Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cine-i cel mai blat cu playboyul Mazăre?

Cine-i cel mai blat cu playboyul Mazăre?

PD-L vrea sa-i dea viteza lui Stelian Dutu, la propunerea lui Boc, pe motiv ca ar fi blat cu Mazare si d’aia n-o lasa pe Duduia sa-si plimbe gentile si cipicii prin organizatia Constanta. Da’ Dutu spune apasat ca, dimpotriva, Lenuta ar fi cea aflata in tandreturi cu playboyul primar. Pe care blonda preferata a tatalui imbecililor din guvern l-ar tenta – politic vorbind, perversilor – sa dea cu olecuta de galben peste rosul de partid. Nu mult, doar pana iese portocaliu. Mai mult, omu’ insinueaza ca Boc n-ar conta in economia jocului politic (ceea ce – nu-i asa? – noi nu credem) si ca, de fapt, Jucatoru’ ar avea boala pe el. Iar restul beligerantilor n-ar fi decat niste biete unelte.

Asa se castiga alegerile-n judetul Constanta

Incercam astazi, de la 21:00, la “Vorbe grele”, sa iesim demni din acest cerc si, mai ales, sa aflam cine-i cel mai blat cu Mazare (Dutu sau Udrea) si, mai ales, de ce. Aproape exclusul Dutu vine-n studio, iar sotia lui Cocos, in masura in care isi inchipuie ca are ceva interesant de spus, stie unde ma gaseste.

UPDATE: Dutu a povestit cum i s-a cerut sa se dea la o parte.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

14 thoughts on “Cine-i cel mai blat cu playboyul Mazăre?

  1. Un cititor m-a rugat sa pun pe blog poza lu’ Nutzi cu Cocoshul sau. Am facut asta si intr-adevar, se vede de la o posta ca Mazare este mult deasupra lui. Daca n-ati inteles nimic, uitati-va la poza ! 😉

  2. Cel mai blat cu Mazare este Marean, primarul care citeste “almanahe”! Permanent, in diverse zone din Ferentari, vin tiruri inmatriculate in Constanta care pleaca incarcate cu diverse, incarcarea facandu-se sub atenta supraveghere a politiei! Intrucat o anumita zona as vrea sa ramana “curata si uscata”, mi-am descoperit o noua pasiune: fotografiatul cu telefonul mobil!

  3. nu cred eu ca Radu Mazare ar putea avea un blat cu Dutu, un hipy. Cat priveste Elena Udrea, sunt sanse slabede a fi capabila de un blat, inclusiv cu ea insasi.

  4. Acum 2 sau 3 ani :
    Buruiana : Merce si alalalt sunt 2 betivi !!!
    Merce : Betivo, taci din gura …..

    Acum:
    Udrea : Dutu e in blat cu Mazare !!
    Dutu : Udrea e in blat cu Mazare !!!

    Se zice ca boborul ii va vota cam cu 38% pe ultimii, dar ii resping pe primii. E de bine, e de rau ….

  5. PD-L a pierdut capitala,borduri si asfaltari trebuie cautate in alta parte.Cum Constanta e un oras cu Buget solid e posibil orice.De obicei afacristii tin toate portitele deschise”Pleaca ai nostri,vin ai nostri”

  6. Domnule Mazare, esti in mare pericol! Mata nu sti de ce este in stare gelozia! Nu l-ai citit pe Homer? Ai vazut ce a patit Paris? Pina si Ahile a “sfirsit-o” prost, cu toata “imunitatea” sa matriarhala. Si cum, in ultimul timp, “Olimpul” ne este tot mai familiar, vai si amar de razbunarea Olimpianului! Atentie, nu-ti permite prea mari intimitati cu “pericolul blond” ca… te-ai ars! Si, ai grija, sa nu cumva sa te-ntrebi daca, Doamne-fereste!, “Nutzy s-a sculat?”

  7. Aşa frate, tărcoale pe lângă Duţu…cumva soapte de la partid?!…părerea mea, s-a mai fript o dată PC cu el!
    De Nutzi, toate cele bune…hai recunoaşte, îţi place de duduie?!

  8. @ilav: daca-ti inchipui ca, aprobandu-ti un comentariu, ti-am dat dreptul sa te si comporti ca de-al casei, te inseli amarnic. incearca sa nu te dai excesiv de destept, ca am nervii slabi si-mi tremura mana pe butoane.

    p.s. nu-mi plac vampele

  9. Stau si ma intreb: “Cuplul” Geoana-Vanghelie a fost cel care a inlesnit eventualul troc “Constanta contra Bucuresti”, cu “ofranda Diaconescu, sau “nefericitul” Oprescu – in nebunia lui – a incurcat itele? Daca-i asa, atunci Elena Udrea a actionat “in consecinta”, netezind calea dlui Mazare prin “mazilirea” rebelului Dutu. Sa fie teama ex-primarilor PD de aflarea “scheletilor”(afacerilor mai mult decit dubioase) sin fisetele Primariei Capitalei? Ai grija doctore! Sunt multe masini prin Bucuresti “cauzatoare de moarte”!

  10. Haiosi sunt romanii astia care nu performeaza unde li s-a dat sa performeze, si dupa asta se dau victime, loviti si alte espresii rrrromanesti. Ce-mi pasa mie cine face afaceri cu Pastaie, conteaza ca alde Dutu ala a facut rezultate foarte slabe. Nu ?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.