Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > S-au însemnat corsarii și colivăresele că Udrea e principala vinovată pentru eșec

S-au însemnat corsarii și colivăresele că Udrea e principala vinovată pentru eșec

Dat fiind că-i un soi de campionat mondial, televizat în direct, de găsit vinovați și înjurat Udrea pentru scorul la europarlamentare, iar trecutul nostru recent paralel îmi permite să zic niște lucruri, luați d-aci:

elena-udrea.cracita

– Udrea o fi piatră moară (și e!), dar într-un partid care, fără ea, nu ar fi existat; exact ca și Băsescu, pe care colivăresele și corsarii Dreptei îl sar de la scuipat
– Fără Udrea, banii ei, relațiile ei, intrările ei în direct, țigăniile cu parașuta sau bâlciul de la Nana, nu auzea nici dracu’ de PMP. Dacă nu te știe, omul nu te votează
– Ăilalți așa-ziși lideri populari români au charisma bordurii, strâng voturi mai puține decât mine-n Piața Rahova dacă nu candidez. Şi nu stârnesc interesul nimănui
– Mulți dintre ăia care o flegmează au trăit ani de zile pe banii ei; direct din poșetă sau prin salariile plătite la ziarele/televiziunile pe care le controlează editorial prin intermediari și le finanțează la fel. Unii o fac și azi.
– Nici măcar unul dintre toți virtuoșii de doi bani care se simt datori s-o demonizeze n-are curaj să-i spună față-n față și s-o măscărească într-o confruntare.

P.S. Dacă vreți să citiți o întreagă colecție de texte despre toxicitatea personajului politic brusc dat jos de sclavi de pe piedestalul aurit pe care tot ei i l-au făurit, dați search în arhivă. Introduceți cuvântul magic Udrea, apăsați enter, lectură plăcută!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

15 thoughts on “S-au însemnat corsarii și colivăresele că Udrea e principala vinovată pentru eșec

  1. Mare farsa in lume cu votarea asta… ;)) Cine pune botul are clar bilete si la loto! 😉

  2. Nu-si puteau prezenta programul de dreapta Papahagi si cu Stomac ca le-a luat udrea fata !Nu si-au putut ei etala talentele politice in fata lui Zeus,fiindca acesta era cazut iremediabil sub vraja udrei.
    Cit despre salariatii organelor de presa platiti din sifonarile de la ministerul udrei,se pare ca s-au oprit finantarile si colivaresele au ramas fara evenimente glossy unde sa bage ceva aperitive la poseta.

  3. Clasic pentru Basescu , se foloseste de oameni si apoi isi foloseste toate enegiile pentru a-i arunca la lada de gunoi . A dat dispozitiile de rigoare si baietii si fetele slugarnici au pornit atacul . Se leapada de Elena cum a facut si cu alti fraieri care au crezut ca acest om are cuvant . Ce veselie va fi cand se vor lepada toti si de el !

  4. Reorganizarea asta politica post-alegeri, pe baza de doctrine (stanga/dreapta) ar fi amuzanta, daca n-ar fi de plans!!! Faptul ca Udrea este inlaturata de la posibilul viitor ciolan de dreapta nu mi-o face absolut de loc mai simpatica, oricat s-ar victimiza ea. In fond, primeste ceea ce merita, si inca e prea putin, dupa parerea mea. Ca primeste de la cei pe care i-a “cultivat” asiduu, dandu-le cozonac in loc de paine nu constituie nici o surpriza, pe principiul “musca mana care te-a hranit”!!

  5. off topic:

    Daca in toamna cele doua blocuri politice romanesti vor fi la egalitate, presedintele Romaniei va fi decis de UDMR ( adica de Viktor Orban, in schimbul autonomiei, asa cum a spus in discursul de investitura din Parlamentul Ungariei).

    Ar fi interesant de analizat tradarea lui Crin, si in aceasta cheie.

    Egeszeged !

  6. Buna ziua ,tot zapand la tv observ ca nimic nu e nou sub soare,va mai amintiti de 1996 decembrie -1999 decembrie ,aceeasi vanzoleala in partide si intre partide ,prevad acelasi rezultat -o alianta de tip CDR ,cu aceleasi caracteristici (neintelegeri ,orgolii,neputinta )si un final asemanator ,dupa 2-3 ani de certuri alianta se va sparge in tandari si nu vom mai auzi nici de PNL,si nici de PDL ,la fel cum s-a intamplat in 2000 si dupa cu PNTCD.Singura necunoscuta cred ca va fi cine va fi cel care se va juca cu batul prin gard in aceasta viitoare alianta in locul lui Base.

  7. banu’ si frunzaverde l-au facut pe crin sa actioneze cum o face..nici stanisoara nu cred ca e strain de asta

  8. Jos palaria d-le Ciutacu! Ati aratat ca sunteti adevarat barbat si niciodata suspectat de misoginism!
    Asa este, fara Elena Udrea nici dracu’ nu auzea de PMP.
    Cei 6,21% se datoreaza numai ei. De v-ar citi si maimutele alea din PMP: Preda, Baconschi, Funeriu,Papahagi. Niste nulitati frustrate!
    Presa de drepata s-a comportant dezolant, au cazut in capacana PSD-ului atat de usor! ca sa vedeti cat de slabi sunt ca jurnalisiti! Iar macovistii au fost josnici: Tapalaga, Pora, Orcan…pana si Banciu s-a lasat pacalit de mesajul astora!!! Ce slabi, ce pantalonari!

  9. @Liliana Dobre: acu’, sincer, nu ma suspectati ca m-as fi indragostit subit de ea sau ca as crede in marile ei calitati politice. nu e cazul, la fel cum nu era cazul ca niste impotenti politic si jurnalistic, care ani de zile i-au pupat condurul, s-o gaseasca unica vinovata de nenorocirea pe care au lasat-o-n urma si care le-a pulverizat simpatia populara

  10. Victore,
    Ar trebui sa faci un mic efort sa scrii corect; “condurul” se scrie fara “ond”, cel putin in cazul de fata:)
    @brazvan: esti ruda cu Dabija? Ai impresia, gresita, ca ai castigat vreun razboi cu mine si ca ai avea vreun merit. Te inseli: eu unul nu am participat la nici un razboi, nu am pierdut nimic (dupa cum nici nu am castigat nimic). Cei cu care am votat la PE au pierdut lamentabil, pe mana lor.
    Lectia pe care ar trebui s-o invete dreapta este ca o echipa de vedete nu este o garantie pentru succes. Mai bine ai o echipa de oameni normali care stiu sa joace in echipa. Marele avantaj al lui Ponta este ca PSD-ul a avut, intotdeauna, o echipa care si-a impins seful in fata si l-a sprijinit (cel putin financiar, logistic si mediatic) sa-si duca si sa-si castige luptele.
    Dupa alegerile astea dreapta a produs cativa morti politic: Antonescu, Blaga, MRU si Udrea.
    In cazul lui Udrea este o lectie si pentru Basescu: vedeta este importanta dar ea devine nula fara echipa. Basescu a uitat ca el a avut in spate echipa BVB (si altii) care l-au sprijnit si sfatuit. Sper sa aiba inteligenta sa invete din acest esec, dar sincer ma indoiesc.
    Si, in sfarsit, un paradox: duminica am votat si pentru Camera Deputatilor. Am votat-o pe Gabi Szabo (desi mi-a tremurat mana pentru ca era pe lista USD). Spre surprinderea mea a pierdut. Asta dovedeste ca oamanii, pe langa ca sunt prosti, mai si uita repede.
    Asta, @brazvan, este o deceptie.

  11. @bigradu – nici in al 12-lea ceas nu ai si tu prunele tari sa recunosti ca uneori o iei pe campii gratios si te rartezi amarnic? Faptul ca scrii romane pe aci nu inseamna ca si intelegi ce scrii; in alta orgine de idei care sunt vedetele alea de pe dreapta? Daca ii consideri pe Udrea, MRU si Blaga vedete ti-au colorat astia filmu diferit, iar Crin e basist de rit nou, nu se pune.

  12. @bigradu.stimate domn, intru din ce în ce mai rar pe aici (aceasta nefiind, sub nici o formă, vina distinsului amfitrion…), dar de fiecare dată când o fac dau de dvs. vă consider inteligent, poate nu chiar atât cât lăsați să se creadă, și în același timp mă gândesc ce nobil ideal vă mână în luptă.
    dabija, never heard about…

  13. eu zic ca cei care o critica isi vor musca in curand manutele…nu de alta dar persoana respectiva nu-i chiar singurica pe lume si cine crede ca blaga,cu falcile lui cazute si aerele de dur,nu o sa scheaune jucaus si nu o sa-i linga manusitele la ordinul stapanului desigur atunci cand va veni momentul cred ca este cel putin inconstient.altminteri viteji pana la capat,asa cum ii stim…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.