Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Analişti tv vă face boieru’, campionilor!

Analişti tv vă face boieru’, campionilor!

Se apropie alegerile prezidenţiale şi – neutru cum mă ştiţi – habar n-am cu cine o să ţin. Şi nu cu cine ar trebui să ţin, ci cu cine o să mă combin concret la vrăjeală. Dar voi sunteţi mai deştepţi ca mine şi ştiţi sigur (şi motivele pentru care o voi face). Aşa că nu-mi rămâne decât să vă consult. Votaţi şi spuneţi-mi şi de ce, luminaţi-mă, scoateţi-mă din bezna grea şi apăsătoare a neştiinţei.

Fiindcă nimic nu mai e moka, cine ghiceşte destinatarul sprijinul meu profund deontologic şi, mai ales, motivaţia gesturilor mele viitoare (public asumate) va fi invitat în emisiunea Vorbe grele, să comentăm împreună rezultatul scrutinul, perspectivele ţărişoarei şi implicaţiile alegerii românilor.
[poll id=”23″]

Comentarii

comentarii

Similar Posts

264 thoughts on “Analişti tv vă face boieru’, campionilor!

  1. buna ziua,
    Domnule Ciutacu, este binecunoscut faptul ca simpatizati cu Oprescu dar v-ati intrebat oare daca “v-ar mai onora cu prietenia” sau s-ar mai “simti onorat de prietenia” dumneavoastra daca nu ati mai reprezenta o tribuna-mediataica de unde sa poata sa-si exprime stimatul domn punctele de vedere?
    Pentru cunoscatori si patiti.

  2. Vasul nostru e pe cale sa se scufunde. Capitanul jucator se mai gandeste daca-l abandoneaza primul sau nu. :)))))))))))))))))))))

  3. Crin nu are sanse, nu are priza la public si dupa emisiunea de la Gabi Firea, nu-mi mai place….n-are stofa de presedinte. Geoana nu poate castiga, nu-l voteaza nici PSD-istii.. Nici Vadim nu castiga,se bate singur cu firea lui impulsiva.Ceilalti nu conteaza…Orescu, da! Are farmec, e calm, pare onest, are caracter (vezi atitudinea fata de Iliescu)Il vor vota toti cei care l-au votat pe Ion Iliescu. Oprescu are sanse mari! Eu l-as vota 🙂 Si daca ma gandesc la cat de bolnava a ajuns Romania noastra…un doctor ii trebuie:)

  4. Te salut domnule Ciutacu, cat despre cine ar trebui sa sustineti nu-i treaba mea.
    Eu sunt nationalist, nu rasisist, nu xenofob si am incredere in reanvierea natiunii romanesti. Ea nu se face cu basescu, Antonescu, Oprescu, de ce?, simplu, toti au mancat la aceeasi troaca, si Vadim face parte din categoria asta, dar el este acel porc care niciodata nu a ajuns la troaca, s-a multumit cu resturile ramase de la ceilalti …escu. Cum Gigi este inventia politica a lui basescu, asa este si Vadim inventia politica a lui Iliescu, dar el si PRM reprezinta contraponderea la iredentismul maghiar, si mai important este singurul care s-a opus privatizarii CEC si a altor privatizari cu cantec.
    As vorbi altfel, de ce sa nu avem un presedinte cult, un presedinte care prin exemplul indelungat al istoriei sa faca comparatii cu ceea ce traim acum si in plus, cu toate ca are Vadim greselile lui, este patriot si pentru el conteaza ROMANII.
    Eu cred ca alegerile astea are sa fie ale lui Vadim si la cum este reprezentata clasa politica astazi, ar fi cel mai bine, pentru ca Vadim nu va avea pe cine sa protejeze si astfel va apare un guvern care isi va face treaba pentru tara, nu pentru ei, apoi fiind vorba intre noi singura portita de a iesii din criza este controlul averilor demnitarilor, celor din top 300 si tot ce nu poate fi justificat sa fie confiscat.
    Economia este blocata, acordurile cu FMI ne cufunda si mai tare, banii sa urnim economia trebuie adusi de undeva, asa ca nu pot veni decat de la cei ce i-au furat.
    Eu nu spun sa ii saraceasca, dar daca s-ar modifica impozitele asupra averilor, controalele financiare spun ca o sa iesim din criza, dar mai intai un guvern care sa lupte pentru tara.

  5. Io cred că fără să vreţi, veţi ţine cu Meir. Băiatu’ e şi aşa perdant, dacă-l faceţi şi de cacao, chiar nu va mai avea nici o şansă… Veţi fi blând cu Domnia Sa! Aşa cred eu!

  6. D-le Ciutacu, nu cred ca veti vota Basescu, nici cu Geoana, cred ca ati fi votat cu Crin dar se pare ca v-a dezamagit, nu pot sa cred ca l-ati dori presedinte pe Oprescu. Mai sunt acolo pe lista inca cateva aberatii de presedinte (nu le mai numesc) si in nici un caz nu cred ca veti sta pasiv, fara sa votati. Macar prin eliminare, cred ca veti vota Radu Duda.

  7. Se mai asteapta cineva ca politicienii sa faca ceva pentru tara ? Mai crede cineva ca schimbarea in bine va veni din partea actualului guvern sau urmatorul? Aiurea ! Nu-i intereseaza doar ascensiunea lor politica si materiala. Totul se invarte in jurul banilor. Si cine are bani in tara asta ? Nicidecum contribuabilul de rand, omul care munceste pentru a-si intretine familia. Grupurile de interese in schimb au bani, si ele guverneaza aceasta tara, pe care din pacate o vor mai guverna o buna perioada de timp.
    Chiar si in aceasta perioada de criza distinsii guvernanti nu au o voce comuna, un interes comun ( inafara de a prada tara in continuare ) , un plan logic de a salva ce se mai poate din tara asta.
    Traim intr-o tara in care nu toti suntem egali in fata legii, in care pentru unii bunul simt nu mai inseamna absolut nimic, o tara in care scandalurile si pseudo-vedetele fac prima pagina.
    Lipsa unei constiine a maselor si afirmatiile de genul “las’ ca si asa-i bine” sunt o componenta majora a starii actuale a lucrurilor. Nu putem astepta pana cand clasa politica se va schimba de una singura, ar fi procesul prea lung, si oricum nu avem nici o garantie ca cei nou veniti la putere vor fi altfel decat guvernele anterioare. Lucrurile se vor schimba in mai bine doar daca noi, alegatorii, nu vom mai tolera toate mizeriile si minciunile clasei politice si nu ne vom lasa atat de usor manipulati.

  8. daca oprescu candideaza si il votezi,cred ca nici tu numai ai principii.il simpatizez pe oprescu,dar pentru ca a promis sa duca la sfarsit mandatul de primar,nu voi vota cu el,voi vota cu nimeni,asa cum vei face si tu,

  9. Ai spus ca nu doresti ca domnul Basescu sa mai fie inca 5 ani la presedentie deci clar nu vei tine cu el. Crin Antonescu e oarecum nou aparut in politica insa mnodul in care isi face campanie , din punctul meu de vedere, nu ii este favorabil si daca facem o paralela , Traian Basescu a dat in Nastase la alegerile precedente mult si a castigat la limita in parte pentru ca are aura de om al cetateanului, ceea ce Antonescu nu are. Oprescu abea a intrat ca primar de Bucuresti si ma indoiesc ca o sa aiba asccensiunea culminanta a domnului Boc, desi daca ar candida ar lua voturi de la nehotarati , PSD si PNL , ceea ce iar asigura o pozitie pantru turul 2. Daca s-ar intampla asta , nu-l vad bine pe Geoana. Cel din urma incearca el ceva da nu prea ii iese. Oricum daca ar fi sa votez cred ca as face ca la parlamentare. Ma votez pe mine, singura persoana in care am inceredere. Pacat de Romania ca dak nu ar mai fi aceste partide plitice eu unu as da o lege in care noi cetatenii sa conducem Romania sa zic pentru o luna. App ar fi imoral si total gresit sa atribuim starea actuala a economiei lui Traian Basescu pentru ca el , contrar a ceea ce cred unii nu conduce guvernul.
    Hai salut ca merg pana la facultate si revin .

  10. Domnule Ciutacu cred ca-l veti vota pe MIRCEA GEOANA , pentru ca a demonstrat in toata activitatea sa diplomatica , ca interesele tarii noastre pot fi indeplinite cel mai bine atunci cand exista o conducere capabila sa uneasca aspiratiile tuturor in spatele unui deziderat national.

  11. Domnule Ciutacu…Crin este onest si capabil, nu aic ca este singurul… dar cred ca merita o sansa…PAREREA MEA 😀 … i-am dat noi lu’ Basescu dar nu-i dam lu Crin Antonescu?

    Domnule Ciutacu….mai traiti bine domnule Ciutacu?…

  12. Buna ziua domnule Ciutacu,
    Am mai scris candva la Dvs pe blog si uite acum revin sa va spun ca eu sunt 99,9% sigura ca pe domumnul Antonescu il sustineti.De-abia astept sa ma invitati in emisiune:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.