Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Ecumenism: love is in the air…

Ecumenism: love is in the air…

Via Lilick

All You Need Is Love – The Beatles
Asculta mai multe audio Muzica »

P.S. Try to remember, da’ incercati sa nu va ganditi la prostii, perversi mici 🙂

Comentarii

comentarii

Similar Posts

34 thoughts on “Ecumenism: love is in the air…

  1. Doamna Basescu acum afla? Din cauza asta privirea fulgeratore?
    Apropo, vad ca si ea are mana la spate. Oare o tinea si pe ea?

  2. Asta’i chiar tare!!! Uitati’va ce contrariata e Maria Basescu. Atatia ani impreuna, 2 copii mai mult sau mai putin luminosi(luxten) si totusi…

    Cine’ar fi banuit?

    Ha ha ha!!!

  3. In poza nu par ca se tin de mana ci mai degraba ca Basescu tine mana deschisa sa primeasca un bacsis de la The Holy Man. Asa mi se pare mie. Parca interpreteaza cersetorii din Roma.

  4. Vb lui Badea , cel mai tare e ala din spatele doamnei Basescu …. fata aceea insinuanta gen “i know what you did last summer “

  5. Dimineata intru pe blogul tau seara iti urmaresc emisiunea.Imi place ce citesc si vad!Comentarii de genul-,,nu stiu cat voi mai face emisiune,,eu sa nu mai aud!Pentru ca-da-esti arogant si genial,dar cum ar fi ca toti cei care te apreciaza sa intervina zilnic agasandu-te!?Asa ca sa mori cu cei care te supara de gat-cum ar zice o cunostinta de-a noastra comuna-si sa nu renunti!

  6. Staniloae a spus o vorba mare ( intre multe altele ) :

    “ Ecumenismul este produsul masoneriei “

    Prezent la ceremonia de deschidere a celei de-a treia Adunări Ecumenice Europene de la Sibiu (4-9 septembrie 2007), prima găzduită de un stat majoritar ortodox, José Manuel Durăo Barroso, preşedintele Comisiei Europene , a transmis un mesaj edificator :

    „Toate formele de exprimare a dimensiunii culturale şi spirituale a omului trebuie să poată să coexiste în Europa. Toate imnurile de bucurie, fie ele sacre sau profane, trebuie să poată să răsune. (…) Religia este o dimensiune din ce în ce mai importantă a multor societăţi şi o sursă importantă de valori pentru indivizi. Ea poate juca un rol capital promovînd aprecierea altor culturi, religii şi moduri de viaţă pentru a contribui la stabilirea armoniei dintre ele.(…) Dialogul cu diferitele Biserici, comunităţi confesionale şi de convingeri, precum şi apărarea intransigentă a libertăţii de religie (ca şi a libertăţii de a nu avea o religie) înseamnă recunoaşterea acestei diversităţi şi a acestui pluralism care constituie sufletul ideii noastre de Europa. (…) Europa este profund ataşată umanismului şi democraţiei pe care le-a „inventat”. Respectul diversităţii, deschiderea către celălalt şi toleranţa sînt la fel de adînc ancorate în cultura europeană „

    In traducere , sa facem un mare ghiveci in care eventual crestinismul sa tolereze pacatul sodomiei sau si mai bine sa nici nu-l mai considere pacat . Sa se creeze o uniformizare imbecilizatoare in care binele sa stea cu raul la masa dar sa nu aiba voie sa-i spuna raului ca-i rau . Sa facem o mare hora a alternativelor la care religiosii , ateii , sodomitii si satanistii sa joace precum le canta Big Brother . Asta ar fi ideea , virusarea ortodoxiei iar iubitorii de Dumnezeu sa fie etichetati extremisti , primul pas spre prigoana ce va urma .

    Nu ne miram de declaratiile lui Jose Manuel Barroso , participant Bilderberg Group , unul din laboratoarele Noii Ordini Mondiale .

    In toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politica europeana . Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiţiei, Libertatii si Securitătii, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv ca este mult prea conservator. In viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialisti si ecologisti, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmatia facuta in cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un pacat. Confruntat cu opozitia furibunda a majoritatii Parlamentului European, care a ameninţat cu un vot de blam la adresa intregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. In locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, si se parea că toate controversele vor fi date repede uitarii.

    Inainte insa de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzandu-l pe inlocuitorul sau de apartenenta la o societate secreta . In momentul felicitarii pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicanul crestin-democrat a afirmat:

    ” Sper ca audierile lui sa mearga bine si nimeni sa nu il întrebe daca este francmason. ”.

    Ulterior, in cadrul unei dezbateri desfaşurate la Milano, Buttiglione a spus ca principiul dupa care functioneaza institutiile europene este

    “Afara cu crestinii, inauntru cu francmasonii”.

    Tot el a mai spus :

    “Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista – o religie, care va deveni obligatorie pentru toti. „

  7. Si nu numai atat. Din punctul meu de vedere este o alta gafa extrem de grava din partea lui Traian Basescu, care nici dupa atata timp nu a invatat ce inseamna sa fii dar mai ales cum sa fii presedinte.
    o zi minunata iti doresc

  8. Aceasta fotografie e de milioane! Cel care i-a surprins pe protagonisti asa cum i-a surprins merita un premiu.
    E,pur si simplu, incredibila! :))

  9. mai oameni buni aveti mila de maria b. dupa atatia ani are un soc ,ganditi-va ca aceasta persoana este ,,PRESEDINTELE ROMANIEI SI AL TUTUROR ROMANILOR, DOMNUL TRAIAN BASESCU,, doamne ajuta si ne iarta ca rau am mai gresit cand l-am votat

  10. nenica eu sant mai mult decat scarbit .daca fotografia asta este reala si daca se va dovedi ca nu exista dubii asupra autenticitatii ei nu pot sa spun decat ca nimic nu mai este imposibil in lumea asta -nici chiar apocalipsa asta mult mediatizata nu mai pare imposibila
    (cum s-ar zice ma facui advocat al diavolului?)
    s-auzim numai de bine

  11. Mirarea D-mnei BASESCU este DESCOPERIRE ADEVARATEI CHEMARI catre DUMNEZEU ,atat timp cat a pierdut , stand langa un “PERSONAJ MALEFIC” fara frica JUDECATZII DE APOI (,cum este COTROCENISTUL ),ce este mai TURIST de cat CEAUSESCU si mai ATEU . Aceasta este o demonstratzie ,ca Don BASE regreta SI ISI PUNE TZARANA PE CAP(dar este TARDIV ),fiindca la JUDECATA de APOI ,cred ca va fi INDRUMAT catre “IN JOS “dUPA PAREREA MEA, Doamna MARIA este o “MARTIRA” ce a trebuit sa suporte toate “TOANELE MARINARULUI” si sa-si creasca cele doua fice,dandu-le o educatzie decenta si respegtabila,care dupa ce asa-zisul cap de familie a PROMOVAI la COTROCENI ,sa preschimbat,intr-o arogant comportare si totala dovada de “INCULTURA” si POLITICA si POLITICOASA.

  12. eu nu sunt de acord cu apropierile astea dintre biserica ortodoxa si celelalte biserici. ce-i asta? basescu de dragul campaniei electorale care va veni, a succesului si a promovarii e in stare de orice. nu imi doresc vizita niciunui papa sau altcuiva. vreau sa ne pastram credinta si traditia noastra.am zis!

  13. A avut mare dreptate Mircea Badea sa comenteze fotografia cum a facut-o…ha ha ha…Bravo! Felicitari si D-vs, D-nule Ciutacu! Dar cea mai tare faza stiti care e? Inca vad ca nu a remarcat nimeni – in spatele lui Base in foto e nea’ preotu ala roman din Italia, mult mediatizat pe la stirile noastre cu filmuletul doveditor ” calcat in picioare” si cercetat de Sinod pentru sadomasochism, etc., etc…asta e cireasa de pe tort….O sa mor de ras! Poate o sa mentioneze si D-nul Badea asta in emisiunile urmatoare, atunci sa vezi halima!

  14. acum vedem si noi, cetatenii de rand,cate sacrificii face base pt poporul nostru crestin…:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.