Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Lobby frigid pentru şmenari şi agramaţi

Lobby frigid pentru şmenari şi agramaţi

Adevaratul motto: “Daca eram macar Thailanda, patria turismului sexual, desemnarea planturoasei cu mop avea macar un sens simbolic, daca nu practic” (Dan Tapalaga)

Fost motto:“PD s-a ales cu procurorii, iar PSD cu infractorii” (intelepciune populara)

Felicitari sincere lui Theodor Stolojan, pentru ca a reusit sa se retraga penibil pentru a fi promovati in Executiv oameni tineri si aflati la inceputul carierei precum Vasile Blaga, Radu Berceanu si Adriean Videanu. Si respecte profunde pedistilor care au reusit sa ia si Internele, prin candidatul cu carnet PSD al lui Traian Basescu. N-a fost bun Catalin Voicu, doar au zis doua frigide (cu inimi portocalii si comenzi in Modrogan) ca ar fi al lu’ Marian Vanghelie si pe mana cu infractorii. Dar e perfect generalul chilotar Gabi Oprea, care si-a vandut colegii-n scris la DNA, traficheaza terenurile interlopilor si se intersecteaza profitabil cu semianalfabeta pentru care s-a reinfiintat Ministerul Turismului, Elena Udrea.

UPDATE: Jumatate dintre ministrii PSD de astazi au facut parte din ceea ce se chema “sistemul ticalosit” intre 2001 si 2004. Sa-nteleg ca doar Adrian Nastase era de vina pentru guvernarea de jaf acuzata de portocaliii care l-au sustinut pe Traian Basescu pentru a deveni presedintele Romaniei?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “Lobby frigid pentru şmenari şi agramaţi

  1. Tara asta nu stiu de unde se mai tine pe picioare, de nu s-a dus dracului pana acum. Suntem condusi de niste inculti, inepti si hoti. 😐 Cred ca si daca ar veni vreunii mai grozavi, ar fi linsati rapid.

  2. Reinfiintarea Ministerului-persoana…bine spus

    Doamna Elena Udrea, eterna pretendenta la seriozitatea politichiei, in sfarsit isi mai face loc cu coatele prin spuza politica si mai traficheaza un postulet

    Bravos natiune…

  3. sa vezi ce tare o sa fie cand zice marinelu niet la blaga, berceanu si videanu. oricum nu e bai, o poate pune pe elena in toate pozitiile alea guvernamentale. :))

  4. motto:la vremuri noi, tot noi !
    in alta ordine de idei,transmiteti-i lui mihai gadea ca in emisiunea sa,ar fi bine sa vorbeasca mai putin decat invitatii, mai ales cand acestia (ciutacu,r.tudor) chiar au ceva de spus!

  5. Alta informatie pe re”surse”:
    Intr-o seara la o intalnire Basescu-Geoana PD-leii au vrut sa afle ce se discuta asa ca l-au trimis pe Boc la Cotroceni.
    Ajuns la intalnire Boc si-a zis ca n-ar strica sa afle ce e in capul Jucatorului.
    A intrat in urechea lui Base si a privit in jur.In fata lui statea alt Boc mestecand o felie de paine multumit.Rosu in obraji de fericire Boc iesi din urechea prezidentiala si isi spuse ca n-ar fi rau sa vada si ce e in capul lui Geoana.A intrat in urechea Prostanacului si in afara de ceara nu a gasit nimic.Intors la PARTID colegii l-au intrebat pe Boc ce e cu Basescu de i-a sarit mustarul in ultimul timp.Unele surse spun ca Boc le-ar fi spus ca BASESCU are pitici pe creier.

  6. Acuma pe bune… Voicu ăla, chiar are o figură de mafiot. Şi pe Oprea, dacă ştiau că-i turnător, de ce l-au mai votat pentru un asemenea minister?
    Oricum, lista pesediştilor este (dacă nu-l punem la socoteală pe cel în cauză) mai mult decât OK.
    Nu ştiu pedeliştilor cum de nu le crapă obrazul de ruşine.(Adică ştiu, nu au obraz, n-au nici ruşine!) Ieri, Prim Mini ne-a asigurat că nimeni din echipa de tras la sorţ ministere, nu va fi ministru. Bine că n-a spus “să moară mama!”, avea săraca o mare problemă.
    Mai zicea că nu vor fi miniştri decât oameni cu expertiză în domeniu. N-am uitat ce valoare are cuvântul lui, dar (urmând exemplul câtorva mai deştepţi ca mine) i-am dat credit.
    Expertiza lui Nuţica o ştim, nu mă bag peste voinţa suzerană.
    Da’ expertiza Monicăi…? Să-i dăm credit?!
    De-ar duce-o mintea, ne-am trezi în câţiva ani cu-n Innsbruk în Parâng. De-ar duce-o, n-am zis c-o duce, da?!
    Vedeţi cum vă expe(rt)ctorăm noi de-aici, miniştri? Să nu ne urâţi prea tare, v-am dat şi unul bun. Pe Meleşcanu.

  7. Guvernul asta mi se pare un experiment sociologic. Asa cum am si scris, exceptand ministrii PSD (de la care oricum nu am nicio pretentie, dar macar au numit unii care au mai fost pe-acolo si stiu si ce se munceste si ce se fura), PD-l a pus ministrii ca si cum ar fi tras la sorti si in totala contradictie cu pregatirea lor. Sa speram ca supravietuim pana la circul de peste 4 ani.

  8. Avem Guvern, tara ce ne mai trebuie? Un singur regret am: daca e Geal. Oprea in Executiv, de ce nu l-au luat si pe Geal. Tata Puiu? El nu are dreptul? Tradatorii !

  9. Tapalaga boceste la catafalcul guvernului care n-o contine pe femeia europeana Monica. Ia s-o fi avut la Justitie, lasa ciocu’ mic imediat.

  10. Tare-s curios cum va functiona acest guvern cu Muc cel Mic (Boc) in frunte. Cine va da ordine si dispozitii, cand tatuca Basescu va fi plecat cine stie pe unde. M-am mirat cum de nu este prin guvern si Elena Basescu. Ce rai suntem. Nu?

  11. Ehhh, domnule Ciutacu, cum adica eu sau ea? Adica indrazniti sa va comparati cu augusta domnisoara Udrea? Spuneti ca aveti stofa de ministru? Apropos: stiti cine este Presedintele Norvegiei? Ideea era sa se jure pe conturile din banca cel (cea)ce sustine ceea ce sustine la linkul respectiv. Nu stiu de ce am eu un feeling ca o sa o vedem mai des pe Antene, incepind cu 2009. Singura speranta ar fi asta, ca nu a primit PC-ul nici un portofoliu…

  12. Maine plec in Austria. Sa nu ma mai intorc ? :(((
    Victore, pentru ce dracu ati muncit pe sticla in ultimii 2 ani ??

  13. e bine ca Diaconescu este ministru de externe. Probabil este cel mai capabil din toata lista aia.
    spun asta desi nu sunt deloc fan psd, ci dimpotriva.

    in rest, boc e un cosmar.

  14. @LEXUS: drum bun si mai gandeste-te. ca sa nu ne plictisim acasa 🙂
    @Alecs: poate o s-o vedeti, habar n-am care-i politica redactionala model 2009

  15. mie mi-e din ce in ce mai clar ca Basescu nu vrea sa mai candideze pt al doilea mandat! sa nu uiti ca ti-am zis!

  16. a, si baiatul de la cultura imi da ceva incredere.
    blaga si ponta sunt pusi aiurea

  17. Victor, te rugam frumos cauta tu in toate arhivele pamantului poza aia cu Ministra la logodna cu cocosu din nu’s ce amabasa! a aparut undeva, de curand dar nu-mi amintesc unde… si posteaz-o pe blogul tau! e geniala! e de moment! multumiiiiiiim!

  18. Ce dragut e Boc spunand ca “nu s-a intalnit cu Traian Basescu, nu s-au consultat in privinta listei de ministri…” Emotionant. Mi-ar fi dat lacrimile daca nu mi-as fi amintit ca SMS-urile se trimit, nu se “consulta”. E tare Basescu, frate, daca a reusit sa-si impuna pitzi favorita ca ministru!!!
    Scarba, ziceam??!!….neh….superlativul absolut nu exista????
    Cool guvern: un inginer la finante, o psudo-jurista la turism, and so on.Misto. Or mai fi locuri vacante la emigrari in Burkina Fasso??

  19. @cristina: o sa fii uimita aflandu-mi parerea, dar inginerul Pogea e singurul de la PD care chiar stie cu cifrele. habar n-am cum se va misca, insa e oricum mai in tema decat Ionut Popescu.

  20. Totusi, se putea si mai rau? Udrea la Finante? Videanu la Transporturi? Flutur la Agricultura? Mitrea la Justitie? Blaga la Cultura? Dev fapt, puteau sa organizeze o tombola cu bile ca la 6 din 49, va tot aia era…Banii se duc la cine trebuie si ceilalti comenteaza de pe margine.

  21. Deci s-a comis cum s-a prezis, duduia udrea e ministereasa iar pupaza-aia fitoasa de-o sprijinea pe baseasca a mica, are si ea minister. Mi-a mai venit inima la loc cu bordureanu la economie, blaga la locuinte si alte prostii n-am inteles ce-o sa faca exact, da’ daca are minister, sa traiasca! Acu’ sa ne tragem rasuflarea, sa ne relaxam c-o sarma si-un caltabos si-apoi sa asteptam cu intelepciune luna ianuarie, cand marinarul, cu fortele improspatate, ne va da masura capacitatii sale unice de-a ravasi si dezintegra lucrurile! Sau aveti vreo indoiala?!!?

  22. @Ciutacu : O sti el Pogea cu cifrele , buba e ca au facut o familie mare cu economia si finantele, stie toata lumea ca Pogea a fost si este angajatul lui Videanu la bordura srl, asa ca ma intreb daca raman in formula asta cine crede oare ca finantele vor controla economia…mi-e groaza de ce va fi!

  23. Sa-l parafrazez pe Dl. Cristoiu: poate ca gresim noi, poate ca viitorul Guvern va fi performant… Da, simati tovarasi, iata nu ne-a fost usor: am pornit de la o masa cu trei picioare si am ajuns la o masa cu 6 picioare… Acest copil dolofan si sanatos care tocma’ s-a nascut pe plaiurile mioritice, rade si gangureste. Dar ce vad io?…Vai! ce copilas intelijent!… a invatat deja sa ridice spre noi tocma’ degetu’ mijlociu… Dracusor mic!…

  24. intreb si eu, ca sa ma aflu in treaba, ca un umil telespectator al antenei 3: ce ai cu sorina matei? mi se pare o tipa destul de calumea in transmisiile de la cotroceni si nici n-am vazut-o sa-i inchine ode lu baselu…

  25. “Batranul” Cristoiu, ma tem, are dreptate.Pai 1000 km de autostrada cu Videanu la ec onomie, Berceanu la Transporturi si Pogea la Finante nu inseamna ca firmele pe care le stim noi vor avea de lucru si de furat?

  26. Un absolvent al Universitatii “Dimitrie Cantemir” este ZERO, cum cred ca va dati seama.La universitatile particulare nu se face nimic.Primesc licenta absolventi care n-au citit NICI O CARTE ! Stiu bine ce spun.

  27. daca tara asta mai are macar un gram de decenta si mandrie – purtatoarea de Vuitton va cadea in comisii.
    dar cine e in comisii care este? Exact.

    ps. Daca te flenduri pe Coasta de Azur din banii de parcari – se cheama ca ai competente in turism? Ca serios nu imi dau seama.

  28. da’ de mapa profesionala a hauzit cariva?
    madam are. e groasa.si plina cu biletzele.pt fiecare cate unu’.

  29. De ce nu? De ce sa nu fie d-na Nuti ministru, de ce sa nu fie Boc premier? De ce sa nu fie toata conducerea PDL la guvernare? DE CE NU ? Se ma mira cineva de transparenta cu, care s-au facut toate numirile in portofolii care de care mai nepotrivite pentru si mai nepotrivitii puerili ai politicii! Eu unul nu, daramite un Victor Ciutacu sau un Badea Mircea!!!

  30. guvernul boc numai cind auzi si te umfla risu.cind va da ordin marinaru o sa auzim si sa vezi atunci minuni.dupa un contabil la sanatate avem un dealer de masini alta belea iar videanu si pogea or sa puna bordurisi-n baragan .parca vad ca o sa pligem cu lacrimi de singe!!!!!!!

  31. Dl. Ciutacu este servit. Tolo are un articol critic la adresa noului guvern. Impartial in ceea ce priveste numaratul bubelor atat ale pesedeilor cat si ale pedeleilor. In contrast cu alte site-uri anteniste, in care mafiotii PSD-ului nu sunt atinsi nici macar in trecere.

    Articolul lui Tolo contine si multa dezamagire, aceiasi pe care o simtim probabil destul de multi: la 19 ani de la revolutie cei care au murit sunt trecuti in uitare in timp ce cei care i-au omorat inca ne conduc. O parte dintre ei sunt zilnic spalati si sustinuti de presa antenista, inclusiv de dvs, chiar daca nu in mod direct. Prin evitarea oricarei critici la adresa lor si concentrarea exclusiv catre Base-PDL asta faceti: ii spalati si ii pregatiti de o noua guvernare.

    http://www.tolo.ro/2008/12/19/vin-in-sediu/

  32. Update:R. Anastase-Elena din Troia? Doar nu o sa se strice o coalitie intreaga de dragul unei femei,cu potential de politician? Sau e alta smecherie? Nu am stat cu urechile ciulite la stiri, in prag de Craciun, de prin ’89! Mult suspans ca intr-un film de actiune! Deznodamantul…

  33. Si ca totul sa fie mai in bascalie fata de poporul român, noul Guvern va fi investit pe 22 Decembrie… Doamne-Dumnezeule!!! Păi bine oameni buni, am aflat că marea alianţă va fi şi la nivel local! Ăştia chiar că vor să pună ghearele pe putere, mult timp de-acum încolo! Da micutii nici ni tin cont de ce şi cum s-a votat, am înţeles, pe undeva, da la 19 de ani de la Revolutie, sa pui din nou bazele unui sistem autoritar?!!! Sa nu-mi spuneti ca nu avem ce face, ca asa s-a votat, ca e o mare MINCIUNA! Si lui Vadim i se intorc matele pe dos… Halal!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.