Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Hai la referendum cu Magda Săvuică :) Naşule, scoate banii sau te execut silit!

Similar Posts

68 thoughts on “Hai la referendum cu Magda Săvuică :) Naşule, scoate banii sau te execut silit!

  1. @wiseguy
    De cand nu e deontologic sa inviti lumea la vot sau sa spui niste adevaruri clare, adevaruri vizibile de pe Luna pe care doar Merkel si cativa europeni ce sufera de orbul gainii nu le vad? In orice tara democratica, oamenii ar trebui sa isi exprime dorinta nu sa stea in casa, Referendumul nu ar trebui facut cu cvorum deoarece in acest referendum se pune problema unui vot de DA sau NU, cei ce ar sta acasa ar fi automat partizanii votului negativ, cu toate ca ei nu sunt cu Basescu iar prin refuzarea acestui rezultat in cazul unei prezente de sub 50+1 ar fi refuzat un drept al celor care au votat!!! Dar ca deobicei CCR a zis DA pro Basescu cand legea si constitutia a putut fi interpretata si NU cand toate cartile erau impotriva lui.

  2. Felicitari pentru proces, cat despre acest promo foarte tare, ca si cel cu Mircea Badea.Ne vedem la referendum Magda Savuica. DA-JOS BASESCU

  3. Sunteti absolut minunati si imi redati speranta:))!Sper ca mai avem o sansa.

  4. Sigur trebuie să mai aveţi pe undeva prin arhivă şi înregistrarea video a declaraţiei de mai jos din noiembrie 2007 a “preşedintelui-perfect” (care nu ar avea, după propriile declaraţii, “NIMIC de schimbat” din comportamentul său de-a lungul celor două mandate). Secvenţa ar mai reîmprospăta memoria (extrem de slabă) a multor români şi le-ar ilustra încă o dată (dacă mai era nevoie…) cât de “consecvent” este preşedintele-Jucător.

    Sursa: Declaraţie de presă a preşedintelui României, Traian Băsescu (29 noiembrie 2007)

    “(…) Introducerea artificială a unui prag de 50 la sută plus unu din electoratul din listă pentru validarea unui referendum arată discriminarea pe care politicienii o practică atunci când cetăţenii români sunt chemaţi la vot împotriva interesului lor, dar în interesul românilor. Condiţiile sunt să fie validate numai acele consultări electorale care sunt în interesul politicienilor.

    Cred că o astfel de limită ar putea fi stabilită, 50 la sută plus unu din cei înscrişi în listă – condiţie de validare a unui referendum, numai dacă în România ar fi votul obligatoriu. Sunt state în Uniunea Europeană în care prezenţa la vot este obligatorie şi, în cazul absenţei la vot, electorul este amendat. Dar în România participarea la vot nu este obligatorie, nu este sancţionat absenteismul. Ca atare, cei care se prezintă la o consultare electorală sunt cei care doresc să fie activi şi implicaţi politic. În aceste condiţii, fixarea unor parametri atât de dificili pentru validarea unui referendum, care exprimă, conform art. 90, voinţa poporului, mi se pare că este o acţiune îndreptată spre minimalizarea importanţei titularului puterii şi a suveranităţii în stat, care e poporul român, şi nu politicienii.”

  5. Felicitari pentru castigarea procesului.Ma simt de parca si eu as fi castigat . I-ai banii mitomanului.

  6. Oare este adevarat ce scrie aici?

    “…
    Prevederile LEGII nr. 406 din 10 iulie 2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de sef al statului roman se aplica persoanelor care au avut calitatea de şef al statului roman
    Prevederile LEGII nr. 406 din 10 iulie 2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de sef al statului roman se aplica persoanelor care au avut calitatea de şef al statului roman.
    Persoana care exercita funcţia de şef al statului roman beneficiazã de prevederile acestei legi de la data încetãrii mandatului (folosinta gratuita a unei locuinte de protocol, o indemnizatie lunara, paza si protectie, folosinta gratuita a unui autoturism) .
    Nu beneficiazã de prevederile prezentei legi persoana cãreia i-a încetat calitatea de şef al statului roman ca urmare a sãvârşirii unei infracţiuni pentru care a fost condamnata definitiv sau ca urmare a demiterii din funcţie prin referendum.

    Dragii mei, haideti sa il ajutam pe Traian sa simta ceea ce am simtit noi cand ne-a taiat pensiile si salariile!

  7. Pe dl. Ciuvica nu puteti sa-l bagati intr-o reclama dinasta!!??
    Imi place mult acest domn.

  8. L-ati vazut pre ‘telecualu’marinel la GDS ???

    Si aia cica sint(asa se autointituleaza ei) fruntea “intelectualitatii”… preacurvitii… …L-am vazut pe liceanu,preshu cel barbos si alte prostituate intelecuale de “lux”…Sa le fie rushine…

  9. E mult prea tare. Daca nu o dati si pe tv asa constant, nu ati facut nimic. Si nu cred ca a devenit “Magda Savuica” marca inregistrata, ca sa aveti pb cu legal-ul.

  10. Citind ce scrie Ovidiu, mi-a trecut prin cap (uite-așa un glonț):
    Nu cumva de aici și-a luat dl. preș titlul de „ŞEF AL STATULUI“ și ocolește numele (dar nu și funcția!) de PREȘEDINTE, ca să fie sigur că, în cazul îl care nu va fi pînă la urmă demis, va putea beneficia de prevederile acestei legi
    „Prevederile LEGII nr. 406 din 10 iulie 2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de șef al statului român se aplică persoanelor care au avut calitatea de ŞEF AL STATULUI român“
    ori el este preș (suspendat), cred că numai cei de la curte au spus ceva în sensul că ar fi ȘEF, și asta acum, în ultimile cîteva luni, pentru consfințire!

  11. Sta Basescu si vorbeste singur in oglinda,Eu daca eram capitan pe Titanic ocoleam sloiul ala de gheata.
    Celalant raspunde eu daca eram Presedintele Romaniei ocoleam criza aia financiara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.