Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Războiul lumilor şi peştele oceanic

Războiul lumilor şi peştele oceanic

În campania electorală, în care-şi joacă totul (poziţie, carieră, libertate), Băsescu face iar ce ştie cel mai bine să facă. Se victimizează aplicat. E, din nou, ca rapidiştii pe vremea peştelui oceanic de pe zidurile dinspre triaj ale Giuleştiului, singur împotriva tuturor. Iar pare opresatul perfect. (…) În teorie, preşedintele suspendat e definiţia omului necăjit. Dacă l-ai vedea pentru prima oară-n viaţă, te-ar podidi plânsul. Bietul om, cum se luptă el, singur-singurel, pentru binele poporului. Şi cum nu-l lasă lumea rea să i-l facă; pe el, binele. Aşa că i-l face oricum, cu forţa dacă-i nevoie, pentru că nu te joci cu modernizarea statului. (integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

43 thoughts on “Războiul lumilor şi peştele oceanic

  1. Veniti la vot! Atat! Basescu e singur- singurel acum si sper sa fie demis si atunci sa nu mearga chiar singur- singurel pe nava Rahova: Udrea, Cocos, Boc, Videanu, Blaga, Ridzi si lista continua pana la epuizarea zilei sa il insoteasca maiestos! Poate atunci intelege si Udrea ca vara asta se poarta ALB cu DUNGI! Pa, Basescule , ca ni s-a luat de teatrul asta de rahat, pute!

  2. Din pacate, un lucru este cert: oricate argumente, calitati si initiative ar avea un candidat la functia de conducator al romanilor, romanii vor alege intotdeauna pe cel care le seamana in felul lor de a fi, nicidecum pe cel mai cult, destept, prezentabil, etc.
    Romanul il va alege mereu pe cel care minte la fel ca el, pe cel care fura la fel ca el, pe cel care este la fel de ciubucar ca si el, pe cel care sapa groapa celuilalt la fel ca el, pe cel cara hahaie la fel ca el, pe cel care ragaie si trage vanturi la fel ca el, asa incat acel candidat care va semana cel mai mult profilului categoriei sociale majoritare in romania, acela va avea sansele cele mai mari sa devina conducator.
    Daca votantii unui astfel de candidat se simt jigniti, de aia nu mai ploua. oricum, argumentele mele in fata lor sunt inutile.

  3. in momentul asta basescu are cele mai mari sanse sa se intoarca la cotroceni iar Crin Antonescu sa fie scos definitiv din politica…

    pragul actual de 50% +1 impus printr-un act DICTATORIAL de catre puterile occidentale asupra coloniei Romania inseamna in practica 60% din electoratul REAL… circa 10%-20% din elctoratul REAL de circa 15 milioane nu participa niciodata la vot din cauza problemelor sau de alta natura.

    restul calculelor pot fi facute de fiecare in parte concluzia fiind CATEGORICA ca nu pot fi adusi peste 60% din alegatorii REALI doar de catre usl pe baza unui boicot securisto-basist.

    in clipa asta basescu este presedinte dupa 29…
    cu parere de rau dar asta e adevarul crunt iar eu prevad deja convulsii sociale si revolte violente soldate probabil si cu morti de aceasta data… fiind foarte apropiate revoltele de o revolutie… ura si furia sint la cote alrmante iar inconstienta javrelor occidentale care dicteaza in tara noastra este dementa

    p.s. Victor ma simt jignit de comparatia teatrului jucat de javra cu spiritul rapidist inainte de 89… si nu sint singurul

  4. @Dan: si eu ma simt jignit de multe dintre isteriile tale gratuite. asta-i asemanarea, diferenta, insa, e ca aici eu sunt la mine acasa, iar tu in vizita. daca nu-ti place cum mi-am varuit peretii, te intorci cu spatele si pleci.

  5. Victor, am vazut interventia d-lui Barroso. Se implica in politica din Romania fara nici o jena.
    Ajung la concluzia ca oamenii astia ori nu au informatii din Romania decat de la 7-8 indivizi ori s-au facut ceva intelegeri urat mirositoare cu privire la fondurile europene alocate pentru Romania si gestionate de baieti destepti de aici si de acolo.
    Nu se poate.Pe bune.Ce naiba noua nu ne dau voie sa vindem branza decat ambalata si eu am gustat branza pe taraba in piata la Paris. Ceva nu e in regula.
    Ce sa mai votam ca s-a pus eticheta pe poporul roman.Suntem niste provinciali prosti.
    De cand faci presa nu ai si tu niste relatii sa trimiti un articol la ziarele din occident?
    Ca vad ca scriu acolo tot felul de indivizi ciudati.

    Imi vine sa arunc laptopul pe geam.

  6. La alegerile locale s-a depasit pragul de 50%+1. USL are cei mai multi primari, deci cu ceva mobilizare ar putea chiar imbunatati acest procent de participare. In fond, in concedii pleaca preponderent orasenimea, mai putin cei din mediul rural, cei care nu isi permit sa lase bucata de pamant nelucrata. ori acestia si pensionarii sunt baza prezentei la vot. Totodata, prelungirea programului din sectiile de votare pana la ora 23 va conta enorm, eu apreciez ca in jur de 5% din prezenta la vot se va datora acestui program prelungit (stie PDL de ce urla ca din gura de sarpe.
    Sincer, Basescu si PDL isi sapa groapa singuri (si bine fac), prin mediatizarea excesiva, indiferent in ce sens o fac. Un referendum nemediatizat ar fi insemnat un interes mai scazut, deci si sanse de castig la masa verde mai mari. Personal, nu cred in neintrunirea cvorumului.
    Cu toate acestea, presupunand ca referendumul va fi invalidat, solutia este evidenta: iesirea in strada.
    De data aceasta, Guvernul nu va mai trimite jandarmii sa inabuse manifestatiile, si-ar da singur foc la craca, ceea ce este absurd.
    Nu cred ca se va ajunge insa pana acolo. Fiecare poate sa evite acea situatie facand un lucru simplu si la indemana: sa mearga la vot si sa-si indemne si cunoscutii/familia sa faca la fel. Asta sta in puterea fiecaruia si este mult mai simplu decat sa iesim ulterior in strada!
    Hai Romania!

  7. Victore, am ajuns sa-mi doresc sa aiba PDL-istii dreptate si USL-ul sa fure la alegeri. Cst de mult am ajuns sa-l urasc p-asta…
    Dar, tare mi-e teama ca dupa 29 iulie Crin se va tine de promisiune si se va retrage din politica si eu ma voi tine de promisiunea fata de mine insumi si voi pleca din tara.
    Nu-mi ramane decat sa sper ca ai mei compatrioti imi vor demonstra ca am gresit in presimtirile mele sumbre.

  8. Pana la urma UE ne-au impus prezenta la vot de minim 50%+1. Mi-as dori ca politicienii nostri sa ceara Germaniei si altor tari care ne-au impus acest prag electoral, sa respecte la randul lor “valorile democratice ale UE” si sa isi introduca in propriile Constitutii pragul electoral! Oricum sper ca oamenii sa iasa masiv la vot si sa fie depasit pragul, nu e imposibil…pana si “democratul” Basescu ne-a aratat in trecutul apropiat ca se poate vota si la 3 secunde….

  9. O sa merg la vot cu speranta ca majoritatea populatiei a intesles ca numai asa putem sa scoatem raul din viata noastra.Traian Basescu devine pe zi ce trece mai agresiv , mai ridicol, mai umil doar doar castiga inca 2 ani! Doamne fa dreptate!

  10. e terminat! face numai si numai greseli. tactica adoptata, o copie a celei din alte timpuri, este gresita!
    cu atat mai bine pt cetatenii tarii. Hai la vot si DA pt Romania!!!!!

  11. stiu ca sint isteric si genial… din cauza asta pot sa-ti raspund la intrebarea ta “Oare o să mă iertaţi vreodată că-s cel mai bun?” te iert pt ca esti arogant la tine acasa

    p.s. casa ta e publica si nu-i vina nimanui… imi cer scuze pentru ofensele isterice!

  12. “Noi vi-l dam pe Damaschin, voi ni-l dati pe Valentin!”. Nu au vrut schimbul. Dupa alegerile din 1989, Rapidul a urcat din B si a castigat de doua ori campionatul, in timp ce Dinamo Victoria, FC Olt si Flacara Moreni au disparut. Azi, Rapidul are ca patron capitalist un fost UTC-ist. In anii ’80 te simteai liber in tribunele din Giulesti fata de represiunea de afara.

  13. Romania trezestete, nu te mai lasa sedusa de minciniile acestui expert-mincinos Basescu!
    Votati DA pentru demitere si poate vom avea o justitie corecta si vom vedea si noi coruptii dupa grati!

  14. Chiar nu ii inteleg pe europeni, pentru ce fac astfel de declaratii fara sa cunoasca intreaga situatie din Romania? Barroso ar trebui sa isi vada de tarisoara al carei cetatean este, o tara care in acest moment e pe urmele Greciei si sa fie mai rezervat in declaratiile cu privire la Romania.

  15. Chiar acum esti in discutii cu Spanu ,nu pot sa cred ce smenar ipocrit ,iti vie sa -l palmuiesti.Fireste ca o sa-i palmuim pe pdelisiti pe 29 cu un mare DAAAAAAA !!!!!

  16. Din sondaje reiese ca la ora asta, il mai voteaza inca, 34% dintre conationali! Dupa 8 ani de realitati si puscarie, eu zic ca este de exceptie! Asta ne demonstreaza ca in Romania exista multi oameni care au capul plin cu pamant galben! Pamant de flori, ma refer.

  17. Sunt foarte trista ca parlamentarii si guvernantii nostri s-au facut pres in fata CE. Nu ne-a impus nimeni nimic. Da, CE ne-au santajat, dar ai nostri nu au avut curajul sa se poarte ca niste reprezentanti ai unor institutii ale unui stat independent. Ma simt umilita de lipsa lor de demnitate si de cedarea inutila (in Schengen oricum nu intram). Si de faptul ca in loc sa ne ajute la referendum, USL ne pun bete in roate acceptand legea basistilor.

    In plus ma enerveaza ca macovei si basescu au primit ce si-au dorit iar raportul CE arata ca scris de ei. Si ma revolta si mai rau ca basescu a ramas in joc pentru referendum.

    Dar bineinteles voi merge si voi spune DA la referendum. Pentru ca o fac pentru mine si ai mei, nu pentru USL.

  18. Cred ca parnaie de Basescu este deja istorie. Eu zic sa bage cu dosare, cu interceptari, cu de-alea de-ale lui, cu ce se ocupa el! Poate ii iese de seminte. Pana si in conditiile actuale, il mai voteaza inca 34% dintre ciudati! Totusi, cat de nebun sa fii?!

  19. Dintre toate minciunile si tampeniile slobozite de chiorul suprem de departe aia cu justitia le intrece pe toate .
    Tot ce-mi doresc este ca toti basistii care sunt convinsi de “independenta ” si “inamovibilitatea ” si restul cliseelor ce tin de justitie sa ajunga intr-o sala de tribunal, de curte de apel sau la inalta, sa vada si sa simta neputinta cand procurorii intra peste judecatori cu tel la ureche in camera de deliberare, sa vada cum in sec 21 in romanica se practica JUDETE DOMNESTI, cum judecatorii resping probe si judeca dupa ureche asemeni lautarilor . In definitiv sa-i dea si lui basescu voie sa tina pricini la palat ca vb aia daca justitia e oarba el e chior …..
    Victor marele merit pt deparcarea chirului ( sunt sigur de asta ) si a ciumei portocalii nu este al usl-ului , sau al celor care am tipat in frig asta iarna este al vostru al singurei redute din presa ce nu s-a predat.
    Iti multumesc tie si Antenei 3 !

  20. Eu nu inteleg de ce USL nu vorbeste pe toate gurile si npe toate frionturile despre hotiile si mizeriile concrete ale lui Basescu, ce a ajuns si peste, uluitor presedintele Romaniei care verifica mapa profesionala a girat si sustinut o retea mafiota exemplificata prin acest caz Blejnar.Ponta il doare doar de Barroso, noroc cu Crin evident, as always. PSD-istii mai exista pe undeva, eu in afara de Sova nu mai vad pe nimeni relevant, mai exista partidul acela?

  21. In imagine e tuica “2 Prune / Ochii lui Dobrin” ?
    (“zoom-ul” nu-mi mai functioneaza)

    Articolul ar putea (fara suparare) sa fie sintetizat
    de maestrul “Medelin” intr-o singura propozitie
    vis-a-vis de “comportamentul de maidanez”.

    In afara de cele doua lumi, mai exista lumea celor
    saraci(si cu duhul), a celor oropsiti, deznadajduiti,
    fara speranta, a nehotaritilor, a celor spalati partial
    pe creier de propaganda basista.
    Lumea asta trebuie motivata, mobilizata.
    Spus in fata, direct: asta si asta.
    Nu discursuri, limbaj direct, vorbit ca de la om la om.

    Inca o prosteala pe faţă din propaganda basista care tine de
    victimizare si de schelalaiturile concomitent cu ochii mijiti
    si fata bucuroara (” he he, i-am mai prostit inca o data”):
    “majoritatea presei apartine USL” (asta trece de bariera glumei).

    @Victor: felicitari, ia si chilotii nasului (de pe el) daca nu
    scoate marafetii !

  22. Daca, prin absurd, s-ar amana referendumul cu o luna, victimizatul nici n-ar mai avea ca sa spuna zi de zi! Deja o ia razna, ieri parea ca cuburile au fost cam tari in apa plata cu lamaie, foarte posibil sa devina tot mai tari, tot mai des, pt ca neputinta naste si ea monstrii!Sper ca poporul asta sa nu fie mai prost decat e de fapt, si pe 29 sa spuna “DA” pe buletinul de vot! Altfel, e groasa!

  23. Pe mine ma amuza faptul ca base se tot lauda cu brevetul lui de marinar. Din cate mi-a spus un prieten din C-ta, la ultima reiniore a brevetului, base a dat chix gresind la simulare lovind nava pe care o conducea. S-a pastrat totul secret la fel precum conturile lui.
    Cred ca Mazare ar putea confirma povestile despre brevet.
    Altfel, base a fost un elev ff slab si un despot nenorocit pe nava, pe unele forumuri se mai gasesc povesti ale fostilor lui marinari.

  24. In legatura cu organizarea referendumului exista totusi o solutie care sa impace si capra si varza:

    In primul rand pastram pragul de 50% +1 la toate tipurile de referendum fara nici un fel de derogare pentru a avea reprezentativitate si in al doilea rand pragul sa dispara in situatia cand una dintre parti obtine majoritatea calificata de doua treimi.

    In felul asta votul e reprezentativ si in acelasi timp se pot elimina abuzurile antidemocratice de tip “boicot la urne”.

  25. Nimic mai adevarat…totul e in mana “prostimii” acum.Sigur,si cei din USL mai pot face multe pentru scoaterea prostimii din casa pe 29,dar in cele din urma pe 29 doar prostimea are cuvantul.
    Daca nici de data asta nu spunem ce avem de spus,atunci NOI(prostimea), meritam sa ne tavalim in chinuri,nu basistii,cum s-ar intampla intr-o tara normala la cap.

  26. @ Lucian: Tin neaparat sa-ti spun ca apreciez caracterizarea ta. Atat de adevarat…..

  27. @ De florentziu

    de abia astept sa vada Europa cum 8 milioane de romani au votaT sa plece javra si s-au inregistrat doar citeva zeci de mii de voturi pentru. Sa vezi atunci circ la UE si in tarile in care aliatii de moment al ai otravii portocalii i-au sustinut.

  28. Va aduc la cunostinta prin intermediul acestei postari pe blogul dvs ca in zonele rurale ale intregii tari electoratul nu este suficient de bine informat in legatura cu referendumul , afirm acest lucru pentru simplul fapt ca am avut ocazia de a sta de vorba cu oameni din circa 6 comune din 3 zone diferite ale tarii si intreband oamenii ce vor vota spuneau ca voteaza impotriva lui Basescu punand stampila pe NU ei intelegand ca astfel isi dau votul pentru demitere.
    Trag un serios semnal de alarma si consider ca trebuie chemati la mobilizare generala primarii si consilierii locali USL din zonele rurale , cereti in mod expres ca electorii sa fie bine informati asupra ce voteaza de catre functionarii din administratiile locale.
    Exista o lentoare si un dezinteres aproape total vis-a-vis de referendum in mai multe din administratiile locale din comune ale judetelor precum Bacau ,Vrancea , Galati , Dolj , Gorj , Bihor , Sibiu.

  29. In sfarsit l-am vazut pe dl.Crin Antonescu la tv anuntand clar cu subiect si predicat ca se va implica in campania pentru Referedumul di 29.Sa fie intr-un ceas bun si sa se tina de cuvant.Romanii asteapta un semnal de la un lider hotarat.In alta ordine de idei,sunteti de admirat dle.Ciutacu,aveti rabdare sa cititi toate ineptiile probasiste,ceea ce nu este cazul la colegul dvs.Mircea Badea.Acum desigur ca este dreptul fiecaruia sa actioneze dupa cum ii este felul si indiferent de parerile altora.Eu personal ii aplaud atitudinea.Este drept ca de exemplu in emisiunea de la Radio Zu de astazi a avut ghinionul sa fie sunat de tot felul de basisti (probabil) “atacati energetic”de omuletii verzi…

  30. Nefiind subiectiv şi personal extrem de implicat in mizeriile vietii noastre politice, inca mai am ceva resurse de luciditate pentru a judecasituatia actuala (era sa zic “analiza”, dar la atatia analisti cati vad zilele astea pe piata media ma dezavantajeaza termenul) şi, cu mult mai riscant, pentru a cauta sa vad incotro ne indreptam.

    Sa incercam sa ne punem in situatia lui Base şi sa ne imaginam care este (din punctul lui de vedere) cel mai favorabil scenariu ori, şi mai bine, cel mai potrivit pentru el. Dupa sondajele din ultimele zile, sansele sale de castig printr-un procent de NU-uri mai mare decat de DA-uri sunt destul de mici. Asta inseamna ca trebuie sa mizeze pe un procent de participare la referendum sub 50%. Situatie care ca atare şi la prima vedere pare ca are drept efect delegitimarea lui TB in eventualitatea unei intoarceri la Cotroceni. Ceea ce nu-i chiar asa.. Pentru ca daca procentul de participare la referendum este mic (in jur de 40% ori chiar mai putin), incep sa piarda din legitimitate şi inamicii sai. De asta, daca strategia de castig a lui Base va fi prin invalidarea refendumului, atunci tinta va fi o participare la refendum cat mai mult sub 50%. Pentru ca un procent de participare de sub 40% inchide gura tuturor.

    Apare insa o alta problema – extrem de grava! – pentru Base şi echipa lui de consilieri. Cum şi ce trebuie facut ca sa se intoarca macazul de la “Romani, va astept la refendum” la “Romani, stati dracului acasa!”, fara ca asta sa duca la delegitimarea şi decredebilizarea personajului. Eu unul as construi / provoca un eveniment care sa mearga in directia “Clasa poltica romaneasca sucks”. Asa ca maine-poimaine-marti cel tarziu (e nevoie de timp ca sa dospeasca idea in mintile raomanilor!) ma astept la intamplari / evenimente / stiri soc. Habar n-am care ar putea sa fie astea, dar sigur nu-i vorba de dezvaluirea secretului lui Polichinelle ca Ponta a plagiat. Pentru ca toti aia putinii care au ceva habar ce şi cum sunt de mult convinsi de asta, iar aia multi şi … cu oaresice deficit de inteligenta pur şi simplu nu dau doi bani pe chestii de genul asta, de-ar fi sa plagieze Ponta insasi Biblia ori Coranul. Deci tema soc va fi sigur alta.

    Evident ca io care scriu acum in latrat de potai ascunse de ploaie sub frunzele de vie de prin curte (sunt niste guguloi corciti, de 4-5 saptamani!) n-am de unde sti ce ar putea sa scoata la iveala Base in zilele ce vin, dar un lucru mi-i cert. Are nevoie neaparat de ceva picant, extrem de picant ca sa poata zice: “Eu am vrut sa jucam corect şi sa scot oamenii la referendum. Da’ voi, care ati fost niste magari, m-ati obligat sa bag trupele in cazarmi şi sa cer romanilor sa stea acasa.” Şi sa fie crezut, evident!…

    PS De adata asta habar n-am daca is on topic ori nu. Nu-s, te rog nu publica. Seara buna.

  31. Offtopic:

    Ce muie le-ai dat azi la emisiune celor doua panarame politice, cand le-ai spus de cata demagogie penibila dau dovada. Cele doua personaje imi aduc aminte, cu scarba, de defunctul Vasile Vacaru.

  32. Dar ce a facut Europa pentru noi?

    Nato-EU vor minele de wolfram din Romania, aurul, sarea, gazele de sist… lista e lunga …
    Chevronul se aciuase repede sa inceapa cu forarile … ia sapati putin si vedeti cine detinea terenurile unde trebuia sa se foreze … ce tun aveau sa traga toti cei care isi cumparasera terenuri si stiau ca pe acolo va trece chevronul … cati dintre directorii regiilor de apa din tara, nu erau si propietari de terenuri unde gazele de sist stateau nederanjate de milioane de ani …
    povestile astea sunt incurcate … samd

    ideea e ca toti recunosc imensul potential al tarii, insa toti ne scot sarantocii Europei, doar doar o scadea pretul de tara … vor sa o dezmembreze si sa o vanda pe bucati … e veche tactica si merge, iar mie imi pare ca basescu le facea perfect jocul …

    ehheee … buturuga mica rastoarna carul european …
    ce imi place cum se scutura micutii de teama ca i-a venit romanului mintea cea de pe urma …

    daca a fost vreodata vreun moment in care sa fie si romanii uniti, acel moment e pe 29 iulie …
    uniti in suflet, in simtiri si … in stampilari impotriva spoliatorului suprem.

  33. La ce PR slab au USL-istii, nu ma mir ca base e prezent non-stop pe ecran. Problema majora sta in confuzia oamenilor de la sate, a celor cu acces media redus sau a analfabetilor. Aici ar trebui sa lucreze si sa imparta la primarii fluturase cu pozele celor 2 candidati si nu si da dedesubt. Altfel, riscam sa nu il vrea nimeni si sa se voteze nu…jalnic.

  34. Românul (generic vorbind) e creștin milos și asta e cauza preferinței sale pentru ”cel mai slab”. Cu toate că niciun român nu e neapărat un butoi ambulant de pilde și proverbe (sau ghicitori 🙂 ) toți au memoria înțelepciunii bătrânilor cu povești despre ”sluga ce ajunge împărat” și cu felul în care zboară pernele de sub curul slugii. La fel, toți știu că ”bătaia e ruptă din Rai” și că ”dacă se încarcă carul destul, se răstoarnă”.

    Cred că ne aflăm în etapa poveștii românești în care sluga este demascată și detronată.

    PS Excelent articol!

  35. Este o mobilizare exemplara din partea marketingului platit sau voluntar pro basist.
    Cu toate acestea, nu este de ajuns. Cei care nu au avut de suferit in perioada basista nu au nevoie de mult marketing ca sa voteze contra suspendarii, la fel si cei incapabili sa isi foloseasca neuronii si sunt victimele manipularii cu tema “saracu’ basescu”. In acelasi timp, cei care au fost aspru loviti de tot ce a insemnat guvernarea PDL sustinuta de base, vor fi imuni la orice strategie de marketing si votul lor va fi clar pentru suspendare.
    Discuta multa lume despre posibila schimbare de mesaj a taberei basiste, din “participati la vot” la “boicotati votul”.
    Daca se va intampla asa ceva, fiti siguri ca nu va fi initiata de cineva din stafful de campanie, nici unul nu este atat de dobitoc. Poate fi insa o initiativa “spontana”, nascuta pe retelele de socializare si pe forumurile pro basiste, asa incat basescu se va scuza nevinovat: “eu i-am chemat la vot, insa nu-i pot obliga. Daca ei asa considera ca trebuie sa procedeze, trebuie sa le respectam decizia”

    Inca o data mi se confirma teoria de ieri legata de portretul votantului basist: prima categorie este reprezentata de persoane tinere sau in varsta, actuali sau fosti oameni de afaceri, care datoreaza actuala bunastare mediului PDL de afaceri (in unele cazuri, este vorba despre fosti oameni de afaceri, cu afaceri nu tocmai oneroase in trecut, care insa s-au bucurat in perioada basisto-pedelista de protectie); a doua categorie este cea a tinerilor mediu sau slab educati, absolventi de facultati de regula cu plata, frustrati de limitarile propriului intelect, constienti ca nu vor accede prea curand si usor in cariera, care subconstient se identifica cu nivelul mediu intelectual al lui basescu, atractie subcontienta ce genereaza un vot invidios contra celor mai buni decat ei si pro mediocritate, vot manifestat prin respingerea demiterii lui basescu; a treia categorie este impropriu un electorat fidel lui basescu, insa aceasta categorie formata din persoane de toate varstele, este cea captata integral de manipularea sentimentala a campaniei basiste pe tema “victima basescu”, “saracu’basescu”, “comunistii confisca tara”, “fara basescu ne va fi mai rau”.

    As mai scrie, dar m-a luat greata cu subiectul acesta si trebuie neaparat sa iau o gura de aer.

  36. sloganul USL-ului ar trebui sa fie: Cade para malaiata, in gura lui natafleata! E inexplicabil non-combatul politicienilor din USL. La fel de slabi au fost si in campania din 2009, s-au trezit abia dupa ce s-au vazut cu buzele umflate. In tara politicienii USL sunt slabi, in Parlamentul European sunt inexistenti din pacate… Romanul are memoria scurta si de aceea in aceste zile important ca cineva sa le aminteasca faptelelui Basescu din ultimii 8 ani…

  37. domnule Ciutacu ,l-ati auzit pe Boureanu spunind ca Ponta a aflat de situatia vilei DANTE pentru ca a vrut sa se mute el(Ponta) acolo!?!?eu cind il vad pe obraznicul asta,imi pleaca mina singura spre mutra lui(si se opreste in ecran!)daca Basescu ii face plingere penala lui Ponta, nu merita si jigodia asta una!?(uneori ma gindesc ca exista o selectie naturala pantru P.D.L !sa ai caracteristicile sefului mai putin inteligenta ca e nevoie doar de un singur cap cel mai diabolic!

  38. pentru Radu, (cu stima):argumentele anti basescu au fost formulate de_a lungul timpului,cu mai multa vehementa din aceasta iarna!U.S.L-ul prin ce face,ajuta la indeplinirea acestor dorinte populare,prin mijloace politice(si zic, constitutionale,pentru ca nu au fost modificate institutii ci au fost schimbati cu aprobarea PARLAMENTULUI, oameni, persoane)A zis strada(pe care au ignorat-o toti guvernantii de la putere!JOS BOC!U.S.L.-motiune de cenzura.si gata!JoS P.D.L._ul!alegeri si gata!JOS BASESCU!-referendum.si gata!readucerea in memorie este ,asa cum spui,suficient MOTIVELE SUNT LA OAMENI nu mai trebuie create de propaganda…in 2009 “para nu era ..atit de malaiata!!!!sa fie DA!(dar destul!!!!!!!!!!)Doamne ajuta !_

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.