Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Edmond Jackson, the one and only :))

Edmond Jackson, the one and only :))

Omuleţul ăsta începe să-mi devină din ce în ce mai simpatic. Dincolo de ritm, pune o pasiune inimaginabilă în tot ceea ce face în spaţiul public. Când mă uit la imaginile astea fabuloase, îmi amintesc de Silvia Dumitrescu, la începutul anilor ’90, când făcea carieră cu “Dansul, dansul, e normal la vârsta mea”. Ce prefect a ratat Capitala! Şi eu, biet neghiob, l-am invitat pe Dan Puric să vorbim despre limbajul trupului…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

140 thoughts on “Edmond Jackson, the one and only :))

  1. La Rio e carnaval doar odata pe an, la Rromanistan e carnaval zilnic, ultima elucubratie pe sambadrom e domnul in discutie. Cand vedem si dansul lebedelor mancate?

  2. Jalnic,penibil,vorba lui Mircea….”mirabolant,superfragilistic”.Omul asta il concureaza cu succesuri pe adrian enache…hahaha

  3. Acu’ vreo citiva ani,dl.ministru PSD al invatamintului si mai apoi al muncii,dl. Athanasiu facea un dans la fel de nebunesc,intr-o delegatie oficiala in China,parca.
    Cind sunt in functie,se pare ca si oamenii de valoare isi pierd mintile.Doar,ca Talmacean se pare ca nu are ce isi pierde!
    Din ce stiu eu,Talmacean a fost angajat in SRI sau in alte servicii?Cum naiba ii recruteaza?Tot ca pe cei care sint alesi sa urmeze cursurile Colegiului National de Aparare?

  4. Buna seara d-le Ciutacu,

    Hai sa fim seriosi:nu avem nevoie de asemenea oameni,in politica,mai ales…

    Cu tot respectul,pentru Dvs.,
    IoanaP

  5. programele tv cam pana pe la anul 1980 erau programe.
    incepem sa devenim o tzara de idioti,programatic.

  6. Dupa ce l-am vazut pe “primarul” Lis deghizat in Shrek si asta nu de Haloween, “propusul” prefect Talmacean mi se pare din decor,din acelasi film…adevarat,de proasta calitate, trebuie sa recunosc.
    As vrea sa-l vad pe Hoara la vreo emisiune de gen executand “numarul cu ouale” al tovarasului Patraulea din B.D. si as fi multumit pe deplin.

    Tare,nu?

  7. Ciutacu ai dreptate dezaxatul asta de Talmacean nu este parlamentar DAR ( am auzit eu de la Badea 🙂 ) era propus pentru functia de subprefect al capitalei SI ( am auzit de la Ciuvica ) ca l-au votat o gramada de dezaxati din colegiul 2. Era mai sus un comentariu superb al lui @Bond pe care vrea-u sa-l reproduc : “Esti tanar, semianalfabet, dezechilibrat mintal si iti place sa fii in atentia publica? Te vrem la Pe De Le!”

  8. No acum el danseaza de bucurie ,ca partidu’-n faptuii,cei inspe mii de km de autostrada,..aratand parca cu dejetul,catre opozitia din tv,..cea car-i dauneaza grav,..imajinii.Pai domne ma suna chiar Michael,..in persoana spunandu-mi ca nu-l poate acuza de plajiat!?!,..da nu poate,..nu poate ca asta-i melodia “sa-mi triti-i bini-i,sa-mi triti-i bini-i,ca omuuu’….si miscarilii sunt iripitabilie si necopiabilii,fiind marca inregistrata PDL,..miscari ce vor face furori la alejerilii urmatoare,..unde lupii singuratisi si neajutorati,pe alocuri neintlessi si loviti de opozitiiie,..se vor bate cu alegatorii turmentati de trai bun,si bini pacaliti.

  9. Acum, ei danseaza, iar noi murim in strada in fata spitalelor desfiintate.

    Astept cu nerabdare clipa cand noi vom dansa, iar ei se vor tavali in chinuri.

  10. Aţi văzut că l-a preluat repede “deontologul”, durul împărţitor de bile albe şi negre, Turcescu, să-l “spele”… Iar “maestrul” Cristoiu a ajuns să participe la nişte emisiuni deosebit de elevate, în care sunt necesare nişte analize profunde, de cunoscător în ale dansului! 😆

  11. PDL-ul cu un astfel de specimen nu face altceva decat sa se sinucida politic in direct.Si nu este doar Talmacean.Poate ca asta vor sa faca ori sunt siguri ca vor castiga in 2012 orice s-ar intampla.Dovada de incompetenta de promovare a partidului sau o siguranta dubioasa?Intr-o tara in care si mortii voteaza ce pretentii sa ai din partea politicienilor.

  12. Din pacate ptr. noi domnule Ciutacu, in ciuda tuturor sondajelor de opinie, cand (vorba lui Mircea Badea) s-o duce Talmacean cu camionul de peste portocaliu (imputit sau nu), cu caruta cu bormasini sau pungi portocalii de zahar si orez in teritoriu, si vor incepe “mamicutele si bebelusii” sa se “razboiasaca” pe ele, “condimentate” cu cate 500 000 lei vechi de vot, sa vedeti cum uita poporul ce-a trait in acesti ani ! O sa mai vina Boc sa prosteasca poporul : “Gata dragi romani, am iesit din criza. Va multumim ptr. ca ne-ati inteles si ne-ati sustinut, incepand cu luna ianuarie 2012 cresc toate salariile si pensiile, in sensul ca vor reveni la cele avute inainte de taierea cu 25 %. Incepand cu ianuarie 2012, fiecare roman va simti <> in buzunarul sau, asa ca … votati-ne ca sa avem <>”. Si cu alegerile organizate de aceasta odioasa gasca portocalie, in care … “mortii vor vota cu succesuri prin corespondenta” (sigur va trece aceasta nemernicie de parlament, pana la urma si prin asumarea raspunderii), este greu de crezut ca USL-ul va reusi sa rastoarne aceste “specii odioase” de la putere. Singura schimbare, in opinia mea, mai putem s-o producem iesind in strada, dar romanul e delasator. Sindicatele, care teoretic ar fi putut coordona o astfel de actiune, numai au nici ele credibilitate, iar fara o organizarea unei astfel de actiuni, numai iese nici dracu … din pacate. Ca era cat pe ci sa aveti parte la Capitala de-un prefect ca Talmacean, ce ne mai mira ? Ala de-a fost tamplar (“baiatul ala”), cum poate fi ministrul de interne cu liceul terminat la 30 de ani si 50 de facultati absolvite in 5 ani ? Sau “blonda din PDL” care conduce 1001 de ministere si gestioneaza toti banii tarii ? Sau sleatca asta de femei promovate de Basescu in politica … Roberta, Ritzi, Eba, Turcanca, Sulfina, si chiar “ciudateniile” alea de pe la TVR sau CNA care “pupincureste” la greu PDL-ul si pe Basescu ? Sau Atilla “reformatorul sanatatii” ? Sau Funeriu ? Sau , sau … ?

  13. @eu …daca cel care a mierlit-o in fata spitalului inchis era din PDL mai ca-mi vine sa dansez si eu pa ritmuri de Michael Jackson.

  14. Astia care se vaicaresc aici pe blog toata ziua , a incercat vreunul sa sparga usa de la Cotroceni ???
    Vad ca ai peste 100 de vizitatori … Mai mult decat suficienti sa bage panica in asa zisa politie care alearga dupa tigani cu bicicletele !!!!!!!!!
    100 s-ar face 10000 si tot asa !!!
    Dar e bine sa stam cu curul pe scaun sa ne amuzam de un oligofren ca Talmacean !!!… si apoi : ” Noi cand scapam de astia ?” , bineinteles !
    Bine ca in 1989 nu aveam internet … ca il aveam si azi pe Ceausescu !

  15. domnule Ciutacu s-a incheiat chestia aia cu handbalista ( baschebalista ? ) ,, procuratoare ” ? Inca o chestie acoperita pe modelul pisicii ?

  16. Domnule Ciutacu, stiu ca Talmacean asta nu este parlamentar, dar mai stiu ca este consilier la sectorul 2. Eu locuiesc fix in sectorul 2. Pe mine ma afecteaza direct faptul ca MJ asta hotaraste cat impozit tre’ sa platesc eu, ca nu am loc de parcare pe o raza de vreo 2 kilometri si cine-stie ce alte hotarari idoate mai da consiliul (asa, din plictiseala). Asa ca, ma apuca plansul cand ma gandesc ca oamenii acestia iau decizii. De-a rasu’-plansu’…

  17. Vreau sa-mi exprim si eu dezamagirea!:(
    Nu-mi mai place ca de ceva timp postezi foarte rar pe blog articole, la jurnalul procedezi identic. La televizor ai o singura emisiune si la Gadea daca esti acolo mai mult comunici prin sms decat sa vb cu noi cei care te urmarim.
    Ciutacu, te vom pierde!
    Revino-ti!

  18. BA!

    Nu v-ati saturat de revolutii internaute si sa tot comentati cat de rau e PDL?

    Marsh in strada daca nu va convine.

  19. Las-o balta Victore ca Talmacean stie sa danseze. As vrea sa te vad si pe tine daca stii sa dansezi macar jumatate din cat stie el.

  20. M-am saturat dar sunt constient ca o armata fara conducator e sortita pieirii asa ca pana va incepe lupta in strada ma lupt pe blog,ca un prost.

  21. @Alex: nu-mi amintesc sa-i fi contestat calitatile de dansator. da’ tu atat ai inteles?
    @horia: tocmai ti-ai exprimat-o 🙂

  22. Am observat ca Romanul e comparat in batjocora PDL-ului cu o foca de la circ careia i se arunca un peste in bot din camion. Si ca batjocora sa fie totala pestele e expirat.

  23. Pai daca nu contesti calitatile lui de dansator atunci nu mai rade de el. Eu te provoc sa te vedem o data dansand. Poate ne faci o surpriza 🙂

  24. Parca e o secventa dintr-un film prost. Si totusi e din realitatea cotidiana……
    HELPPPPPP! SOMEBODY…..
    ……………………
    Nobody?

  25. Este si patron la Restaurantul Ancuta, l-am cunoscut acum vreo 10 ani cand lucram la Fornetti.

    A ajuns destul de bine…!

  26. Pe vremea lu’ Nea Impuscatu’, adica prin anii 70 – 80 cind luai repartitie la terminarea facultatii, dar de la locul de munca inca luai NEGATIE, adica n-au nevoie de muschii tai pe acolo daca aveai suficiente pile, reveneai pe plaiurile capitalei pe post de “sculer-cofetar”. Stau si ma intreb ca prostu’, cirnatu’ asta
    1) Ce pile are, ,
    2) Ce meserie are (daca are vreuna)
    3) etc.
    Raspunsul e simplu: a terminat scoala de balet politic a celebrei Modrogan University, sectia bune maniere (ca’n bancu cel vechi si bun). Totusi, din cei prezenti pe platou, nu a stiut nimeni sa-i infiga acestui maimutzoi un mare si naprasnic shpitz intre … cele doua baterii de inteligenta ale anatomiei dorsale ?

    PS. Nici vara asta n-am motiv sa vin pe’acasa. Pacat.

  27. @De adi pe 12 April 2011 la 14:17
    ” cretinu asta are un mercedes s600. de unde?!”

    Nu e reprezentativ. |In Olanda, Germania, si in general in tarile nordice, porcii, caii si vitele sint transportate cu Mercedes 1800!

  28. Sunt “mandru” ca is roman si inca supravietuiesc in Romania!!!
    De Ce ??? Deoarece:

    – Avem un erou in viata : Piticu Atomic (un adevarat Captain Planet mioritic)
    – Talmacean sau Talambocean este roman (mai sunt si altii – da el e unic)
    – Dna Udrea (e o Doamna!!) flituieste fraerii de la UE care au tupeul sa o convoace la ei
    – Pestele stricat se da de pomana (cica e pacat sa arunci ce primesti de pomana)
    – Piticu Atomic e mai tare ca Hitler – ultimul extermina evrei, primul profesori, pensionari, bebelusi si acum cainii
    – Romania e prima in UE unde se va reintroduce legal si oficial pedeapsa capitala pentru…..caini (aviz si dinamovistilor), -, pentru romani avem ordonante de urgenta si asumari de raspundere
    – Aici meserii ca profesor sau medic ar putea fi incluse in cadrul emisiunii “Meserii Murdare” difuzata pe Discovery
    – E tara in care urarile de bun venit se scriu cu oi pe camp, cu toata ca un roman a inventat stiloul
    – Butterfly de SV va pietrui sosele cu un pret mai mare pe KM decat construiesc altii km de tunele (culme cu asfalt pe ele)
    – Construim autostrazi si drumuri fara a avea autorizatii
    – Taiem pamblici pentru fiecare centimetru de drum sau autostrada construite (de-asta avem costuri asa mari pe km deoarece avem nevoie de pamblici, foarfeci, diurne pentru cei prezenti la inaugurari, combustibili consumati pana la locurile cu pricina
    – Suntem pe ultimul loc la absortia fondurilor europene deoarece de pe acest loc nu vom fi niciodata depasiti
    – Piticul Atomic este un exemplu pentru tinerii care aspira la functia de erou in viata
    – Piticul Atomic este un model de urmat pentru fiica presedintelui deoarece vorbeste repede:)
    – Cel mai tare medicament pentru cresterea imunitatii este in Romania si se numeste Parlament
    – Meseria de parlamentar nu este o meserie cinstita (cu mici exceptii) ca in alte tari din Europa
    – Diferenta dintre un parlamentar si Bercea Mondialu este ca primul este imun si al doilea este neam cu presedintele
    – Din puscarie poti conduce o adevarata retea de vanzatori de droguri (acum 2 zile a fost identificat unu’) – aveti impresia ca Bercea se pocaieste in puscarie 🙂
    – Piticu Atomic este un exemplu pentru Piticu Pervers la capitolul tratamentului fata de mame (Ce mama masii..!!!)
    – Meseria de medic sau profesor in Romania poate fi inclusa in emisiunea difuzata de Discovery – “Meserii murdare”
    – Ordonanta de Urgenta si Asumarea raspunderii este mai presus de respectarea legii

    PS1: Piticu Atomic a auzit de concediu fara plata? Nu inteleg ce rol mai au parlamentarii, daca tara se conduce cu OUG si asumari de raspundere
    PS2: De ce nu va castiga Blaga alegerile PDL? Deoarece intotdeauna in spatele unui barbat puternic sta o femeie si aceasta a ales sa stea in spatele lui Boc
    PS3: Am castigat niste medalii la un campionat de gimnastica si niste medalii la un concurs de inventica – un fleac
    PS4: Ce educatie ii poate da Iri lu fica-sa ? Aceeasi educatie pe care i-a dat-o si maica-sii cand a luat-o de crescut? Mai stie faza cu poponetzu? hahahahaha… Oricum invatamantul din Romania ….. Nici nu stii care rau e mai rau

    Ar fi bine ca dupa ce se termina domnia PDL, cladirea parlamentului ar trebui serios deratizata ca sa nu mai ramana nici unul pe acolo :)))

  29. Se vede ca este autodidact! Daca-l convingeti sa studieze dansul, poate il faceti in nou Fred Astaire ! Ha, Ha, Ha,…
    Rau am ajuns !

  30. Mai nou acest Napoleon al PDL-ului se pricepe la tot. Aseara intre meci si sinteza zilei, am dat de el la “”nasul”” unde isi dadea cu parerea despre divortul moni-iri, genial. 🙂 :))

  31. Sa-mi traiesti nene CIUTACULE !!!!!!!Nu va mai bateti joc de bietul om.E singurul din PDL care da tot ce poate si nu ia ca ceilalti.Avem ce meritam.VIVAT POPOR,VIVAT CONDUCATORI!!!!!!!!!BBBLLLLEEEAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!

  32. Mai pupincuristule care esti! Ce crezi ca noi urmarim propaganda lu Felix. Bravo Basescu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.