Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Fainoşag de referendum la tot cartierul

Similar Posts

38 thoughts on “Fainoşag de referendum la tot cartierul

  1. Triple LOL… Inevitabil se ajunge la Fainosag.
    D-l Schnecker era entuziasmat si ciripea mai
    ieri “precum cintezoiul de ziua recoltei” de
    reclama cu pateul.
    Aia cu pupatul minii d-nei primar din clip imi
    aduce aminte de faza de trista amintire cu PS2
    si 1 Decembrie 2011, cind niste persoane (parca
    si o femeie pupau dreapta preacinstitului ocirmuitor).
    Sper sa nu mai vedem asa ceva.

  2. foarte tare, ar trebui pus in astea 12 zile pana la referendum pe posturile tv pana le intra in cap si celor ce mai au dubii in privinta lui base.

  3. Da, m-am sufocat de ras! Spune-i lui Badea sa dea drumu’ la comment-uri pe blogu’ lui! Este mai marfa ala cu tine si cu Radu Tudor. In sondaje, mai sunt 34% dintre romani care il voteaza pe Chel. Nu putem avea pretentia ca ii plateste Chelu’ pe toti! Dupa atata timp si demonstratii! In Romania este foarte greu pe-aceasta lume, ale creierului spume…

  4. L-au votat de 3 ori: 2004, 2007 si 2009 si ma ingrozesc sa nu o faca din nou, doar suntem un popor de masochisti. PDL-istul ala de Preda punea intr-o emisiune intrebarea: “De ce l-au votat romanii pe Basescu de atatea ori?” E simplu, o mare majoritate a poporului roman e amatoare de circ ieftin, dovada si ratingurile pe care le fac si anumite emisiuni in care apar tot felul de personaje (amante, copii din flori, etc). Desi scarbiti, romanii refuza sa apese un alt buton al telecomenzii iar in timpul publicitatii il apasa, dupa revin la acel buton pentru respectiva emisiune circara uitandu-se pana raman scarbiti. Abia in acel moment, oamenii uita de respectiva emisiune. Asa este Traian Basescu, o emisiune de 2 lei care atrage prin circ. Sper ca romanii sa fi atins pragul in care sunt de-a dreptul scarbiti si sa se prezinte la vot. Indemnul meu: Daca v-ati saturat de circ, veniti la vot!

  5. Victore, ati ramas singuri(i)…
    Poate ca traiam eu in alta lume, dar aveam impresia ca si Romania TV este, macar aparent, impartiala.
    Am asteptat interviul asta crezand ca va fi moderat de cuplul Striblea-Dragotescu. Mi s-a parut cea mai jenanta prestatie a unui moderator. Pana si TVR sau B1 il mai puneau cumva in incurcatura.
    Presedintele ne-a spus ca in vremea arestarilor din 2011-2012, PDL-ul din teritoriu a inceput sa fie nemultumit. Citez “ce vrea asta, domnule, sa ne aresteze pe toti?” Reactia moderatorului? ZERO! De ce “asta”, dle Presedinte? De ce intr-o justitie libera PDL-ul din teritoriu s-a gandit ca dvs. faceti arestarile, dle Presedinte?
    Cea mai dura reactie a moderatoarei a fost: “dar, dle Presedinte, toate greselile s-au rasfrant asupra dvs.!” Dezamagire totala!

  6. vazui la teveu o plimbare a unui reporter printre tarani, la tara. si-i intreba dansa ce vor vota adica ce vor stampila, Da sau NU. habar nu aveau bietii de ei despre ce e vorba. afirmau cu tarie ca vor sa scape de Basescu si vor vota NU. incep sa cred ca asa a scapat data trecuta si asa va scapa si de data aceasta.

  7. Sunt haioase clipurile, denota simtul umorului, “fainosagul”. Problema e alta, anume ca ne aflam in situatia in care o minoritate, pentru ca Basescu e sustinut de o minoritate, indiferent cat s-ar da el cu curul de pamant, o minoritate zic, s-ar putea, ca printr-o profund aberanta “regula” a referendumului, sa decita in contra majoritatii. Vad ca toata lumea, de la sculeri-matriteri si coafeze menopauzate, la analistii mersului pe jos si “jurnalistii” sub acoperire, a devenit experta in drept constitutional, drept parlamentar, drept comunitar. Peste noapte, tanti Vasilica si nea Gica, oameni de buna credinta, gospodari la casa lor, discuta dimineata, ca si alti gospodari, Traian si Maria, la cafea, despre legitimitatea suspendarii, legitimitatea parlamentului, cvorum si alte asemenea lucruri. Referendumul e, conform Constitutiei, forma de exercitare a suveranitatii poporului, nea Caisa in tricouas de culoarea marii, asa ca orice impunere a unui cvorum de prezenta incalca atat logica aristotelica elementara, cat si dispozitiile constitutionale. Vrei sa spui da, te duci si spui da, vrei sa spui nu, te duci si spui nu, stai acasa, inseamna ca nu te intereseaza. Foarte bine, pe cale de consecinta, conteaza doar parerea celor care si-au exercitat suveranitatea prin referendum. Restul sunt doar manipulari ordinare, prostirea prostilor, bineinteles, tot pe banii prostilor.

  8. SUPERB !!…sau ce ? :)))))
    O sa fim muuulte chitre la referendumul asta..pana n-o mai ramane din ei nici fainoshagul :)))

  9. Era buna de jucat, de catre toti trei si reclama cu ” unde mergem este casa lor de vacanta…” Ati fost bestiali, insa nota 10 cu felicitari D-lui Radu Tudor.

  10. vorbind serios, mazare trebuie sa aiba grija sa fie suficiente sectii de votare pe litoral, ca acolo o sa fie bataia pestelui.

    sunt convins ca, la gradul enorm de interes pe care il are ciocnirea asta, putini dintre romani vor sta acasa, dar nu trebuie uitat ca vreo 4 milioane sunt afara, 1 milion sunt in spitale, cel putin 1 milion sunt in concedii, vacante etc.
    FIECARUI roman care vrea sa voteze trebuie sa i se creeze toate conditiile. suna banal, plat, plicticos, dar aici e o treaba de chinez batran, de adunare a fiecarui vot, bob cu bob, pana se fac 9,5 milioane. nu conteaza cum voteaza, ptr ca pe orice esantion scorul e de 70% pentru scoaterea buboiului de la cotroceni, esential e sa ajunga la urne 9,5 milioane.

  11. @liviu CORECT.Insa participand la un mitin USL si auzind” pe viu “opiniile participantiilor este sigur ca majoritatea vor vota pentru DEMITERE.In ceace priveste prezenta la referendum nu va depasi IN NICIUN CAZ procentul de 45%.Sunt foarte multi care au furat de la buget si au fost generosi impartind cu rudele si prietenii.Daca la acestia adaugam manelistii,meltenii,cei saraci cu caputul plus “armata” de propagandisti,colonei,generali sustinuti de institutile basiste (dna,sri,sie,ani,icr,tv,presa,etc) ve-ti constata ca procentul de participare la referendum nu poate depasi 50%.

  12. Iata ce spune basescu astazi, cel care de declara in favoarea realizarii cvorumului la referendumul din 29 iulie:

    “Imaginaţi-vă o Românie în care o acţiune politică etichetată drept neeuropeană este validată de români. Acea Românie devine o pată albă. Validarea referendumului ar fi un dezastru politic pentru România. Asta mai ales fiindcă ar urma trei luni fără preşedinte, trei luni de instabilitate”

    Incredibil, individul asta este (inca) presedintele Romaniei???

  13. Aseara laB1, in emisiunea lui Turcescu,o femeie (se recomanda ca fiind jurnalista)…ceva foarte tare! Ceva cu Rusia, Geoana, servicii secrete…tare de tot…nu am inteles nimic:)…Delirul femeii mi-a amintit de o emisiune a lui Dan Diaconescu cu una care se exorciza in direct. Nu ma pricep sa uploadez filmulete dar ar merita facuta, in imagini, comparatia intre descreierate dar si intre calitatea emisiunilor si a realizatorilor de talk-show-uri.

  14. 😆 Tare și asta și aia cu Dv și Radu Tudor! Românii are talenturi! 😆
    Până una-alta, Băselică mai scăpă o ”păsărică”… Aia cu arestările și mârâielile din PDL… Mă rog, or fi știind și oamenii ceva, că fum fără foc nu iese… ”Luați mâna de pe Justiție”, zic! 😛

  15. Îl aşteptăm pe Niels pe trotinetă, ca la pateul cu reclamă la fel de enervantă ( 😡 )!

    😆

    P.S. Vă imaginaţi? Ce zici, Niels, te bagi? 😉

  16. Nu imi place deloc atitudinea lui Ponta de astazi. Este prim ministru, seful PSD si el se poarta ca un copil pus la colt de UE, umil, excesiv de amabil, serviabil, cand noi suntem in plina batalie electorala, adica sacrfifcam tot sa nu se supere Barroso si Merkel si Reding. WTF???? Unde este liderul, unde este conducatorul ostilor si al ofensivei? Asta nu inseamna ca ar trebui sa fie extremist sau absurd, dar a spus ca el este gata sa faca tot ce-i cere “presedintele Barroso”!!!! Este extrem de rusinos, ce ma intereseaza pe mine de Barroso daca raman tot cu Basescu pe cap? Nu mai pot, pur si simplu am impresia ca e totul in zadar.

  17. De-abia aştept să-i dau lu’ Băsescu o UE mică cu ştampila.
    Băse, pe 29 dimineaţa să te speli bine de tot pe dinti, tati, c-avem niţică treabă cu tine.

  18. Si mie mi s-a parut mai amuzant clipul cu tine si cu Radu Tudor! Aveati niste “mutrite” simpatice rau de tot! Cu “fainosag-ul” mi-a fost mai greu pt. ca nu vazusem reclama si nu stiam ce inseamna cuvantul;am cautat in DEX si m-am lamurit! Dar ,ca sa ma intorc la subiect ,si mie mi se pare ca,cei de la USL sunt prea obedienti,cocosati sub nuiaua suieratoare a Marelui stapan de la Vest(caci mai este si Marele stapan de peste ocean)! Nu stiu ce sa mai zic!Daca ,dupa 20 de ani suntem tot slugi dar la alti stapani…Poate se adauga pe buletinul de la referendum si intrebarea “Mai vreti in UE”?

  19. Imi doresc sa-l vad pe Dl Schnecker intr-o reclama cu “vanish” in buzunar pentru hainele albe ale PDL. Si legat de moda asta cu alb – de ce nu intreaba nimeni pe cei de la PDL daca hainele lor albe au cumva maneci lungi lungi si care se inchid la spate ?

  20. Dupa fainosag si “bum si clac-clac”, ar fi o
    “cioaca” daca-ti lega-o si pe asta de referendum.
    “…Esti obo ? Nu, sint plicti. Brb.
    E timpul sa redescoperim vorbitul normal.”

  21. “Fi chitra, romane, nu-l mai unge inca odata !”
    Daca basescu nu va pleca pe 29, ar trebui foarte serios sa ne gandim sa facem un test de inteligenta la nivel national…vreau sa vad si eu odata mitul ala al “poporului roman, popor inteligent”, demontat odata. Niciodata n-am crezut ca suntem un popor inteligent, vad asta in fiecare zi pe strada. Chiar as fi curios …

  22. Felicitări vouă! Am distribuit și eu aceste filmulețe pe rețelele de socializare.
    În legătură cu Antena 3 și Traian Băsescu, o colega îmi zicea: ”nu ii suport pe ăștia de la A3 pentru ca au drept unic scop denigrarea Instituției Președintelui!” Întreb și eu, mirată, de când Traian Băsescu se confundă cu Instituția Președintelui? De când un om este o instituție? De aceea trebuie mers la vot pe 29, pentru a arata că un om nu este și nu poate deveni o instituție, că un om nu este ”depozitarul statului de drept”(M.Badea).

  23. SUNTETI BUNI CU TOTII. DAR IMI ESTE TEAMA CA RAMANEM CU PACOSTEA PE CAP SI CE NE FACEM ? BAFTA TOTUROR DIN ANTENA 3,

  24. Faptul ca Basescu a dispus STS-ului, sa instaleze la sediul de campanie, legaturi speciale, este inca o dovada de abuz, de folosire in interes personal a unor structuri ale statului, si trebuie mai mult insistat cu acest aspect in campania de demitere, trebuie ca cineva sa explice mai pe intelesul tuturor anumite aspecte, fiindca sunt setui de multi care nu pricep. Cred ca Basescu si acolitii lui, trebuie demascati in fata alegatorilor mai bine, fiindca eu vad cum hotii striga prindeti hotii, asa procedeaza si fac diversiune portocaliii. Acestia considera ca fara ei la putere, nu mai exista stat de drept, nu mai functioneaza institutiile statutului statului, si daca romanii nu mmai sunt cu ei inseamna ca e lovitura de stat, si nimeni nu le spune, ca lovitura de stat au dat ei in 2009, peste noapte, cu multe voturi suspecte aduse de pe la Paris si alte tari. Sa mergem cu totii la referendum. Doamne ajuta-ne.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.