Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > La mulţi ani, popor suveran! Fie ca…

La mulţi ani, popor suveran! Fie ca…

lma

Aici se presupune că ar trebui să scriu un text patetic sau, după caz, plin de speranţă. N-am de ce. Se termină un an şi începe altul. E o convenţie de care mi se rupe. Petrecem noaptea cu prietenii. Dumnezeule, asta facem lună de lună! O să ne cânte lăutarii Ciocârlia la ureche. Nu ni s-a mai întâmplat taman de la Sfântul Ştefan, când am reluat tradiţia de la Cărciun şi Ignat. O să zâmbim acru, o să facem frumos. Dimineaţa nu ne vom mai simţi cururile de amorţeală, o să ni se plimbe ciocârliile prin urechi şi alcoolul prin ţeste. O să băunim după taxiuri, o să ajungem rupţi acasă, o să aruncăm ţoalele de friptură pe canapea şi o să ne prăbuşim. După doar câteva ore, o să ne scoale Billy, căpiat de foame. O să bem cafea şi o să zăcem împuşcaţi.

La mulţi ani, popor suveran!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

15 thoughts on “La mulţi ani, popor suveran! Fie ca…

  1. Corect. Si, apoi, o sa mergem la rudele care se simt obligate sa te serveasca cu mamaliga si piftie. Si o sa mananci, ca altfel se supara. Nu conteaza ca nu mai poti baga nimic in tine, ca alcoolul de cu seara iti vine in gat. Mananci. Si mai bei. Oricum, La Multi, Ani !

  2. Am intrat intr-un an nou? Nici nu mi-am dat seama, parol! In acest caz, sa fiti/fim fericiti (daca ne da voie de la palate, ca popor suveran ce suntem!!).

  3. Mă regăsesc atât de bine în cele spuse de tine 🙂 și adevărul este că îl invidiez pe Billy în această perioadă a anului. La mulți ani!

  4. La multi ani cu multa sanatate, putere de munca, relizari de exceptie in plan profesional si personal pentru anul 2014!

  5. La mulți ani!

    P.S. Orice relatare, oricât de mică, despre Billy, îmi face plăcere. 🙂

  6. Mie,imi pare mai rau ca Laura,ramasa de capul ei,a tras niste emisiuni mama,mama!Oricum,au fost doar niste sarbautori,mai mult sau mai putin fericite!

  7. La multi ani!

    De ce esti asa de “suparat” de la o vreme? Sarmalele si optimismul pot coabita (pana la un punct …) 🙂

  8. Asa e cum spui!
    Si totusi…La multi ani,suveran “arogant si genial”ce esti! Iti doresc sa ai un an bun in sensul in care crezi tu ca trebuie sa fie, pentru a fi considerat bun, pentru tine si familia ta! Desi alegi calea grea,imi placi la fel de mult chiar daca te vad mult mai putin…in sensul ca apari parca mult mai putin.Sper sa faci ce-ti doresti cu aceeasi prospetime,corectitudine si mult talent.
    Fie ca…..

  9. Aici vorbiti de experientele dumneavoastra in legatura cu sarbatorile, dar mai exista si altfel de experiente care s-ar putea sa va lase aceeasi impresie, sau alta…

  10. @Simeona: dat fiind ca-i blogul meu, e firesc sa scriu despre experientele mele

  11. Da, corect, asa-i, dar nu putem face asta in fiecare zi, nu? Asta-i, de fapt, farmecul. Iar daca de “Billy” nu putem scapa, macar nu trebuie sa mergem la serviuciu a doua zi, asa impuscati.

  12. Popor suveran zici? Suveran pe naiba. Suverani peste noi sant Merkel, Reding si toata clica, licuriciul cel mare printr-un inlocuitor de ambasador si altii. Ne predam singuri cu para sau ne ducem sa ne arbitreze. Vai de noi. Dar oricum, la multi ani!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.