Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > www.ciutacu-nu-voteaza.ro…

www.ciutacu-nu-voteaza.ro…

UPDATE: Şpriţul prezidenţial, exclusiv în JN

…dar comentează în seara asta la Gâdea, începând cu 20:30. Și roagă public să fie scutit, măcar astăzi, de mustrări/îndemnuri patriotice, precum și de tradiționalele interpretări patetico-electorale ale drepturilor lui cetățenești; pe care le cunoaște.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

137 thoughts on “www.ciutacu-nu-voteaza.ro…

  1. intre orele 19si 21 au votat pt pdl probabil decedatii trecuti pe liste

  2. daca bine imi aduc aminte, tot pe acest blog spuneai ” m-a sunat crin…” dar dupa dialogul tau de azi cu acelasi crin, inclin sa cred ca ti-a cam inselat sperantele…

  3. Felicitari ptr replicile date lui Boc ; postasem si pe Antena 3 ,dar nu a aparut mesajul ;asa ca am intrat aici.Citesc de ceva vreme pe blog, dar nu am comentat niciodata,dar replica data lui Boc a fost totala

  4. Domnule Ciutacu, nu mai bateti apa in piua. Fara Legea Lustratiei si deschiderea totala a Arhivelor Securitatii vom avea parte de acelasi circ de circ ca si pina cum. Restu-i bla, bla, bla. Aveti ousoare tari si mari la purtator bateti fierul pe aceste 2 deziderate. Daca sunteti constient ca, numai cele doua lucruri pot schimba cu adevarat lucrurile in tara asta si nu va bateti pentru acest lucru inseamna ca, faceti gargara doar ca, sa va faci reclama in mass-media si nu vreti ca, lucrurile sa se schimba in bine in Romania.

  5. Doamne, ce mi-a plăcut când i-aţi zis lui Boc să ne scutească!
    De fapt, ar trebui să ne scutească toţi!
    Ce ar fi să ne tragem o dictatură mică, una militară care să ne facă un mare bine: să-i trezească pe ciumpalacii ăştia din infatuarea lor greţoasă?!

  6. hei, inginerii si matematicienii: 7% care au aparut reprezinta cam 30% din 22%. Ia luati toate procentele si le inmultiti cu 2/3 si incepeti sa redistribuiti vreo 30%. Merita acum sa fraudezi putin, asa e ?

  7. Tocmai o vad la OTV pe EBA reprimindu-si carnetul de PDL-ista, sub binecuvintarea bocului si cu asentimentul udrei, care constata zimbind ca PE are de cistigat prin alegerea ebei. Din nou, dl.Ciutacu, nu vi se pare ca va numarati printre agentii electorali voluntari (?) ai PDLului?

  8. Am trimis următorul mesaj pe site-ul Antena3 nu a fost publicat deoarece “avea” mesaj obscen, vreau să stiu şi eu cum sunt selectate aceste mesaje, dacă il injuram pe Băsescu era publicat?
    Mesajul pe care l-am trimis este următorul: “ Sunt un tânar, din municipiul Dorohoi, mă uit la voi şi nu-mi vine să cred, îmi spun ce patetici .Eu am votat spre deosebire de unii dintre voi. Vă miraţi că după ora 19 s-a votat masiv, vă anunţ că pe la ora aceeea am votat şi eu , pot spune că am stat la rând ca sa-mi exercit acest drept, vă amintesc ca astăzi a fost vreme frumoasă şi sărbătoare, mulţi au mers la grătare şi la iarbă verde. Poate este într-un fel explicabil de ce s-a votat după ora 19.
    Oraşul are primar PSD, este plin de gropi şi de praf, dar este impânzit de afişe electorale ale PSD-ului,(se poate verifica) .Chiar lângă secţia de votare(Scoala Nr 7 DOROHOI) pe toţi copacii erau afişe ale PSD-ului aceea ce era ilegal din câte ştiu eu.”

  9. bine ai facut, Victore! astia nu mai reprezinta pe nimeni, chiar pe nimeni, ar trebui ca o luna de zile sa nu mai apara niciun politruc pe tv pentru a-si pune macar simbolic tarana in cap

  10. Domnu Ciutacu doresc sa va multumesc pentru integritatea si spiritul de om normal intr-o societate civilizata pe care le-ati avut fata de premierul Boc.

  11. Eu astept numaratoarea voturilor.Felicitari pentru EBA dumneavoastra pe care a facut-o tat-su europarlamentar!De ce ati sarit toti asa pe Crin Antonescu?Pe mine nu ma surprinde lipsa la vot,pentru ca stiam ca va fi asa.Va reamintesc ca oamenii s-au dus la vot pentru niste partide.Nu s-au dus la un scrutin pentru prezidentiale.Acolo se vor schimba lucrurile radical,pentru ca nu va mai fi vorba de partide ,ci de oameni.

  12. Si mai am o remarca la ceea ce ati spus in emisiune la sinteza:Tariceanu,acuzat pentru guvernare,nu scotea mare lucru in procentajul pnl.

  13. nu am vazut emisiunea, as vrea sa stiu daca s-a discutat despre faptul ca Eba a citit discursul de pe prompter (a se vedea declaratiile de la sediul de campanie)
    dupa declaratia ei, a aparut Becali, care a vorbit chiar mai bine decat ea

  14. Vaaaaaaiiii… Dar se poate? Ce exemplu dati dumneavoastra lu’ nea Nae de la 3? Pai vedeti, din cauza asta 80% nu au mers la vot. Din cauza atitudinii dumneavoastra si a golanului de Mircea badea! Instigatorilor. Unde e spiritul civic, unde e constiinta datoriei fata de neam si patrie? Da de comentat comentati ha?

    Nu ai cum sa pastrezi un discurs serios in situatii care frizeaza grotesc rizibilul precum alegerile de la noi.

  15. Teoria programarii neurolingvistice spune asa ( si se verifica):

    NU POTI SA NU COMUNICI!

    Extrapoland, nu poti sa nu votezi.

    Deci ai votat.

  16. Astazi, dupa 19 ani, m-am dus la vot. Am constatat ca partidele au un nucleu de fomisti ( aprox. 15 – 20 % din populatia votanta, platiti cu 2 lei si-o bere ) care va vota asa cu le va canta partidul respectiv. Noi, restul stam acasa, ne consideram destepti si ii lasam pe ei sa voteze … apoi ne bucuram ca oamenii nu se duce lumea la vot. Si ce realizam ? … dobitocii beau berea primita drept mita … voteaza .. si astfel ies acesti bravi politicieni care ne conduc …. ei isi ating scopul … chiar daca sunt putin votanti … Noi cu ce ne alegem? Acesta este motivul pentru care de acum inainte merg la vot .. macar aleg raul cel mai mic .. iar apoi nemaipomenita sansa sa-i si injur daca vor face altceva decat au promis … e dreptul meu pentru ca i-am mandatat. Mai mult, nu ma sfiesc sa arunc cu oua stricate in capurile lor daca o merita … amenda e mica si cred ca merita o astfel de atentionarea … am acest drept pt ca i-am votat si le mai si platesc impozite

  17. Nea Victore, ce a zis mascariciul ala de Geoana in interventia de la antena3, la sinteza, cum de a scapat comentariilor? In primele doua fraze a zis un lucru de o gravitate extrema care a fost sanctionata la altii, dar la el nu stiu cum de s-a omis. Am vazut ca pe videonews nu exista nimic cu geoana desi a intrat si el in direct ca si boc si antonescu.

  18. Si as mai dori un raspuns sincer din partea dumneavoastra la o intrebare,pentru ca ma preocupa de ceva vreme(aici recunosc ca e posibil sa fiu foarte subiectiva):sunteti prieten cu Crin Antonescu?Si gata.Din momentul in care voi primi carnetul de partid,posibil ca nu voi mai reveni pe acest blog.Gasesc eu o modalitate.Sunt foarte descurcareata.

  19. Sal’tare,domnu nea Ciutacu !
    Trebuie sa recunosc a nu am fost la vot ! Si bine-am facut ca n-aveam oricum pe cine vota !.Aceeasi mare problema: ne cer sa votam partidele,nu persoanele care sa ma reprezinte pe mine ca tzara !Si-apoi romanul mai gandeste si altfel: de ce dracu’ sa ma mai zdrobesc eu sa il sau sa o vir cu forta pe unul sau pe una undeva unde se castiga bani cacalau, unul sau una care oricum au furat sau inselat sau influentat sau are pile si care cel mult ma va face de rusine acolo la Bruxelles..Si sa fim seriosi: la cati tzugurlani s-au prezentat azi la vot,Becali si EBA intrau la Europika si daca ii votau numai neamurile proprii si personale…

  20. Emil Boc catre EBA:
    “Bine ai venit acasă, de unde nu ai plecat niciodată!”

    Asta spune tot despre utilitatea votului.

    (@Victor: Trebuie sa recunosc, asta e mult mai frontala
    decat ironica-mi versiune de afis electoral de independent.
    Ma predau.)

  21. Ma.. eu cred ca tu esti platit sa faci lumea sa nu voteze. Sa faci furtul la vot mai facil.

    Ete.. e plin de posturi in care lumea se lauda ca e la fel de desteapta ca tine.

  22. @.pm: sunt vandut de-a dreptul, da’ nu-mi spui si mie catre cine?
    @irina: asa paream, la un moment dat, da’ domnu’ nu suporta criticile.
    @mirko: m-a dezamagit transformarea subita a omului dupa alegerea in fruntea PNL. da, m-a sunat, la fel cum o fac multi.

  23. Vai de mine, ma scuzati:
    …o sa vedem ce categorie de oameni, de varsta,
    impartiti pe sex…

    (EBA)

    Adevaru-i ca asa a fost, o impartire nu atat in votanti si absenti
    cat o impartire pe sex:
    un mic procent in pozitie de tragere — candidatii
    si tot restul populatiei in capra.

  24. Exista o fractura in PNL,se simte iar rezultatul asta o confirma oricat ar incearca Antonescu s-o mascheze dand exagerat vina pe fraudare.Mai exista polite de platit intre garda veche(Tariceanu si ai lui) si cea a lui Antonescu.Oamenii lui Tariceanu n-au dat in branci la aceste alegeri si asta s-a vazut din avion…Nici in teritoriu si nici in campania televizata.

    Poate pana la toamna va spalati rufele in partid si demarati o lupta corecta si nu una in care capra vecinului sa aiba din nou un rol determinant.
    Basescu este de batut problema e sa existe acel cineva,eventual Crin Antonescu,care s-o si faca.

  25. Nu am votat si, va spun sincer, imi pare rau. Imi promit ca de acum inainte sa merg la vot de fiecare data! Suntem tare prosti ca nu votam; avem si noi un drept, si nu ni-l exercitam. Toti sunt ‘rai’ (adica nu vor face nimic pentru tara), insa putem vota si alege raul cel mai mic. As fi votat cu PNL.
    Asta este.
    pa-pa

  26. @Victor
    De vandut… probabil sunt sanse catre aripa psd-pc.
    Dar treaba cu voturile imi pare a fi un subiect ce nu tine de culoarea politica. Pare pur si simplu o practica “default”, existenta in activitatea de tonomat.
    Ignoranta fata de vot atrage, in consecinta, si ignoranta fata de munca ce urmeaza a fi depusa de cei care vor fi alesi. Iar asta nu poate decat sa le creeze un clipat propice in care sa-si desfasoare manariile.
    Din logica asta te si suspectez. 🙂
    Poate gresesc… dar nu am nici cum sa scap de teoriile astea cand vad varza generala in care ne aflam.

  27. buna seara.am votat.si o sa votez si in toamna.pt ca vreau ceva mai bun.p.s.la sectia de votare 1051.sc.155 era tusul foarte slab…cand am intrebat, am fost scos cu forta de catre un ins cu 4 clase? unde e DEMOCRATIA ? in astfel de comportamente ?!

  28. @.pm: iti dau o veste proasta. sunt prea scump pentru bugetele partidelor romanesti. da’ oamenii-s datori sa-ncerce; sa manjeasca ori sa liciteze.

  29. Gica Contra…este postura perfecta pentru multi dintre noi. Am votat si ca de obicei pe cine votez eu nu iese nicodata. E bine totusi ca nu am de ce sa fiu dezamagit ulterior. Domnu’ Victor prieteniile nu se stropsesc pe televizor. Asa zic unii.

  30. Rezulatele au fost in fapt sub 10%, sub 10% sub 5% etc. Se amagesc unii ca absenteismul ii ingrijoreaza pe jupani :)). O prostie ! Ii avantajeaza cat cuprinde, fiecare vot cantarind astfel mult mai mult si COSTAND mult mai ieftin. Voteaza doar membrii de partid, cativa simpatizanti si boschetarii. Asa e simplu. Trebuie doar sa prsotesti cat mai multi sa se faca membri amagiti de posibile avantaje si sa dai fasole si cate un mic la boschetari. Mi-a placut replica lui Boc…il durea in palarie pe micimea sa…nici nu te-a bagat in seama, de-alde tine si de-alde noi nu exista; si mi-a amintit de replica unui consilier PSD Brasov, data unuia peste trerenul caruia construisera un pod … DE CE NU DONEZI MATALE TERENUL ?
    Cand ma pun un pic pe picioare am taiat-o..si daca dincolo exista diferente…si ele se vad si din avion…chiar daca si acolo sunt asemanari destule…nu cred ca ma mai intorc vre-odata..Adio !

  31. Bă, dar ce tupeu jegos are piticania asta, auzi si tu, ei sunt mulţumiţi că s-au prezentat la vot. Nesimţire, bă nene, mă mir că n-are vreo 250 de kg sclavul ăsta.

  32. ..că s-au prezentat la vot 20%

    Nu cred în cele 6 procente de la 19 la 21.00, doar în softul lor poate.

  33. Buna Victor!

    Sa stii ca am fost un cetatean adevarat si am mers la vot! Mi-am facut datoria de cetatean si mi-am miscat curu pana la sectia de votare! Bineinteles am luat frumos stampila si am votat aproape toata lista..Ca cetatean adevarat am zis sa trimit cat mai multi reprentanti la europarlamentari!
    Unde-i unu nu-i putere
    Unde-s doi puterea creste
    Si Europa infloreste!

  34. Eu am votat da recunosc! Am deschis la intamplare lista am pus stampila la mijloc intre cei doi candidati si am scris cu pixul “V-am votat pentru Europu(r)lament”..

  35. Buna Victor!

    Sa stii ca am fost un cetatean adevarat si am mers la vot! Mi-am facut datoria de cetatean si mi-am miscat curu pana la sectia de votare! Bineinteles am luat frumos stampila si am votat aproape toata lista..Ca cetatean adevarat am zis sa trimit cat mai multi reprezentanti la europarlamentari!
    Unde-i unu nu-i putere
    Unde-s doi puterea creste
    Si Europa infloreste!

    Doua fire doua paie
    Ia mai EBA la bataie
    Si inca-o data mai feciori
    La mai multe succesuri!

  36. Ciutacu-nu-voteaza.ro … bravo lui, dar ciutacu-sa-nu-uite-ca-prin-meseria-lui-e-in-primul-rand:R-E-S-P-O-N-S-A-B-I-L.COM.RO

  37. Mi-a plăcut cum l-ai tratat pe Boc. Adică, boc! Asta e, ai darul să scoţi informaţii, pentru că Boc nu mai are nevoie de nici o altă prezentare decât aceea oferită în dialogul pe care l-ai avut cu el. Poate că n-ar fi rău să reluaţi “dialogul” la “Sinteză”… O altă informaţie ai oferit-o şi în discuţia cu Crin. Intervenţia ta neaşteptată, neaşteptată prin acea întrebare directă şi oarcum brutală, ne-a dat posibilitatea să vedem un alt Crin. Să vedem politicianul distant, rece, ferm, care, cu respectul cuvenit, îşi pune la punct prietenul fără să lase impresia că era vorba de un prieten şi nici atât că va fi vorba de un “adversar”. Adversar, cu ghilimelele de rigoare, în sensul adoptat de maestrul Cristoiu care a meritat punerea ta la punct…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.