Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Analişti tv vă face boieru’, campionilor!

Analişti tv vă face boieru’, campionilor!

Se apropie alegerile prezidenţiale şi – neutru cum mă ştiţi – habar n-am cu cine o să ţin. Şi nu cu cine ar trebui să ţin, ci cu cine o să mă combin concret la vrăjeală. Dar voi sunteţi mai deştepţi ca mine şi ştiţi sigur (şi motivele pentru care o voi face). Aşa că nu-mi rămâne decât să vă consult. Votaţi şi spuneţi-mi şi de ce, luminaţi-mă, scoateţi-mă din bezna grea şi apăsătoare a neştiinţei.

Fiindcă nimic nu mai e moka, cine ghiceşte destinatarul sprijinul meu profund deontologic şi, mai ales, motivaţia gesturilor mele viitoare (public asumate) va fi invitat în emisiunea Vorbe grele, să comentăm împreună rezultatul scrutinul, perspectivele ţărişoarei şi implicaţiile alegerii românilor.
[poll id=”23″]

Comentarii

comentarii

Similar Posts

264 thoughts on “Analişti tv vă face boieru’, campionilor!

  1. Nu stiu daca scriu unde si ce trebuie, dar macar citeste-ma si poate primesc si un raspuns. Intrebarea mea este urmatoarea: cum poti fi coleg TU la acelasi trust cu aia care prezinta it s show time (cred), cu Madalin Ionescu (cu scursura lui de emisiune), cu ala (un manelist gras, libidinos si cu un kg de aur pe el) care are o “emisiune” intr-o nu stiu care seara, cu sotii Brancu care sunt cel putin gretosi cu imbecilitatile alea doua de emisiuni, …si lista ar putea continua. E vorba doar de bani? Dupa mine un Ciutacu, Badea, Gadea, Firea,nu vad cum ar rezista langa asa niste colegi…langa asa niste “emisiuni”. Este incredibil cum la antene s-a strans asa o gradina zoologica. Atat contrast arar mi-e dat sa vad.

  2. @agia: cu foarte mare usurinta. nu ne intersectam in munca si supravietuim in paralel. cred ca asta-i secretul trustului: diversitatea personajelor 🙂

  3. Nu scriu al doilea comentariu la subiect cu gandul, ca as putea ajunge ‘campionul’ pe care sa-l faca’boieru’ ‘analist TV’, ci pentru ca nu am scris motivele ‘Dvs.’!!! pentru care va veti ‘combina la vrajeala’.
    Eventuala candidatura a lui S.Oprescu la Presedintie este considerata de Vanghelie ‘zvon simpatic’, dar se admite tacit, sau in mod expres de multi policieni, ca dumnealui ar fi singurul candidat ‘sa il calce in picioare’ pe D-l Basescu .
    Un politician, Bogdan Olteanu, spunea, la inceputul lunii februarie 2009, ca pentru debarcarea lui T.B. de la Cotroceni, “nu sunt necesari doar contracandidatii de la PSD, PNL
    ci un candidat, care sa ia voturi de la toti”; un candidat “de tip Oprescu este esential”.
    Si pentru ca Dvs. impartasiti aceasta parere, mai bine zis, sunteti convins, ca dumnealui merita increderea Dvs(l-ati si indemnat deja
    “Sorine, arde-l pe tiran”!)este evident ca dansul va fi omul cu “care sa va combinati la vrajeala”. Sper ca nu va dezamagesc cu “alegerea Dvs.”

  4. Pentru primul tur vei fi destul de scarbit,iar in turul doi vei sustine/vota Geoana

  5. Luand in considerare faptul ca, deja, i-ati urat succes…Oprescu va beneficia de sprijinul D-voastra …

  6. 1128 de voturi, cu CRIN si OPRESCU detasati in fruntea listei?! Ma intreb cate relevanta poate avea acest sondaj? Din experienta, bloggerii si intelectualii NU PREA VOTEAZA, ASA CA MARJA ACESTUI SONDAJ CRED CA ESTE FOARTE MARE.
    Studiile demografice de la ultimile alegeri prezidentiale sau alegeri locale, arata ca 70% dintre votanti sunt din mediul rural si cei mai pauperi romani, plus vreo 10% votanti adusi la urne prin mita electorala.
    Cu toate astea, cu o campanie buna in ultimile 3 luni si cu bani, TOTUL POATE FI POSIBIL.
    Pe multi dintre cititorii tai NE-AR BUCURA CA IN FINALA SA FIE CEI DOI-CRIN SI OPRESCU. SA DEA DOMNUL!

  7. Cu Crin Antonescu.
    Cu Oprescu ar fi pacat, e acelasi tip ca si Basescu, doar mai spalat. Tot gargara si mistocareala care sa prinda la tot poporu’, sa vada ca e “de-al nostru”! Diferenta doar de nume si de stil.

  8. Eee ce mare aglomeratie de candidati….dar nu prea ai ce sa alegi. Eu l-as prefera pe Duda ca presedinte. Are prestanta ,dictie, maniere si carisma. Despre ceilalti ce sa spun??? Cred ca ar fi buni toti la o lalta ca presedinti adica sa formeze un fel de consiliu prezidential care sa conduca si sa reprezinte tara asta amarata si pe cetatienii ei. DE ce spun asta, pentru ca fiecare in parte are una sau doua calitati si s-ar completa fff bine. Ar mai lipsi din acest consiliu Cioaba F sau Bercea Mondial si Marco B sau Ladislau T. Eeee aceasta formatie chiar ca ar scoate tara din criza economica, politica, drepturile omului etc. Dar lasand gluma deoparte ar trebui sa ne gandim la un Prim Ministru ffff Bun care de fapt sa scoata tara din impas. Presedintele sa fie doar ca reprezentare si lobing pentru Romania. Exemplul German este concludent!!!!

  9. Din sondajul dvs. se concluzioneaza:INTELECTUALI SI TINERI, DACA VRETI SCHIMBAREA MERGETI LA VOT. Nu vedeti ca nu seamana cu cel comandat de Cotroceni sau PSD ? Le puteti da peste cap calculele.

  10. Mai am o propunere de presedinte si de Prim Ministru. Victor Ciutacu Presedinte al Romaniei si Mircea Badea Prim Ministru. Astfel s-ar rezolva toate. Coruptie,santaj,autostrazi,investitii straine si chiar si locuri de munca. Ce spui Victoras tata buna idee nu??? Dar problema este te Bagi tu si Mircea la asa ceva??? Nu cred ca frigeeee!!!

  11. “Doamne, nu uita de noi/Suntem saraci, plini de nevoi/ Doamne, ocroteste-i pe romani/
    Suntem saraci si plini de-amar/Plansu’ nostru-i in zadar/Doamne, ocroteste-i pe romani
    Saraca tara bogata/Mult ai trait suparata
    Doamne, ocroteste-i pe romani/Transilvania mea sfanta/De mult ai fost tu ravnita/ Doamne, ocroteste-i pe romani/De-aia nost Ardealu-i sfant/ Cat om mai fi pe pamant/Doamne, ocroteste-i pe romani”.Citeste, asculta si plangi…Nu prea mai poti face nimic…Traiesti in romania,cea mai crunta soarta

  12. la un moment dat iti suridea crin, citez”m-a sunat crin…” apoi ceva s-a rupt.ai tine cu dottore dac-ar candida, nu va fi cazul.te tragi de linga peles dar dude…ramine nimeni!

  13. exista oameni care cred ca o sa-l votezi pe basescu, sau pe vadim sau pe becali sau pe meir. nu e umitor asta?

  14. Eeste clar ca vei tine cu Basescu. Asta din cel putin 3 motive:
    1. Daca Basescu nu mai este o sa pierzi statutul de “tonomat” si e pacat!:)).
    2. Pentru ca Oprescu, Antonescu si Geoana sunt pierduti inca din startul competitei. Candidatura lui Oprescu nu va duce decat la disparitia lui Geoana si la reaparitia lui Tariceanu (Cazul I – daca Tariceanu mai e interesat sa reapara) – sau la aparitia lui Bogdan Olteanu (cazul II – daca Tariceanu nu mai vrea)
    3. Pentru ca restul nu conteaza!

  15. Vei tine cu Geoana, pentru ca vei analiza si vei vedea ca, la momentul campaniei, va fi optiunea rationala si alternativa utila pentru a scapa de tiran.
    Deci merg pe varianta utilitarista.

  16. Băsescu – nu cred să-ţi fi plăcut vreodată
    Oprescu – chiar dacă e independent, nu te-a convins la primărie, aşa că n-o să “muşti”
    Geoană – mi-ar plăcea mie, dar aş şti că nu eşti împăcat
    Antonescu – mai nou, te-ai convins că nici măcar el nu mai merită investiţii
    Vadim – depăşeşte gradul de nebunie prevăzut de legea ciutănească
    Becali – victimă colaterală a lui Băsescu…
    Hunor – “who the fuck is Alice?”
    Duda – mult prea “light” pentru gustul tău
    Meir – de ce să-l jigneşti în halul ăsta?!
    Nimeni – parcă nu te-nduri, dar fiindcă nu s-a născut un candidat pe care să-l votezi cu ochii închişi, te sacrifici şi nu vei vota.
    Corectează-mă dacă greşesc! 😉

  17. Cu cine cred eu ca tii?Cu cineva care nu te va dezamagi 100%,cu cineva educat si cu cineva care va reusi sa il scoata pe T.B. din joc.

  18. Cu Crin, categoric. El ar fi singurul cu obraz. Si poate din cauza asta nu va castiga. Sunt prea multi melteni in tara asta ca sa iasa un om cu bun simt.

  19. Daca imi amintesc eu bine, spuneati la un moment dat ca nu veti vota cu nimeni in primul tur, urmand ca , la al doilea, sa il sustineti pe Antonescu. Eu cred ca v-ati pastrat optiunea, poate cu amendamentul ca varianta Oprescu ar merge pentru primul tur.
    Sau nu.:)

  20. Pe Antonescu.Apropo,ti`ar sta bine cu ” maiou de piele ” cum e pe blogu lu`Mircea.:)) Sanatate!

  21. o simpla privire aruncata asura pozei si se vede pe cine o sa sustii(Oprescu)

  22. Neutru-datorita lui basescu, nu.
    Antonescu- nu este unul din ,,baietii destepti,,, onest, un foarte bun orator, politicianul cu alura adolescentina ce sparge tiparul. Am remarcat satisfactia pe care ai avut-o atunci cand l-a invins pe Tariceanu, cel slab invinge ,,colosul,,…dar parca mai era ceva….Asa, a castigat, te-ai bucurat si …atat. Cred ca esti dezamagit de prestatia lui ulterioara.
    Oprescu-un ,,independent,, -eu cred ca pe el il vei sustine.Motive
    -ai mai facut-o si atunci cand a castigat capitala si ti-a placut
    -a luat bataie de la Basescu si acum are ocazia de revansa
    -cu o campanie buna dupa ultima reteta, are sanse si daca te implici in a sustine pe cineva n-o vei face doar de amorul artei, vei merge la victorie
    -este usor de iubit si se vinde bine cu tot cu defecte(ce umanizeaza) iar oamenii ii iubesc pe ceilalti tocmai pentru defectele lor.
    -e facut din acelasi material ca Basescu(poate sa-l bata cu armele lui)+mai are constiinta
    -atipic, cu personalitate, are instinct politic si improvizeaza din mers
    -aduce manipularea la nivel de arta, folosindu-se de farmecul sau nativ si chiar daca iti dai seama, nu mai ai timp sa te superi pentru ca esti prea ocupat sa-i savurezi umorul
    -este autentic, aer golanesc care prinde la femei si la popor, stie sa se urce si sa se coboare la nivelul oricarei discutii, cu oricine.
    -cred ca ar fi un presedinte mai bun decat primar.Nici nu cred ca-i place ca primar.
    Catalina

  23. Cu gigel zic eu pt ca atunci cand gigi becali se uita in oglinda nu reflecta nimic.e imposibil sa mai fi un al doilea gigi becali :>

  24. degeaba..se stie, in turul doi merge Geoana…zi si tu..cum dracu sa ma duc eu la vot sa votez Geoana? Am votat noi cu Iliescu din toata inima..si acum iar sa votam liderul comunistilor? Sper sa nu mai apara si Oprescu in ecuatie..desi pare o varianta mai fericita decat prima, tot nu-mi suna bine..Favoritul meu, este ca de obicei varza..n-are nici o sansa..Penibil!
    Fratilor…strangeti-va laolalta si inventati REPEDEE un candidat, si apucativa sa-l promovati cat mai este timp. Pana acum nu se vede un adversar serios pentru Basi..si el singur, oricat il ajutati voi la Antena 3, vad ca nu reuseste sa se infunde destul.
    Nu pricep cum contracandidatii pot fi atat de cretini si sa nu dezvolte neam temele pe care i le dati voi moaca.
    Oricum tara asta n-are nici o sansa; m-am lamurit, fara nici un dubiu. A avut-o candva, prin treizecisiceva..dar a venit sfarsitul lumii si romanii au fost repartizati in iadul comunist, la judecata de apoi.

  25. interesant rezultatul votului in clipa asta..asta e o veste buna pentru tine – nu te citesc destui retardati..dar, din pacate nu este deloc in concordnta curealitatea electorala…

  26. 1.Normal ar fi sa il votez pe Geona pentru ca am votat cu PSD la toate alegerile din 1990 incoace. Numai ca nu prea sunt convins de Geona. Imi place mult domnul doctor Oprescu, dar parerea mea este ca ar trebui sa ramina la Capitala sa isi faca treaba ca primar. Si lui Crin Antonescu parca ceva mai mult singe in instalatie nu i-ar strica.
    Cam aici bat.

    Rasvan politologu’

  27. Domnule Ciutacu,
    Eu cred ca o sa beneficieze de sprijinul dumneavoastra domnul Crin Antonescu. Impartasiti aceleasi idei, liberale de altfel, va completati in opinii, amandoi intelectuali rasati, dar cu moduri diefrite de exprimare (se stie ca sunteti”derbedeu”- etichetat oficial).

  28. Antonescu deoarece are carisma, e un bun politician, nu are afaceri dubioase in spate si se aseamana cel mai mult cu oamenii de rand fata de plotogarii ceilalti

  29. Eu una sincer l-as vota pe domnul Crin Antonescu. Este cel mai potrivit pentru functia de presedinte. Dupa cat am patitmit si inca mai patimim din cauza lui Basescu trebuie sa vina cineva puternic, responsabil si curat din punct de vedere politic asa cum este Crin Antonescu care sa scoata tara din impasul in care se afla din cauza presedintelui si a oamenilor lui!! Domnule Ciutacu o sa-l sprijinim impreuna pe Crin Antonescu la alegerile prezidentiale!

  30. Crin este singurul onest si capabil, Oprescu este doar un smecheras ce nu are “stofa” de presedinte!

  31. Nu cred ca Doctorul are sanse sa intre in turul doi. Daca va candida (si spun “daca”) electoratul sau va fi in mare din Bucuresti. Romania nu inseamna doar Bucuresti, asa ca eu zic ca trebuie sustinut Antonescu.

  32. Veti alege un om politic cult,aproape de apogeul lui politic(il va atinge in toamna).Singurul dintre candidati care ar da romaniei presedintele de care are nevoie de ceva vreme.Este singurul candidat care nu isi face reclama pe la petrecerile campenesti prefera sa cunoasca oamenii fata-n-fata la ei acasa nu de pe o scena,de unde unii obtin mai nou huiduieli.In concluzie ve-ti alege Crin Antonescu.

  33. Domnule Ciutacu eu am spus ca nu veti tine cu nimeni. Vad ca multi oamenii inaintea mea au postat ca il veti sustine pe domnul Oprescu, eu sincer nu cred una ca asta deoarece dupa parerea mea domnul Oprescu a dezamagit mult de cand a fost ales Primar General al Bucurestiului. Practic dansul doar a vorbit dar de facut nu a facut mai nimic concret. Pe aceasta ipotez merg cad afirm ca nu veti sustine pe nimeni.
    Si o alta idee cu care imi sustin afirmatia de mai sus este faptul ca, si domnul Basescu cand a ajuns Primar General al Bucurestiului a avut un comportament similar cu al domnului Oprescu, lucru care la momentul respectiv i-a atras multa simpatie din partea populatiei care pana la urma l-a si ales presedinte, si am vazut totii unde s-a ajuns, deci repet nu cred ca veti simpatiza cu vre-unul din candidatii propusi.

  34. “electoratul sau va fi in mare din Bucuresti” dar si aici, o sa fie multi care nu o sa-l voteze pentru ca se vor simitii inselati, pentru ca ar face ceea ce a facut base, acum cativa ani: a candidat la primatie, a fost ales, a promis ca face treaba, a promis ca nu v-a candida la presedentie, si toate au fost numai niste minciuni.

  35. Cu siguranta n-am sa votez cu cineva dintr-un partid. Toti au fost la putere in diferite combinatii si nu cred ca exista vre-un exemplu relevant de “conducere buna” de la revolutie incoace. PSD si PDL, in afara de nume nu vad vreo diferenta, acelasi rahat…PNL, nu cred eu ca se gandesc mai mult la tara decat la buzunarele lor.
    Alegerea mea #1 ar fi Radu Duda, insa nu e cotat cu sanse prea mari…deci s-ar putea rezuma doar la Oprescu.

  36. Nici unul!!!!!!!!!! si nici la vot nu o sa merg!Aici nu ai nici o sansa decat daca esti un nesimtit!:(

  37. Pe Crin Antonescu cred ca o sa-l votezi, daca-si baga mintile-n cap. 🙂

  38. Radu Duda.Pentru ca pare sa aduca “altceva” macar la nivelul discursului si pentru ca in acest moment e prea decent ca sa fie printre favoriti.Cat e de “independent” si ce avantaje ar avea Romania cu el presedinte…ramane de vazut si discutat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.