Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > CNA m-ar cam trimite forţat la Naşul…

CNA m-ar cam trimite forţat la Naşul…

Înţeleg că, pentru mizeriile debitate pe seama mea, pe care eu le-am reclamat instituţional, CNA  a decis să-l oblige pe Radu Moraru să-mi acorde dreptul la replică; eventual, sub forma invitaţiei la “Naşul”. În cazul în care n-au priceput, deşi mă îndoiesc, îi anunţ pe distinşii membri ai CNA, organism care (prin legea de funcţionare) monitorizează respectarea legislaţiei audio-vizualului şi sancţionează deparajele din limitele actelor normative, că nu este visul neîmplinit al vieţii mele să mă duc în studioul de la drum al B1 TV. Dacă ar fi fost, mi-l împlineam demult…

Am reclamat, ca şi-n precedentele două dăţi, un atac calomnios (în serial) la adresa mea şi am binevoit să ofer membrilor CNA, deşi legislaţia nu-mi impunea, şi explicaţii scrise, din care orice om de bună credinţă sesiza cine minte şi cine spune adevărul. Dacă primele reclamaţii s-au soldat cu sancţiuni pecuniare pentru B1 TV, de data asta, o instituţie a statului, care funcţionează şi din impozitele mele, mă trimite, fără voinţa mea, la o firmă privată. Să mă spăl de scuipaţii primiţi taman de la întreprinderea privată. Eu nu vreau să-mi aleagă CNA cabina de duş. Fiindcă m-am adresat instanţei. O să mă judec cu el până-mi creşte barba.

Înţeleg că CNA nu vrea să se bage între noi şi încearcă să se spele pe mâini, dar menirea legală a Consiliului e să asigure un climat decent în audiovizual, nu să facă pe judecătorul de pace. Radu Moraru nu-i procuratură, să-l trimiţi pe Victor Ciutacu la el în studio cu mandat de aducere. Într-o lume normală, nu te prefaci a-l pedepsi pe Radu Moraru obligându-l să-l invite la emisiune pe Victor Ciutacu; împotriva voinţei acestuia din urmă. Iar Victor Ciutacu, asemeni oricărui alt cetăţean român, nu are nici o obligaţie să-şi probeze onestitatea şi nevinovăţia. De acum înainte şi până s-o desfiinţa statul de drept, discutăm doar în instanţă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

108 thoughts on “CNA m-ar cam trimite forţat la Naşul…

  1. Ehe, ce-ar vrea bărbosul să te aibă la el în emisiune ca să mai sară şi ei de pragul psihologic de rating de 0,5%

  2. Intr-o lume normala ….traim noi intr-o lume normala domnule Ciutacu?
    Dupa tot ce se intampla in jurul nostru eu as risca sa spun ca NU.
    CNA-ul nu este echidistant.
    Sunt alaturi de dumneavoastra.

  3. Vai draga dar cum iti permiti sa arati degetu’? Macar zi-ne si noua cui ii este adresat !

  4. Cred ca si-a batut joc de tine independentii astia de la CNA cu sentinta asta. :)) Probabil scopul era sa nu te mai adresezi CNA-ului, scop pe care si l-au atins. Da’ oricum, tare sentinta. Nu inteleg cum de nu esti multumit. 😀

  5. Vai dă mină (incă nu ştiu cum se scrie cu e din ă, aşa ca folosesc ă simplu) Se poată aşa semnă obscenă în spaţiul public?!?! (d-alea din poză, cu deştiu-n sus)
    Aaaauăleu mă-nţelegi ?!?!?!
    Vai!
    Banzai!

  6. Aia e emisiune, adica? Acolo e loc de facut cruci si de exclamat:”Mare e gradina ta, Doamne!”;”Doamneee, asta se aude ce spune?,”Doamnee, asta chiar crede ce spune?”,”Doamneee, deci asa vor trebui sa fie emisiunile care “nu mint si nu manipuleaza si nu induc in eroare” publicul, afectandu-l psihic?” Restul imprecatiilor retorice nu le mai dezvalui,sunt in ton cu degetul.
    Normal ar fi sa fie “pedepsit” si sa vina el la tine in emisiune. Sau Aliodor i-a soptit ca il ataca violetul in studio, la “Vorbe grele”?

  7. Nu cred ca aveai foarte mare incredere in CNA, insa e clar ca acum chiar incurajeaza mitocaniile pe post. E chiar penibila decizia lor: adica Nasu’ te spurca zi de zi, iar tu ce sa faci? Drept la replica? Pai replica corecta la injuraturile lui ar fi sa-i tragi o palma in direct. Bravo CNA!

  8. Moralu o sa se laude iar deseara ca ti-a tras-o … cred ca omul e kamikaze. Vorba lui Serioja, e cel mai rapid om din lume: el isi face mizerile de emisiuni, si tot el fuge sa se uita la el(e).

  9. Toata ziua ii cu “Victorash” in gura…te infiereaza ca pe vremuri la “Reflector”.
    Acum vreo doua-trei zile se-ntreba teatral, precum un comunist leninist, ce ai facut tu in nu stiu ce consiliu de administratie,de la nustiuce firma.
    Ca firma aia a ajuns la sapa de plastic si ca ,el nu zice,daaa’ probabil ca ai tu vreun merit.
    Negasind raspunsurile,a rugat privitorii lui ca sa gaseasca raspunsuri,sa-ti faca o vizita si sa-ti ceara lamuriri.
    Am vrut ca sa-ti trimit pasajul mot a mot,prin e-mail,erai in emisiune,dar prea mi-a fost greata.

  10. O alta circoteca menita, cum-necum, sa intunece imaginea altui critic acid al marinarului si sa mai mute gandurile prostilor lesne de prostit! Tantalaul ala cu barba, afectat si scremut, atat de vizibil si frenetic pupator de cur marinaresc, tantos ca un limax si lasand in jurnalism urme la fel de baloase, incearca si el sa-si castige felia de cozonac, nici nu conteaza cum, mizerie sa fie, sa apuce si gura lui ceva, sa-l satisfaca putin pe marinel, seful lui iubit si stimat, manuitorul de ate! Oricum, si degetul meu are aceeasi miscare ascendenta la adresa micutului!

  11. Update: daca “dincolo” era vorba despre Lazescu,cel cu Monitorul si alte chestii…apoi eu il cunosc putin.Evident ca orientarea spre stinga sau dreapta n-o stiu.Dar sa ne amintim ca in trecut facea echipa cu un “mare producator” de cauciucuri din tarisoara noastra,la care firma era mare consilier candidatul (la presedintiale) in slipi de la Mamaia.
    Cum care? Ala care ba candideaza,ba nu candideaza,ori dimineata este Prim ministru iar seara se suceste. 🙂

  12. Fara manusi, fara compromisuri! Poate invata ceva si opozitia!
    PS. D-le Ciutacu poate reusiti sa luati un interviu unui judecator al Curtii Constipationale care sa ne explice si noua rezervistilor cum se pupa hotararea lor cu pensiile speciale, la obiect, cele militare , cu o hotarare anterioara, in care pensiile militare si cele ale magistratilor aveau acelasi regim, de pensii ocupationale, de serviciu, nesupuse arbitrariului miniguvernului condus de Pitiboc!

  13. Victor, îţi înţeleg furia şi amărăciunea. CNA nu mai este de mult ceea ce ar trebui să fie într-o ţară decentă. La fel de strigătoare este şi decizia de a amenda A 3 şi Realitatea pentru că au arătat insistent pe post cavoul ăla de prost gust al porcuşorului rozaliu, Videanu, care, zice el, e o căsuţă făcută din economiile realizate nebând şi nefumând. Şi atunci înţelegi de ce are nevoie Pulimea Sa de ANI şi de ce triştii ăia doi de la ANI au venit la Comisia Juridică a Senatului de mânuţă cu trei ambasadori “occidentali”.
    Prietene, cât poţi şi te ţin nervii, rade-l pe Radu Moraru. O merită!

  14. Victor,niste daune l-ar linisti pe individ.La noi,s-ar putea sa se repete istoria de azi-noapte.

  15. Ce gloata s-a mai adunat la CNA! Asa se pronunta mai nou cand e vorba de calomnie?
    Treaba institutiei e sa analizeze sesizarea in sedinta si sa amendeze dupa caz. De cand minunea cu “shake hands and make nice”?

  16. Stimate domnule Ciutacu,
    de vreo 3 zile, incerc sa intru pe blogul dv., fara nici o speranta insa.
    Lucreaza baietii, lucreaza si daca da, pe ei unde-i reclamam?

  17. Hai ca acu’ vazui titlul anterior meserias. Pe Jurnalul National taiasi esenta. Chiar am vrut
    sa te comentez cu completare la titlu: “de spaga si spagat”. Da’ nu mai e nevoie; esti perfect.

  18. Poate sa te duci intr-o emisiune la Nasu “cu_co”roiu….. Atitea laturi ca in emisiunea aia nu mai erau decit in Romania Mare. Imi e rusine ca ma uitam odata si cascam gura la coroiu

  19. in fiecare zi apar tot felul de derapaje in aceasta tara. cu siguranta daca situatia ar fi fost invers – te alegeai cu multe mii amenda.

    p.s. se pare totusi ca intr-o anumita speta cna si`a luat`o peste bot – procesul itentat de antena 3 (din cauza lu` badea ca sa zic asa) cna-ului a fost castigat in instanta – dupa mine ar cam trebui sa se lase cu ceva capete taiate de la cna. evident ca nu se va intampla nimic.

  20. INCREDIBIL! Ajungem sa nu mai avem nici un drept, sa ne scuipe oricine la colt de strada si apoi statul sa ne puna sa ne cerem scuze ca treceam pe acolo! NU MAAAAI POOOT CU ASTIA!

  21. Două zile s-a întâmplat ceva cu blogul dv.Nereusind să-l găsesc,ajunsesem chiar să-mi pun problema că am gresit cu ceva,am devenit indezirabilă si s-a pus în miscare vreo,,masinărie,,care îmi interzice accesul.Indiferent care a fost cauza,mă bucur că pot să intru din nou.În ceeace priveste B1,dacă mie mi s-ar oferi ocazia m-as duce si l-as pune la colt pe NASUL(asta însamnă apartenenta la mafia?),l-as învinge pe terenul său.Sunt convinsă că aveti destule argumente pentru a-l învinge într-un duel verbal.

  22. deci mor de interesul razboiului vostru pt. audienta din partea celor multi si…asa ca voi. cum dreaq sa poti avea ca o satisfactie a muncii faptul ca se uita in gura ta cat mai multa lume? interesante probleme ai ziaristii din tara noastra… e, sau tu nu esti ziarist? esti si tu ca distinsul badea? tu centrezi tu dai cu capu’? oricum de laudat ca reusesti sa captezi atentia multora…..

  23. INCREDIBIL ! cu alte cuvinte, “bah, daca vrei ca moraru sa inceteze sa te mai calomnieze,te duci frumusel la el in studio si te aperi singur.” incalificabil ! pai ba, daca pe mine ma calomniaza cineva, eu ma duc la politie si le spun alora sa ma apere ori sa-l oblige p`ala sa prezinte dovezile care ma incrimineaza,iar aia ce spun ? du-te si fa-ti singur dreptate ! in ce tara de căcat trăim ? ESTI VINOVAT PANA SE DOVEDESTE CONTRARIUL !!!

  24. Mai da-l in ma-sa de limbut. Acum pe bune, Victore, chiar crezi ca-l misca cu ceva pe cretin? Atat timp cat are spatele asigurat de Cotroceni, ca sa nu ne mai ascundem dupa cuvinte.

    Oricum, poza este bine aleasa.

  25. Crede-ma Victor,ca i-ar ingheta instalatia lui r.m numai daca ai fi la 1m distanta de el.Ignora-l!

  26. Poate vine CNA cu mandat de aducere sa te oblige sa mergi la B1TV sa-ti prezinti dreptul la replica . Mai stii ?
    Cred ca pur si simplu n-au stiut ce sa faca . Probabil stiu si ei ca daca amendeaza B1TV e cam nasol , ca nu prea au bani (altfel de unde atata sarg in linsul dosului prezidential? – poate pica ceva , totusi ) . Asa ca au gasit formula perfecta : “hai , impacati-va , ca sunteti oameni mari.” Frumos , n-am ce zice .

  27. Victor nu ai ce cauta la un jegos si nici macar sa-l saluti in mers nu merita.Trebuie ars si atat.Dupa viata pe care o traim si care va fi periculos de dura in cateva luni ,doar jegosii de Nasul si Diaconescu precum si toti pupincuristii de la trustul concurent mai lipseau din programul nostrude zi cu zi.

  28. Buna sear d-le Ciutacu,

    Orice nas isi are nasul pana la urma!Sper ca unul -si cel mai tare-din nasii lui Radu Moraru sa fiti Dvs.Trebuia sa faca altceva;ceea ce face,e paralel cu caracterul lui-asta e parerea mea.

    Si ce imi place fotografia…e la fix!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  29. dragutule,nietzsche a zis ca ”a intelege inseamna a egala”
    o data am scris pe aici ca moraru nu are creier.
    ce sa cauti la b1?sa egalezi lipsa de creier?nu e de ajuns ca doua zile nu a funtionat ‘ciutacu.ro’si am intrat in panica?
    veri sa te fure acerebralii si sa nu mai avem pastor?

  30. doua zile nu mi s-a deschis pagina dumneavoastra!!! Intrasem in panica, sincer! Acuma totul e ok!
    Da’s si derutata, dom’le! ce e cu deshtul ca lipsii destul de mult? Aaaa treaba-i cu moraru’ Io zic sa va duceti ca sa definitivati odata ce-ati vrut sa incepeti cu hoar(n)a:D Va dati seama cam ce-mi galopeaza mie acusha imaginatia?? Duceti-va, plssssssssss, in paralel cu instanta!

  31. Astora de la CNA li se scufunda corabia si au dat-o pe impaciuire sau au informatii ca nu mai au banii aia de la postul de basini?

  32. off:sunt inundatii.pe vremuri base era in cizme de cauciuc cu fesu’ n cap,construia poduri de unica folosinta, boteza copii,etc…acum unde pasarea mea e base?e pe luna,l-au furat extraterestrii?
    poate s-o gasi vreum pidilic sa raspunda….

  33. @Victor Ciutacu:
    știi vorba aia: “cu prostu’ nu te pui, că are mintea odihnită”.
    Individul este abject, frustrat și profund indezirabil..o adevărată LATRINĂ ambulantă.
    P.S: abia acum observ ce DEGETE de pianist ai 🙂

  34. sunt multe lichele de presa in tara asta. din nefericire pentru ziaristii cinstiti, ele evolueaza pe bani multi si lumea se lasa prostita.
    poate n-ar strica sa te duci jumatate de ora si sa-l rogi, nu sa-ti ceara scuze, sa explice ce e cu tipografia aia prin fonduri SAPARD care de fapt e o vila de locuit.
    ar fi interesant sa faci o lista de dalmatieni de presa ca eu m-am saturat sa-i vad facand pe deontologii.

  35. Din nefericire nu traim intro lume normala… cred ca nici in instanta nu vei castiga atata timp cat e clica asta orange la putere ori poate se inampla o minune…

  36. hmmm cum era vorba aceea: “dezbina si cucereste”? …raman cu o singura idee – da, mica fixa si rasturnata:)- anume ca “se pun paie” pe focul incitant al comunicarii celor din breasla mass media… sunt “pe langa subiect” ca toate apele astea care ar trebui sa intre in deficit!

  37. Ciutacule, îmi placi cu toată aroganta ta…poate ti s-ar potrivi numele “Ciudatul” dar asta e …

  38. Cel mai cool ar fi sa va cheme Diaconescu la OTV pe amindoi…ca acum are spatiu girla. Ce audienta maxima ar facesa va aiba pe amindoi.
    Il mai urmaream pe Moraru prin 2005- 2006 avea emisiuni destul de interesante ….pina cind in primavara lui 2007 cind cu mazilirea (temporara din pacate) lui Basescu mi-am dat seama pe cine pupa in fund si l-am scos de la inima.
    Deja asta s-a imbolnavit incurabil – seamana pe zi ce trece cu o mixtura de Boc cu Basescu de mi se intoarce tot sistemul digestiv pe dos!
    Pur si simplu nu poti urmari emisiunile lui … aceleasi fraze….indiferent de ce invitat are.
    Uitam…acum il are companion de “maestrul” Cristoiu devenit basist de vreun an si ceva asa brusc.
    N’ai ce cauta tu in garsoniera confort 1 a lui Moraru.

  39. Nu pot accesa blogul tau de 3 zile din anumite retele si nu sunt singurul,au fost ceva probleme cu site-ul?

  40. Este plină ţara de Pilaţi, de arhierei care oricând sunt gata să te cârpească atunci când li se pare că dacă nu te adresezi comandantului politicios, ba chiar dacă îi adresezi o întrebare smerită răspunzându i cu blândeţe ticăloşiei lui ŞI mai ales de iude ori farisei care oricând te ar da spre ignoranta şi rigida judecată a unor ipochimeni care nu au legătură cu dreptul echitate dar nici cu morala în perenitatea “cerului înstelat de deasupra căpâtâiului”…

    Cu siguranţă că lupta ta cu slugile sau cu sluga sistemului ticăloşit este una bună însă semnul trimis lor este în parte unul dur şi prea în hazardul luctos din caricatura lor inspirat iar în parte altul bun ca intenţie dinspre o justiţie şi ea de cele mai multe ori mult mai căzută dincolo de pragul celui rău… nici cu unul dar din nefericire naţională nici cu celălalt nu vei afla vreo victorie iar ceea ce îţi rămâne este doar perseverenţa prin justiţie dar şi insistenţa pe factorul că dreptatea este de partea ta…

    Sunt zile în care a avea dreptate şi a lupta pentru aceasta echivalează cu nebunia însă ceea ce ne rămâne este firescul permanenţei luptei pentru a dovedi dreptatea noastră… important este ca această luptă să facă diferenţa de modalitate şi implicit scop, adică a dovedi că dreptatea este spre binele care aduce schimbarea întru adevăratele valori care sunt orânduitoare şi de folos omului… de aceea cred că i ar arde pe ticăloşi dar mai ales pe slugile lor dovada deşertăciunii şi necurăţiei în care zac tocmai prin faptul arătării acelei lupte celei bune…

    doar astfel sunt arătaţi spre ruşinea ticăloşiei lor înaintea naţiunii române…

  41. Esti prea tare…tine-o tot asa…Auzi “Nasul”…un pupator de cururi din presedentie…

  42. Dl Ciutacu daca vi-sa pus pata pt CNA si pe Nasu, cum ar zice Mircea Badea, e treaba dvs strict personala dar ce nu inteleg eu e de ce imi aratati semnul victoriei in varianta prescurtata, cu ce v-am gresit eu ?
    A, da, am citit articolul si din gresala m-am uitat si la poza, mea culpa !

  43. “până s-o desfiinţa statul de drept, discutăm doar în instanţă.”

    Nu mai este mult si te rezolva prietenul si cu asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.