Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > CNA m-ar cam trimite forţat la Naşul…

CNA m-ar cam trimite forţat la Naşul…

Înţeleg că, pentru mizeriile debitate pe seama mea, pe care eu le-am reclamat instituţional, CNA  a decis să-l oblige pe Radu Moraru să-mi acorde dreptul la replică; eventual, sub forma invitaţiei la “Naşul”. În cazul în care n-au priceput, deşi mă îndoiesc, îi anunţ pe distinşii membri ai CNA, organism care (prin legea de funcţionare) monitorizează respectarea legislaţiei audio-vizualului şi sancţionează deparajele din limitele actelor normative, că nu este visul neîmplinit al vieţii mele să mă duc în studioul de la drum al B1 TV. Dacă ar fi fost, mi-l împlineam demult…

Am reclamat, ca şi-n precedentele două dăţi, un atac calomnios (în serial) la adresa mea şi am binevoit să ofer membrilor CNA, deşi legislaţia nu-mi impunea, şi explicaţii scrise, din care orice om de bună credinţă sesiza cine minte şi cine spune adevărul. Dacă primele reclamaţii s-au soldat cu sancţiuni pecuniare pentru B1 TV, de data asta, o instituţie a statului, care funcţionează şi din impozitele mele, mă trimite, fără voinţa mea, la o firmă privată. Să mă spăl de scuipaţii primiţi taman de la întreprinderea privată. Eu nu vreau să-mi aleagă CNA cabina de duş. Fiindcă m-am adresat instanţei. O să mă judec cu el până-mi creşte barba.

Înţeleg că CNA nu vrea să se bage între noi şi încearcă să se spele pe mâini, dar menirea legală a Consiliului e să asigure un climat decent în audiovizual, nu să facă pe judecătorul de pace. Radu Moraru nu-i procuratură, să-l trimiţi pe Victor Ciutacu la el în studio cu mandat de aducere. Într-o lume normală, nu te prefaci a-l pedepsi pe Radu Moraru obligându-l să-l invite la emisiune pe Victor Ciutacu; împotriva voinţei acestuia din urmă. Iar Victor Ciutacu, asemeni oricărui alt cetăţean român, nu are nici o obligaţie să-şi probeze onestitatea şi nevinovăţia. De acum înainte şi până s-o desfiinţa statul de drept, discutăm doar în instanţă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

108 thoughts on “CNA m-ar cam trimite forţat la Naşul…

  1. Cine-i Moraru si ce-nseamna labe1tv?
    Culmea penibilului:sa te cheme Moraru si sa mai ai si televiziune!
    Culmea pupatului in bostan:sa-i ceri labe unui marinar.

  2. poza face cat zece mii de cuvinte, dar eu cred ca nasu e satul de cat a luat de la basel

  3. Eu inca astept sa il cheme pe LABE putin DNA sa dea cu subsemnatu’.Daca vor au cu ce sa il prinda,iar CNA-UL,oare ce salarii au ei acolo.Ar fi interesant sa stim si noi cati directori,angajati,secretare,etc.Ca slava Domnului,informatia inca e neimpozitata in romanica.
    Cat despre intentia ta de a te lupta cu el in instanta,iti doresc multa rabdare,timp,nervi si avocati gramada.

  4. Ideea este ca ” ti-ai permis ” sa te iei de unul din tovarasii de nadejde ai ”multipotentului partid de guvernamant”
    Poate au nevoie de niste rating : de ce nu il ajuti sa mai iasa din ” subsolul ” ratingurilor ???
    A fost de curand Videanu pe la el dar l-a ”ingropat” si mai mult !
    Frustrarea si neputinta scoate ce e mai rau din oameni , iar Moraru este cel mai bun exemplu !!!

  5. Cu toate ca n-am nici o treaba cu ei,dar cand aud de CNA ma enervez.Basescu &co au luat totul:Curtea constitutionala,servicii,CSM,televiziunea,radioul,tot si in mod evident CNA.Deci grupul de la CNA face parte din organizatie, ei nu au voie sa aiba nici o idee despre parteneri si de aici rezulta ca rolul lor se exprima prin fugareala inamicilor organizatiei.

  6. Ei na si tu acuma, chiar îi iei in serios p’astia de la CNA ?! CNA este cenzura democratiei noastre “originale”; te-ai uitat la mutrele lor? Încuiati si îvechiti, obedienti in fata puterii dar “fortosi” cu restul lumii.Am vazut-o si pe antica Mihaela Mihai facând parte din CNA la un moment dat – nu stiu daca mai este acum – si ma întrebam ce cauta ea acolo.A dat bir cu fugitii pe vremea lui împuscatu, si-a facut veacu pe la Paris apoi s-a întors sa ne dea noua lectii. Dar tupeul român nu are limite si nu ma mai mira nimic.Cât despre Nasul de labe 1 ce sa mai vorbim, când a candidat prima oara Basescu la presedintie, a zis ca daca iese acesta, el marele Nasu pleaca in Congo si chiar a plecat.A stat o luna pe acolo.Îi dadea cu ata’n doua împotriva stapânirii, apoi s-a întors la 180 de grade…
    Dupa umila mea parere, sa te pui cu Nasu e ca si cum te-ai pune cu Huidu – alta hahalera!

  7. Eu zic ca nici un “razboi” nu se incheie fara o batalie pe campul de lupta ! Trebuie sa terminati si voi odata! Ori este ceva serial genul “Elodia” ?!

  8. @ova
    Ca sa ajungi sa fii oripilat de articol si de poza, ai intrat pe blogul lui Ciutacu.
    Daca nu-ti place stilul dar nici mutra lui,
    fa bine si plimba-te prin alta parte!

  9. Asa, Victore, nu te lasa! Da’ de cand iti zice CNA-ul ce sa faci? Aia de acolo habar n-au de nimc, numai cand vad numele Badea, Ciutacu, Gadea, Firea li se activeaza, asemeni cainelui lui Pavlov, reflexul neconditionat de a da amenzi!!! Ce bine imi pare ca Mircea Badea a castigat procesul impotriva lor!!! Mergi inainte si sa nu care cumva sa calci pe labeunu :)). Toate bune

  10. Ma bucur ca in sfarsit am reusit sa te citsc.
    Trei zile n-am reusit sa intru pe blog.
    Nici dimineata, nici seara, nici in cursul zilei.

  11. “CNA m-ar cam trimite forţat la Naşul…”
    Doar pentru cresterea audientei emisiunii si postului respectiv???

  12. Pai, ref la audienta, el de mult afirma ca audientele nu sunt calculate corect…Adica el nu are 0.5% cum zic unii ( habar n-am cata audienta are el) ci probabil fo 20-30%, doar ca nesimtitii care calculeaza audienta pun people-meterele aiurea…
    Misto nu?

  13. Dacă n-aş ştii că, la un moment dat, când va fi ridicat cu mascaţii şi băgat la bulău (încă nu-şi dă seama amărâtu’ ce-l aşteaptă?!) îi veţi sări în ajutor!
    Aşa, mă aştept să-l văd la Vorbe grele punându-şi cenuşă în cap în timp ce dumneavoastră, Imperatoare (uitând şi iertând!) veţi face tot posibilul să-l curăţaţi. (Nu la curăţatu’ ăla m-am referit, zău! Deşi, gându’ că… 😉 )

  14. cna de mult nu mai sunt cei pentru care a fost infiintata aceasta institutie si aici ma gandesc la Ralu Filip.Au ajuns o adunatura care se fac ca fac,si se vede de la o posta ca ridica osanale fost iubitului si stimatului sezator la cotroceni.Doar in instanta moraru o sa vada ca este un neica nimeni,un stift rejectat de toti pe care i-a pacalit cu minciunile lui, si ca trebuie sa dea socoteala calomniilor ce le arunca suparat pe el si pe viata.Este constient ca nu mai se uita nimeni la el si ca nu mai are credibilitate persistand in laturile din troaca in care se scalda.Iti respect atitudinea de a nu te lasa momit si cred ca vei avea statisfactiile pe care ti le doresti.Tranta deci cu tine vreu,la trebunal birjar.

  15. O chestie tare: angajezi o gagica din aia de arata rundele la box, faci un poster mare cu poza ta cu “up the middle finger”, apoi trimiti gagica la morar in emisiune sa sa invarta in jurul biroului lu’ Nasu’ 🙂

  16. mda, vedem si noi ce fac institutiile platite din banii nostrii, adica cu unii tin ca sunt portocalii, iar cu altii… jenant

  17. Fara stat de drept, instanta judecatoreasca e o dulce amintire. Poate veti ajunge sa va judecati in fata unui “tribunal al poporului”.

  18. @Victor:Mai stii cumva ce emisiune prezenta Radu Moraru la ANtena 1, aia cu “Sa fiti iubiti” ?

  19. Dar de ce nu te duci la javra aia in studio ? Fa-i rating cum nu a avut in viata lui, fa-l sa nu-si fi dorit sa se fi nascut cu limba in curu lui basexu.

    Du-te si da-i in cap cu tot ce stii, ce ai. Da-i cu tot arsenalul tau de jurnalist, de om, de baiat de cartier.

    Stii ca giovani becali l-a scuipat pe jurnalistul ala ?!…du-te si pregatesteti flegmele de dat in direct, la propriu sau la figurat.

    Umileste-l pe cacatu ala!!!

  20. Pai daca ai merge la el si ai matura cu logica lui pe jos cum ar fi?
    Si sa se transmita emisiunea si pe Antena 2 si apoi sa se compare raitingurile.

  21. Eu in locul tau m-as duce. Serios! Nimic nu va fi mai convingator pentru public si mai umilitor pentru putoarea aia de Moraru decat sa stergi cu el pe jos la el acasa. Cu argumente logice, desigur. Te duci, stergi cu el pe jos, il bagi sub masa, dai cu el de pamant si, in felul asta, le arati tu si basistilor care se uita la el cu religiozitate si-i sorb cuvintele de pe buze. Ce-or sa mai zica astia, cand or vedea ca, de voie, de nevoie, Moraru iti da dreptate si, implicit, toata vorbaria lui despre tonomate, tomberoane si televiziuni manevrate de moguli, a caror nemernicie este evidenta tocmai datorita faptului ca toate, dar toate spun aceleasi lucruri (ce “logica”, bai nene!), ce-or sa mai zica basistii, deci, cand or vedea ca toata vorbaria asta nu e decat apa de bideu pentru Base, fara nici o baza reala?

  22. Uooooo nu se poate asa ceva.Parca ii si vad”Victor Ciutacu a recurs la semne obscene pentru a-si manifesta scbarba, pana la urma pe care o poarta visa-vis de CNA”

    BAFTA!!!

  23. Oricat te-ai judeca, nu vei putea castiga in acest regim impotriva lui. Sper ca ti-ai pus problema in legatura cu aceasta posibilitate. Nu vreau sa te dezarmez fiindca oricum speranta moare ultima. Sau mai bine spus speranta ne e fidela pana la moarte.

  24. Faza cu degetul mijlociu ridicat:
    – ce deget mijlociu lung ai; e posibil sa-ti intimidezi “amicul”.
    Eu sper ca barbosul sa-si vada de scarbosenia aia de emisiune a lui. Pupincuristul naibii. Zdreanta naibii zdreanta.

  25. chiar??! care e lamuririrea ca n-am putut noi deschide pagina d-voastra??!!
    pentru cei ce cred ca gestul cui degetul le-a fost adresat, exista doua variante, ori is prosti , x is prosti!
    pentru cea care v-a remarcat delicatetea mainii, brava! si mie mi-a sarit in ochi finetea degetelor! Ha! Si-o sa sara bolovanii sa spuna ca-i in contradctie cu gestul…finetea!:D

  26. Nene Victore,
    Parerea mea e ca astia vor sa te duci la ala ca sa te provoace. Cum esti matale asa de patimas, sigur sari peste masa si-i dai un cap in gura – un cap in gura la ora de audienta.
    Eu zic sa te duci, oricum te vor aresta. Numai ca e mai bine sa te aresteze satisfacut decat pentru uneltire la siguranta statului.
    Parerea mea…

  27. Sa nu uit!
    Daca e sa te duci, s-ar putea sa va modereze Turcescu?

  28. La ,,Nasul,,in emisiune eu nu cred ca e bine sa te duci risti sa fii provocat si sa ajungi la o bataie in toata regula.Poate la asta s-a gandit,sa-ti intinda o capcana si sa te aduca in faza in care sa-i dai un pumn in bot. Da nasul de ce nu vine la tine in emisiune?? Ce treaba,vecinul imi da o palma si eu trebuie sa ma duc la usa lui ca sa imi cer tot eu scuze (pentru palma primita). CNA-ul e un mare rahat.

  29. Am rămas în urmă, dar îmi place ce citesc.
    Felicitări pentru atitudinea pe care o ai până la sfârşit! Ete, se întâlniseră ăia doi: Ciutacu şi CNA!

    CNA să-şi asume rolul echidistant, faţă de toate situaţiile şi persoanele, inclusiv pupătorul de fund de băsesc!

  30. Daca va hotarati sa-i faceti rating nasului , veti stapani situatia si sunteti dispus sa va consumati niste neuroni , va faceti rost de probe proaspete in instanta.
    Eu asi cere sa posteze pe tot timpul emisiunii lui, dreptul meu la replica.

  31. Vad ca obiceiul cenzurii de la Antenele buclucase se propaga si in randul angajatilor.De ce trebuiesc aprobate mesajele???Inteleg ca cele care contin limbaj obsecen sa fie taiate.Dar restul ???
    Eu sincer nu stiu de ce-l incriminati pe Radu Morar cand si in emisiunile dvs. folositi cu succes aceleasi metode si criterii de apreciere.Poate chiar mai neortodoxe, cateodata.
    Nici dvs si nici Radu Moraru nu detineti secretul adevarului absolut.Asa ca atat comentariile si emisiunile dvs cat si ale lui, sunt la fel de subiective.Dar intr-adevar, este posibil ca interesele sa fie diferite.
    P.S. Sensul cuvantului “redundant” in cazul dvs. este deturnat,avand in vedere etimologia lui.Probabil “in zadar” ar fi fost mai potrivit.

  32. Fu evenimentul cu inundatiile, iar guvernul dadu din nou dovada a deja consacratului sau profesionalism, asa cum face in fiecare iarna… Acum ar vrea sa paseze motanu’ in curtea meteorologilor, ca n-ar fi folosit culori corespunzatoare la avertismentele date…
    Adica, sperau si acum ca nu vor veni inundatii, desi au aparut de ceva timp… Astia nu pot face o legatura intre recenta eruptie a vulcanului islandez si aceste ploi, consecinta aproape normala (ce cantitate de particule solide pluteste acum in atmosfera, favorizand concentrarea si condensarea vaporilor de apa?!)

    Pun pariu ca la fel au actionat si la avertizarile ca vine criza, sperau ca noi suntem imuni, gratie guvernarii lor intelepte…

    Acum vad ca fiecare ministru in parte prognozeaza o anumita valoare pentru Euro, de parca asta ar fi sarcina lui…

    Sper sa intram cat mai curand in incapacitate de plata, de returnare a datoriei, poate asa FMI, UE, si oricine ne mai da bani, ne va impune si un guvern de import, care sa gestioneze treburile tarii macar pana returnam aceste datorii, ca va dura ceva…

  33. Din cite am citit, Moraru (care, prin atitudinea fata de actuala putere este absolut penibil)nu te-a acuzat direct de ceva. A ridicat doar niste intrebari, exact cum faceti si voi la Antene. E adevarat, intrebarile au o anumita tenta dar, repet, nu este cu nimic sub tenta pe care o dati si voi la Antene atunci cind va referiti, interogativ, la diverse persoane. Si, credeti-ma, stiu ca in mai multe cazuri afirmatiile sau “intrebarile” de la Antene nu au nici o acoperire reala. Si atunci, domnule Ciutacu, de ce, vorba aia, pentru unii muma, pentru altii ciuma.
    P.S. Ma indoiesc ca veti puvlica acest comentariu

  34. voi ziaristii… sunte-ti…”derbedei,golani,gaozari,analfabeti”ma intreb politicienii nostri ce-or fi?voi ii puteti cataloga in vreun fel sau va ridica dna-ul?ce de rahat a devenit totul…iar de moraru…lasa de dorit…n’are rost

  35. Sa stii ca nu ai dreptate, cu “asemeni oricărui alt cetăţean român, nu are nici o obligaţie să-şi probeze onestitatea şi nevinovăţia”.
    Am aflat cu uimire chestia asta, pe bune, cand un agent de politie mi-a luat carnetul (pe nedrept), iau eu am facut contestatie la tribunal. Avocatul mi-a spus ca, din contra, EU trebuie sa imi probez onestitatea si nevinovatia, nu agentul contrariul.
    Am ramas masca. Ma rog, nu are exact legatura cu Moraru, dar are cu afirmatia – din pacate naiva – legata de probarea onestitatii.
    Am termen in decembrie, sa vedem ce decide justitia perfecta a statului mioritic.

  36. In mod normal, n-ar trebui sa te cobori la nivelul unui incult ca R. Moraru dar, totusi, nu-l ierta, ca prea e ticalos. TI-CA-LOS!!! Auzi, Nasule?? Altceva decat “Victoras, tati” stii sa spui? Cate clase ai? Ai terminat liceul? La zi??

  37. VICTORE, IMI PERMIT SA-TI SPUN ASA CA SUNT MAI BATRIN, TU NU AI INTELES CA ALBE1TV IE CRIZA MARE AU SI EI NEVOIE DE AUDIENTA, DUTE MAICA FALE AUDIENTA SA MENINCA SI GURA LOR CEVA.

  38. Si totusi daca te-ai duce l-ai face praf pe mascariciul ala… chiar cu pretul unei audiente pe care n-a visat-o niciodata.

  39. Mi se pare normal sa va ofere dreptul la replica si daca aveti cum sa il faceti praf pe barbos, de ce nu? Puteti dovedi ce aveti de dovedit si sa ii faceti de kko in fata publicului lui tinta 🙂

  40. Stiam ca ai degete lungi, subtiri, de pianist, nu era necesara exemplificarea. 🙂

    Profesorul meu de procedura penala ne-a delectat o data cu istoria unei intamplari adevarate, ce sintetiza prostia ingamfata a unor bugetari cu-n dram de autoritate:

    O sotie lovita de jumatatea sa legala s-a prezentat la politie sa depuna plangere impotriva sotului. Politistul a insotit-o acasa, unde sotul inca spumega,l-a certat pretios pe acesta si … le-a cerut sa faca reconstituirea. A invitat doi martori – doua batranele firave, vecine ale cuplului- si i-a invitat la actiune. Sotul furios i-a batut bine pe toti; vecinii au chemat Politia sa scoata politaiul si martorele din pumnii sotului dezlantuit.

    Cam asta vrea si CNA-ul, putin sange.

  41. Nenea “nasu”, cred ca va intra in anale(le) jurnalismului, ca fiind cel mai destoinic dintre destoinicii gamflabili pedelisti.
    (un urmas “copie la indigo” al cateilor ceausisti – cu diferenta ca atunci optiuni nu prea existau).

    Sper, ca odata, sa-l pot intalni “face to face”, sa-l intreb daca nu-i este rusine; sa-i spun ca va gasi la Prigoana proteza pentru coloana lui verticala subrezita de atatea plecaciuni si, sa nu uite, ca lasa “drept” mostenire progeniturilor sale un “testament” dezagreabil, un sistem mental ce tine de era sclavagismului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.