Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > CNA m-ar cam trimite forţat la Naşul…

CNA m-ar cam trimite forţat la Naşul…

Înţeleg că, pentru mizeriile debitate pe seama mea, pe care eu le-am reclamat instituţional, CNA  a decis să-l oblige pe Radu Moraru să-mi acorde dreptul la replică; eventual, sub forma invitaţiei la “Naşul”. În cazul în care n-au priceput, deşi mă îndoiesc, îi anunţ pe distinşii membri ai CNA, organism care (prin legea de funcţionare) monitorizează respectarea legislaţiei audio-vizualului şi sancţionează deparajele din limitele actelor normative, că nu este visul neîmplinit al vieţii mele să mă duc în studioul de la drum al B1 TV. Dacă ar fi fost, mi-l împlineam demult…

Am reclamat, ca şi-n precedentele două dăţi, un atac calomnios (în serial) la adresa mea şi am binevoit să ofer membrilor CNA, deşi legislaţia nu-mi impunea, şi explicaţii scrise, din care orice om de bună credinţă sesiza cine minte şi cine spune adevărul. Dacă primele reclamaţii s-au soldat cu sancţiuni pecuniare pentru B1 TV, de data asta, o instituţie a statului, care funcţionează şi din impozitele mele, mă trimite, fără voinţa mea, la o firmă privată. Să mă spăl de scuipaţii primiţi taman de la întreprinderea privată. Eu nu vreau să-mi aleagă CNA cabina de duş. Fiindcă m-am adresat instanţei. O să mă judec cu el până-mi creşte barba.

Înţeleg că CNA nu vrea să se bage între noi şi încearcă să se spele pe mâini, dar menirea legală a Consiliului e să asigure un climat decent în audiovizual, nu să facă pe judecătorul de pace. Radu Moraru nu-i procuratură, să-l trimiţi pe Victor Ciutacu la el în studio cu mandat de aducere. Într-o lume normală, nu te prefaci a-l pedepsi pe Radu Moraru obligându-l să-l invite la emisiune pe Victor Ciutacu; împotriva voinţei acestuia din urmă. Iar Victor Ciutacu, asemeni oricărui alt cetăţean român, nu are nici o obligaţie să-şi probeze onestitatea şi nevinovăţia. De acum înainte şi până s-o desfiinţa statul de drept, discutăm doar în instanţă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

108 thoughts on “CNA m-ar cam trimite forţat la Naşul…

  1. Acest ,,domn”, ,,NASUL”, este atat de penibil, atat de pupincurist,incat imi face greata!

  2. Dacă era invers, vă lua cu cătuşele (scuzaţi cacofonia) ca pe Diaconescu, dar pentru că nu aţi periat anumite persoane, sunteţi trimis să îi faceţi audienţă.

  3. Da, nasul a intrecut orice limita si masura, tocmai cand incepusem sa il plac, pentru dezvaluiri, a dat cu nuca-n perete..Mi-e lehamite de ceea ce face si de faptul ca o face atat de “pe fata”..Eu personal cred ca e ceva “big” la mijloc care l-a facut sa se manifeste in halul in care o face..Oricum…suntem pierduti si cred ca anul asta si urmatorul va fi ultima suflare a romanilor..Vom deveni sclavi si desi mi-e teama sa recunosc cred ca e ultima solutie pentru noi.Am demonstrat de atatea si atatea ori ca nu suntem in stare sa fim liberi si sa traim in democratie..romanii au luat atatea decizii proaste si lipsite de principii (vanzarea voturilor pe o bucata de paine sau un pahar de tarie)..Sincer ne meritam soarta.

  4. Inca putin si NASU’ va deveni si el SOLUTIA IMORALA! Asta il asteapta

  5. Nu stiam ca CNA-ul s-a transformat pentru unii in comisie de mediere a conflictelor pentru unii si organ de coercitie pentru altii.Moraru vroia sa te umileasca,ooo dar te-ai fi umilit numai prin prezenta in acea incinta.Nu stiu cum se face ca ziaristii care s-au colorat in portocaliu o fac pe jusitiarii si le aratat Zeus cat trebuie sa-si indrepte coloana vertebrala.Priveste-i cand dau mana cu Base se apleaca la jumatate.DD a facut cunostinta cu ce trebuia cine urmeaza?Tolontan,Turcescu,Moraru?Cristoiu a schimbat macazul mai repede ca altfel pierdea procesele si cine stie ce i se mai intampla.

  6. …D-le Ciutacu, nici n-ar trebui bagati in seama “holerele” astea , care se dau colegi de breasla…de unde si pana unde vanduti precum Moraru Radu, zis “Nasul”…celor oropsiti oare…?…se da mare si tare in a rupe gura celor multi….cum de s-a vandut sau este amenintat de cineva de a aintors foaia in asa fel incat 80 la suta dintre noi, cei cinstiti …IL URAM….sa nu faceti prostia sa nu mai fiti vertical d-le Ciutacu…fiti ca noi cei multi , plin de furie si regret ca traim intr-o astfel de tara,frumoasa dar cu oameni vanduti pe argint precum Iuda…ce perspective am fi avut….va scriu ca si eu am luptat in BLESTEMATA asta de REVOLUTIE si nu m-am ales decat cu rate la banci si cu mult regret….va multumesc ca existati , macar ca ne racorim uitandu-ne la dvs…mergeti inainte ca si pana acum….CU MULT RESPECT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.