Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Fotbalist, nu prieten cu fotbalistii

Fotbalist, nu prieten cu fotbalistii

L-am intalnit, fata-n fata, o singura data in viata, pe stadion, la meciul cu (cred) Olanda. Era cu Silviu Lung, primisera invitatii de la FRF. Au zambit amandoi, curtenitor, cand m-au vazut. M-am indreptat spre ei, parca ne stiam de-o viata. De fapt, asa era, numai ca eu ma uitam la ei la tv, eu (dinamovistul) traisem isteric gloria Craiovei Maxima si victoria cu Italia. Ei n-aveau de unde cunoaste un flaimucea. Ne-am strans mainile, li l-am prezentat pe Vlad si l-am sfatuit sa se uite cu atentie la ei, sa vada cum arata niste fotbalisti, nu prieteni cu fotbalistii. Am stat de vorba aproape toata pauza meciului. La revenirea echipelor pe teren, ne-am luat ramas-bun. In drumul spre tribuna, unde noi aveam locuri mai bune decat ei, Costica Stefanescu mi-a soptit scurt: “Multumim pentru tot”. Contrariat, l-am intrebat de ce si pentru ce “tot”. Ferm, a zis scurt: “Pentru tot ce faceti pentru noi. Continuati, dar cred ca n-aveti pentru cine”.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

16 thoughts on “Fotbalist, nu prieten cu fotbalistii

  1. puteai s-o lasi balta cu ultima replica. fix asta voiam sa aflam Costica Stefanescu facea politica.

  2. @geo: faptul ca un om are pareri nu-l transforma-n activist, da-i greu sa nu vezi totul in alb si negru

  3. Fotbalist, cu F, din vremurile alea, cand fotbalul era altceva decat ceea ce e astazi. Cand stateam si ascultam comentariile lui Domozina, Dumnezeu sa-l ierte. Si cand saream in sus de bucurie la golurile lui Zoli Crisan, trecut si el dincolo, sau ale lui Ilie Balaci. Doamne, ce vremuri! Ce echipa! Ce pacat!
    Dumnezeu sa-l odihneasca!

  4. Se reintalnesc, acolo in ceruri, oameni care ne-au inseninat zilele in vremuri grele! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
    @Petru. Impartasesc optimismul tau. Dar, oare cand?!

  5. Exista in viata intalniri care te schimba,care te inalta,care te fac mai bun(spiritual vorbind),care te fac sa vezi diferenta.Esti norocos ca ai astfel de ocazii si Costica Stefanescu nu este singura “intalnire cu un Titan” de care ai avut parte.Sa mai zic Emil Hossu?Dumnezeu sa-i odihneasca,acolo unde sunt!

  6. L-am intalnit atat pe Costica Stefanescu cat si pe Ilie Balaci la nunta unor colegi de facultate. Erau invitati si ei ca si noi. Se intampla cu niste ani buni in urma. Intotdeauna l-am admirat pe Stefanescu pentru ca pe langa talentul la fotbal avea si cultura. Era cel mai intelectual dintre toti daca pot sa spun asa.
    Imi pare rau pentru ce i s-a intamplat si daca ar fi dupa mine oamnei ca el ar trebui sa ramana nemuritori!

  7. Buna ziua d-le Ciutacu,

    L-am cunoscut la Craiova…A fost un om extraordinar!

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si liniste!

    Cu mult respect,
    IoanaP

  8. “Continuati, dar cred ca n-aveti pentru cine.”

    Eu zic ca aici cuvantul cheie e “continuati”, oricat de justa ar parea adaugirea…

  9. Un mare Om, un mare caracter, un mare Cadou, as indrazni sa spun chiar divin, primit in inchisoarea Istoriei de dinainte de 1989!

    Dumnezeu sa-L ierte, am plans, plang si voi plange intre zambetele si sentimentele de satisfactie si mandrie pe care ni le-a… provocat.

  10. Din pacate in ziua de azi avem cam rar asa fotbalisti, si nu ma refer ca valoare ci ca si comportament si respect fata de fotbal… Am inceput sa promvam straini care nu vor decat bani si respect 0…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.