Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Fetiţa colaterală a domnului preşedinte

Fetiţa colaterală a domnului preşedinte

Motto: “Eu am cel mai cumatru bun. Finii e mai nasoi” (o doamna care vinde flori)

S-a rezolvat! Ruda colaterala de gradul doi a presedintelui candideaza pentru un loc in Parlamentul European. E fiica, da? Nu nepoata, deci in nici un caz nu poate fi vorba de nepotism. Pur si simplu, asistam calmi, in fata televizorului, la o evolutie politica normala a unei activiste de partid cu o prodigioasa activitate in organizatia de baza. Sa fie clar: Hrebenciuc, le lasi familia in pace? Hai, succesuri!

UPDATE: Luati de la neica gradele de rubedeniada

Comentarii

comentarii

Similar Posts

79 thoughts on “Fetiţa colaterală a domnului preşedinte

  1. Vorbe grele…

    S-ar putea sa gresesc eu. Sau nu.
    Sa verifice cine are nervi:

    La Cluj, o persoana nunmita BOC GEORGE SANDU, tinar pedelist este student la economie avand 10 clase.
    Ca si coleg nu-mi pot explica cum a devenit student daca in clasa a 10 a inceput sa faca puscarie de 4 ori, in Cluj, in UE. SI brusc , revenit e student si angajat la pationaotul primariei. Apoi nevastasa primeste si locuinta ANL.
    Eu cred ca asa ceva nu se poate.
    Insa va spun -e realitate. Tineretul pdl cluj stie mai multe. Sper ca pdl national nu stie nimic.
    Cine are sange in instalatie- sa cerceteze !

  2. Am uitat sa precizez : omu are diploma de Bac.
    Nu de Cluj.
    Nici de scoli din puscarii.

    Diploma de bac cumparata. Nasol e ca perioada scolii lui coincide cu peroada puscariilor in care a fost detinut.
    Mai nasol : il cheama Boc.
    La fel de nasol : a fost angajat al primariei Cluj.

    Pariez ca nu ma credeti ?
    Nici eu nu am crezut.
    ANL Cluj nepot de Boc diploma de bac falsificata puscarie etc……

    E prea mult. POate am scris eu aici aberatii….Cine vrea- cauta.

  3. Degeaba o condamnati pe Basescu Elena , nu e vina ei !
    Daca tacsu’ ,Basescu Traian, vrea sa faca din ea politician, atunci isi merita soarta (si unul si altul).
    Basescu Traian, nu are simtul masurii si al nerusinarii , el chiar crede ,in mintea sa luata de valurile spirtoase, ca Elena este cea mai buna tinara politiciana din pdl.
    Ca Iacob Ridzi da dovada de slugarnicie fata de “marele carmaci”, este problema ei,atata creier are,atata face !
    Dar ceilalti tineri din organizatia de tineret a pdl ce zic ? Care este atitudinea lor?Daca Basescu Elena este cea mai buna reprezentanta a lor,este cea mai nimerita sa reprezinte Romania,atunci cred ca organizatia de tineret a pdl este compusa numai din pesti cartilaginosi carora nu li s-a osificat coloana vertebrala.Acea organizatie este pepiniera de viitori oameni politici “cocosati”, fara caracter si fara personalitate.
    Daca lu’ Baselu nu-i este rusine,lor nu le este rusine ,jena,scarba?

  4. Daca a-ti fost atenti in ultimele zile prezenta pe statele de plata de la Luxten este singurul dintre succesurile profesionale din CV-ul pitipoancei

  5. paradoxul este ca acum 20 de ani, poporul justitiar l-a umilit in public pe Nicu Ceausescu la televizor, l-a pedepsit fara judecata, l-a scuipat, i-a calcat in picioare minimele drepturi si libertati umane din cauza faptului ca era “beizadeaua”…ei bine, dupa 20 de ani, acelasi popor va vota cu manutzele sale o alta beizadea, de 20 de ori mai proasta si mai periculoasa, pe care o va mai trimite sa il reprezinte si in UE…meritam cu prisosinta tot ceea ce ni se intampla, serios…

  6. Domnu Victoras dragha,bai baieti si fete,ce va tot legati voi atata de Vanghelutza lu tata, e si ea un copil plapand,cazuta din gresala direct in cap in viltoarea politichiei dambovitene si care nu stiu de ce, in ciuda atator si atator succesuri ale familiei celeste ,nimeni nu mai vrea sa vorbeste cu ea,ba chiar a ajuns saracutza in toate almanahele de scandal din tara asta …! Da nu-i nimic ! vine ea tanti Nutzica si va arata ea voua turizm in sutana cu nimic pe dedesubt… Sa va mai vad io atunci,cand o sa vedetzi si voi ce-a vazut si prezidentialu’ …!

  7. In primul rand pentru toate domnisoarele si doamnele acestui forum, un martisor virtual de pe litoral si multa, dar multa sanatate si prosperitate!
    Cu respect si drag
    marcus
    Iar pentru “candidata Succesuri” un martisor special:
    “Sa ma pupati in cur !”
    Diferenta dintre deja desuetul slogan basescian “Sa traiti bine !” si cel nou “Sa ma pupati in cur !”, adoptat odata cu inscrierea tutei cea nurlii si buzo-siliconate in cursa pentru un fotoliu europarlamentar, consta in faptul ca daca primul ar fi avut ceva sanse de implinire pe undeva pe la Pastele Cailor, al doilea mai mult ca sigur ca va fi indeplinit virtual in momentul trimiterii trogloditei in capitala europeana.
    Dupa ce romanii au inghitit cu noduri un sfert de veac ifosele si aberatiile academicienei-doctor-inginer, savant de renume mondial, tovarasa Codoi, a venit momentul adularii isterice a politicienei embrionare “Succesuri”.
    Este mai mult decat evident faptul ca, in conditiile in care un popor intreg s-a amuzat copios pe seama beizadelei cu fusta, in diferite ocazii in care aceasta si-a torturat mandrete de tone de buze siliconate incercand fie sa vorbeasca, fie sa “oratoreasca” fara “succesuri” limba materna, gestul casei regale asimetrice de a o trimite sa ne reprezinte interesele in Parlamentul European tine ori de o nesimtire fara limite, ori de domeniul patologicului la nivel cerebral.
    Pentru cei care inca se mai indoiau de aspiratiile dictatoriale ale acestui blestem cazut pe capul romanilor, aceasta pretentie dementa nu ar putea fi catalogata altfel, decat drept momentul de inceput al unei dinastii de rau augur.
    De la data instalarii B.O.R.D.E.L.-ului la Palatul Victoria, basescu pratic nu s-a mai straduit sa-si mascheze cat de cat intentiile de a eluda exigentele statului de drept, stergandu-se fara rusine la fund cu o Constitutie deja terfelita si batjocorita, adusa de el, si mai nou, de totala lipsa de reactie a clasei politice si a asa-zisei Societati Civile, la starea de hartie igienica de proasta calitate.
    Imixtiunile fatise, fara perdea si grosolane la nivelul decizional guvernamental si in Justitia romana, calcarea in picioare a presupusei independente a acesteia prin umilirea atat a Procurorului General cat si a CSM-ului, nu mai lasa practic loc de intors sau de interpretare in ceea ce priveste etapa premergatoare trecerii la un sistem tiranocrat in tara noastra.
    Tot in acest context tebuiesc privite si deraierile boc-ului si ale B.O.R.D.E.L.-ului, prin aducerea la putere a clanului bocciu, aflat in conditii de “foamea’n gat” si foarte bine definit de Cristian Tudor Popescu drept “camarila”.
    Dar asa ne trebuie, daca ani de zile am suportat ba camarila Duducii Lupescu, ba pe cea a lui Ceausescu, de ce nu mai nou, pe cea basescian-boccie ???!!!
    Acest lucru nu dovedeste nimic altceva decat disolutia coloanei vertebrale a electoratul roman coroborata cu lipsa de discernamant a acestuia la momentul introducerii votului in urna.
    Ar fi totusi cazul ca, daca la nivel national putem sa ne permitem sa avem infractori si gioarse in fotolii parlamentare, macar in Parlamentul European sa nu ne facem de rusine cu asemenea podoabe si sa ramanem la folcloricul ” spalat izmene in familie”!

  8. La “Vorbe grele” nu avea ce cauta Victor Ponta!
    1: “Micul Titulesc” a fost propulsat spectaculos pe scean politica de catre Adrian Nastase iar acum acest cu adevarat “mic” “musca mina care i-a dat o piine dulce”;
    2: Sotia sa, Daciana Sirbu a fost “promovata” in politica de tatal sau – nimeni altu decit cel cu “accidentul de testicul” – fara a se remarca prin ceva anume;
    3: A conspirat la formarea alinatei PDL-PSD, alaturti de “cappi de tuttui cappi”, socrul sau.
    Imi pare rau, dar chiar ca nu avea “loc in emisiune” un astfel de fripturist!

  9. OFF TOPIC.
    Îmi cer scuze D-le Ciutacu pentru asta, da’ io unu’ nu mai pot!
    Am avut curiozitatea să citesc nişte bloguri sau pagini de internet, respectabile de altfel, pe tema situaţiei cetăţenilor români din Italia. Comentariile pe marginea acestei teme mi s-au părut un adevărat “tzunami de înţelepciuni”. Micuţii au găsit vinovaţii pentru această situaţie: ŢIGANII…
    Iată aşadar, fraţi gajei (aşa cum ne numesc ţiganii pe noi ca ne-ţigani= gajei), că nu e deloc plăcut să fim stigmatizaţi. Da’ noi gajeii (că om fi români, unguri, bulgari, spanioli, franţuji, ruşi etc.), cum ne comportarăm până acum cu etnia cu pricina? Ce şanse le-am dat noi până acum acestor oameni? Da, suntem fraţii lor preţ de vreo două secunde, pentru ca în secunda 3 să-i trimitem elegant la origini, tocmai din cauza etniei lor.
    Ţiganii sau rromii, indiferent cum îi numim, sunt oameni pragmatici, ei s-au săturat de vorbe, şi vor soluţii palpabile şi imediate pentru problemele lor. Ei nu au devenit o naţiune în adevăratul sens al cuvâtului, tocmai pentru că au îmbrăţişat tradiţiile popoarelor şi locurilor unde s-au stabilit. În unele regiuni au rămas ca grupuri etnice sub forma unor comunităţi tradiţionale, tocmai pentru faptul că nu au fost acceptaţi, şi nu s-a dorit integrarea lor.
    Expresia că ţiganii sunt potenţiali infractori este o altă “înţelepciune” pe care nici un studiu ştiinţific NU A PROBAT-O NICIODATĂ! Infracţiunea este O ALEGERE PERSONALĂ A INDIVIZILOR în raport cu mediul social în care trăiesc, şi NU ESTE CONDIŢIONATĂ DE APARTENENŢA INDIVIDULUI LA UN ANUMIT GRUP, indiferent dacă acesta este un grup social, etnic sau de altă natură.
    Aşa că fraţi gajei sintagma “poporul român este unpopor tolerant” este O MINCIUNĂ. De altfel, un profesor din facultate ne-a spus (evident, neoficial): “Toleranţa este de fapt o altă formă de intoleranţă”. Şi a continuat răspunzându-ne că noi de fapt nu-l tolerăm pe “celălalt” decât pentru simplul motiv că ne e frică de consecinţele unei agresiuni asupra “celuilalt”. De altfel eu cred că profesorul nostru a dorit să ne spună că intoleranţa se naşte atunci când ne considerăm “superiori”, doar pentru că noi suntem “altfel decât ceilalţi”.
    Vă mulţumesc D-le Ciutacu, pentru că mi-aţi dat posibilitatea de a-mi spune of-ul (chiar dacă n-are vreo legătură cu subiectul postat de Dvs.)!
    P.S. Nu voi răspunde comentariilor de nici un fel, chiar în eventualitatea că acest comentariu va fi aprobat.

  10. Cu scuzele de rigoare, am sa mai postez ceva:
    Ministerul Justitiei sa posteze pe internet numele tuturor infractorilor condamnati definitv in ultimii 10 ani, pe judete, cu datele personale(mai ales domiciliul!), fapta si statutul actual. Ar fi de utilitate tuturor si, mai ales, vecinior! Sa sti de cine sa te feresti.

  11. @MosCalifar

    Se spune “eşece”…”Eşecuri” ai învăţat tu la şcoala de maniere? Cred ca ierai rudă de gradu zero cu învăţatoarea de tea trecut clasa.

  12. total de acord cu Michele. Ponta, cu familion cu tot, ar fi trebuit sa-i pupe … lui Nastase. si, cand colo, i-au tras-o.

  13. @Michele: cu tot respectul, la “Vorbe grele”, atat timp cat mai sunt eu realizator, are ce cauta oricine consider eu de cuviinta, deci si Ponta.

  14. Mişto off-topic-urile lui Marcus!
    Versurile or fi scrise de Domnia sa?

    Tâmpiţica de serviciu, mădămuţa Lenuţa (suntem blestemaţi cu Lenuţele astea, nu vedeţi?!) va ajunge parlamentar pentru că pupincuriştii lu’ tac-su sunt la post! Nu au ei mărimea ideală a lui Boc, dar cu puţin efort (ştiţi, ca-n bancul ăla… Atenţie, curişti!) se vor descurca cu to(n)ţii! Noi ar trebui să angajăm curiştii… Aşa vom evita să dăm satisfacţie italienilor care – sunt sigură – abia aşteaptă s-o arate cu dejtu’ şi să zică: “iote, asta-i tot româncă!”
    Colaterală cum e, ne pomenim că se sacrifică pe altarul ţării! Bleah! !”Soarta noastră fuse crudă (şi) de-astă dată!”

  15. Uitai, domnule Ciutacu, să-i urez soţiei dv. numai bine şi o primăvară reuşită din toate punctele de vedere!

  16. Domnule bojan,eu am considerat tiganii oameni ca si mine,dar asta pana intr-o zi.Dupa revolutie,in drum spre casa,am vazut coada la un magazin din Baba Novac si am intreba ce se vinde.Aveau cafea boabe,si cum nu mai bausem de mult timp,am stat la coada si am luat o punga.La plecare,un tigan in varsta m-a rugat sa-l iau si pe el pana la calea Vacaresti,motivand ca este cam bolnav.La coborare mi-a multumit si a plecat.Acasa am coborat repede si am vrut sa iau punga de cafea pe care o pusesem pe banca din spate.Drept multumire ,tiganul mi-o furase.

  17. Dragilor de 2o de ani în loc să urcăm coborâm,am ajuns mai jos decât eram în `89.Am prins din plin “iepoca de aur”,aşa că în cunoştinţă de cauză, pot să afirm că actualul nostru”cârmaci” nu se lasă mai prejos decât nea Nicu(până o ajunge şi el la Târgovişte).
    Da ăla măcar avea un băiat(singurul care era în politică) şi mai stilat şi mai deştept decât “Tuta”,care nu poate lega două vorbe şi pe care vrea tăticu s-o trimită nici mai mult nici mai puţin în P.E.
    Când încep să-i enumăr mi se face părul măciucă:”Crucişătorul”,Prim ministru de 1/4,Elenuţa-Tuta-Succesuri,Lenuţa ot Pleşcoa,
    Şoferul-Consilier Personal,Rareş de la Cluj şi lista poate continua cu alte personaje purtând “titluri de nobleţe”
    Doamne cu ce ţi-a greşit acest neam,de au ieşit ăştia ca păduchii,în frunte ?

  18. cand prostia se transforma in boala apar metastazele, e cazul multor dudui din politica. mezina e ceva mai avantajata in ceea ce priveste piarul pentru ca nu e fata lui grigore ionescu de la scara d. perlele ei sunt deja ceva obisnuit, un fel de by default. facem pariu ca in ciuda iq-ului egal cu numaru` de la pantofi ajunge in parlamentul european?

  19. Erevan News- Hot News
    In urma investigatiilor facute de reporterul nostru Varujan Arachelian, am putut dezlega misterul ce plutea in jurul gradului de rudenie dintre d-l Prim Ministru al Romaniei, emil boc, si ruda sa, unsa consilier in cadrul actualului cabinet.
    Astfel, de la gradul trei de rudenie (nepoata de var primar), la gradul cinci, anuntat poporului roman, diferenta a fost acoperita de doua grade, luate cu imprumut pe termen nelimitat din rezerva personala si secreta a d-lui Presedinte, traian basescu.
    D-l Presedinte a renuntat la gradele respective dupa cum urmeaza: unul din stocul zilnic de Chivas Regal, iar celalalt provine de pe epoletii de fost maior de Securitate ai domniei sale, in timpul regimului de trista amintire.
    Singurul lucru pe care nu a reusit reporterul nostru de investigatii sa-l descopere este, de unde dracului a scos d-l boc cuvantul “colateral”.
    Presupunem doar, ca in momentul folosirii sintagmei respective, d-l Prim Ministru se gandea la ipostaza de “victime colaterale” in care se va afla poporul roman la sfarsitul mandatului sau si al actualului guvern.
    A consemnat pentru Dvs.
    Varujan Arachelian
    PS@mosser:Da!

  20. Din pacate la europarlamentare functioneza principiul reprezentarii proportionate si cum fiica presedintelui are o pozitie destul de fruntasa gratie pozitiei tatalui va fi aleasa sigur.
    Parca imi imaginez programul indelung scrutinizat si cu finete adaptat pentru a cuprinde cele mai stringente probleme ale societatii romanesti care nu are sa il reprezinte domnisoara europarlamentar.
    Sunt increzator ca prestatia politica a domnisoarei va fi europarLAMENTABILA.

  21. Mi-a plăcut teoria lu’ Mircea Badea din emisiunea de aseară: o vor trimite departe pe D-ra fiica lu’ Tăticu’, ca s-o protejeze de “răutăţ(ur)ile” din ţară, că vine tocma’ campania tăticului, şi nu face tare bime la imagine.
    Deci să-i urăm răspicat: Succesuri!

  22. Oricat as fi de permisiv in privinta doleantelor copiiilor mei,tot nu voi putea sa le asez inaintea sigurantei- fizice si psihice- pe care prin menirea mea de parinte sunt dator prin le-o asigur in fiecare zi,in fiecare minut.Atunci stau si ma intreb cum poate un parinte sa-si expuna cu atata larghete -sau sa-l lase sa se expuna – un copil “tigrilor” de orice fel,fara al atentiona macar ca poate nu e cea mai buna cale de urmat care i sa-ar potrivi.Cat poti fi de ipocrit cu un popor -deosebit de credul dealtfel,daca cu propriul copil esti atat de ipocrit incat incerci sa creezi la un moment dat “valuri” de simpatie pentru “copilul nevinovat” lovit de toti din toate partile,simpatie care stii ca o sa reverbereze “colateral” si indirect catre tine si o sa-ti aduca mai multe voturi de la matusi si pensionare cu “naturelul simtitor”….Infiorator ! Asta da caracter …

  23. Presupun ca trebuie sa faci dovada ca stii minim doua limbi straine foarte bine ca poti intelege ce se intampla acolo.Daca esti la nivel de fite si “succesuri” te trimite “tara ” degeaba acolo mai fata.Nu mai vorbesc de eventualele expuneri si interviuri unde desigur va “edita” mai putin decat Boc nu stiu insa in ce domeniu.E bine asa .La multe succesuri!

  24. nu trebuie sa ne mai mire nimic in tara asta …. acum 2 seri aveam o discutie cu cineva care m-a informat incont-o merge invatamantul romanesc …. o sa avem din ce in ce mai multe ‘succesuri’ si multi o ‘sa vrea sa vorbeascu cu tine’….. astfel stau lucrurile si vad ca nici un post de televiziune nu vorbeste despre acest subiect … nu floricel ne intereseaza …. invatamnatul romanesc se face noapte de de catre doamna andronescu zis si ‘ ambramburica’.. domnule Ciutacu de anul viitor oo sa se faca o singura ora de educatie fizica in scoli, o singura ora de chimie, o singura ora de limba straina la clasele cu aceste domenii la intensiv … nu se mai deconteaza deplasarile la profesori pt cei care erau din afara localitatii.. pai cine mai merge acolo ???… si gata astfel s-au gasit bani pentru ministerul turismului … sa revenim o sa fie in ciclul gimnazial in loc de 5-6 ore optionale 2 ore …deci in licee din 3 profesori o sa ramana unul… se loveste tot in profesorii saraci … doamna andronescu preda la 3-4 facultati nu simte criza financiara … se v-a inlocui cornul si laptele cu o masa calda …. iar profesorii voi fi obligati sa i-a masa cu elevii , iar dupa aceea sa inceapa sa faca temele cu acestia … o rog de doamna andronescu sa stea 8 ore pe zi cu elevii de liceu …. o sa ii manace zilele…. la facultate este altceva … s-au desfintat scolile de arte si meserii … asa obliga toti copii sa faca liceul apoi se vor face cursuri de 9 luni pt calificare in anunmite domenii pe banii primariilor locale …. crede-to ca acei copii de la tara isi vor permite sa stea 4-5 ani la orasa …. isi vor permite parintii sa tina copiii la liceu ???…. vad ca sindicatele din invatamant tac, e normal …. toti liderii sunt profesori universitari …. au dat toti in profesori de liceu si gimnaziu …. dar acestia au cele mai mici salarii.. de exemplu eu am 860 de lei … si sunt printre cei care trebuie sa plece .. asa este ultimul venit in scoala, primul plecat…. ne ramane ultima solutie …. sa ne sinucidem toti … vad ca asta vor stimabili guvernanti iresponsabili …. vai de tara in care traim ….

  25. Doamneeeeeeeeeee:))) cat am ras!!! cum poate sa fie atat de inculta, e de toata frumusetea ooooaie

  26. sunt os domnesc

    sunt os domnesc, bijuterii şi dresuri
    comand la Roma, Viena sau Paris
    prin almanahe oameni răi au scris
    c-aş fi la vânătoare de succesuri

    ,,nişte pigmei”, tăticul meu a zis
    ,,lasă că ştiu eu care interesuri
    le poartă ale lor cârpite fesuri
    dă boala-n ei că eşti… greu de ucis

    te-nvăţ eu cum să-nvârţi politichia
    şi fără Platon sau Aristotel
    dacă nu, tu, atunci cine pustia

    să reprezinte ţara la Bruxelles?
    pe dânşi-i las să-şi joace comedia
    de porci visând lături de la castel”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.