Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Punem şi noi olecuţă de foc sub cetate?

Similar Posts

40 thoughts on “Punem şi noi olecuţă de foc sub cetate?

  1. in sfarsit…era timpul si pentru dom’ doctor.
    by the way te unde era psd in consiliu cand s-a dorit votarea unei adrese catre guvern in ceea ce priveste stergerea datoriilor in vederea obtinerii subventiilor? 😉

  2. D-le Ciutacu felicitări cu procesul, mă bucur să-l aud pe Oprescu în seara asta în ciuda campaniei defăimătoare pe care o duce Dan Diaconescu, dar asta-i politica, o curvă care nu-și găsește clientul fidel.
    Sunt mândru pt faptul că-i scriu unui jurnalist și ziarist cu renume care a creat un brand național „Vorbe Grele” și-mi permit să scriu cu litere mari și care lucrează în cadrul unui post tv afiliat la CNN International.
    Felicitări în primul rând d-lui Gâdea, dar și directorilor Antenei 3 din jurul Domniei Sale care s-au străduit să facă din Antena 3 un brand internațional, nu degeaba logo-ul Antenei 3 are globul pământesc.
    Cu acestea închei urându-vă emisiune reușită.

  3. ce parere are Primarul General in legatura cu incercarea PDL-ului de omorire a ciinilor fara stapin? si, doi, a promis ca in locul mizeriei care e acum pe terenul viran din fata fostului bloc Connex (actual Romania Libera), intre bulevardele Unirii si Octavian Goga, face, citez, parc cu caprioare…ok, am inteles, cu caprioare nu se poate, dar macar parc?

  4. Salutam dom’primar,apreciez efortul pe care-l face pentru ca Bucurestiul sa poata fi incadrat,pe fapte,ca o capitala europeana.Am incredere ca agentu’termic nu va mai fi un baubau spus in fiecare iarna noua,bucurestenilor.Pe noi o sa ne incalzeasca vremea frumoasa dar pe ei cine?,ma refer la consiliul general,care ar trebui sa-l sustina pe dom’ primar,in fond toti sunt in slujba noastra.Cum se face ca Clujul nu si-a scumpit agentu’ iar alte orase vehiculeaza sume astronomice,o fi fantoma lui boc pe acolo sau se gospodaresc intr-adevar.

  5. Sunt curios daca Bucurestiul si implicit dnul Oprescu e pregatit in eventualitatea(f.putin probabila) unor proteste de amplitudinea celor din Grecia?Sper,si de abia astept ca Videanu si ceilalti producatori de pavele din toata tara sa si le ia inapoi!La Cairo,femeile carau pietre de la mare distanta,la noi toate centrele administrative ale oraselor au munitie(pavele) sub geamuri!Va puteti imagina ce ar fi fost in decembrie 1989 daca pietele oraselor ar fi fost cu pavele?

  6. A trecut de faza in care se ruga pe banii bucurestenilor de asfaltangii sa plombeze 3 gauri? “doamna! nu doamna! nu doamna!”…in comparatie cu alti primari…e cel mai bun,da’ intr-o tara normala ar fi doar penibil.

  7. In consiliul general al capitalei,isi fac poftele;fostul securist Giugula,Vanghelie(cu generalii),Jiji pe post de UDMR si cordaciul ala spanchi de Murg.Asta ce e impresia mea din afara.

  8. @[D][S][N]: apropo de citate, cetate si unchiu’ Nero:
    “This is Bucharest (not Sparta)” \\
    “A blank, a blank, my city(kingdom) for a blank” 🙂

    Apropo, arde pe undeva ? Eu credeam ca e frig.
    Intrebare pt. Dom’ Doctor: ne ia dracu’ la iarna
    apropo de pretul gigacaloriei ? Merci

  9. cum dregem busuiocul cu agentul termic in iarna asta dom doctor??? exista vreo alternativa pt anii ce vin la sistemul asta lu” peste prajit controlat politic si numit RADET????

  10. Bucuresti+Oprescu=Brand
    Ciutacu Brand=Vorbe grele ..pentru cei multi !

    Felicitari dl Ciutacu pentru…TOT !Iar pentru dl doctor si Primar General : poate este momentul ca in aceasta seara la aceasta emisiune sa “lanseze” o Campanie pentru : “Bucuresti 2012 si vremea de dupa…” si poate impreuna veti reusi sa dati bucurestenilor acel puternic Impuls la…Trezire-Desteptare..si mai ales ACTIUNE !poate nu ne vom mai margini doar sa ne plangem de mila si de gigacalorie,de caini si de gunoi ,de gropi si de medicamente !Poate ne putem pune mintile si fortele la contributie si sa il sprijinim efectiv pe Primar …nu doar cu Vorbe fie ele si grele !Poate ca merita sa o facem pentru Oras si pentru Noi !Cred ca dupa Podul Basarab,National Arena si altele pe care le va finaliza ….Primarul trebuie sa aiba alaturi cat mai multi dintre bucurestenii care pot si vor sa faca ceva ! Suntem…inca multi !Deschideti cumva ..mai mult Usa domnule Profesor !..suntem…INCA AICI !

  11. Nu c-aş vrea să-ţi spun cum să-ţi faci emisiunea, dar nu-i cam des invitata Oprescu?

  12. @Valentin: e a treia oara in 13 luni, fix ca si Antonescu. la altii e de trei ori pe luna.

  13. Ok… înseamnă că mi s-a părut mie. Aveam senzaţia ca a fost mai des invitat. Am urmărit emisiunea d-astă vară de pe pod şi tu zicia că următoarea invitaţie urma să fie în septembrie când se deschidea Naţional Arena. Probabil că nu s-a materializat emisiunea din septembrie sau ceva…

  14. D-le Ciutacu,

    Ei,in sfarsit din nou,o seara cu bucurie!
    Apreciez mult acest OM.

    Mult succes!
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  15. Domnule Ciutacu,
    Te rog frumos il poti intreba pe dl Primar
    1′ Cum se face ca in Occident un stadion similar costa la jumatate de pret cu gazon cu tot fata de cita a costat Mizeria asta fara wc-uri adecvate de National Arena?’
    2. Daca factura e umflata la stadion cine si cu cine au impartit caimacul.
    3. Ce se mai intampla cu centrul istoric?
    Merci

  16. Domnule Ciutacu,
    Te rog frumos il mai poti intreba pe dl Primar
    ceva?
    Dl Primar imi puteti spune TREI motive pt care credeti ca meritati sa mai fiti Primarul Bucurestiului inca o data?
    Merci

  17. Doar ca esti prieten cu el nu cred ca te indreptateste sa aperi demolarile cladirilor istorice. Am crezut ca esti altfel. Intre timp am aflat. Afilierea cu cnn e dovada minciunii in tot ce misca in A3, in care chiar credeam. Ma tem de ce o sa urmeze. In afara de Badea nimic nu pare curat acolo.

  18. DA. Într-adevăr emisiune reușită. Acum rămâne să vedem dacă doctorul a mințit sau nu. Bune întrebări, bună atenție detaliată… deși Diaconescu va duce în continuare o campanie denigratoare deoarece se apropie alegerile, iar politica e o curvă care nu-si găsește clientul.
    Mă bucur tare mult că-i scriu unui ziarist & jurnalist cu renume care a creat un brand național „Vorbe grele” și care lucrează la singurul post tv afiliat la CNN și asta datorită efortului depus de d-l Gâdea împreună cu ceilalți directori ai postului.
    Toate cele bune și un weekend reușit!

  19. @daniel: da, sunt un nenorocit, asta-i deja axioma. da’ nu m-am lamurit care-s cladirile alea istorice pe care le demoleaza si ce legatura are CNN cu asra 🙂

  20. Doctoru’ e misto.io-l mai arunc o data in urna…Felicitari Victor ptr. emisiune.Mi-as dori sa-l cheme si domnu’ Dan pe la OTV….

  21. Regret ca nu am vazut emisiunea dar imi doresc ca cineva sa explice de ce aburul care a invartit turbina si a produs curent electric (deci platit odata) mai este inca odata platit de consumatorii de caldura , desi, ei fac un SERVICIU centralei electrice Grozavesti racind acel abur la temperatura optima recircularii in cazane, scutind astfel de cheltuieli in vederea racirii prin consum de apa rece pe producator. Normal este ca sa platim numai distributia nu si aburul(agent termic), pentru ca asa a fost proiectat sistemul si desi e vechi ramane cel mai eficient, cu conditia de a fi intretinut permanent.

  22. Oare aceste datorii istorice,de care tot vorbim,din anii ’90,nu-s tot un fel de CAMATARIE?!?

  23. Chiar daca nu sunt bucurestean , mi-a facut placere sa urmaresc emisiunea cu domnul ” Ciocoi ” Oprescu. 🙂 O emisiune reusita . Felicitari !

  24. Domnule Ciutacu, faceţi-mă şi pe mine să înţeleg: de ce tot amintiţi de campnia lui “domnu Dan” cu superciocoii. OTV-ul cu greu strânge 70.000 de telespectatori în prime time, în timp ce dv. aveţi 152.000 de telespectatori şi când faceţi emisiuni cu Leonard Orban.
    Sunteţi masochist? eu mărturiesc că am schimbat pe OTV să văd şi eu care e treaba cu ciocoii după ce v-am auzit pe dv. vorbind despre asta la sinteza zilei (emisiune cu 380.000 de telespectatori).

  25. @Valentin: fiindca si daca nu vorbesc eu despre ea tot se afla. si pentru ca e un subiect

  26. Nu ştiu ce înseamnă “se afla”. Eu nu dădeam pe OTV să văd care e treaba cu ciocoii dacă nu vă auzeam pe dumneavoastră. Şi uitându-mă pe audienţe, ca mine mai sunt probabil vreo 200.000 de oameni.
    În plus mi se pare contraproductiv ca la Antena 3 al 4-lea post din România în topul audienţelor, să se discute, fie şi fugitiv, despre campania unui post de televiziune cu au o audienţie cât puţa de colibrii.

  27. Tare ar fi sa faci o emisiune cu detectorul de minciuni si sa-i intrebi.Daca au ciordit,si-au folosit pozitia pt a lua spaga si imbogatii.Daca au doar averea declarata sau si alte bunuri pitite.
    Da ,sa-i adunam pe toti astia in casa poporului sa-i inghesuim precum in metroul din Japonia si sa ii aprindem.

  28. @Valentin:
    Cred ca ideea este urmatoarea. Daca granzii nu discuta despre pitici, lasa loc interpretarilor, riscul fiind ca perceptia publica sa tinda a fi aceea ca se tem. In cazul de fata, daca A3 care este post anti-basist si sustinator al opozitiei USL, refuza sau omite (voit) sa “bage in seama” partidu’ lu nea Dan, legitimeaza practic un asemenea partid (sau eventual cel al ‘brunetelor’, sau al lui Miron Cozma), ca fiind o reala si veritabila amenintare la zestrea procentuala a USL-ului. Vorbind despre ei si aruncandu-i in derizoriu, te situezi automat deasupra lor si mentii stabilitatea decizionala a propriului nucleu votant. Daca incerci sa te prefaci ca nu exista, risti sa nasti urmatoarea intrebare in subconstientul propriului public: “Oare de ce nu discuta astia de ei? Le-o fi frica?”.
    Este ca si-n orice razboi. Nu te prefaci ca nu stii despre ce adversar este vorba. Daca o faci, te pozitionezi din start intr-o postura defensiva si iti creezi o premiza nu tocmai favorabila.
    Alt exemplu bun din punctul asta de vedere este si noua atitudine a lui Mircea Badea in ce-l priveste pe Banciu. In urma cu vreo 2 ani (nu sunt sigur in ce priveste aproximarea exacta), era unul de incerca sa-l imite. Era atat de penibil saracu’ incat folosea chiar si expresii si gesturi, parca trase la indigo. Mircea evident ca a vorbit de el, pentru ca stia ca era mult prea penibil baiatu’ ala si ca risca nimic. Mai nou insa, emisiunea lu’ Radu Banciu “Lumea lui Banciu” care este difuzata la aceeasi ora cu “In gura presei”, in aceleasi zile ale saptamanii (deci clar concurenta directa cu Mircea Badea), a ramas fara nici o “caracterizare” din parte lui Mircea. Faptul ca trateaza acea emisiune cu indiferenta si lipsa oricarui comentariu in ce-l priveste pe Banciu, naste indirect senzatia (pentru mine cel putin), ca Mircea il percepe ca pe un adevarat adversar si incearca sa nu-l legitimeze in nici un fel posibil si imaginabil, prefacandu-se ca ala nici macar nu exista, mergand pe ideea (total greista din punctul meu de vedere):”daca nu vorbesc despre el, inseamna ca nu exista”. E si destul de greu sa aiba vreun punct de unde sa-l ‘apuce’ pe respectivul, pentru ca in afara formatului identic al emisiunii, Banciu nu-l imita deloc. Este pur si simplu al gen de om. Mircea-i coleric. Banciu-i flegmatic. Mircea-i 85% cu politica. Banciu-i 85% cu tabloide. Si diferentele dintre ei pot continua…
    Avand in fata doua exemple concrete: 1) A3 nu evita sa vorbeasca despre cei cu audiente minuscule, dar cu pretentii de partid de opozitie si 2) Mircea Badea evita sa vorbeasca despre cel cu audienta minuscula dar cu emisiune decenta (chiar daca imitatoare), vom vedea in viitor in care din cele 2 exemple s-a procedat corect. Nu neaparat corect in sensul moralitatii si eticii deontologice, ci corect in sensul strict al interesului profesional. Eu cred ca e mai corect sa nu te prefaci ca n-ai observat aparitia concurentei, asa cum A3 face. Dar…s-ar putea sa ma insel, intrucat nu lucrez in domeniu…doar observ si-mi dau cu parerea. 🙂

  29. @Catalin & Valentin: nu-i nici una, nici alta. eventuala coruptie a primarului general e un subiect de presa, indiferent cine-l promoveaza. pana acum, acuzatul nu produsese nici o replica publica. tocmai de aici vine legitimitatea aducerii in discutie a subiectului. acum, dupa negarea hotarata, daca vreuna dintre acuzatii se confirma, i se poate cere sa dispara din viata publica, asa cum a declamat in emisie

  30. La situatia actuala ,Oprescu nu are contracandidat la capitala.Nu mai stiu pe cine a propus pd-ul ,dar neinteresanti.Tare faza cu CNP-ul la recensamant!Exista probabilitatea unor milioane de dosare in instanta pentru contestarea amenzii cu sanse mari de castig.Au dat inapoi pentru ca,in proportie covarsitoare, mesajul opozitiei a fost receptat.Si s-ar fi vazut clar treaba asta.Ar trebui sa mai faca apeluri de astea opozitia,inclusiv Oprescu ,atunci cand intampina dificultati din partea puterii,la nivel local sau central.

  31. @Irina: nu doar opozitia a ciriit; au mai
    fost si alte voci, dar nu cu aceeasi putere si
    pe sticla; oricum, opozitia trebuia sa faca
    asta mai demult, nu ieri, in ajunul “ignatului”,
    ei au oricum mult mai multa putere de a fi “auziti”
    + experienta juristilor/avocatilor lor.
    cine nu intelege riscul furnizarii propriilor date cu
    caracter personal oricui, inseamna ca e inconstient.
    aici nu e vorba de dat doar cnp-ul, practic iti
    sintetizezi viata in citeva zeci de cuvinte prin
    completarea casutelor alora, iar cine vîră in
    “malaxor” toate profilele, poate face conexiuni.
    care sondaj “de buna voie si nesilit de nimeni” e
    mai eficient decit asta (“nu vrei, scoti 5K RON”) ?!

  32. ” eventuala coruptie a primarului general e un subiect de presa, indiferent cine-l promoveaza.”
    Nu pot să cred că aşa gândiţi. Dacă i-aţi spune asta lui Badea probabil v-ar face capul calendar.
    Cum, domnule, să fie un subiect de presă dacă un personaj cu credibilitate zero aruncă cu zoaie într-o persoană publică?
    Dacă spre exemplu Vărul Săndel, în direct la Etno, îl acuză pe Şova că a promovat în partid doar pentru că e iubitul secret al lui Ponta, dv. ce faceţi? îl întrebaţi pe Şova la Vorbe Grele dacă e homosexual şi dacă-l place pe Ponta?!?

  33. @Cătălin,
    Sunt în total dezacord cu ce ai scris tu. Noi n-avem aici de-a face cu un război clasic, ci cu unul imagologic. Iar într-un astfel de război regula de bază e că dacă în jurul unui politician greu latră un căţeluş politruc, politicianul trebuie pe cât posibil să evite să-i răspundă, căci dacă o face atunci în ochii electoratului fostul căţeluş devine un adversar legitim.

    Cel mai bun exemplu pe care îl am în minte sunt alegerile prezidenţiale din 2004.
    Prin 2003 primarul Băsescu era d.p.d.v al imaginii un politician falit. Buticari îl urau din ficaţi, iubitorii de maidanezi îl blestemau, iar foştii săi suţinători deja îl înjurau pentru mizeria din oraş şi pentru gropile din asfalt.
    În momentul acela Băsescu a făcut ceva foarte logic. În loc să încerce să schimbe opinia bucureştenilor despre mandatul său de primar (lucru probabil imposibil) Băsescu a schimbat agenda. În loc să vorbească de oraş el vorbea despre Năstase şi despre baronii din PSD.
    Marea greşeală a lui Năstase a fost că l-a băgat în seamă. Ce s-a întâmplat apoi? păi ce să se întâmple? tot electoratul anti-PSD a făcut o analogie simplă: duşmanul duşmanului meu mi-e mie prieten, şi astfel l-a votat pe Băsescu.
    Dacă Năstase îl ignora pe Băsescu, atunci marinarul rămânea un simplu lătrău ca Vadim sau ca Valeriu Stoica. Şi probabil electoratul anti-PSD ar fi zis la alegeri că ei îl urăsc pe Năstase, dar că niciunul dintre lătrăi nu reprezintă o alternativă viabilă, ş-ar fi stat acasă în loc să-l voteze pe Băsescu. Ergo Năstase ar fi ajuns preşedinte.

  34. @Valentin: hai s-o luam metodic.
    1. grija pentru parerea lui Badea fata de priceperea mea jurnalistica nu figureaza printre prioritatile mele.
    2. asa necredibil cum e el, printre multele batai de campi, Diaconescu a prezentat niste documente din primarie (aditionale stadion, chirie sediu etc.) a caror veridicitate nu a contestat-o nimeni
    3. indiferent de amicitia noastra, eu nu fac din staff-ul lui Sorin ca sa dorm apasat de grija imaginii lui. exista oameni platiti pentru a se ingrijora si a actiona in sens invers. nu ma pot lega la ochi.
    asa ca am avut invitat personajul si l-am intrebat. e simplu.

  35. Probabil v-aţi enervat, deşi nu asta era intenţia mea. Dacă mai sunteţi disponibil de comunicare vă răspund şi eu metodic.
    1. Remarca cu Badea am făcut-o pentru că acum o lună Badea a vorbit vreo 30 de minute despre cât de importantă e credibilitatea emitentului. M-am gândit că şi dv. aţi văzut acea emisiune. Atâta tot.

    2.Nu ştiu de ce îmi răspundeţi la o întrebare (acuză?) pe care nu am formulat-o. Eu nu cred că dv. aveţi probleme cu somnul de grija lui Oprescu. Departe de mine acest gând.

    3.Diaconescu Dan nu numai că şi-a clădit în timp o credibilitate 0, dar acum e şi implicat politic (adică e bias cum ar spune englezii).
    Şi-n ziarele lui Vadim apar tot felul de stenograme, chitanţe, note, dar eu nu le-aş putea bănui vreodată că ar fi şi reale.

    4. Ca să închidem discuţa, aş vrea să-mi răspundeţi la întrebarea din exemplu cu Şova. Uitaţi, dacă vreţi şi nuanţez exemplul ca să fie cât mai apropae de realitate.
    Să presupunem că Şova sau cine vreţi dv. candidează la anul în acelaşi colegiu cu Vadim, iar în România Mare apare un articol în care se afirmă că Şova e candidat USL doar pentru că el şi Ponta bunga-bunga. Şi ca “dovadă” totul se ilustrează cu o poză în care cei doi se îmbrăţişează la un congres PSD.
    Dv. ce faceţi în cazul ăsta? luaţi de bună “informţia” din R.M. şi îl întrebaţi pe Şova la Vorbe Grele dacă îl place fizic pe Ponta?

  36. @Valentin: am dubii asupra veridicitatii multor informatii (yacht-uri, blocuri cumparate integral etc.), dar sunt cat se poate de adevarate contractele facsimilate prezentate de Diaconescu, nu e nici o facatura. asta daca tot vreti sa inchidem discutia.
    cat despre ipoteticele exemple, n-as da informatii din viata privata a nimanui. n-am facut-o niciodata, nu m-as apuca acum

  37. Dezamagitoare cantarea in struna pe subiectul actiunilor urbanistice intempestive ale domnului doctor.
    1. Domnul doctor nu ar fi fost in situatia vaicarelilor ca ong-urile ii pun talpi daca ar fi procedat legal. Domnia sa a dat drumul la lucrari neacoperite de acte. Daca legea spune ca ai nevoie de avizul de la MCPN si tu nu-l ai se cheama ca autorizatia de demolare/construire sau aprobarea unui PUZ sunt nule de drept. Atat de simplu.
    2. Hala Matache este monument in lista si asta nu ar trebui sa mai suscite dezbateri ulterioare asupra acestei calitati la momentul luarii unor decizii. Hala este cea mai veche pastrata in Bucuresti si macar pentru acest motiv trebuie tratata cu atentie chiar daca a fost modificata substantial ca aspect la inceputul anilor ’40 si a fost maltratata in ultimii ani. E bine insa ca nu dl. Ciutacu decide ce cladire este sau nu monument pentru ca dl. Ciutacu nu are nici competenta si nici abilitarea sa o faca.
    Pentru argumente mai detaliate, blogul meu este deschis.
    Si ca sa nu uit: demolarile ceausiste si Bulevardul Victoria Socialismului tot “progres” se chemau la vremea lor. Folositi mai calm aprecierile referitoare la “potrivnicii progresului”; se intampla ca acestia spun doar ca progresul se poate face si pe alte cai, mai profitabile nu numai ca sa “mananca si gura lu’ Euroconstruct, Apolodor sau Tehnologica Radion” …
    A se vedea (doar ca exemplu)interviul fostului primar de Chicago ce a spus ceva foarte rational: oricate strazi si megaartere deschizi ele se vor umple atat timp cat un transport public coerent nu e dezvoltat astfel incat sa fie mai practic si mai ieftin sa mergi asa decat singur in masina proprie pe care nu ai unde s-o parchezi. Asadar banii ingropati pe chestii depasite urbanistic erau mai bine cheltuiti in astfel de politici pentru transport public, parcari pentru descongestionari de artere intesate de masini in stationare, sisteme de trafic in sensuri unice etc etc …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.