Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Fetiţa colaterală a domnului preşedinte

Fetiţa colaterală a domnului preşedinte

Motto: “Eu am cel mai cumatru bun. Finii e mai nasoi” (o doamna care vinde flori)

S-a rezolvat! Ruda colaterala de gradul doi a presedintelui candideaza pentru un loc in Parlamentul European. E fiica, da? Nu nepoata, deci in nici un caz nu poate fi vorba de nepotism. Pur si simplu, asistam calmi, in fata televizorului, la o evolutie politica normala a unei activiste de partid cu o prodigioasa activitate in organizatia de baza. Sa fie clar: Hrebenciuc, le lasi familia in pace? Hai, succesuri!

UPDATE: Luati de la neica gradele de rubedeniada

Comentarii

comentarii

Similar Posts

79 thoughts on “Fetiţa colaterală a domnului preşedinte

  1. ” Bai eu sunt mandru ca dupa ce am fost martorul glorioasei epoci de Aur pe care cu mandrie o numeam ” Epoca Ceausescu ” ( pauza de voma ) pot fi martorul noii epoci de Succesuri pe care cu mandrie o vom numi “Epoca Basescu” ( pauza de voma )” (Io)
    In fond cocalarii, pitipoancele , analafabetii cu diploma, copiii de bani gata si multi altii trebuie sa aibe si ei reprezentantul lor la PE
    Ultimul sa stinga lumina.

  2. O fi off topic, n-o fi, eu incerc cu scuzele de rigoare:
    Marile invinse la Oscarurile din acest an:
    1. Cel mai bun scenariu
    “Un Prostanac la guvernare”
    2. Costume
    Omar Hayssam in rolul principal din “Berbecuti de export”
    3. Efecte speciale
    “Moarte si lubenite la Ganeasa” si Daniel Morar cu “Gratii pentru pliticieni”
    4. Cea mai buna muzica
    “Silence PSD”
    5. Cel mai bun actor in rol secundar
    Mircea Goeoana in “Singuratatea prezidentiabilului de cursa lunga” si Emil Boc in “Eu sunt mic, nu stiu nimic”
    6. Cea mai buna actrita in rol secundar
    Maria Basescu in “Menaje a trois”
    7. Cea mai buna actrita in rol principal
    Elena ot Plescoa in “Revolutie si decapitari regale in Norvegia”
    8. Cel mai bun actor in rol principal
    Traian Basescu in “Anticomunism pe paine”
    9. Cea mai buna regie
    Traian Basescu si Serviciile in Marea evadare a lui Hayssam
    10. Cel mai bun machiaj
    Elena Basescu in “Candidatul”
    11, Decoruri
    Elena ot Plescoa in “Sex itinerat la Manastire”
    12. Cel mai bun SF
    Traian Basescu in “Sa traiti bine!”
    13. Cel mai bun documentar
    “ Dosarul de Securitate al Presedintelui”
    14.. Marele premiu cu Coronita
    Traian Basescu “Atunci o sa-i condamn pe toti la moarte!”

  3. Sper sa fie doar in stadiu de candidata.Sa nu-si piarda aia (votantii)mintile unde v-a candida respectiva persoana si sa trimita in P.E. o asemeanea persoana.Si pct 2, Victore pai daca e asa care-s frate de gradul unu eu insumi si atat.hai ca ne-ai zapacit de tot.Or fi alte “grade”prin alea acte decat in popor.Ca io stiu una si buna gradul unu parinti frati sotie copii si nepoti de frati gradul doi veri matusi unchi si ce or mai veni de gradul doi(var de al doilea cum s-ar veni) si gradul trei atunci cand strabunicii nostri au fost frati .Acu daca am spus o prostie corectati-ma voi

  4. Iar la emisiunea despre Boc si nepotism l-ati chemat pe dl. Ponta, cel cu fina secretar de stat. Si nu pridideati sa-i dati dreptate, parca, cum ca daca persoana respectiva e ‘competenta’ e aproape ok si ca daca DLAF gaseste prea multe fraude e rau pentru imaginea tarii. Surprinzator.

  5. @C.M: emisiunea era cu Ponta & Ciuvica, Boc “a venit” neinvitat:) inteleg ca trebuia sa-l bat pe Victor. imi pare rau, n-am avut puterea, e mai voinicel.

  6. sa imi bag in m…. masi de viata.tuta asta o sa ma reprezinte pe mine in parlamentul ieuropean.nu mai pot cu creierii capului.

  7. S-ar putea sa fiu acuzat de obsesie, dar daca madam Elena Udrea e in guvern, n-a fost mare pasu ca pana fata lu’ tata sa candideze la inutilele ( pentru popor) alegeri europarlamentare.

  8. Bre pai daca aici nu ma-i vrea oamenii s-a vorbesc cu ea poate la Briucsel acolo o s-a aibe succesuri ca de esecuri e satula (Sunt treaz dar incercam sa-mi inchipui cum o scrie tanara timida ca de vorbit…stim)

  9. Domnule Ciutacu va felicit pentru abordarea acestui subiect deoarece cred ca reprezinta cu adevarat o problema. Mesajul si exemplul pe care il da Basescu este unul de desconsiderare totala a opiniei publice.
    Aceasta fata putea sa aiba cu totul alte optiuni pentru functii stiindu-si limitele. Acest tupeu este jignitor pentru majoritatea oamenilor invatati si inteligenti din aceasta tara, ce nu beneficiaza de astfel de posibilitati uriase de promovare. In cazul ei ce scuza o sa se mai inventeze deoarece in mod evident cea bazata pe competenta este exclusa.

  10. Fac pariu ca domnisoara Succesuri ajunge parlamentar european. O sustine si madam Elena de Plescoa, cica, oricum e un fel de a doua mama avandu-se in vedere menage a trois mentionat intr-o postare anterioara.In definitiv nu trebuie sa acceada si pitzipoancele si cocalarii taticilor cu conturi grase prin Briusel?Poate scapa la microfon vorba pitzipoancelor: hai tu, fataaaaaaaaaaaa!

  11. Hai s-o lamurim cu gradele:)) In afara situatiei in care doamna Basescu stie ceva ce noi nu stim, asta mica si isteata e ruda de gradul 1 cu tata ei, iubitul conducator. In linie dreapta, gradele de rudenie se calculeaza in functie de numarul de nasteri. Ceva de genul: Sunt nascuta din tine, gradul 1 intre noi. Eu cu tata gradu’ 1, eu cu bunicu’ din care vine tata, gradul 2 si tot asa. In linie colaterala, e putin altfel:)Daca intereseaza, explic.
    In rest, BESTIAL clipul:)))))) Cu o mentiune. Putea fi mai amplu. Material avem, a furnizat micuta la greu:))

  12. daca nu sunt insurat,eu cu cine sunt ruda de gradul 1 roman,colaterala? cu mine insumi?! & ce-nseamna ruda colaterala? o ruda care se naste in urma unui accident? se sparge prezervativu’,de ex. sau nu-& face efectul pilula contraceptiva. cat despre tovarasa Elena Basescu,daca va ajunge sa ne reprezinte in P.E.,& va ajunge cel mai probabil,ma arunc & eu dupe bloc,k un mare pupincurist basesc.

  13. Sper ca acum sunt la tema:

    Tuta noastra cea nurlie
    Se facu de bascalie,
    Cind discursul memorat
    Il cam spuse de rahat!

    Diva de doua parale
    Dar cu o ambitie mare
    De tata tinuta’n poale
    Calca totul in picioare.

    Tat’s’u cu engleza’n balta
    Fu exemplu pentru fata.
    “Care vorbesc” romaneste
    Limba noastra otinjeste.

    De discurs in marsarier
    Azi se’aude in cartier.
    Iara pedelistii juni
    Se cred toti acum tribuni.

    Cind afla cu incintare
    Si cu mare usurare
    Cum c-a fi mareti bastani
    Este’o treaba de doi bani.

    Si ca’n tara lui taticu’
    Multi au pus acum boticu’,
    Sa voteze’n veselie
    Nume doar de bascalie.

    In ast’ timp al nost’ cioban
    Si Vanghelie, saracu’
    Vor sa faca pact cu dracu,
    Sa revina in prim-plan.

    Dar mindruta lui taticu’
    Tuguindu-si ferm boticu’,
    Nu se da batuta frate
    Si’i lucreaza ca la carte.

    Bravo noua dragi romani,
    Stim sa ne gasim stapini !
    Mascarici si columbine
    Sa ne faca de rusine.

    Circu’acum e completat
    De un tata imparat
    Si’o delfina tuta rau
    Erijati in Dumnezeu.

    Daca’ar mai trai Tanase
    Sa o puna de’un cuplet,
    Am avea zile frumoase
    Cu alesii’ntr-un duet.

  14. Daca Elena Basescu va ajunge europarlamentar si e posibil sa devina, abia astept discursurile ei din Parlamentul Europei. Va fi caterinca mare! 🙂
    E posibil sa aiba SUCCESURI, in sensul ca VOM AVEA UN SUBIECT PERMANENT DE RAS SI MISTOCAREALA! 🙂

  15. Doamne, traim vremuri de mare rahat, nu ne mai miram de nimic, cu un presedinte marinar, in timpul guvernarii psd-pc+pdl, avandu-l prim ministru pe boc ( si aici, deja stiti, ne cacam pe noi de ras!), avandu-i pe videanu, blaga, nica, dar si pe madam cocos ministrii, nici nu mi se mai pare mare chestie sa ne reprezinte don’soara succesuri in ue, gangava si vorbindu-si limba materna ca pe una invatata din auzite! Oricum, voturile poporeanului disciplinat sunt cele ce-o vor trimite sa ne faca de cacao!!! Suntem vai mama noastra!

  16. Lasa ca-i invatam pe aia de la brucseles, deles maneles, i-auzi aicea :
    ” Biroul Permanent Judeţean al PDL Cluj a votat, sâmbătă, în unanimitate, propunerea candidatului Rareş Niculescu pentru încă un mandat de europarlamentar ”
    Valoarea mea, valoarea mea….

  17. @cristu: Nu vreau sa transformam blogul lui Victor in altceva decat este, dar daca vrei, iti povestesc eu cum e cu gradele de rudenie daca tu nu esti insurat. Si ce-s alea rude colaterale. Ori pe blogul meu, ori pe un mail. Nu aici.

  18. da,acum am inteles. cand am auzit termenul “ruda colaterala”,eu il asociam automat cu expresia consacrata “victima colaterala”. desi,e posibil sa fii & victima colaterala din nastere,in sensul ca te-ai nascut fara sa ai vreo vina. oricum,”ruda colaterala” suna k Dracu’,vb. lui Petre Roman la revolutie.

  19. Scapa Bobitza de barfele din Romania.Odata ajunsa la PEleu isi va putea tine speech urile degajat in limba romana fara riscul de a mai fi etichetata ca semi-analfabeta sau semi-docta.

  20. Dacă s-au găsit cre… ăştia care s-au găsit, să voteze o Udrea sau o Iacob-Ridzi, se vor găsi cre… de-ăştia… votanţi destui şi pentru a-l trimite pe acest “copil nevinovat” prin Europa mare. Deja îmi crapă obrazul de ruşinea ce ne-o va aduce!

  21. *Asta-i PD-L -ul ! Cu potentiali purtatori de cuvant, batausi si “fotomodeluri”.Ce probleme specifice Romaniei vor aborda ei la UE ??
    **O rugaminte d-nule Ciutacu, pentru ca au fost aprobate deja de guvern: lansati o dezbatere publica despre codurile lu’ Boc( penal civil si procedurile).Sunt mari probleme si o se ne trezim dupa ce au fost adoptate ca ni se incalca drepturile la aparare si asta GRAV, mai ceva ca in codurile comuniste !O sa ajungem toti cu jalba la CEDO, de o sa fie aceia nevoiti sa angajeze personal.Si statul( adica tot noi) o sa plateasca. Daca vreti, pot detalia.

  22. Dragi prieteni (si tovarasi evident). O vor vota o gramada de creiere plate si va ajunge in parlamentul european. Si asta va mai fi inca o dovada ca Romania e pulbere si nu se mai poate face nimic. O a doua dovada va fi si cand tacsu va fi reales. Toata stima si mandria! “Succesuri” tuturor!

  23. tipa mi se pare atat de proasta incat poate fi nevinovata, marele ticalos este ruda ei ( la masculin)de gradul 1…hihihi

  24. Ma bucur ca nu toti romanii s-au transformat in oi docile.Ce as putea sa zic eu in plus fata de ceilalti comentatori?Probabil ca ne meritam soarta.As vrea sa-i felicit pe toti comentatorii de aici pt ca au avut taria,in societatea in care traim sa-si pastreze spiritul liber.

  25. Nu e nimic surprinzator.Taticu a dat iama recent prin CSM cu o falca in cer si una in pamant,pentru ca astia nu i-au facut matanii si nu s-au declarat supusi.Bai Base,tu nu te-ai plictisit sa te certi cu toata lumea?Si din nou la odrasla:Oare fatuca stie engleza mai bine decat romana?

  26. ROMANI ! VI SE PREGATESTE CEVA: A DISPARUT DE PE SIT-UL CAMEREI DEPUTATILOR C.V.-UL ROBERTEI ANASTASE.

  27. Pe mine ma framinta un lucru: Cum a facut fata asta scoala ? Ce invatator a avut ? A trimis-o tac-su cu vacile, cu caprele, a trimis-o in sat la munca cu ziua ? N-am sa inteleg cum este posibil ca un om ajuns deja la maturitate,un om care cica face parte din clasa de sus a societatii sa aiba asemenea lacune in exprimare si, s a nu aiba nici un pic de cultura generala …De vina pt.aceasta ascensiune a Elenei,este tatal sau si lingaii de lina ea…Daca stie, si stie sigur cita putinta are fata, de ce trebuie sa afiseze aceasta neputinta…Trebuia s-o da la o meserie..Nu era nici o rusine…Dar asa, sa ne reprezintela Bruxelles…Stati asa, ca cica ar candida si Rares Niculescu (MARDEIASU).HALAL!

  28. Herr Ciutacu, nu ca zic, dar vreau sa spun . In ce tratat de Dreptul Familiei a vazut nea’ Boc ca exista ruda de gradul V ? Eu n-am gasit nicaieri. Maxim e IV. Gresesc?

  29. PD-L este o organizatie privata. Ea propune cetatenilor o persoana pentru o pozitie in stat. Decizia este a cetatenilor, nu a PD-L. PD-L doar propune. Daca apreciati ca nu e buna, putei face propaganda – e legal – contra ei. Asta e valabil pentru orice partid si propunere a lui. Puteti spune (cu sau fara demonstratie) ca nu e buna pentru a fi votata. Dreptul PD-L (sau al altui partid) de a propune pe cine crede, nu-l puteti contesta.

  30. Ce mai poti sa spui. La cat de obositi si satui suntem o sa o votam si pe ea asa sa treaca macar sa ne madrim si noi ca uite domle ce fomei dadu ea tara asta. Daca ajunge gagica presedinte cu atat mai bine mergem pe drumul pavat de Imelda Marcos…sau cine stie o fi Plescoita ca ea cam seamana la moaca cu doamna enuntata mai sus.
    Sa nu mai spun ca s-ar putea sa-i vina si lui Big Brother ceva pe chelie prea e duduia buna de ambalat si trecut pe sub nasul romanilor sa ne facem si noi un pic ca avem capitalism ultradezvoltat.
    Ah sa nu uit: un succes doua succese substantiv neutru. Mama ce tare sunt!!!

  31. Tre’ să recunoaştem că ăştia încearcă să ne învingă. Până acu’, scoru’ e cam 3-0 pentru ei (Băsei, Bocei, Geonoi sau ce-or mai fi). Teamă mi-e să nu ne dea şi roşu, pentru înjurături. Oricum, dacă mă duc la vot la ieuroparlamentare mă duc pentru o singură persoană, tot femeie: Norica Nicolai. Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi niciodată penelist da’ musai să votăm “anti”. Şi dacă până atunci se sparge “coaliţia”, tot nu votez vreun portocaliu sau vreun purpuriu!
    Cât despre “ştire”, că va catinda fata lu’ tăticu’, mă lasă rece. Oricum pe lângă succesuri are şi meriturile sale, acelea că nu-şi dă seama că-i penibilă, iar ta-su e mai penibil ca toţi Bocii lui la un loc, dacă nu vede asta.

  32. Asta e subiectul meu preferat. Mi-e ciuda ca fiind sambata am ratat sa postez mai sus.
    ESTE HALUCINANT.
    Dac PD-l va mai exista dupa gafa asta, treaba cu Congo se va dovedi ca nu a fost metafora si ca a fost blestem.

    Sa ma explic.

    Basescu a castigat cateva voturi cheie prin treaba cu Bombo-Congo si multe altele prin alte doua scheme tehnice (sunteti santajabil? si treaba cu oglinda in care se uita doi fosti membri pcr)

    Ce a facut? Prin prima (Congo) a motivat snobii. Prin celelalte doua a motivat istoricii si justitiarii care nu erau inca portocalii dar erau fosti taranisti (cel mai naiv electorat cu fantasme democratice)

    Acum le serveste UN NICUSOR CEAUSESCU cu buzele umflate si cu QI-iul cainelui Corbu in fază de călduri – ELENA BASESCU … PE VOT DE LIIISTEEE!

    Toata stricaciunea hidoasa PCR din anii 80 (cand BOC, PREDA si altii turuiau nerusinat omagii dupa omagii)este readusa cu fata asta, CARE VA TREBUI INTREBATA DE CATE ORI A SEMNAT FISA DE PONTAJ LA LUXTEN!)

    … sunt prea nervos … voi reveni. Sper ca Victor va reveni si el pe acest subiect. ESTE PREA DE TOT!

  33. si acum ne-om plange ca nu avem reprezentanti ” competenti ” in afara care sa ne reprezinte interesele ” Tarii ” de parca am avut vreodata asa ceva , si nici nu ma sfiesc sa spun ca nici in secolele vitoare nu vom avea . ” Obraznicie nesimtita si tupeista ” , nu mai pot D-nle cu varjeala asta ieftina ce ne-o servesc uni politicieni . Victor te rog nu-i lasa dale ” peste fraza “

  34. Eleno s-ai ” multi succesurii ” vorba ta ! nici nu stiu ce sa mai comentez cand aud asa idiotenii. Victore pune rapid alt subiect ca mi-e jena mie de jena altora .

  35. Victor, excelenta emisiunea cu Boc simtind nevoia sa intervina in emisiunea ta! Ai dat replica fara sa ofensezi, dar atat cat sa-l scoti nitel din pepeni. Si am si aflat lucruri interesante despre organigrama si organizarea guvernului. Sa fim cinstiti, nici explicatiile premierului cu privire la sofer n-au fost rele.

  36. Ma intreb din ce in ce mai serios nu “eu cu cine votez?” ci, mai degraba, “cand o sa mai am si eu pe cine sa votez?”. Probabil cand imi voi schimba cetatenia.

  37. :)) sa moara ma famil… iti dai seama ce manea misto ar face fata asta ? si taso sa apara in clip… cu pretenii lui… ca sa fie de taraf

  38. Eu cred ca interviul asta cu succesurile au demonstrat fara putinta de tagata ca lenuta e fata lui traian .
    Pana la acest interviu , elena basescu avea o imagine buna , dar succesurile s-au cam dus dracu , atunci cand lumea a vazut cine e ea de fapt .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.