Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Provocare: cât cash face Ciutacu pe criză

Provocare: cât cash face Ciutacu pe criză

Criza-i din ce în ce mai acută, viaţa-i din ce în ce mai scumpă. Unii sunt nevoiţi, pentru a supravieţui, să reducă drastic din cheltuieli. Alţii, ăia extrem de norocoşi, îşi iau o a doua slujbă. Nici unul nu scapă. Eu am deja două locuri de muncă, cât le-oi mai avea, iar al treilea nu mai încape. În schimb, blogul chiar a început, pe fondul reducerii generale a cheltuielilor, să consume tot mai multe resurse, inclusiv financiare. Ca să nu mai am o nouă supriză de a rămâne cu el în drum (sau, după caz, suspendat în eterul imaterial) şi fiindcă i-a venit vremea, va trebui să producă bani şi să se ţină singur. Eu l-am ţinut, curăţel şi fără să-l ţigănesc, mai bine de trei ani. După o perioadă de tranziţie, poate va începe să-mi dea el mie bani. Şi nu va fi singurul vehicul generator de parale. Fiindcă, ne place sau nu, brandul, notorietatea şi manifestările publice ale lui Ciutacu aduc public şi bani. Iar o parte din ei trebuie să se întoarcă şi la generatorul lor. În definitiv, cu ocazia crizei, poate răspund şi la o extrem de materialistă întrebare: Cât valorează Ciutacu în cash? Pe prosperitate economică, toate ciorile-s vulturi. Hai să vedem pe criză!

Pe cale de consecinţă, răspund tuturor solicărilor de la agenţii/prezumtivi clienţi: BLOGUL LUI CIUTACU VA ACCEPTA, ÎN FINE, COMENZI DE PUBLICITATE, DAR NU DE LA ORICINE ŞI NU ÎN ORICE CONDIŢII. PENTRU CĂ, FIE CRIZA CÂT DE REA, ÎNCĂ MAI TREC PE LA CASIERIE ŞI ÎMI PERMIT SĂ-MI SELECTEZ PARTENERII.

Preferinţele culinare ale tonomatului, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

91 thoughts on “Provocare: cât cash face Ciutacu pe criză

  1. Pai nu depinde neaparat de tine.
    TU poti cere cat vrei ideea e sa gasesti pe cineva interesat de pretul tau.
    Un pret corect e in functie de traficul care il ai pe site.
    O firma serioasa de publicitate iti va oferi un pret in functie de trafic
    Daca gasesti ceva oameni care nu tin cont de trafic si datorita relatiilor personale vor sa isi faca reclama pe site-ul tau atunci poti obtine mai mult.

  2. Dacă or fi de-alea agresive, care nu te lasă să citeşti până nu le deschizi, am dat-o-n feştelie. (M-am confruntat de câteva ori cu ele, m-am socotit agresat în libertatea mea de a alege şi nici de-al draq nu le-am dat satisfacţie. 😉 )
    P.S. Bun gând, nu doar pe criză. 😀

  3. Vreau sa “dau o stire” .Hypermarketurile au marit pretul produselor la raft cu5% .
    Gresit
    Trebuia marita doar valoarea adaugata .Stirea data de postul dvs. acum dimineata era legata de un produs din Carrefour care la vanzare ieri avea un pret de 4.66 lei iar azi pretul la raft este de 4.95.
    Corect era sa revina la baza de impozitare si sa aplice 24%.Ceea ce ar insemna ca produsul ar avea o valoare de 4.68 lei. De asemenea in Selgros Coca Cola era ieri la valoare de 3.89 lei iar azi are valoare de 4.09 .Daca s-ar fi aplicat corect suma corecta era 3.91 lei .

  4. La net caffe scrie Ne rezervam dreptul sa ne alegem clientii, nu e mare diferenta cu parteneri :)). Bine faci ca îi alegi 😀

  5. “BLOGUL LUI CIUTACU VA ACCEPTA, ÎN FINE, COMENZI DE PUBLICITATE, DAR NU DE LA ORICINE ŞI NU ÎN ORICE CONDIŢII. PENTRU CĂ, FIE CRIZA CÂT DE REA, ÎNCĂ MAI TREC PE LA CASIERIE ŞI ÎMI PERMIT SĂ-MI SELECTEZ PARTENERII.” Fa-o grabnic ca s-ar putea sa-ti treaca! Imi permit sa-ti vorbesc asa pentru ca nu ma ocup de comert – ce sa fac, asa m-a facut mama fara spirit intreprinzator – si stiu ca impulsuri dinacestea “mama ei de viata, da’ ce, eu nu pot?!” trec rapid 🙂 Voi accesa mai des “pentru ca meriti” vorba brandului mass market L’Oreal 🙂 Comentez rar, de aceea mai spun atat: respectele mele domnule Ciutacu! 🙂

  6. Buna Lavinia,
    Mie imi dau alte calcule 🙂
    – prod. care ieri era de 4.66 – pretul corect de azi trebuie sa fie: 4.855 RON cu TVA inclus;

    – prod. care ieri era de 3.89 – pretul corect de azi trebuie sa fie: 4.05 RON cu TVA.

    p.s. Daca esti sora Ralucai Loredana Nica, te salut!

    Victor, are vreuna dintre noi doua dreptate?

    Salutari tuturor!

  7. Initiativa asta trebuia luata anul trecut, in decembrie, presupun ca eligibilii ar fi fost interesati, te-ar fi umplut :), inclusiv de bani

  8. @blackmesa: si asa ma acuza ala ca-s vandut dusmanilor. aia-mi mai lipsea.
    @Adriana & MIHAELA: n-am treaba cu TVA-ul vostru; azi…
    @alex.dumitrascu: doar din contractele de la ziar/tv, nimic spectaculos
    @Vespasian: sa ma pupe!
    @Alex: probleme strict tehnice, nimic politic
    @Cristian: fac un exercitiu. eu zic ca pot 🙂

  9. Asta ar fi cel mai tare: sa-i faci reclama pe blog lui Moraru, sau mai bine sa transformi blogul intr-un portal de citatii publice 🙂

  10. Umbla zvonuri care mai de care mai halucinante privind aplicarea retroactiva a TVA-ului de 24%. Puteti elucida acest aspect? Este adevarat ca regiile autonome care deservesc populatia cu apa calda si electricitate vor factura consumul lunii iunie cu TVA de 24%? Daca da, care este baza legala? Orice om cu bun simt isi da seama ca nu este corect, nemaivorbind de faptul ca nu este legal. Unul din principiile de baza ale dreptului romanesc si nu numai, este cel al neretroactvitatii legii. Orice student la drept in anul doi il cunoaste. Evident cerem prea mult de la „autoritatile” noastre. Totusi, putem avea un raspuns oficial de la conducerea celor doua regii autonome? Sau asteptam plata facturilor ca sa putem apoi, actiona in instanta? Stiu ca nu are legatura cu tematica, dar chiar sunt ingrijorata de un nou eventual abuz! Va multumesc!Cu multa stima!

  11. 🙂
    doua joburi care-ti dau posibilitatea de a te repeta, fara minim efort!
    un blog care reitereaza tot ce faci in cele doua joburi!
    Romanul face din “rahat bici”, iar cand nu poate, incearca varianta in sens invers!
    🙂
    Fascinant, sau ce?! (parafrazarea unui clasic in viata).
    Romanul nu se dezmite: vinde de n ori, acelasi “produs”!

  12. @Robert: Cand romanul face “din rahat bici”, in cel mai bun caz ii pocneste-ntre ochi :))

  13. Victore, vroiam de mult sa intreb asta si sa-mi spui ce parere ai: este adevarat ca presa si televiziunea risca siguranta tarii, dupa spusele lui basescu? E o intrebare pur sarcastica si sunt curios cum comentezi la ce a zis basescu 🙂

  14. @blackmesa, ai dreptate. 🙂
    Trebuie specificat, insa, ca il pocneste INTOTDEAUNA intre ochii altora!

  15. Ca tot veni vorba de bani .. vreau sa te intreb daca crezi ca e un adevar aici ? Ca eu cred ca da. Oare cine e “geniul” de la A3 care a hotarat aducerea lui ?

  16. @offtopic

    Victore, vad ca balabusta de Udrea o tot tine sus si tare ca ea si-a restructurat ministerul deja. Ce-ar fi sa-i ceri lista persoanelor disponibilizate, sa vedem ca nu minte? Eu cred ca ar merita o investigatie de presa.

  17. @ric: nu ma intereseaza politica de personal a Antenei 3. numarul de oameni din echipele Danei si, respectiv, Gabrielei sunt corecte. de Razvan habar n-am si nici nu ma priveste. cat despre schimbul de moguli, never say never 🙂

  18. sa stii victor ca domnul deontolog moraru care este justitiarul momentului, se plangea acum cativa ani in emisiunile sale de felul incarect in care afacerile pe care le are la Cristian, langa Brasov, cu o pensiune sunt controlate de “baieti” si tipa ca din gura de sarpe in fiecare emisiune. iata ca de cand a inceput sa cante la “vuvuzeaua” puterii nu mai tipa, nu mai are probleme, nu mai este controlat sau poate toate problemele sale s-au solutionat….pozitiv.
    nu va lasti baieti! le va veni si lor randul. chiar mi-ar placea sa aud niste oameni de afaceri care vor promite ca indivizi ca lazaroiu, fota etc nu vor mai fi in viata lor angajati undeva dupa prestatiile jalnice si lipsite de demnitate pe care le-au avut.
    pentru domnul moraru, si cred ca sunt deja prea politicos utilizand cuvantul domn, exista un proverb romanesc: fiecare pasare pe limba ei piere!

  19. Domnule Ciutacu, va aruncati un ochi pe acest website si imi spuneti daca s-ar putea promova pe blogul dv? Este vorba de icoane. Sotia mea este pictor iconar. Si daca e da, spuneti-mi si conditiile dv. Cu multumiri si respect!
    PS: Imi plac de cele mai multe ori logica si piperul dv. pentru nasuri nesimtite…

  20. “[…] eu nu ma vand pe gratis! […]”

    recunosti afirmatia? 😀

    => ceea ce faci e trendy, nu te poate acuza nimeni de nimic.

    Succese!

  21. Cat face?
    Cam_cat “vazarile anterioare”, comisioanele pentru infrastructura, “privatizarea” Casei poporului,promovarea turistica a Romaniei sau imprumuturile FMI.

  22. ok. multumiri!Cum eu sunt cam neofit in cele tehnice, il voi ruga pe prietenul nostru Dr. Marius Hossu, cel care a si construit website-ul sa va contacteze.
    Multumiri din nou! Liviu Popa

  23. Singur e cu totul altceva.
    Unul din necazuri e ca devii peste noapte suspect, evazionist, infractor potential dusman declarat al structurilor statului cu care vei duce un razboi de uzura. Se cheama terorism fiscal si a transformat Romania din paradis economic in cacat administrativ.

  24. Parerea mea este ca ai fost fraier ca nu ai acceptat reclame pe site pana acum. Oricum eu cred ca un om care mai are macar un singur neuron nu cred ca o sa cumpere niciodata nimic din ceea ce apare in reclamele din Romania. Eu sunt unul dintre cei care nu cumpara niciodata un produs pentru ca i se face reclama. Ba mai mult de atat daca produsul este bun caut sa-i gasesc un subsidiar ( la care nu i se face reclama ) pentru ca nu pot accepta ca eu sa-i platesc reclama. Dupa cum vezi si tu reclamele din romania sunt facute pentru prostime. Din punctul meu de vedere sunt atat de patetice incat cand ma duc intr-un magazin si vad produsul mi se activeaza un scut impotriva prostiei si nu pot sa-l cumpar.
    In concluzie Ia-le banii !!! 🙂

  25. Victor Ciutacu este un brand greu in opinia mea , ca si Mircea Badea “fondatorii” si creatorii de rating pe antena 3 alaturi de dl. Gadea . (aici ma refer doar la nume . nu va compar ca persoane . bineinteles ca sunteti destul de diferiti) .
    iar ca sa revin la subiect , blogul , zic eu ca va poate aduce un profit la 200 euro pe luna . Toate cele bune!

  26. Buna ziua domnule Victor Ciutacu,

    Am citit postul dumneavoastra “Provocare: cat cash face Ciutacu pe criza”.
    Noi va uram multa bafta.

    Buget de reclama, acum nu mai avem, dar daca vreodata veti gasi interesanta orice forma de colaborare in sistem barter, suntem deschisi pentru o colaborare si daca evident putem sa ne calificam prin natura abordarii si serviciilor noastre ca si potentiali parteneri ai brandului Ciutacu.

    P.S. Nu functioneaza adresa de email. Nu intentionam sa las sub forma de comenatriu mesajul, dar mi s-a intors emailul.

    O zi frumoasa!
    CGrecu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.