nu are cde recuperat 11, ci 51%; ca om care a participat efectiv la campanii pot sa dau in scris ca abia acum incepe cu adevarat lupta si se incinge tarata, iar la cum a fost fragmentat votul in turul unu eu prevad un 53-47 pentru Ponta, dar sa nu anticipam.
    Sa speram ca vom avea cele 4 dezbateri promise, dar nu bag mana in foc, s-ar putea Victoras sa castige prin neprezentare.
    Cat despre “marea inflamare” din Diaspora, cred ca de data asta se va decide in Romania.

  10. cea mai proasta varianta( ponta) s-ar parea ca ajunge la cotroceni; si atunci o sa il meritam cu totii; o mare parte din oamenii mass media care l-au tot impins in fata( desi stiau cat de corupt , nesimtit si incompetent s-a dovedit) si o multime de oameni prostiti de propaganda psd . basescu nu mai conteaza acum. mai are un pic si pleaca si bine face; bine ca scapam de el….. dar daca vine ponta , care-este castigul?!
    ce , nu-i adevarat?!

  11. Victore,

    1. Sexul vinde, intotdeauna, mai bine decat orice altceva. E de mirare ca Monica Macovei a obtinut asa mult (unul din voturi este si al meu)

    2. Dupa 10 ani in functie nu sunt multi care sa mai aiba putere de tractiune. In SUA Clinton, Bush jr. si acum Obama au fost in aceeasi postura la sfarsit de mandat (daca-ti amintesti Gore a evitat gratios orice fel de “endorsement” din partea lui Clinton). La fel s-a intamplat si in Germania (Kohl si Schroeder), in Franta (Mitterand, Chirac) si in Anglia (Theatcher, Blair).

    3. Ponta a facut intentionat dificil votul in strainatate. Se mandreste ca asa nu se mai fura. E, ca de obicei, o minciuna; ii este frica de voturile celor din strainatate. Sper s-o ia in freza.

    Batalia va fi pe voturile lui Tariceanu, UDMR (joc periculos), DD si Vadim. Voturile lui Udrea si Macovei se duc la Johannis fara nici un fel de indemn de la ele sau de la Basescu.
    In sfarsit, eu de 6 ani votez in Ilfov. Ieri a fost prima data cand am vazut cozi la listele suplimentare; si erau mari. In general pareau a fi candidatii la venitul minim garantat. Poate sunt subiectiv, dar oamenii aia pareau adusi de PSD/UNPR.

  12. si eu sunt de parere ca iohanis este mana lui basescu, si restul a fost un circ. cat despre cum se retrage din viata politica, il vad ca pe un bebe care da din picioare. sunt de parere ca o sa mai chitaie pana la turul II.

  13. @bigradu, deci ai votat-o pe Macovei pentru ca ti se pare sexi? Ne lasi ,frate, cu povestile astea siropoase. La cat te-ai tavalit pe aici ca sa ne explici ce-i rau si ce-i bine pentru toti te mai crede cineva??? Tu si specia asta de oameni pe care-o reprezinti sunteti la fel ca floraresele alea care-si ridica fustele cand apar mascatii si televiziunile de stiri.
    Activi mai sunteti voi astia in spatiul virtual! Macovei nu putea racola decat muiercea ca tine ca tine cu aere de intelectuali sofisticati! Va e clar ca norocul vostru este ca v-ati nascut in timpurile astea pentru ca acum cel putin 100 de ani crapati de inanitie! Pomanagii erau mai greu acceptati de cei din jur.

  14. Uite cred ca niciodata nu ti-am recomandat sa citesti articolul altui jurnalist Victor dar in situatia asta votantul de Macoveni numit Tolontan le cam da cu tifla-n cap celor care tipa isteric “Dreapta! Dreapta! Pazea ca vin Comunistii!”. Nu pun link-ul ca stii si tu unde sa-l gasesti.

    Personal am votat cu Tariceanu. Si eu si prietena mea. Eu sunt economis de meserie dar fac altceva iar ea e inginer si asistent universitar in paralel. Nici eu nici ea chiar nu stim cu cine votam in turul 2. Mentionez insa bataia de joc indurata ca sa putem vota in Bucuresti in turul I [noi n-avem CI de Bucuresti] din cauza formularelor celebre care ce sa vezi nu mai existau… In fine dupa vreo 2 ore am reusit si noi sa gasim o sectie unde sa mai fie formulare si sa putem vota. In mod normal ar fi cazul sa tip din toti rarunchii ca-l votez pe Johannis pt ca PSD-ul probabil deliberat a organizat prost alegerile. Nu e chiar asa.

    Noi chiar nu stim pe cine sa alegem intre administratorul de oras destul de competent dar lipsit de experienta in probleme de diplomatie si securitate nationala si Ponta, un produs al sistemului de siguranta nationala dar care se pare ca intelege cat de cat situatia geostrategica a Romaniei (desi in multe privinte nu-s de acord cu opiniile lui Ponta).

    Asa ca nu astept sa ma lumineze cine stie ce personaj public [nici macar numitul Ciutacu Victor] insa as vrea sa-i aud pe cei 2 discutand nu despre case sau copii, despre pensii sau salarii [poate aude si familista convinsa din PSD al carui fiu a luat 1.2 la BAC] ci despre situatia strategica a Romaniei. Pt ca ne place sau nu presedintele cu asta se ocupa…

    As vrea sa ma pot si eu decide afland mai multe.

  15. Domnu Ciutacu, dar oare PSD nu a furat barbar ca sa scoata 10% peste neamt? Oare PSD n-o sa fure barbar in turul doi, ca acum le cam tremura izmenele? Oare cine e la butoanele aparatului de vot? Nu PSD controleaza toata operatiunea? Sau de data asta se asigura ca fura ei mai mult decat ceilalti.

  16. Plastic și precis ca bisturiul în mâna unui chirurg de clasă – așa e comentariul dvs. și firește că l-am citit cu mare plăcere. Dar și cu o doză de melancolie… locul unde am auzit prima oară celebrul banc cu sexul la priveghi e acum în paragină. O firmă românească având o istorie destul de importantă a existat și-a sucombat acolo exact ca-n banc: încet și trist.

  17. “Sa intorci zece procente diferenta, chiar daca Ponta negociaza cu spatele la zid, trebuie sa cam fii Basescu. Sau sa furi barbar. ”

    PSD chiar nu fura ?

    Si de unde ia Ponta inca 10% ? De la Tariceanu nu ia jumatate, de la UDMR la fel, poate ceva mai mult de la Diaconescu. Voturiel de la Udrea si Macovei se duc la Iohannis.

    O sansa a lui Ponta e sa stea multa lume acasa din cei care au votat “dreapta”, dar dupa ce s-a intamplat in diaspora slabe sanse.

  18. Dupa expirarea mandatului, cand basescu se va inscrie in PMP, se va intalni la intrunirile de partid (PPE) cu iohannis, macovei, udrea & comp. Acolo vor fi frati si surori intru doctrina populara de la tante merkel citire, iar aici isi vor da la gioale? Sa fim seriosi. Cum bine zice un ante-comentator: votezi Iohannis, ai Basescu.

  19. votatul cu macovei e ultima moda in materie de hipstereala politica. la fel a fost si cu “fenomenul” nicusor dan sau cum ii zicea. rezultatele de azi confirma lucrul asta. ma amuza aia cu macovei ca au senzatia ca sunt un fel de elita neinteleasa (cum de regula o face si ultimul hipster).

  20. Sunt consternata pana la mutenie ,cum au obtinut atat de multe voturi iohanis ,udrea si macovei ? Nu cred ca romanii normali ,echilibrati si cu frica de D-zeu au pus stampila pe ei,cred totusi ca marea majoritatea au fost cei ce trebuie sa dea socoteala la cat au furat si in speranta ca vor fi protejati ca si pana acum au votat Daca 20% din populatia Romaniei vor un presedinte ca iohanis……atunci mai este de muncit la constiinta lor .Despre felul cum s-a votat in strainatate sigur,sigur vrajitoarea cotrocenista cu slugile ei si-au bagat coada .Poate noii ,tinerii din servicii ar trebui sa fie mai curajosi, mai fermi ,sa intuiasca miscarile “anturajului ” lui basescu si sa previna .Sigur dupa plecarea de la Cotroceni isi va continua rautatile ,poate numai daca pleaca in grup la brutarie va avea Ponta ,Romania liniste .Din tot sufletul imi doresc sa fie dat afara de la Cotroceni macar cu o zi ,nu a facut Romaniei si romanilor decat rau.

  21. Cum ar zice unii comentatori sportivi, 10 procente diferenta “e un scor periculos”.

  22. Revoluție pe net my foot!Sunt curios dacă ăia de ne indemnau să mergem la vot,in campaniile alea cu votești ,cu bla-ba,chiar au fost la vot pînă la urmă?
    Cu diaspora e cum e,insă cine va cîstiga va trebui să incerce să ia în seamă și pulimea.
    Acum,așteptăm confruntările,propunerile de prim miniștri.Apropo,se pare că Iohan și ai lui dau înapoi cu Predoiu.

  23. Fără să am pretenţia că mă pricep la politică, mă înscriu la cuvânt.

    1. Victor Ponta a luat un scor bun, nu foarte bun. Un 43-45% era altceva. Înclin să cred că se aştepta la un scor foarte bun. Însă un 10% peste ceea ce a obţinut în primul tur pare realizabil, având în vedere cei 20% necesari lui Ioannis, cu o singură condiţie, PSD-ul să schimbe strategia: fără lovituri sub centură. A abuzat de ele în primul tur şi l-a dus pe Iohannis la un 30% nesperat. Lumea sa săturat de mizerii securistice (maşina care nu intră şi nu iese de la Băsescu, traficantul de copii cu NUP de la Parchet sau casa părinţilor din Germania).
    În concluzie, o campanie fără securisme ieftine din partea PSD-ului poate fi cartea câştigătoare pentru Victor Ponta.

    2. Deşi 30% este un scor mic, pentru Iohannis acesta este un scor nesperat de mare. N-ai fi zis că este în stare… În mod paradoxal,şansa lui Iohannis de a strânge un 20% vital este prezenţa sa la RTV şi A3, televiziuni percepute ca fiind apropiate liderului PSD. Dacă acesta va fi atacat cu securisme ieftine, spre enervarea nehotărâţilor din primul tur care nu au fost impresionaţi de acest tip de atacuri, Iohannis are o şansă reală de a ajunge preşedinte. Iohannis nu poate câştiga alegerile prin forţe proprii, însă Victor Ponta le poate pierde pe mâna greşelilor A3 şi RTV…
    Repet: NEHOTĂRÂŢII DIN PRIMUL TUR NU AU FOST IMPRESIONAŢI DE ATACURILE SECURISTICE. Iar aceşti nehotărâţi vor stabili cine va fi preşedinte.

    Mulţi fac diverse calcule, adunând procentele mici ale celor de pe locurile 3, 4 sau 5 la procentele unuia sau altuia dintre candidaţi. Irelevant. Am cunoştinţe care au votat cu Tăriceanu în primul tur iar în turul 2 unii votează cu V. Ponta iar alţii cu K. Iohannis…

    Din punctul meu de vedere sunt trei necunoscute care pot stabili cine va fi preşedinte: decizia UDMR-ului, tipul de campanie dus de PSD şi eventuala implicare în campanie a lui Crin Antonescu. Crin nu a candidat dar ar fi fost de departe pe locul 3 ( ca independent).
    În opinia mea, pentru a-l implica pe Crin în campanie, Iohannis trebuie să se dea cu capul de bordurile lui Videanu şi să exclame convingător: În nemernicia mea… Nu-l cred în stare şi, în concluzie, nu-l văd preşedinre.

  24. Pe Basescu il paste o scapare. In curand isi afirma sprijinul pentru Iohannis. Pulimea speriata il voteaza pe Ponta, care, ce sa vezi, e tovaras de coabitare cu Basescu, numitor al Kovesei si al lui Rus….
    Daca cumva pulimea voteaza sase case, tot Basescu castiga.
    Stiu, delirez, sunt varza, dar mai vorbim dupa alegeri…

  25. Deci in final alegerea va fi intre:

    Ponta – antibasist, dar considerat basist pana nu cu mult timp in urma (vezi pactul de coabitare, numirea lui Kovesi si toata perioada de la finele lui 2012 pana la inceputul lui 2014). Unii, si nu putini, il suspecteaza inca si astazi de basism tinand cont ca nu a luat atitudine fata de multele anchetari, arestari si condamnari din randul PSD&asociatii

    Iohannis – basist, dar fost antibasist pana de curand, fost propunere de prim-ministru a unei mari coalitii antibasiste. Chiar l-am revazut recent intr-o inregistrare de la dezbaterea Basescu-Geoana din 2009, statea alaturi de Mihaela-dragostea mea si aplauda raspunsurile lui Geoana.

    Grea alegere!

    In aceste conditii as spune ca, virgula, castigatorul insa nu va fi printre cei doi, indiferent de rezultatul de pe 16 noiembrie.

    Va fi in alta parte, probabil razand cu gura pana la urechi si sorbind dintr-un pahar cu 4 cuburi.

  26. Esti bun! Tot mai sper sa te recupereze Antena 3… speranta moare ultima!

  27. Ieri am ajuns sa ma intreb daca nu cumva cineva l-a speriat intentionat si nerealist pe Ponta cu voturile din strainatate, asta a cazut ca prostul in capcana si… io-te rezultatul.

    Sa fim seriosi, daca nu iesea tam-tam-ul asta imens si toti romanii din afara puteau sa voteze, oare ce insemna asta in cifre? Inca 10.000 de voturi pentru Iohannis? Ori inca 20.000? Asta asa, exagerand!…

    Cineva mai intai l-a speriat pe Ponta iar apoi l-a sfatuit al naibii de prost. Probabil Dragnea, ca tot ii vizeaza asta locul! Si asa PSD-istii au pus bete in roate votarii din afara in cel mai curat stil balcanic: in tarile unde sunt multi romani au lasat sectii de vot putine, cu putine cabine de vot, cu si mai putine stampile, plus completarea integrala (adica timp consumat inutil) a acelui formular in fata unui oficial din sectia de vot…

    Cum ziceam, ce-au castigat oamenii lui Ponta? Poate cateva mii de voturi in minus pentru Iohannis. Ce-au pierdut a fost insa disproportionat de mult.

    Mai intai, ca au atras atentia asupra votarii romanilor din Diaspora fix politicienilor si autoritatilor din tarile respective, inducand suspiciuni asupra bunei credinte a guvernului de la Bucuresti. Care si asa este suspectat ca nu-i chiar un mare fan al legalitatii. Motiv pentru care nu toate guvernele de afara-l iubesc la maxim pe Ponta.Iar aceia care-l iubesc cat de cat (Franta) nu prea inghit nici ei asa ceva.

    Apoi, i-au radicalizat pe romanii din afara, asa ca la turul II (cand poate ca alea cateva zeci de mii de voturi suplimentare vor conta muuuult mai mult) sigur prezenta celor din afara va fi mult mai numeroasa, probabil spre 300.000. Iar Ponta sigur nu va lua majoritatea voturilor.

    In al treilea rand, suma asta de intamplari da un motiv al naibii de credibil si de solid mobilizarii acelei multimi educate, dar mai inerte si usor jemanfishista din mediul corporate din marile orase. Care duminica a cam stat pe acasa ori a plecat pe coclauri, dar n-a fost la vot. Daca pe 16 noiembrie prezenta la vot in tara depaseste 55%, Vivi Ponta-i pa-pa. Iar asta pe mana lui. Ori, ma rog, a “prietenilor” sai!

    PS De ce nici un partid nu se bate cu adevarat pentru introducerea votului prin corespondenta???

  28. cea mai tare chestie de pana acuma – acoperitul turcescu se ofera sa modereze (ce surpriza) o confruntare ponta – iohannis – cum asta nu face nimic pe gratis, inseamna ca a fost platit in avans la alegerile anterioare .. zau ca astia sunt disperati rau.. am o singura consolare in tot balamucul asta.. se dovedeste ca prostia si caracterele de rahat sunt uniform distribuite pe etnii – iaca vazuram si un sas cu cap de paie, care minte in vorbe putine – nu din motive de capacitate de sinteza, ci din asemanare cu eba basescu.

  29. Pierde Iohanis fiindca nu-l tin bojocii sa se prezinte la confruntare directa iar daca o face va fi macel.Il bate Ponta de-l zvinta. Am auzit ca Iohanis vrea numai la TVR 1 si fara intrebari intre candidati.Adica sa-si recite poezia si PA !
    Atita poate atita da !

  30. Felicitari domnu Victor. Ti-ai extins cititorii. Te citesc tot mai multi basisti. Isi cauta si ei un loc unde sa posteze. Sant si ei oameni si trebuie sa fim ingaduitori.Problemele din diaspora sant pe jumatate adevarate si jumatate provocare. Tipic basista.Din moment ce au votat mai multi ca in 2009 inseamna ca e un mic progres. Noi cei de stanga reprosam dreptei nu ca de partea aceea ci ca e basista, un regim de teroar, aproape nazist. Intro tara cu saracie endemica saracii trebuie sa fie reprezentati. Teama cu comunismul nu mai tine. E fumata.

  31. @ochila: liber la citit si la comentat. Atat timp cat se pastreaza limitele pe care le-am definit odinioara, n-am nici o problema sa citesc si parerile celor care-l plac pe Basescu

  32. @santinela

    Permiteți să vă spun bună seara? Da, știu că e dimineață, da’ mă iau după Werner: bună ziua, la nouă seara… Probabil că în discursul scris pentru duminică seara nu era menționat salutul către public… S-a lăsat dintr-adins loc pentru politician, să-și manifeste și el forța creatoare… Și-am văzut-o: e mare, dom’le, mare!
    🙂

  33. @kpax
    Se pare ca exprimarea a fost nefericita si incompleta. Partea cu sexul se referea la Elena Udrea, care doar asa putea sa obtina voturi, pentru ca in rest nu are nimic ce sa ofere.
    Evident, atractia sexuala a Monicai Macovei nu este primul lucru care imi vine in minte.
    In rest, te sfatuiesc ca pe 16 Noiembrie sa Votezi nu sa Pontezi.

  34. @micradu: de mare rușine să acuzi o biată femeie că poate să obțină voturi doar prin sex, dar poate că unii au visat la respectiva și au rămas nostalgici. pe invers…

  35. @brazvan
    Cred ca iti repet a treia oara: cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Daca nu pricepi, pune mana pe carte si citeste ce-am vrut sa spun.

  36. Trist mi se pare Victor Ponta, cu discursul lui xenofob, ultranationalist – curios pentru cineva al carui bunic a venit din Albania si care are o fata de mongloid – indreptat impotriva unui sas, al caror stramosi sunt pe teritoriul Romaniei de aproape un mileniu, cu pomenile sale desantate, cu propaganda mincinoasa prin BOR, media si institutiile statului menita sa-l demonizeze pe contracandidat, prezentat ca un dusman, ca-n anii ’50, etc.

    Dar trist nu e doar Ponta ca persoana, sunt multi altii ca el, ci e trist pentru Romania ca prind un astfel de discurs si personaj nule.

    Iohannis e ce este, adica un foarte bun administrator, un excelent diplomat si o persoana cu un crez de la care nu se abate. Adica un om liber, egal cu sine. Multi incearca sa-l eticheze, sa-l bage intr-una dintre taberele politicii primitive din Romania si i se reproseaza, cum a facut semidoctul de Gadea la confruntare cu Antonescu, ca nu e radical, ca a lucrat si cu Nastase, si cu Basescu, si cu PSD si cu PDL. Vezi Doamne, nu are principii, e gol. O mare tampenie!

    Aceasta gandire denota primitivismul de la noi, talibanisuml gandirii. Iohannis a lucrat cu toata lumea pentru ca el reprezenta, ca primar, intersele orasului sau si daca interesele orasului cereau o colaborare cu Nastase, colabora cu Nastase, sau cu oricine. Asta defineste o alta trasatura a lui Iohannis – e un om practic. Politic vorbind, Iohannis e mult inaintea celorlalti. Chiar daca va pierde sau va castiga, tot acolo va fi.

    Ca sa folosesc o imagine pentru situatia de azi, ea ar fi urmatoare: Iohannis la o rascruce de drumuri, fara megafon si mesaje apocaliptico-mesianice, iar mult in spatele lui pe drum o turma de oameni care se bat cu un mort de beat, facand o harmaiala de nedescris si clamand ca victoria asupra mortului e salvarea Romaniei. Scena la care Iohannis asista cam sictirit, neintelegand rostul unei asemenea risipe de energie.

    Pentru mine, despre asta vor fi alegerile din 16 Noiembrie.

    In rest, fiecare e liber sa aleaga cum simte, daca nu sunt deja anestetizati de propaganda si minciuna.

  37. Sunt un pic socat ca mai sunt oameni care au acces la facebook, youtube si ‘jdemii de articole online si totusi cumva cred ca Ponta Presedinte e macar acceptabil ca idee, ce sa mai vorbim ca fapt…

    Omul asta nici sa minta cum trebuie nu e in stare. Sincer nu are sens sa enumar aici toate ‘bubele’ pe care le are Viorel, ca daca nu v-ati convins pana acum, eu sigur nu o sa o fac.

    Cat despre Basescu… Domnul Basescu e pe departe cel mai tare presedinte de la Revolutie pana acum. Imi pare rau sa va zic, dar cati s-au chinuit sa il dea jos pe Base si nu numai ca au esuat, dar au infundat si puscaria. In plus a facut ce a facut el si a reusit sa tina tara asta pe linia de plutire in timp ce multe tari din Europta au falimentat (sau pe aproape) din cauza crizei mondiale.

    Cine crede ca Base nu are planul de retragere de mult pus la punct si ca o sa infunde puscaria e naiv. Eu zic sa ii puneti sare pe coada si sa ziceti mersi a putea fi mult mai rau ca el, de exemplu putea fi domnul VV Ponta.

  38. @Radu: merci ca ne-ai scot din bezna. aveam o seara terna, mi-ai inveselit-o. da’ tot pleci inapoi in spam 🙂

  39. Si uite totusi ca rezultatul s-a intors complet, in ciuda tuturor oprelistilor. Asta cum o mai comentati?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.