Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Breaking news: Naşule, scoate banii!

Breaking news: Naşule, scoate banii!

Anunţul este scurt, voi detalia mai încolo, când o să-mi vină hârtia şi o să am timp. Am câştigat procesul cu Radu Moraru şi B1 TV la Judecătoria Sectorului 1, cu tot cu daune 10.000 lei. Sunt convins că vor face recurs, nu mă iluzionez, mergem până-n pânzele albe. Poate, cu prilejul terminării acţiunii judiciare-maraton, românii vor pricepe că, într-o lume normală, nu poţi spune orice despre oricine fără să plăteşti. Fac aici o reverenţă publică în faţa avocaţilor Alexandru Chiciu şi Mihai Mustăciosu. Primul dintre ei are şi meritul suplimentar că m-a convins, greu, să nu-mi ies din minţi în timpul aparent nesfârşitului şir de amânări la pronunţarea verdictului.

UPDATE: Voila şi proba verităţii spuselor mele

P.S. Dacă ar fi să interpretez sentinţa în cheia în care a făcut-o majoritatea presei în cazul Băsescu vs. Patriciu, ar trebui să mă laud că justiţia a decis că nu-s corupt, n-am furat ţara cu Muşetescu (Dumnezeu să-l odihnească), Omar, Taher şi Zaher.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

49 thoughts on “Breaking news: Naşule, scoate banii!

  1. esti amuzant, ciutacule. da’ cand o faceai pe panarama aia de udrea in toate felurile aici, pe blog, unde era lumea aia normala, ma, justitiarule, a?

  2. Stăi și mata, coane să vază omu’ dacă-l lasă supremu’ să meargă la toilette, apoi dacă-i dă voie să strănute, apoi dacă mai are voie cu barbă… și în ultimu’ rând banii, dacă n-o avea nevoie supremu’ de ei și are pic de rușine…
    P.S. Nici io nu cred ce-am scris! 😛 😆

  3. Felicitari! Si, dupa cum ati spus, nu renuntati chiar daca dureaza pana la pensie. Pana la executare.
    Este si pentru mine o bucurie.
    Dar asteptati-va la mizerii si capcane si dupa final.

  4. @codrut: e vina mea ca nu s-a simtit lezata-n onoare, demnitate si imagine sau e adevarat ce scriam? 🙂

  5. Radu Moraru ala e cel mai mare pupincurist basescian impreuna cu penalul de Cartianu. Felictiari Victore si vorba aia: Orice nash isi are nashul

  6. Felicitari, Victor! Nu te lasa, mergi pana la capat. Indivizi precum Moraru, Pora, Cristoiu, Culcer, Tapalaga etc, etc “strica aerul”, trebuie gasit ac de cojocul lor. Orice nas isi are nasul. N

  7. Bravo !
    Am urmărit cu interes zilele astea declaraţiile dvs. legate de acest proces şi mă bucur ptr. această primă victorie. Daţi-i bătaie tot înainte chiar dacă se mută acest proces şi în afara României. Idioţi ca ăsta, care aseară explica la Realitatea cum a trucat Patriciu filmul cu Băsescu, chiar merită nu numai puşi cu botul pe labe, şi chiar eliminaţi din jurnalism dacă s-ar putea. Mi sa părut genială ideea care a-ţi expus-o în această seară cum că vă mulţumiţi şi cu cele trei scaune (a lui Cristoiu, Moraru şi Turcescu) şi aş vrea să trăiesc s-o văd şi p”asta. Dar i-ai şi banii. Măcar că îi iei de la Moraru îi rupi şi îi arunci la coşul de gunoi … dacă nu vor să dea scaunele …

  8. Daca nu ma-nsel,domnul deontolog R.M.a fost aseara la Realitatea;se simtea foarte bine acolo;normal,a mai cucerit un teritoriu…

  9. BRAVO, bravo ca nu ati renuntat,sper sa rezistati si mai departe….va urmaresc de la Londra pe dvs si postul Antena3,sunteti legatura mea cu ceea ce se intampla acasa.
    va pup pe toti.

  10. Victore, felicitari. Intr-adevar, Justitia si-a facut datoria si l-a condamnat pe Moraru. Sper sa ramana definitiva.
    Dar.
    Dar sunt chiar curios (stiu ca nu voi afla raspunsul niciodata), cand te razi dimineata, esti singur doar cu tine in oglinda, chiar crezi ca grupul Antenelor aplica ceea ce atat de adevarat ai scris – “nu poţi spune orice despre oricine fără să plăteşti…” Repet, doar acolo, dimineata, tu cu tine.

  11. De la Nasu mare pentru domnul Ciutacu, fara numar ! Se pare ca Radu cel Maro a luat-o sus la pipometru mai ceva ca-n filmele cu trei de X.

  12. Felicitari, Domnule Ciutacu.
    “Felicitari”, zic, fiindca, desi nu pot fi de acord intotdeauna cu opiniile Dumneavoastra, sau, de pilda, cu cele ale lui Mircea (n-o sa-i domnesc prenumele, ca nu se face si, in plus, sunt doar intrucatva mai tanar), va respect dreptul de a avea o alta parere decat a mea si intotdeauna admir obstinenta oamenilor capabili de a-si urmari principiile si convingerile pana la capat, “against all odds.” Respecttul meu, insa, se opreste in punctul in care discursul imi provoaca un reflex vomitiv, si aici fac referire la putinele momente cand ajung sa vad secvente din emisiunea “Nas(h)ul”. Da, sunt din Cluj; da, i-am votat, demult, si pe Boc, si pe Basescu, insa cand vad slugarnicia lui R.M., obedienta cu care ii netezeste (asta, pentru a pastra un ton civilizat) pe potentatii zilei si vehementa cu care ii ataca pe cei care isi permit sa sustina un punct de vedere diferit, exact asta imi provoaca: reflex vomitiv.
    Ca sa inchei: va doresc succese (era sa folosesc binecunoscuta sintagma EBA, da’ m-am razgandit) pana la final.
    “O sa ma tin postat,” sa vad cum e pan’ la capat.

  13. E pacat ca gazetarii (mai buni sau mai rai, nu discut) ajung sa se judece prin tribunale si sa jubileze victoriile…

  14. Mai ai drum lung înainte dar primul pas e promițător. Crezi totuși că merită să-i faci publicitate nașului? Noroc de procesul ăsta că așa mai auzim și noi de el prin țară… poate la voi în București o fi mai popular.

  15. _off-topic_

    @Victor: mi-a placut de ce zisesi vis-a-vis
    de “cum se spune la voi acilea…” + vorbitul
    cu detasare cind nu te lovesti de [x,y]@ro;
    tin minte ca d-l Mugur Ciuvica a spus tot
    intr-o editie speciala ceva similar, intr-o
    maniera (ah, cliseele) geniala prin simplitate
    si franchete unei doamne vis-a-vis de optica
    cuiva reprezentativ ramas aici (sa se chinuie)
    versus unuia care a preferat sa plece in Occident.

    felicitari pentru “incuscrirea” A3 cu CNN-ul !

  16. @Victor Ciutacu:
    Esti un hot care fura din banii publici!
    Eu sunt un cetatean onest, imi platesc taxele si impozitele, ba chiar returnez si tva-ul incasat, iar acum vii tu cu procesul tau si imi furi banii castigati cu atata truda.
    E clar ca Moraru nu este profitabil, asa ca el nu produce nimic folosindu-se de propria-i “valoare”. Probabil ca e in stare sa-si plateasca maxim benzina, abonamentul la telefon si 5 kile de cartofi in fiecare luna.
    Pai daca asa stau lucrurile, cand vii tu cu 10.000 lei castigati in proces, singura varianta pentru ca el sa fie in stare sa plateasca, este tot apelarea la nesfarsita sursa de bani de la buget care se scurg in neprofitabilele trusturi pupatoare-n curul puterii.
    Pe cale de consecinta, eu, alaturi de ceilalti cetateni activi ai acestei tari, platim datoria lui Moraru catre tine.
    Ba mai mult, te-am auzit ca vrei sa faci si recurs ca nu-ti convin 10.000 si vrei 100.000. Fie-ti mila si las-o asa, ca ne nenorocesti! Vrei sa-ti dam de 10 ori mai mult decat ai castigat deja? HUOOOOO!!! 🙂

  17. oleeeee

    Felicitari! 🙂

    (vezi ca am si eu cota parte la banutii aia, ca doar nu ii da moraru din buzunarul lui, platesc si eu la ei :))) )

    Bafta multa!

  18. p.s. radu moraru zis jeg s-a angajat la irealitatea ? ca am vazut ca e prezent mereu la emisiuni cu barbosu. Si ca p.s. nu vorbeste decat de stapanul lui si ce om bun e.

  19. “justiţia şi judecătorul n-au înţeles un lucru fundamental”(ca el baslingau devotat)si pare foarte bulversat ca ai castigat r.m.,i s-au rasturnat valorile saracu are leziuni la limba si uite tu ce porcarie sa pateasca!
    chiar ca n-are noima.in tara lui basau si a justitiei lu’ peste cum naiba ai castigat?

  20. Ieri, regimul Băsescu a primit două lovituri. Da, exact aşa, zic eu! Pe de o parte, prima instanţă i-a dat câştig de cauză jurnalistului Victor Ciutacu, în procesul intentat viermelui mizerabil pupător de fund de marinar beţiv şi incult.

    Pe de altă parte… ANTENA 3, prin directorul său, Mihai Gâdea, a arătat lumii întregi că este privită ca un partener de încredere de o televiziune care contează şi căreia obedienţii de la CNA ai lui Băsescu nu-i pot aduce atingere. Pot doar mânca sănătoşi rahatul!

    Deci, ca să recapitulăm: Ciutacu a câştigat în prima instanţă, iar ANTENA 3 E PARTENER CNN.
    Poftă bună, “băieţi”!

  21. Felicitari pentru prima batalie castigata si pentru rabdarea uriasa pe care trebuie sa o ai ,atunci cand te judeci in Romania. Oricum , stiu cine este acest specimen ( mai abject ca Pora ) si, indiferent ce sfori poate sa traga in urmatoarele instante, tot un Rahat Maro va ramane, si cine are un pic de scaun la cap nu o sa-si schimbe parea despre tine.
    Succes in continuare !

  22. Orice nas isi are nasul,felicitari Victore,se pare ca aici tu i-ai fost nanas,trebuie sa invete ca minciunile si pupincurismul nu ridica osanale nimanui,daca vrea sa fie carpa ce-i sterge pantofii lui basescu poate s-o faca singur,nebagandu-i pe alti in troaca.Drumul pe care ai mers este unul bun,felicitari.A3 sora cu CNN,cool,cred ca turma lui basescu rumega in sec.

  23. Nu ma pot abtine sa nu compar victoria ta (de parcurs) cu cea a lui Basescu: tu ai obtinut doar o zecime din daunele pretinse (10000 lei din 100000 lei), in timp ce ala batranu’ a reusit sa obtina jumatate (0,50 lei din 1 leu), deci iesi cam in dezavantaj din comparatia asta. 🙂 Pe de alta parte, daca vorbim despre cuantumul sumei, tu ai putea sa-ti iei un mic concediu cu banii astia, pe cand spanchiul doar a scapat de grija fisei pentru caruciorul de la Carrefour…
    Cat despre acuzatia c-ai fi jefuit tara, sper c-ai invatat ceva din beleaua lui Huidu din ultimele zile: cata vreme ai un mortulet pe care sa dai toata vina, n-ai de ce sa-ti faci probleme… 🙂

  24. Maitre, am vazut comentariile veninoase facute de Nasu’ cu privire la amanarile pronuntarii sau trunchierea totala a stirii de catre Hotnews. Nasu’ poate mai cauta o condamnare pentru calomnie, din moment ce sugereaza mita sau santajul sau traficul de influenta comis de ciutacia voastra asupra judecatorului celui corupt care a pronuntat asa o sentinta. Trebuie sa afirm ca amanarea de pronuntare nu este deloc o practica neobisnuita la instantele bucurestene cele supraaglomerate, mai ales in cazul dosarelor la care trebuie sa realizeze motivare de calitate. Cred ca magistratul care a pronuntat decizia da dovada de mult curaj, in vremurile ticaloase de azi. Grija mare la recurs, sa ne te lucreze onorabilul Padrino pe irevocabila – am vazut ca a incercat sa te “faca” si sa depuna inscrisuri noi dupa inchiderea dezbaterilor, deci dorinta de a trisa a fost mare. Succes in recurs.

  25. @Petre Cristian: e patetic. se agata cu disperare de orice prilej de a mai fi bagat in seama si a ramane pe linia de plutire

  26. Din ce am inteles din cele explicate de tine,avocatii tai si-au facut treaba,in cazul Patriciu,imi face impresia ca s-a facut orice numai probatoriu nu.

  27. Buna seara D-le Ciutacu,

    Ma bucur ca ati castigat,pe drept,procesul.Felicitari!!

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  28. Înainte de a mai da lecţii de valoare şi profesionalism, absolventul de la Hyperion ar trebui să înveţe să scrie corect, să nu mai facă dezacorduri verbale, să utilizeze diacritice şî să utilizeze corect â din a în mijlocul propoziţiei: “Sintem la inceput si invatam live toate “barierele” care ni se pun. ” .

  29. Trebuie sa fii tampitul tampitilor ca sa fii extaziat in fata unui om politic mergand pana in panzele albe . Nici un om politic din Romania nu merita acest lucru . Din acest punct de vedere Radu Moraru se incadreaza in categoria sus mentionata . Si merita din cand in cand cate o palma si de ce nu chiar si un sut in fund .

  30. Stimate Domnule Ciutacu,
    Am urmarit stupefiat criza dumneavoastra de narcisism(de la Antena 3).Sunteti un justitiar ratat si ati facut afirmatii fara acoperire.Nu v-am admirat niciodata dar acum nici macar nu va respect ca jurnalist.Chiar daca considerati ca nu conteaza parerea mea,conteaza!

  31. au dat navala si postacii pesedisti, si propagandistii diversionisti ai lu’ Andronic; tot cam acelasi nivel intelectual au 🙂
    @Salcudeanu Dorin: ca sa fiu sincer, chiar mi se rupe
    @cristinuzzu: lui Victir ii pasa doar de el. necredibila ipoteza

  32. Domnule Ciutacu,
    Consider ca purtati o corespondenta onesta.Daca am o alta parere nu inseamna ca sunt inregistrat ca postac.Am fost jignit de modul dumneavoastra de a va adresa unui interlocutor.Crizele de afectivitate nu stau bine unui formator de opinie.Adevarul abrupt si crud poate fi spus si elegant nu neaparat frizand marlania.In ceea ce priveste nivelul intelectual pot sa va dovedesc (cu acte) ca este superior familiei dumneavoastra.Si dumneavoastra si Badea sunteti hipertrofiati si “intoxicati ” de succes(care fie vorba intre noi este si datorita Mogulului(cel bun vreau sa zic)).Nimic nu va dreptul sa scuipati in sufletul unui telespectator care are o alta parere.
    Cu stima!
    PS.Nu cred ca v-ar strica niste flotari logice!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.