Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Tonomatu’ bagă semnale către cartier

Tonomatu’ bagă semnale către cartier

Pe vremea regimului politic de trista amintire al lu’ Arogantu’, cand se privatizau “ticalosit” obiectivele industriale pe care le salveaza azi Jucatoru’ din Loganu’ de 150.000 euro, pesedistii aveau o vorba suspectata abuziv de intelelpciune: am dat un semnal. Multi dintre burjuii rosii au uitat-o sau se prefac. Parca doar Hrebe, slavit fie-i numele-n veci, ce mai tine steagu’ sus in domeniul asta. Era un soi de bate saua, sa priceapa iapa facut suficient de in public, sa se prinda dusmanu’ de clasa ca inamicu’ e siret. Deoarece-s incurabil nostalgic al epocii in care Marele Consumator se jura prin targ c-o sa umple Piata Victoriei de tepe in care sa-i traga pe aia care au furat si n-au impartit cu ai lui, o sa dau si eu niste semnale. Ferme!

1.  Pot să mai fiu subiectiv o dată în campania asta? Hai să mai fiu o dată. Măcar să mă înjure că ţin şi cu PNL după ce am ţinut atâta amar de vreme cu PSD. Stimaţi telespectatori (ai emisiunii “Vorbe grele” ), Alina Gorghiu candidează la mine în colegiu. Aşa a fost să fie. Alina Gorghiu candidează între alţii împotriva doamnei Lavinia Şandru. În măsura în care aveţi vreun pic de respect pentru mine sau vreun pic de admiraţie pentru mine, ţineţi cont că eu am promis că dacă Lavinia Şandru iese deputat în colegiul meu eu mă mut de-acolo şi-mi pierd toată stima pentru cartierul Rahova.

2. Dom’ Băsescu, give me five. În 5 minute aţi demisionat de vreo 50 de ori, aştept să vă demiteţi juriştii de la Cotroceni. Eu continui să vă aştept şi să vă aduc aminte în fiecare seară.

3. – „Domnu’ Victor Ciutacu, în faţa PMB o sută de oameni sunt în greva foamei. Aceşti oameni vor autorizaţii pentru taxi. Soţul meu este printre ei. Soţul meu a făcut parte dintre cei care l-au susţinut pe Sorin Oprescu şi acum domnul primar sfidează cu nonşalanţă oamenii care l-au votat. Vă rog nu întoarceţi şi dumneavoastră spatele”.

– Stimată doamnă, l-am susţinut pe Sorin Oprescu în calitate de prieten ce mă consider cu el. Dar, cum n-am împărţit nici dregătoriile din PMB cu Sorin Oprescu după ce a devenit primarul general, nu o să împart nici responsabilităţile cu Sorin Oprescu. Care rămâne la fel de prieten al meu. Dar, îmi pare rău şi poate vă veţi simţi dezamăgită, nu l-aţi ales primar pe Victor Ciutacu, l-aţi ales primar pe Sorin Oprescu. Şi la fel îl veţi alege primar peste 4 ani sau preşedinte (sau nu) peste un an. Nu pot să fac nici administraţie în locul lui Sorin Oprescu, că dacă aş fi vrut s-o fac aş fi candidat, şi de asemenea nu pot nici să rezolv problemele Bucureştiului în locul lui Sorin Oprescu. Sorin Oprescu e major, vaccinat, e primarul general al capitalei şi, repet încă o dată, este prietenul meu. Dar e problema domniei sale. Sunt alături de soţul dumneavoastră, dar nu pot eu să dau autorizaţii de taxi. Nu intră în fişa postului. Sunt deja tonomat cu euro, să mai dau şi autorizaţii de taxi e mult prea mult.

Courtesy Monitoring Media

Comentarii

comentarii

Similar Posts

18 thoughts on “Tonomatu’ bagă semnale către cartier

  1. unde or fi fost toti protestatarii pe vremea lui Adriean Videanu ????????
    Atunci de ce Nu au facut greva foamei…..??????
    Cind te doborau spagile la PMB ?????
    NU cumva s-au speriat de Oprescu portocalii????
    Acum au scos capul toti evacuatii, toti taximetristii….
    La marele nivel de trai …. la circulatia de infern din cetate ,…. vor licente sa meraga pe blocuri ?????

    Cat despre Lavinia Sandru .. NU va faceti probleme….. locul ei l-a definit clar ….Marele consulator….
    numai de bine..

  2. Din cate cunosc zona aia ( si o cam cunosc) nu pune botu’ asa usor riveranul de Rahova la gargara a la Gusa-Sandru.
    Bafta Alinei Gorghiu 😉

  3. Cum, autorizaţii de construcţii, retrocedări, contracte de asfaltare… Nimic? 🙂
    Pentru că nu locuim în acelaşi sector/colegiu, nu votăm aceleaşi persoane, dar Alina Gorghiu îmi face impresie bună. Lavinia Şandru nu.
    La punctul 2 eu zic să mai aşteptăm 5 minute.

  4. Alina Gheorghiu versus Lavinia Sandru…him,asa dupa cum se vede la teveu,nici vorba s-o votez vreodata.
    Nicicind !
    Dar…intr-o vizita la ea,acasa,cind primarul e plecat peste mari si tari,parca tot m-asi duce.Invitat si de o proba.
    Asa din pura curiozitate.Masculina.

  5. Deh, de-ale bucuresteanului. Sau, cum bine zice Mos Califar, de-ale “riveranului” din sectorul 5
    Oricum, cred ca domnul primar Sorin Oprescu intarzie motivat cu autorizatiile alea; mi-e ca asteapta sa-si ia presedintele Loganu’ si sa-i aloce numarul 1 la noile autorizatii.

  6. esti rau cu Lavinia. ce ai cu ea? ca e buna rau 😀
    si Alina Gorghiu e buna. daca s-ar putea as vota cu amandoua. nu pot. in ziua alegerilor am o retinere si nu ma pot deplasa. lineage 2, blogging, filme… lene…
    offf cata treaba am de facut!

  7. @dumitru: dincolo de sacaitorul “dar totusi”, e ultimul lucru care mai lipsea tarisoarei asteia. si chiar mie, daca stau sa ma gandesc bine. nu vrea sa umblu-n Logan =))

  8. @Victor,
    hi-hi-hi,puteam sa jur,dar acum,ca sa fiu sincer nu-i nici genul si poate nici momentul pt chestii de genul asta…Prea au intrat in vrie multe aspecte ale vietii cotidiene,iar domnia ta se pare ca esti foarte grav cind este vorba de cartierul personal.De cei care va vor reprezenta in Parlament.
    Nu cred ca s-or gasi multi care sa voteze pe guraliva doamna.

  9. @dumitru,
    ar trebui sa stii ca stapinul blogului s-a chinuit ceva-ceva sa-si vinda ,in vara,matizul.Iar acum tu ce vrei ??? Sa-l trimiti la masinuta argeseana ?
    Dupa cite stiu eu este destul de dificil avind in vedere nemtoaica de acum.

  10. Punctul 2. Dacă modestul Departament Legislativ nu dădea aviz favorabil pe pohta jupânului, îi dădea afară instant.

  11. Buna ziua, Sper ca postez unde trebuie ceea ce ma doare si nu numai pe mine. Zilele trecute am primit pe adresa celor 2 firme, care au sediul social in propriul apartament, cate o adresa din partea societatii romane de radiotv prin care mi-i se comunica faptul ca am de platit retroactiv din 2006 respectiv 2007 (adica de la data infiintarii firmelor) cate 10 lei pe luna taxa radio tv pana in prezent, in baza legii 41/1994si a ordonantei 977/2009 prin care se stabileste cuantumul acestei taxe. Mentionez ca platesc aceasta taxa oricum prin factura de electrica emisa pe numele meu ca persoana fizica, azi mi-i s-a confirmat telefonic si de catre societatea de cablu la care sunt abonata cum ca o parte de bani se duc si catre SSR. de ce trebuie sa platesc aceasta taxa de 2,3,4 sau mai multe ori atata vreme cat nu am nici 2 perechi de urechi, nici 2 perechi de ochi(nici macar ochelari nu port) si atunci cand lucrez nu am timp sa ma uit la tv sau sa ascult radio, iar daca chiar ascult sigur nu este postul national> aceasta taxa poate parea insignifianta, unii probabil vor spune ca 10 lei pe luna nu conteaza dar este vorba de principiu si de dreptul meu de cetatean sa refuz sa mai accept toate aceste abuzuri> exista o petitie on line la care am subscris si eu .
    Sa traiesti in Romania incepe sa devina halucinant ! cred ca o sa cer viza sa emigrez in Galapagos. Macar acolo voi stii care e dusmanul, si nu va trebui sa-i intretin incompetenta din banii mei!

  12. Buna dupa amiaza la Tonomatu’
    1.Cine e Lavinia Sandru? Acum ceva timp(sa tot fie 5 luni), un ins, care isi zicea Gusa, batea campii ca se vrea primar si ca la alegerile locale va lua minim 6-7%. Acum nu se mai aude nimic de el…Poate il invita Nasul la o sueta:), asa de resuscitare.
    2. Am o rugaminte la tine Victore, ca te stiu fair play: cand mai ai invitati de la PC si bat campii cu “ultimii 4 ani de guvernare nasoala”, adu-le tu aminte ca au avut un ministru si ceva secretari de stat in aceasta guvernare; ca au iesit ei ca nu’s ce s-a intamplat, asta e alta chestiune, dar zau, par penibili cu repetarea asta la infinit. Seamana cu cea cu “loganurile de 70.000 euro” a PD-L-ului.
    Salutare taica si noroc

  13. Unde au fost cei care vor sa aplice marea dreptate in Romania cand Adrian Videanu fura fara rusine si fara nici o jena din banii Bucurestenilori si din bugetul de stat, de ce nu au spanzurat pe hotul de Videanu atunci cand a furat?
    Unde a fost DNA-ul cand Vasile Blaga ca sef de vama se umple cu 3000 de marci germane/zi din vama Bors! Tot generatul Blaga a lasat sa fuga pe Haisan, ASTA DA MINISTRU!!!
    Ce faceau acei personaje care azi il ancheteaza pe Nastase pe Seres si pe toti cei care sunt adversarii infectiei portocalie, cand Surfina Barbu dirija fonduri in firmele sale, cand tatucul Berceanu dirija curentu’ in valea jiului si umplea conturile PD-ului si ulterior al PLD-ului si a PD-L-ului? Asta da ALIANTA DREPTATE SI ADEVAR

  14. Buna ziua!

    Ce semnale ziceati ca dati stimabile? Astea sunt ziceri pe fata, batut calul de-a dreptul…

    Mi-as permite insa niste mici comentarii:
    1. diferenta intre sectorul 5 si 6 tine doar de abordare. Daca in sector 5 candideaza Lavinia Sandru cea independenta si vicepresedinta PIN (mai exista partidu’ asta?), in sectorul 6 avem o doamna, politicianca si sotie de mare artist. Stateam si ma intrebam care este diferenta intre Lavina Sandru si Teodora Bertzi si am gasit-o: Una si-a pus poalele politicii in cap, cealalalta se ascunde sub poalele barbatului si imparte cu strasnicie CD-uri cu muzichia barbatelului. In rest, ambele au cam avut aceleasi rezultate in activitatea politica;

    2. Dvs. nu stiti care a fost realitatea cu demisia. Imi permit sa va aduc eu la cunostinta faptul ca domnul Presedinte si-a depus demisia, dar seful lui ierarhic nu era la birou si nici secretara acestuia. Asa ca demisia domnului Presedinte zace si acum pe un birou unde nimeni nu s-a mai prezentat de atunci. Probabil ca seful ierarhic al domnului Presedinte este plecat la munca in strinatate. Asa se explica vizitele pe care domnul Presedinte le-a facut prin Spania, Italia si alte tari cu traditie in utilizarea fortei de munca romanesti (Siria de exemplu) sa-si caute seful si sa-i ceara sa-i aprobe demisia pe care si-a depus-o in termenul anuntat.
    3. Fiind prieten al domnului Oprescu imi permit sa-ti sugerez sa-i amintesti ca in institutiwe pe care o conduce o groaza de vietati isi iau salariul degeaba. Nu stiu problema privind autorizatiile pentru activitatea de taximetrie, dar are un birou de presa care ar trebui sa-si faca treaba si in probleme de genul asta care intereseaza/afecteaza/irita cel putin o parte a populatiei, sa-si miste hoiturile de prin birouri si sa comunice cu populatia prin intermediul instrumentelor de comunicare.

    In rest sa auzim numai de bine…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.