Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Lobby frigid pentru şmenari şi agramaţi

Lobby frigid pentru şmenari şi agramaţi

Adevaratul motto: “Daca eram macar Thailanda, patria turismului sexual, desemnarea planturoasei cu mop avea macar un sens simbolic, daca nu practic” (Dan Tapalaga)

Fost motto:“PD s-a ales cu procurorii, iar PSD cu infractorii” (intelepciune populara)

Felicitari sincere lui Theodor Stolojan, pentru ca a reusit sa se retraga penibil pentru a fi promovati in Executiv oameni tineri si aflati la inceputul carierei precum Vasile Blaga, Radu Berceanu si Adriean Videanu. Si respecte profunde pedistilor care au reusit sa ia si Internele, prin candidatul cu carnet PSD al lui Traian Basescu. N-a fost bun Catalin Voicu, doar au zis doua frigide (cu inimi portocalii si comenzi in Modrogan) ca ar fi al lu’ Marian Vanghelie si pe mana cu infractorii. Dar e perfect generalul chilotar Gabi Oprea, care si-a vandut colegii-n scris la DNA, traficheaza terenurile interlopilor si se intersecteaza profitabil cu semianalfabeta pentru care s-a reinfiintat Ministerul Turismului, Elena Udrea.

UPDATE: Jumatate dintre ministrii PSD de astazi au facut parte din ceea ce se chema “sistemul ticalosit” intre 2001 si 2004. Sa-nteleg ca doar Adrian Nastase era de vina pentru guvernarea de jaf acuzata de portocaliii care l-au sustinut pe Traian Basescu pentru a deveni presedintele Romaniei?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “Lobby frigid pentru şmenari şi agramaţi

  1. Am totusi o solutie: Facem un referendum prin care România să se transforme în al 50 şi nuştiucâte-lea stat din cadrul SUA. E singura şansă să mai scăpăm de ăştia:)))
    Aveţi şi alte soluţii???

  2. Doar nu era sa se suie intr-un Q7 alb in cizme de cauciuc. Aaa! nu s-a dus cu “ambulanta” alba si s-a dus cu Golfu’?! :))

    @www.totalgama.ro: e plecata la Bruxelles parca, invata “sa editeze fraze”. Va urma…

  3. Referitor comentariile legate de scandalul “valiza”, consider ca TOTI cei care intervin pe aceasta tema nu fac decat sa insulte inteligenta auditoriului. Cata vreme exista regulament sau lege care guverneaza aceste activitati ( aici nu discutam pe marginea corectitudinii actului normativ ) nu pot exista pareri diferite. Nu se poate interveni cu exemple din alte state, din alte campionate, etc. Schimbati legea si ABIA DUPA ACEEA judecati faptele dupa rigorile acesteia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.