Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Bre, nea Tirane, lasă-te odată la maieu!

Bre, nea Tirane, lasă-te odată la maieu!

Motto: “Asta face talk-show fara invitati. Daca se dezbraca la maieu, il dati afara pe Badea si il luati pe el” (Mordechai)

Tiranu’ a facut, la aproape 4 ani de la instalare, fara Turcan langa el (o fi fost omu’ ocupat sa trimita mailuri cu marfa infieratoare pentru blogu’ Palatului), prima sa conferinta de presa. La birou, exact ca Emil Constantinescu, atunci cand ne-a anuntat ca l-au invins structurile. Da’ nu ne-a spus, din pacate, ca ne lasa.

A batut campii aproape un ceas, de unul singur, s-a luat de TVR si s-a delimitat in avans, prin cererea ipocrita catre sindicate (pe care tot el le-a instigat pana acum) de a nu protesta-n strada pana-n alegeri, de haosul previzibil din noiembrie. Dupa aia, a spus niste nerozii inimaginabile, s-a dat in stamba cu o naturalete de bufon, ne-a tradus Constitutia pe limba marinareasca (de unde am dedus ca iar s-a uitat aseara la noi la tv si l-am enervat), s-a tras de bracinari cu Sorina Matei (pe care mai an o invita pe birou, s-o faca) si a recunoscut, printre picaturi, ca a mintit borfaseste la aia cu marirea de 4,4 ori a salariilor ANL; la el se cheama eroare

Comentarii

comentarii

Similar Posts

37 thoughts on “Bre, nea Tirane, lasă-te odată la maieu!

  1. Domnul Presedinte a tinut o conferinta de presa de o ora jumatate ca sa ne spuna ca dupa alegeri vom avea show si ca va numi un guvern care nu va fi sustinut in parlament.Deci nici dupa alegeri nu va fi liniste o sa mancam circ pe paine.Insa acesta nu trebuie sa uite ca in 2009 ii vine randul.

  2. Ca cetatean platitor de taxe si impozite,si asta pentru ca nu ma plateste nici statul, nici voiculescu ,nici vantu’.
    Mult mediatizata marire de salarii deja ma calca pe nervii, ma uit din ce in ce mai mult pe animal planet….
    Profesorii , normal ca vor banii , dar ca ei sa aibe acesti banii trebuie sa mi se ia mie, sau altuia , in special celor care produc ceva finit….iar eu unul nu vreau sa dau de la mine bani, si va spun si de ce:
    1.calitatea invatamantului e in cadere libera,pt ca nu se vrea reformat din interiorul sistemului
    2.nu exista fratilor salarii pt debutanti sub 1000 ron…va spun ca am in familie
    Profesorii se inghesuie an de an la examene de titularizare si asta pt ca un loc la stat platit rar gasesti, nu te da nimeni afara, mai faci o mediatie, mai minti la primarie si primesti si banii de benzina si tu de fapt mergi pe gaz , mai o chirie fentata….asta e realitatea …..nu aburelile ce se spun la tv, atat la antene cat si la realitatea…..
    Poporul(aia destepti) asta credeti ca nu face diferente intre ce e bun si rau , ce e tendentios si nu….
    Mai ciutacu nu am nimic cu tine, dar sti cum e orice lovitura asupra unui “obiectiv” are efect de bumerang….ajungeti ca otv…ce draq!

  3. HAI PD(N)L!!!

    O profesoara explica elevilor ca ea este PD-L-ista si le cere elevilor sa ridice mana cine este PD-L-ist. Toti ridica mana, cu o exceptie: Bula.
    Profesoara il intreaba pe Bula:
    – De ce nu ridici mana?
    – Pentru ca nu sustin PD-L.
    Surprinsa, profesoara il intreaba in continuare:
    Daca nu simpatizezi cu PD-L, atunci cu cine simpatizezi?
    – Cu PNL, raspunde Bula.
    Profesoara insista:
    – De ce esti PNL-ist?
    – Tatal meu e PNL-ist, mama si fratele meu la fel… Din cauza asta si eu sunt PNL-ist.
    – Bine, replica profesoara, dar acesta nu este un motiv pentru a fi PNL-ist. Tu nu ai de ce sa-ti urmezi neaparat familia. De exemplu, daca maica-ta ar fi postituata si drogata, tatal tau alcoolic si traficant, fratele tau hot si corupt, atunci, tu ce ai fi?
    – Cu siguranta PD-L-ist, zice Bula.

  4. Ei, lasati, ca-n jiltz cu broderie de argint n-a mai cuvantat! Orice-ati zice, parea ostenit de grijile tarii, tampla-i geniala era nadusita de efortul de-a rezolva trebile economice ale poporului si chiar ale ue, iar implicarea emotionala – vizibila si impresionanta! Eu m-am simtit coplesit si adanc recunoscator; ei da, avem un presedinte care, pe langa ca e marinar, e si prim ministru, si lider sindical, si economist, si strateg si dumnezeu unic si irepetabil! Sunt mandru!

  5. @yoda blog pupincurist mai mare ca tine nu am vazut si ce dracu legatura are huidu cu presedintele?
    De vina e detinatorul blog ului ca mai raspunde la undele comentarii si in felul asta incurajeaza toti lingaii sa scrie toate idioteniile care le trec prin dovleac

  6. @cosmin: pisoi mic, daca mai ridici o singura data “vocea” la mine pe blog, iti iei viteza cat ai zice “spam”. capisci, voinice? sau e nevoie sa desenez?

  7. @cosmin: nu, cine intra fara sa se stearga pe pantofi si lasa noroi pe covor

  8. a tinut o conferiunta pe care partial,de plictiseala am vazut-o,in care ne-a zis in aprope 2 ore ca tre’ reforma in 3 sisteme sa-nebunesc…pe Base’ nu-l pot invinge STRUCTURLE…e prea tare pe ele…eroare? fi serios!

  9. da, de fapt se pare ca m-am legat de un prieten…am si o problema cu o anumita categorie de oameni….poti sa mi dai spam ca te citesc si dupa alt calc

  10. Doua probleme are Basescu;Locomotiva aia de Stolo e afectata de recesiune.Boc bate campii.Pogea a fost penibil .Azi Blaga debita numai prostii.Despre realizarile pe hartie facute in cei doi ani de guvernare.Hai sa votam PD_L pentru urmatori 4 ani la guvernare cu suspendare.Cum o fi sa guvernezi suspendat?

  11. A fost penal si fooooarte plictisitor. Ceea ce e, insa, de retinut e faptul ca, pe langa ca s-a uitat aseara la voi, a vrut sa transmita mesajul ca dupa alegeri el e jupanul care taie, spanzura si eventual si urineaza pe constitutie. Faina tara, dar ce fain presedinte are!…..Parca-i mai fain ca tara…..

  12. Il doare fix in chipiu
    Face cum si ce vrea muschiu’ lui, vorbeste (s locco si pe afara) mai mult decat indiferent la consecinte si dincolo de limitele postului in care se afla si pana la urma, cine si ce ii poate face ? La imunitate, vreau sa zic 🙂
    O vreme m-a enervat. La fel ca si Becali
    De la un timp incoace, insa, ma gandesc ca ar dispare si ar deceda (nu fizic si fara vreo legatura cu faza legata de Corina Dragotescu) daca nu ar mai fi atat de bagat in seama mediatic. Lar- drea rau tare, prepuiesc
    N-ar fi fost ultra-cool ca azi, sa nu fi avut pe nimeni prin jur care sa-l ajute la bagarea in seama ?

  13. Pai n-ar fi draguts sa hãuleasca singurel atunci cand simte nevoia sa exprime diverse idei de invrajbirea a romanilor (intre ei) pe de scaunul de echidistant si tot felul de pareri economice ?
    Ops… cu regret nea prezidentu’ dar noi, presa si televiziunile, ne-am dus la Palatul Victoria crezand va fa glasui primul-ministru

    Scuze pentru greselile de tastare de mai sus

  14. Domnilor ,mie -mi pare un dictator fara portofoliu ,altfel de unde disperarea si inconsecventa oportunista ?
    S-auzim numai de bine !

  15. Victoras,
    N-am gasit f-un post referitor la emisiunea de aseara , Sinteza zilei cu Geoana invitat, asa ca o sa postez aici… off topic.
    Mi se pare penibil din partea ta sa-l sustii pe oligofrenul asta…
    Nu are nici o logica in ceea ce spune, e populist pana la extrem si daca asta e seful PSD, imi inchipui cum sunt ceilalti… Si tie, iti surade enorm ideea ca idiotii astia or sa vina la putere…
    Mai sunt multe de spus vis-a-vis de emisiunea asta…dar daca nu exista un post cu referire la aceasta emisiune, o sa ma opresc aici

  16. Basescu si-a ales bine iesirea in public. In contextul anuntatelor miscari sindicale, toti ochii sunt atintiti pe el si Tariceanu iar acum a avut ocazia sa pozeze in omul calm, stapan pe situatie, care are problema sub control. Ce credibilitate poate avea Basescu cand cere sindicatelor sa renunte la proteste? Nu el a generat (in parte) situatia actuala?

  17. Imi amintesc cam ce tavaleala mancau unii dintre cei ce-l antipatizam pe Basescu in 2004, pe net!!!Daca deschideai macar gura, cat sa zici ca nu-ti plac lacrimile lui de crocodil…putin in comparatie cu ce-ai mai fi avut de spus, te trezeai dintr-o data pocnit din mii de parti, cu fel de fel de invective; milioane de destepti facuti, iar nu nascuti, se gramadeau sa-ti demonstreze cat de prost si bou esti ca nu intelegi ce mare conducator va fi Basescu! La un moment dat am renuntat gandind ca daca 2 iti zic ca esti beat e mai bine sa te duci sa te culci!!!Da’ timpul trece…omul nu mai are cum se schimba ca’i dus din toate, iar mie imi creste inima de bucurie cand vad ca toate cate-am zis si-am simtit despre individ s-au adeverit. N-am sa pricep in vecii-vecilor cum specia asta a ajuns presedintele unei tari!

  18. Victor, Victor ai gresit in titlu. Ai scris “nea’ Tirane”. Imi pare rau dar trebuie sa te corectez! Corect era “nea’ Porcule Mincinosule”!
    Cine nu e de acord poate sa ma pupe in fundal la modul cel mai constitutional cu putinta!

  19. Apropo de scena cu Constantinescu plangandu-se ca l-au invins “structurile”.

    E foarte adevarat ca Basescu nu poate fi invins de ele – Basescu REPREZINTA structurile 🙂

  20. Buna dimineata, domnule Ciutacu!

    … Deci, canci criza!…
    Si eu care credeam ca o sa ne tavalim intr-o criza economico-sociala fara precedent. Din analiza datelor statistice nu prea avem de ce sa ne plangem. Daca te uiti insa in gura politicienilor aflati in campanie electorala (oficial de azi, in fapt cel putin de 4 ani incoace) care utilizeaza cifre dupa cum le vine la rand in neuronul stang (sau drept, in functie de culoarul politic de moment) criza financiara s-a prabusit pe noi precum meteoritul Tungust.

    Ce avem:
    – o criza financiara de data relativ recenta ca urma a prabusirii unei inginerii financiare de tip piramidal (cred ca l-au importat americanii pe Stoica de la Cluj, Tatulici stie mai bine);
    – o criza de supraproductie in lumea occidentala si in extremul orient. Lucru stiut de mai toti expertii economici si dureaza de cel putin 10 ani;
    – o superputere mondiala – China, care trebuia stopata intr-un fel sau altul;
    – o superputere mondiala care (re)incepe sa-si arate muschii si care a dobandit un nou Tar – Rusia cu al ei Putin cu tot;
    – o batrana Europa care e pierduta in procedurile ei greoaie si imbarligate, condusa de un Bruxelles falimentar;
    – o noua fateta a “razboiului rece” purtat de americani (condusi de evrei) cu lumea islamica.

    Si in aceasta lume ne bagam si noi in seama.

    Doua lucruri dovedesc imaturitatea noastra, cel putin asa rezulta din “conferinta de presa” a vajnicului Jucator:
    – presedintele nu intelege ce se intampla acum pe plan mondial si nici macar pe plan regional. Dovada – raspunsul la intrebarea privind proiectele de gazoducte Southstream si Nabucco;
    – presedintele aplica tot metodele vechi de lobby de tip balcanic, asmutind sidicatele sa creeze o stare de haos, iar el, unicul, la presiunea “poporului”, va oferi solutii. E atat de uzata aceasta politica incat dovedeste imaturitate, iar efectele sunt de necontrolat.

    Multumesc pentru timpul acordat si scuze pentru spatiul ocupat…

  21. Singurul lucru pe care l-a zis ca o fi citi blogurile si a vazut ca prind ela popor este acela privind magaria ratingului de tara alde S&P. Absolut de acord sa-si vada de ratingurile SUA si de ce ratinguri aveau bancile alea care au dat faliment. Islanda ce rating avea AAA? Hai siktir ratingistilor care falsificati audituri ori sunteti atat de prosti incat nu v-ati dat seama ce active putrede aveau bancile alea. A zis-o el ca opozitia e sia aia proasta de da in gropi..

  22. nu v-am spus ce vrea Presedintele , v-am spus ce vrea Romania ! cine respecta aceste cerinte va da Premierul !care e singurul partid care se identifica prin contopire cu viziunea aceasta ?PDL ,sigur . asta e ideea cu care merge presedintele si nu va tine cont de rezultatele alegerilor , trebuie sa realizeze ce spune el ca vrea tara , nu ce spune ea prin alegeri ,iar de negocieri nu vrea sa auda .asta a transmis vizionarul presedinte ,pregatindu-si legitimarea circului ce va urma .

  23. UN NOU SI PUTUROS PIRTZ PREZIDENTIAL
    “PD-l de vei vota, leafa mare iti va da!”
    Cam asta a fost in esenta continutul mesajului sub forma de pirtz cotrocenist transmis ieri de presedintele tuturor romanilor, in carul unei conferinte de presa, supusilor sai mioritici.
    Si pentru ca saracan di Constitutie sa nu urle din nou ca urmare a violului la care este supusa aproape in permanenta de chiriasul accidental de la Cotroceni, acesta dind dovada de perversitatea gainarului cu care s-a facut remarcat ca presedinte al romanilor, a disimulat respectivul slogan sub forma unui nou “concept politic” asimetric, “reforma pentru leafa”.
    De aproape douazaci de ani reformele sustinute de varii guvernari mai de stinga, mai de dreapta au facut si fac pur si simplu ravagii in mostenirea lasata de comunisti in invatamint, unde elevul de clasa a VI-a nu stie tabla inmultirii, in sistemul sanitar, unde pacientul vine pentru operatie de apendicita si este livrat familiei sub forma de eunuc, sau in justitie, unde romanasul isi da obstescul sfirsit cu dreptatea in mina.
    Dar domnul presedinte promite ca-l va pune pe noul prim ministru pd-l-ist, desemnat dupa alegeri de pohta si tupeul lui politic, sa se jure pe rosu, pe mormintele strabunilor si pe viata sa si a familiei sale, ca va face o reforma de va umple buzunarele romanilor cu lei grei.
    Tot iubitul Ales, afisind un aer paternal sustinut de dezvelirea noilor dinti de portelan cu care ca s-a dotat recent, vine si dupa ce a reusit sa invrajbeasca si sa asmuta impotriva Tariceanului diversele categorii sociale, pe motive salariale, cere acum sindicatelor liniste electorala pentru ca pd-l-ul sa-si poata cheltui cu folos milioanele de euro investite in actuala campanie.
    Reactia sindicalistilor a fost insa prompta, cind doi lideri importanti de sindicat rideau practic si cu curul (sa-mi fie scuzata expresia!) pe postul tv Realitatea (sic!) de indemnurile pacifiste ale prezidelului si se intrebau retoric, de unde atita autoritate la actualul presedinte pentru a avea tupeul sa ceara asa ceva?
    Raspunzind la o intrebare pusa de un jurnalist, mult stimatul si iubitul presedinte al tuturor romanilor a tinut sa personalizeze tupeistic si anticonstitutional relatia sa cu primul ministru Tariceanu, uitind sau ignorind faptul ca de fapt aceasta relatie este relatia poporului roman cu el insusi si nu circul zilnic pe care d-l presedinte il ofera natiunii si nu numai de la momentul inscaunarii lui accidentale si efemere.
    Concluzionind putem spune fara a gresi ca, d-l presedinte a dat ieri oficial startul la campania electorala pro pd-l, sfidind pentru a n-a oara prevederile constitutionale prin implicarea sa directa si partizana in campanie.
    Sa ne traiti mult stimate si iubite domnule presedinte ani multi si fericiti, intru propasirea neamului sub inteleapta dvs. conducere si umila executie a pd-l!

  24. criza asta financiara e provocata;se vrea un curent pro-socialist care sa destabilizeze pseudo-democratiile mondiale,asadar Base va cadea odata cu toti cei asa zisi mari democrati ai lumii,urmand usor, usor sa revina socialistii si apoi comunistii…

  25. Romania isi va reveni rapid din “criza” mondiala,la noi foamea e mare si bajetzii tanjesc dupa niste Bentley-uri, asa ca vor remedia situatia imediat.

  26. Doresc sa-l felicit pri intermediul blogului dvs.pe domnul Cristoiu daca l-a turnat pe vadim la securitate.Bine a facut ca cine stie ce prostii ii mai baga lui ceausescu in cap si cum ala avea minte…In ceea ce priveste “marele ziarist impartitor de dreptate” si arogant pe deasupra.trebuie sa raspunda la comenzile dela Cotroceni ca altfel postul tv va avea aceeasi soarta ca si otv.Nu esti cu mine esti impotriva mea.Cum sa-i mai creasca rating-ul daca nu spune si el o prostioara?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.