Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Golden tv moments; powered by me…

Golden tv moments; powered by me…

Reiau aici, cu link, in ziua anuntatelor proteste, fiindca nu mi-am schimbat parerea, postarea despre Rosia Montana. Doua adaugiri, mari si late, am de facut:

1. Activistii anti sa-mi faca statuie. Am scos cuvintele astea, in cea mai buna emisiune de interviu din Romania, acum juma’ de an, nu acum doi, de la nevasta premierului in exercitiu, nu a liderului opozitiei, ca sa aiba ei ce rostogoli pe facebook si pe site-urile dedicate propagandei patetice. Atunci nu a remarcat nimeni stirea, azi umbla toti cu ea in gura.

2. Guvernul, atunci cand aproba un proiect de act normativ, o face, in primul rand, prin vointa premierului. Prin urmare, daca-i serios si n-are cumva un frate geaman sau dedublare de personalitate, deputatul Ponta trebuie sa voteze in Parlament pentru actul normativ al Guvernului Ponta.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

15 thoughts on “Golden tv moments; powered by me…

  1. Acu’ un an si ceva parca, erau (cei care sunt la putere acum)impotriva exploatarii de la Rosia Montana, impotriva expoloatarii gazelor de sist, impotriva regionalizarii…..
    Erau toate propuse de guvernele PD-L.
    Acum USL-istii s-au sucit.
    Exista trei variante:
    – ori USL-istii sunt santajabili si ii jongleaza Basescu cum vrea.
    – ori sunt toti politicienii o apa si un pamant;
    – ori li se impun toate acestea din afara. In acest caz de ce nu spun deschis electoratului.

    Si mai e o intrebare. Daca tot vand toate resursele Romaniei, de ce nu le vand in avantajul nostru al romanilor??

  2. Victor, da-mi un raspuns te rog, ca am o intrebare.
    cum se face ca anul trecut antenele si jurnalul raportau fiecare potest din tara asta, si cand se strangeau 10 indivizi, si astazi nu publica nimic nici macar pe site, desi sunt proteste in multe orase nu doar in Bucuresti(proteste foarte numereroase pentru romania)?
    a ajuns si acolo sclipirea aurului?

  3. Domnule Ciutacu, la ora la care ati scris aceste randuri nu aveati informatia ca au iesit cateva MII de oameni in centrul Bucurestiului pentru a protesta impotriva proiectului Rosia Montana. Nu i-a impins nimeni din spate… nici un USL, niciun PDL, formatiuni identificate corect de public, drept “tradatoare de tara”.

    Ticalosia unei parti a presei este ca a ignorat voit evenimentul, continuand sa prezinte evenimente subtiri, de tabloid.

    Acest protest nu e numai contra proiectului Rosia Montana ci contra unei stari de lucruri si se doreste a fi o flegma pe obrazul lui Ponta. Asa ca, daca e sau nu poluanta cianura, trece in plan secund.

    Ma bucur ca presa romaneasca este ultra-prezenta la imormantari si parastase dar tace ca curva’n papusoi cand are interes sa taca.

  4. Sunt curios ce parere ai de tacerea presei referitor la masa de oameni care-a iesit astazi in strada, sa apere Romania. E drept, am fost de vreo 3 ori mai putin decat speram sa fim, dar tot am fost peste 2.000… deloc de neglijat de catre televiziunile care, cand era vorba sa luptam impreuna impotriva chiorului, isi trimiteau douazeci de reporteri la zece oameni… o fi din cauza ca unii mananca prea multe migdale?

  5. @all: mitingul a avut o amploare mult prea mica in raport cu galagia care s-a facut pe tema opozitiei la proiect. Altfel, dupa parerea mea, faptul ca-s cateva mii de oameni in strada impotriva a orice (Rosia Montana, guvern, austeritate) e o stire si n-ar trebui sa fie ignorata. Din (ne)fericire, sunt in pozitia in care nu mai am nici un fel de atributii redactionale, niciunde. Oricum, eu nu (mai) cred in puterea presei de a misca, in orice sens, lucrurile

  6. Oamenii nu au iesit in strada strict in problema Rosia Montana (la fel cum nu au iesit in strada musai pentru Arafat) ci sa-si verse naduful pe “gasca conducatoare”, pe modul african de concesionare a resurselor si de gestionare a marilor proiecte in general (vezi cazul Bechtel).

    Tacerea presei e cel putin suspecta, in conditiile in care, duminica, pe la ora 20, bulevardul Magheru era plin de oameni. In acele momente, la unele televiziuni, se abera cu gratie despre Elodia iar la altele se dezbatea intens problema din Siria, fara niciun fel de mentiune ca a iesit vreun om in strada.

    Alminteri la bocetele tziganesti a fost toata presa prezenta.

  7. Victore,
    1. Politicienii, si Ponta este unul din cei de frunte, sunt ca romanii: impartiali. Ei cred ca se poate si in caruta si in teleguta. Ei bine, nu se poate. Trebuie sa faci alegeri si sa ti le asumi.
    2. Vad pe la televizor, o gramada de politicieni care au mai multe functii si care au grija sa mentioneze ca vorbesc fie in calitate de membru de partid, fie in calitate de parlamentar fie in calitate de persoana particulara. Nu reusesc sa inteleg cum reusesc lucrul asta. Au mai multe guri sau au mai multe creiere cu care gandesc? De fapt partea a doua a intrebarii este retorica: n-au nici macar unul care sa fie functional in parametri acceptabili:)

  8. Victore ai dreptate.Cum drac ca sef de guvern dai drumul proiectului si apoi vi pe sticla si spui ca nu vei vota.Rezulta ca hotarirea ta de guvern este de doi bani.Te crucesti nu alta.
    Noi tot dam din gura,restul tarii,cind ar trebui sa tacem.In aceasta speta sa vorbeasca printr-un referendum local oamenii care traiesc si vor muncii acolo,cu cianuri cu tot.
    Nu am vazut pe nimeni dintre deontologi sarind in sus de grija minerilor din minele de uraniu spre exemplu !

  9. Victor Ponta, in calitate de prim ministru, isi da OK-ul pentru Rosia Montana, insa se afla in totala nepotrivire de caracter cu Viorel Ponta, deputat, care voteaza in Parlament impotriva exploatarii aurului. Ma-ntreb pe care dracu’ il place nevasta-sa.

  10. Bre, cica inevitabilul s-a intamplat: Daciana s-a legat aseara cu lanturi si l-a legat si pe Viorel, sotul ei. E drept ca de capatul de fier forjat al patului matrimonial din dormitorul conjugal, dar asta-i un detaliu insignifiant!… 🙂 🙂

    PS NU’sh de ce, dar parca as paria ca daca demonstratiile astea iau ceva amploare, Base iar se suceste si iar ii trasneste o consultare populara de le mai haleste baietilor de la USL vreo 7-8 procente, asa, scurt!… Zi buna!

  11. Incredibil acest Victoras…rar mi-a fost dat sa vad un asemenea cameleonism chiar din partea politicienilor,brovo clasa politica!

  12. Ponta a dovedit, din nou, ca e un om slab. Daca Basescu vrea sa faca referendum pe tema Rosia Montana (si poate face acest lucru) lumea va vota masiv impotriva acestui proiect. Cine castiga si cine pierde daca se va ajunge aici?

  13. intreb si eu, daca se voteaza impotriva acestui proiect(inclusiv ponta), pica guvernu ponta? 😀

  14. 60-70% din populatia unei tari sunt “prosti” usor de manipulat. ei sunt cei importanti pentru politicieni,nu cei care latra pe blog dar nu voteaza. statistic vorbind hipsterasii,tinerii sub 25 de ani sunt prea putini pentru a fi luati in seama

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.