Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Ocalan, jos labele de pe firmele de stat!

Ocalan, jos labele de pe firmele de stat!

– După peste şase ani de mandat şi o discuţie lămuritoare cu omul cu aspect bizar şi găuri în talpă, preşedintele României a ajuns la concluzia că managerii politici de la companiile şi regiile de stat ne-au băgat în groapă. Are perfectă dreptate omul! Pe Marcel Hoară (la Rovinari), Ruxandra Brutaru (la Tarom) şi Constantin Trihenea (la Hidroelectrica), ca să dau numai trei exemple de pe lista care-l întristează atât pe întâiul ales al patriei, i-a numit Partidul Muncitorilor din Kurdistan, la indicaţia directă a lui Abdullah Ocalan. Iar autocarele de la Turceni au transportat, în campania electorală, oameni la mitingurile Partidului Piraţilor din Suedia.

– USL savurează, pe bună dreptate, prima victorie semnificativă de la localele anticipate. Dat fiind că PD-L aproape n-a avut candidat (la un moment dat, după ce-l rataseră la mustaţă chiar pe câştigătorul Cătălin Cherecheş, cereau unul împrumut de la rivali), iar viitorul arestatul Cristian Anghel a luat al cincilea mandat cu un scor mai mare şi sub sigla unui singur partid, eu n-aş bubui sticlele de şampanie.

P.S. Prima parte a unui interviu cu mine. Urmează şi a doua…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

38 thoughts on “Ocalan, jos labele de pe firmele de stat!

  1. Cea mai mare realizare e ca USL a castigat din primul tur! Nu din al 2-lea, cum se obisnuia la romani.
    In orasele mai mari asta ar trebui sa aduca victorii zdrobitoare pentru USL. Chiar sunt curioasa, oare ce scor va scoate PDL in Bucuresti?:)

  2. @ Oana
    ne place sa credem ca Udrea & co. s-au cam sters pe bot de Capitala…pe de alta parte, rezervorul de prosti e inepuizabil chiar si in Bucuresti, mai ales ca au drept de vot si o gramada de cetateni care nu au nici in clin, nici in mineca cu orasul lui Bucur…ramine de vazut cit de mare va fi boicotul la refendumul din vara, in ciuda sumelor imense de bani bagate de PD-L in propaganda (care se vad la toate colturile strazilor, prin bannere, afise, panouri samd), dar mai ales daca luam in considerare atitudinea USL de virtual non-combat, caci ce fac ei nu se poate numi lupta…

  3. 1. Sondajele il creditau pe Chereches cu 65%, a luat 51%. PDL nu a avut, la modul serios, candidat la Baia Mare.
    2. Se pare ca la locale, primarul va fi ales intr-un singur tur.
    3. Pe listele comune USL, nu vor avea toti actualii consilieri PSD si PNL locul garantat, rezulta dezertari si dusmanii.
    4. PDL va arunca independenti pe piata si nemultumitii de mai sus, gen Dolha, un fel de Marean de Baia Mare, care vor lua din voturile USL.
    5. Prezenta la vot va fi foarte slaba, avantaj PDL.
    6. Carutele de bani PDL-iste se vor rasturna peste tot.

    N-as sari in sus de bucurie. As cauta solutii pentru realitatile de mai sus.

  4. Ma intreb cand va ajunge la concluzia ca el si partidul portocaliu au distrus aceasta tara? In legatura cu interviul,pacat ca nu ai reusit sa faci o emisiune zilnica la antena3. Nici o tavaleala zilnica in plus nu le este de prisos actualilor conducatori.

  5. Aveti rabdare ca scoate spanul artileria grea din 2012,indemnizatii, peste, ulei “alde” de astea si echilibreaza.Sa vezi tu bicilete si smartphoane ce imprastie.
    EBA stieee……..eeeeeeeeeeeeee.

  6. @dorubr: eu n-am vrut, Gadea n-a reusit (sa ma convinga)

  7. Ce drac’ nu le-au ajuns galetile pentru Baia Mare? S-au terminat proviziile ? Chiar in Ardealul lu’ Boc si al UDMR, sa castige USL ?
    Lasand gluma la o parte, USL trebuie sa-si gestioneze bine si independentii, mita electorala, excursiile electorale si grupul mare de “nehotarati”.
    Si pentru ca tot aveti pe blog subiecte demne de comentat,reprezentantii USL ar trebui sa vina cu exemple concrete ca sa contracareze “auto-victimizarea” presedintelui, nu sa o faca presa. Vad pe posturile de televiziune pe Boc, Udrea sau Base de zece ori mai mult decat pe cei din opozitie.

  8. Scapam de Base&Co. 😀 ?! Credeti ca o sa ajunga acolo unde le este locul?! Se mai poate “drege” ceva p-aci, presupunand (prin absurd?) ca scapam de securisti si bolsevicii resapati?

  9. USL-ul face exact ce a facut PSD-ul mai ieri , alaltaieri: se culca pe’o ureche.Cind s-o trezii inca mahmuri de betia unei bucurii, tare-mi este ca va fio cam tirziu.Pai in loc sa ATACE , sa fie zi de zi ceas de ceas in televiziuni , la radio , pe strazi sa vorbeasca maselor [ daca nu ti se poare prea “mare ” cuvintul], sa se adreseze poporului suveran…”opozitia” pluteste asa…intr-o “deriva controlata”, insa sa vedem :pina cind? Cred ca atunci cind se vor trezii la realitate vor pierde iremediabil start-ul si…vir da vina pe …popor, pe ” alegatori” pe toata lumea numai in ograda lor nu se vor uita , ca tot “orbi” vor fi si atunci …la marele final!Si iar se va trezii Mircea Badea sa strige ca-l scirbim noi …romanii, ca prea suntem prosti si ca ne meritam soarta! Dar nea Victore politicienii chiar n-au nici macar O VINA ?!

  10. Presedintele se critica singur. El pe domnia sa. Acesta este insa, un curent la moda in partidul portocaliu.

    Unii combat argumentat anume masuri, pe care apoi le voteaza. Nu poti fi in acelasi timp pro si contra aceluiasi lucru. Inseamna ca nu esti de acord cu tine insuti, si votezi impotriva propriei opinii. In acest caz te inscrii in cazul psihiatric, ‘lipsa de discernamant’. Iar atunci nu poti indeplini functii publice, si-ti pierzi dreptul de vot.

  11. “Victor: Sigur ca da; sunt satul de vitejii de net; in fata tastaturii, musteste curajul in ei. Cand e sa se pronunte, cu nume si prenume, impotriva abuzurilor, sting lumina si se masturbeaza patriotic sub pilota.”
    Tizule n-ai dreptate cu aceste afirmatii. Sigur nu l-ai citit niciodata pe Marcus. Si mai sunt destui bloggeri care taie in carne vie. Cred ca trebuia nuantat cumva.

  12. @Ica St. O. Victor: un blog e citit de cateva zeci, hai sute, maxim mii de oameni pe zi. o emisiune ca a mea, nu zic de altele cu audienta mai mare, e privita de vreo 200.000,

  13. E frumoasa victoria de la Baia Mare (ca si celelate victorii mai marunte de pana acum) , dar “sa nu ne imbatam cu apa de ploaie” …! 🙄 ADEVARATA LUPTA inca n-a inceput !!!
    Nu e cazul sa ne inhibam sau sa ne demoralizam , dar trebuie sa ne asteptam la ORICE din partea lor … Chiar si la esecuri de fatada …
    Majoritatea armelor sunt la ei cu o eventuala exceptie , majora:
    – prezenta masiva vot si votul VALID “antioranj” ; iar impotriva acestei posibilitati ei lupta cu toate mijloacele si , mai ales , PRIN MULTE DIVERSIUNI ! 😡

  14. Chiar că are aspect bizar Jeffrey Franks ăla! Cu ochii ăia porcini, cu ceasul la mâna dreaptă și cu găuri în pantofi…
    E numai bun să dea Traian Băsescu vina pe el, peste vreun an de zile…

  15. Fain interviul!
    Pe trihenea (Tilişcan ca şi mama) sigur l-o uns acolo tata mare (e mort săracu de 8 ani), nu ariton! Şi nu-i portocaliu deloc…
    Dacă şi cu prezenţa aia mică la urne (nici măcar 28%) a cîştigat din primul tur e semn bun! Totuşi absenteismul mă îngrijorează.
    Banzai!

  16. Victoria de la Baia-Mare e normală, dar mai mult decât descurajantă ca procent. S-au trimis la înaintare mai mulţi iepuri, care să dilueze cât mai mult procentele. Mai mult, a existat un candidat FĂRĂ NICIUN FEL DE CAMPANIE, care -ghiciţi ce – se numeşte CIPRIAN CHERECHEŞ!!!!
    Până şi prenumele începe cu aceeaşi literă cu a lui Cătălin Cherecheş. Şi asta în condiţiile în care “Cherecheş” nu e tocmai “Popescu”. Ştiţi de unde a fost acel “candidat”? De la PRM! Crede cineva că mişcă ceva în PRM fără ştirea lui Vadim? Eu nu cred. Ba aş paria că a participat cu bună-ştiinţă la această mizerie. Vadim se dovedeşte din ce în ce mai mult un om…duplicitar. Adjectivul poate fi luat şi ca eufemism.

  17. Cred că la Baia Mare a fost un fel de repetitie cu public,asa,ca să stie organizatorii alegerilor viitoare ce„ajustări”să facă,ce„măsuri” să mai ia pentru ca să iasă cine trebuie.Doamne fereste de somnul ratiunii opozitiei.

  18. Îmi pare rău pentru abundenţa de “mai mult”, “mai mulţi”… de mai sus. 😳 Dar şi pentru “cu a lui” în loc de “cu al lui”. Că era vorba despre el, prenumele.

    Cât despre prima idee din postare, ce să mai zicem, că e incredibil! Apropo de faptul că ne-am mai acrit şi noi. Şi cum să nu te acreşti când mai şi dai pe blog de câte unul, “Vlad” ???

  19. dupa ce iese usl la elegeri (daca iese), cat timp le dai la ponta si crin sa inceapa sa se certe pe malai sau sa se acuze de una-alta? ca s-au aliat acum e de bun augur, macar de l-as vedea pe chior plecat pe vapor. ce mi-e teama insa e ca astia nu se prea impaca si nu stiu ce viitor are usl-ul. astea nu sint doua curente politice opuse, liberal si social, sau astia inventeaza tot ce le vine in minte sa ajunga in locul lui base? viziune de roman: sa ajungem noi acolo ca vedem noi dupa aia (exact ca basescu si ai lui). asta denota dorinta de a parveni doar si nu de a face ceva pentru oameni. pentru mine usl e ca un joc pierdut.

  20. referitor la victoria usl la baia mare, baieti nu va culcati pe-o ureche, asa cum spun englezii poti sa pierzi orice batalie cu exceptia ultimei.

  21. am fost in Romania cateva zile. am umblat de m-am saturat si am folosit pentru asta probabil jumate din taxiurile bucurestiului. am profitat ca sa le sondez soferilor opiniile. cu o singura exceptie (un om serios si vizibil inteligent), toti erau agresiv probasisti. nu pot sa cred ca am avut eu ghinion de-un esantion naspa.

  22. Buna seara d-le Ciutacu,

    Daca imi permiteti,nu vreau sa discut despre ce ati scris asta-seara,decat doar despre interviul Dvs.
    Il felicit pe “DSN”,ca v-a pus niste intrebari extraordinare-astept partea a doua acestui interviu.

    Sa luati lucrurile ca atare-sa nu va suparati pe mine:sunteti un OM extraordinar!
    Apreciez tot ceea ce faceti,sunteti un om vertical,care a stiut si stie exact ce face si va face.
    Astazi am cumparat JN si am citit niste articole extraordinare,e un jurnal exceptional(desi ma saraceste..material,dar ma imbogateste spiritual!)ca nu rezist sa-l nu-l cumpar;mi-aduc aminte cat am savurat cartea d-nei Ileana Vulpescu-“Arta conversatiei”,care mi s-a parut fabuloasa atunci(ca si acum),il iubesc pe dl Vulpescu si am citit extraordinare traduceri ale dumnealui,din poezia franceza..ca sa nu spun de d-nii Adrian Paunescu si Marin Preda pe care i-am citit si rascitit.
    Va duceti maine la concertul d-lui Tudor Gheorghe?Mi-e asa de dor sa-l ascult in concert-“ca n-am mai fost pe-acolo neam”-cum ziceti dvs.(parca sunteti oltean,zau asa!).
    Eu maine vin la Bucuresti la control medical si am niste emotii,de nu va spun…Din fericire,sunt inca o persoana cu creier in cap(chiar daca e o minoritate,cum spuneati,si ma felicit pentru asta si ii multumesc lui Dumnezeu si medicilor).

    Va admir ca iubiti familia-sa va traiasca d-na Mana si Vladut!!!Ma bucur ca lui Vladut ii place IT-ul,dar poate face cum a facut fiul meu-care era la fel;a facut info-mate la liceu si a ajuns medic!!Pentru noi a fost o surpriza si ma bucur,pentru ca face cu mult drag meseria.
    Eu nu “m-am acrit” de blogul Dvs.,ma bucur de tot ceea ce citesc pe el-ce publicati dvs si comentariile.

    Va doresc,cu tot respectul,numai bine si tineti-mi pumnii maine,sa fie bine!

    Ioanap

  23. Imi cer scuze pentru OFF: e Nasu la 10TV si spune cum se face presa la Trustul lui “Felix”.

  24. @n+1, astia-s mai toti niste tzarani ce lucrau pe la diverse fabrici de stat, manivele “reevaluate”,sa ma scuze exceptiile!poti pretinde maniere grobienilor?cati taximetristi crezi ca citesc bloggul asta?

  25. Ca de obicei, Băsescu ţine discursuri aiurisitce şi tembele mai, mai, o mai prosti o turmă de giboni care va să zică : “uite bă ce se bate Băsescu cu hoţii din Ţara Românească!”, gibonii neştiind că majoritatea celor care baga acum “vreascul” în banii ţării, sunt pdl-iştii lui şi / sau oameni puşi acolo să fure tocmai de el.
    La Baia Mare USL-ul a scos puţin ca şi procent, în contextul în care se PDL-ul nu s-a “agitat” prea tare. Important este că a ieşit din primul tur şi că au câştigat. Mă îndoiesc însă că la Craiova sau Arad, unde-s portocalii “la butoane”, va fi aşa uşor. Opoziţia dacă nu declanşează o campanie de informare asupra populaţiei şi o “arde” aşa … moale, iarăşi ne trezim că mai stăm un rând cu odioşii la putere. Mulţi oameni sunt scârbiţi de politică şi nu vor să mai vină la vot ceea ce este catastrofal ptr. noi. Am văzut astfel de atitudine chiar zilele trecute la un om care numai vroia pur şi simplu să audă de vot, oricâte argumente îi aduceam eu. Şi câţi mai sunt ca ăşta în România ?
    Sunt curios să vedem ce se întâmplă la Bucureşti cu … “Apără Bucureştiul împotriva Elenei Udrea” ?

  26. Victore, chiar mi-a placut interviul. N-ai tu nevoie de periajul meu si nici eu nu prea vad ce as avea de castigat din asta. De asta ma multumesc sa (ma) repet: l-am citit pe indelete si mi-a placut sa citesc. A fost reconfortant.

  27. @violet:
    😆 Si acasa folosesti des “mai mult , si mai mult , tot mai mult” …?! Lol ! 😀 Nu te supara , glumeam si eu … M-a distrat potopul ala de “mai mult” .
    In privinta lui Vlad , n-are rost sa te acresti: e si el “Talmaceanul” nostru … 😉 Strategia oranginelor se pare ca s-a mai schimbat: propagandistii lor nu le mai ridica osanale , ci intra cu “bâza” pe blogurile “anti” si incearca sa dezorienteze cititorul pasnic , cu mici diversiuni. Mie unuia , in schimb , mi-a facut un serviciu : mi-a dat ocazia clarific cateva din ineptiile si minciunile des vehiculate de ei. 😛

  28. @alphas: inseamna c-au fost bune intrebarile 🙂
    @Cristian Pop: e prima oara cand o face? dupa ce au destructurat organizat Realitatea, s-au apucat de Intact

  29. Da dar cu Intact isi rup baietii dintii.
    De ce nu explici tu ca trebuie sa apere urma de democratie din Romania, nu de alta dar daca si voi pupati laBas se duce dracu si aparenta.
    Cum dracu sa apara UE cu o dictatura Basista?
    Suna ca dracu, nu va lasa UE si SUA la dusman, cat despre Romuleani sa-si dea dracu singuri seama cat de prosti sunt.

  30. buna ziua,

    si eu ca si gloata de pe aici care va citeste, va spun cu mana pe inima ca mi-a placut foarte mult interviu, si iara am dat share pe fb interviul dvs, si sa stiti ca mie nu imi e frica sa vociferez pe unde ma duc, la coada la magazin, medic, oriunde(administratie financiara, serviciu) de ce ne-a adus aceasta guvernare adica nimic bun.Felicitari in primul rand pentru felul in care ne-ati povestit de familia dvs., sotie si copil ca nu a-ti uitat cu toate problemele zilnice sa ii mnai cumparati flori(chiar daca mai rar) si mandria pt.baiatul dvs. mi se pare firesc, si eu sunt mandra si fericita ca de ieri fiica mea are un loc de munca.Astept partea a doua a interviului si va doresc toate cele bune. dana

  31. @ Nostradamus:
    1. 😆 😀
    2. Nu ştiu cum eşti tu ( sau alţii pe care i-au ţinut nervii să intervină ), dar eu simt doar că m-aş urca puţin cu picioarele pe ei. De aici rezultă şansa lor de a mă dezorienta pe mine, una care tinde spre minus infinit. Portocaliii scot de mult timp, ce-i mai rău în mine.

  32. @violet: 1. 😛
    2. Cateodata si eu mai imi ies din pepeni cu astia , dar apoi imi trece si incerc sa le returnez cat mai multe “castane” 😀 , ca si-asa incasam destule de la “onor”-sefii lor … 🙁

  33. Base se plictiseste,ne plictiseste,il plictisesc ai lui.Cat despre scorul usl la Baia,pe viitor,de aplicat organizarea psd-ului pentru pnl si carisma liderului de la pnl pentru psd,pentru a asigura prezenta la vot,in numar mare.Asta a fost scopul usl-ului de la inceput.Inlaturi punctele slabe pentru a stopa dictatul.Cat despre interviu,un singur cuvant :tonic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.