Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Iar s-a spart conducta cu Robespierri

Iar s-a spart conducta cu Robespierri

Tot soiul de Robespierri de pripas (cu dulapurile pline de “scheleți”) și de luptători împotriva tiraniei băsiste (care n-au apucat la ciolanul mare) perorează în direct, aplaudând până la roșeața palmelor sau, după caz, suduind copios revenirea lui Adrian Năstase în pușcărie. Nici unii, nici alții nu au habar de conținutul dosarului penal, dar toți emit verdict penibile și patetice.

andrei

Unica mea reacție publică de consemnat pentru făcătorii de știri de pe facebook și din bloguri e că, din motive pe care nu mă mai ostenesc să le repet, îmi pare rău.

P.S. Nimeni, niciodată, nu mă va putea convinge că nu am dreptul să comentez o sentință judecătorească. Mai ales în țara în care deja există precedentul public al unei condamnări anterioare de răsunet fără probe…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

25 thoughts on “Iar s-a spart conducta cu Robespierri

  1. exact de asta am ajuns sa il urasc pe basescu. din cauza mizeriilor lui am senzatia ca regret ca face nastase puscarie. zici ca sufar de sindromul stockholm. duca-se…

  2. cred ca stanga romaneasca ar trebui sa se delimiteze de nastase.deja e dublu condamnat si are o imagine negativa in strainatate.nu face decat sa scada in sondaje stanga si sa dea apa la moara lui basescu.si nastase e cam expirat in sondaje.ma indoiesc ca va mai ocupa vreodata o functie publica in romania.trebuie sa privim spre viitor si spre europa.stanga europeana e puternica.in sua democratii sunt cel mai popular partid si sunt de stanga.cred cu tarie ca si stanga romaneasca,condusa de psd poate achiesa la valorile stangii din tarile dezvoltate

  3. asta e tara si “libertatea ” la atatia ani de la revolutie!!!
    Nu sunt simpatizant adrian Nastase dar cred ca asta este un exemplu clar ca JUSTITIA nu este suverana si libera !!!

  4. Este diktatura, asta e clar. Sa iesiti la lupta. Jos justitia basista si haitele ei de procurori.

  5. De 6 luni de zile sunt plecat din Romania. Inca mai sunt la curent cu evenimentele care se petrec in tara si pot sa spun ca nici nu imi pare rau pt ce se intampla dar nici bine. Nu-mi pare rau pentru ca asta este vina noastra, nu am iesit in strada sa le rupem capetele nenorocitilor care ne conduc sa bagam frica in ceilalti. I-am lasat sa-si faca de cap si acum culegem fix ce am votat (pt ca si in 2009 o fi masluit marinarul voturile dar tot au fost 4 milioane de insi care s-au gasit sa-l voteze). Nu prea putem sa ne plangem, ci sa iesim in strada si sa ii aruncam pe geam pe Base si ai lui. Asta e singura solutie.

  6. E haluncinat ce spune CTP:

    “Adrian Năstase a fost condamnat pentru a doua oară, de instanţa de judecată, în unanimitate, la închisoare cu executare. Pentru oricare cetăţean înzestrat cu discernământ al acestei ţări asta ar putea să însemne că s-a făcut nu numai justiţie, dar şi dreptate”

    Adică, deoarece un cetățean a fost condamnat de 2 ori la închisoare, a doua oară în unanimitate, înseamnă că este vinovat (pentru că asta înseamnă să se facă dreptate, să fie condamnați cei vinovați).
    Nu-l apăr pe Năstase. Foarte posibil să fie vinovat.
    Problema e argumentarea grosolan eronată a dlui CTP. E ceea ce se cheamă în logică petitio principii, că tot îi plac lui CTP termenii latinești. Așa îi prostește pe cei care îl citesc.

  7. Nastase a fost condamnat. Pentru obiecte sanitare. Aceeasi justitie care condamna pentru carnati, caltabosi samd. Te umfla rasul.
    Oare cand va condamna (sau macar cerceta) pentru Oltchim, flote, Electrica, Hidreoeectrica, autostrazi etc?

  8. Sora matusii Tamara care da declaratii presei – sa ne spuna parerea ei despre cum se fac milioanele, sa ne spuna cum construiesti un bloc cu salariu de bugetar, (chiar si primul ministru si un avocat trebuie sa justifice averea)… Sa ne amintim ca declaratiile de avere ale familiei nu au fost clarificate nici pana azi…
    Da, sa ne para rau pentru toti cei care fura si ajung la inchisoare, sunt oameni si sufera fiind departe de familiile lor si de cei dragi!
    Cine incepe sa fure banuiesc ca iau in calcul riscurile si decid daca o fac sau nu: poate ca unii si-au asumat cative ani sau cateva luni stiind ca se aleg cu milioane, daca muncesc cinstit (chiar si ca ministru) nu produc atat de mult…

  9. “Nimeni, niciodată, nu mă va putea convinge că nu am dreptul să comentez o sentință judecătorească.”
    Zi si tu mai precis cine (cand, unde etc) a incercat sa te opreasca sa comentezi sentinta. Sau e spusa la modul general, in genul “nimeni nu ma poate face vreodata sa fur, sa mint…”?

    Altfel, si prestigiosii comentatori de mai sus, care ti-au inspirat articolul, exact asta fac: penibil si patetic, in necunostinta de cauza sau cu rea-vointa, comenteaza sentinta judecatoreasca.

  10. Recunosc, nu am citit dosarul. Ce stiu, stiu din relatarile unora si altora din presa, uni orgasmici, alti fatalisti. Dar sincer, nu pot sa simt compasiune pentru Nastase, nu pot si nu voi putea niciodata.
    Sunt de acord ca in precedentul dosar s-a creat un precedent periculos, si sunt de acord ca a fost o sentinta jenanta si un proces demn de ani 50, dar despre actualul nu prea pot sa zic mare lucru.

    Ce vroiam sa-ti zic e ca si daca ar fi un abuz, lucru foarte grav, nu pot sa am compasiune pentru Nastase. Nu pot pentru ca nu am uitat. Nu l-am uitat pe Rus, pe Micky, Mitrea, Agathon si tot ceilalti ce in 2000-2004 erau “smecheri naturali”.

    Stiu ca justitia se face pe fapte, nu pe pareri publice si simpatii, si ar trebui sa fie oarba, dar nu ma pot desprinde de aceste sentimente.

    La fel cum daca Basescu peste cativa ani va fi condamnat intr-un dosar fabricat nu imi va parea rau.

    Viata-i rotunda. Sper doar sa se invarta pana la capat si pentru actualul locator de pe deal.

  11. in primul rand iti doresc multa sanatate si un sincer “La multi ani” si in viata nu trebuie sa faci rau- “Semeni vant culegi furtuna”- Dosarul este destul de complicat- imi pare rau – dar…………..

  12. Iar chestia cu Timoshenko este o alta aberatie creata de lipsa culturii si de titluri luate pe furatelea…

  13. surprinzatoare ( sau nu dupa desele interventii ciudate pro basescu si mai ales pro udrea) este pozitia lui bogdan chireac. adica in al 2 lea dosar justitia a condamnat pe bune? adica 3 judecatori in prima faza il achita practic iar in fza urmatoare aceeasi 3 judecatori il condamna? te intrebi daca cei 3 judecatori stau bine cu capul! ce sa mai zici de un dosar in care procurorul prezinta drept argument al mituirii valuta tiparita dupa inceperea anchetari???!!! si mai sunt o gramada de semne de intrebare iar bogdan chireac sustine ca a fost judecat corect? asta chiar ne crede tampiti? si se mai considera si un bun analist politic??!!! si mai scrie si prostii pe site-ul dc news iar interventiile lui atunci cand face zilnic turul televiziunilor de stiri nu-i arata decat ingamfarea si supraestimare a calitatilor intelectuale. alt asa zis ziarist care imbatraneste urat e ctp! afirmatiile arata o grava scadere a neuronilor, dar ce sa mai ceri de la un individ care intr-o interventie la tv sustinea ca ar trebui ca mase mari de oameni sa iasa de 1 decembrie, sa defileze si sa poarte pancarde cu citate din scriitori romani( probabil din “marile” opere iterare ale lui???!!!). asta chiar are o lipsa de neuroni care-l afecteaza. ce sa mai zid de un alt basist de pe forum care debiteaza tampenii la foc automat un neanderthalist numit cristian, basist sub acoperire.

  14. Stati cuminti la locurile voastre! Nicolaiciuc a fost achitat. Din cate stiu e neam apropiat cu sotia Baschinosului. Daca esti de al lor termini bine. Vezi si cazul Falca. Nu-i asa ca justitia e independenta? Nu mai stim ce sa credem, nu-i asa?

  15. ” adica 3 judecatori in prima faza il achita practic iar in fza urmatoare aceeasi 3 judecatori il condamna? te intrebi daca cei 3 judecatori stau bine cu capul! ce sa mai zici de un dosar in care procurorul prezinta drept argument al mituirii valuta tiparita dupa inceperea anchetari”

    din cate am realizat eu urmarind sjustitia din romania e ca singura condamnare importanta e cea finala,la care nu ai voie sa faic recurs.deciziile primelor instante sunt irelevante,nastase a fost achitat de primele instante la care dna avea voie sa faca recurs si condamnat la ultima in care el nu are voie sa faca recurs.de asta nu am sperante mari nici ca bradisteanu sa ramana necondmanat.chiar daca a fost achitat mai are un proces cu dna-ul

  16. Doar in sistemele totalitare dreptul la opinie este limitat sau total exclus. Sistemul instaurat din anii 2004 se apropie tot mai mult de cel adoptat in anii 1950 de comunisti, pentru cucerirea puterii politice. Atunci, Scanteia anunta cu o luna inainte, prin “pana” asa-zisului profesor, Brucan, ce trebuie sa faca justitia si numele celui care urmeaza a fi arestat. Evident, ordinele veneau de sus. “Dusmanii” politici erau retinuti tot de un soi de procurori, multi dintre ei facuti “pe puncte”!

  17. Cine il crede pe Nastase nevinovat să ridice mâna sus. Ia s-a vedem, n-a ridicat nimeni mâna…Atunci, despre ce mai vorbim. Restul e beletristică.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.