Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > O slugă ticăloasă de la ziarul Adevărul

O slugă ticăloasă de la ziarul Adevărul

susţine că, până acum, nu ar fi apărut dovezi privind autenticitatea dosarului de spălare a banilor deschis pe numele lui Băsescu (închis imediat după validarea lui ca preşedinte, pe motiv că ar fi imun, nu că fapta n-ar fi existat) şi insinuează mizerabil că Antena 3 ar fi recurs la o plăsmuire. Fiindcă văd că ai lui Patriciu muncesc din greu, pe considerentul că dacă n-au dat ei înseamnă că nu se află, să dea cu bidineaua pe augusta imagine a celui care le-a pus angajatorul cu botul pe labe, le dau eu nişte mici indicii, măcar să nu moară proşti, deşi mi-e greu să cred că prostia e reversibilă.

Deci dincolo de autenticitatea hârtiilor prezentate azi de Oana Stancu, luaţi de aici unu la mână şi doi la mână. Şi, la pachet, menţiunea că dialogul meu cu preşedintele României, desfăşurat în 2007 la TVR şi prezentat în seara asta la Antena 3 (pe care sper să şi binevoiască să-l urce pe site cineva), a avut ca obiect fix tranzacţiile cu terenuri din Aleea Privighetorilor între Traian Băsescu şi, prin intermediar, Costel Căşuneanu. A fost, de altfel, singurul moment în care preşedintele Băsescu şi-a recunoscut relaţia veche cu marele transportator, devenit ulterior asfaltator de partid şi de stat. Înţeleg să se apere Traian Băsescu, e o acţiune cât se poate de legitimă, dar n-o să pricep niciodată de ce diverşi oameni simt nevoia să facă pe apărătorii lui din oficiu.

http://www.youtube.com/watch?v=bDggT4luWrI

UPDATE: Pentru cei cu memoria slabă, povestea pe larg

Comentarii

comentarii

Similar Posts

31 thoughts on “O slugă ticăloasă de la ziarul Adevărul

  1. Au preluat si astia lectia securista…-Nu recunosti nici cu dovada in fata! Domnu presedinte in imaginea prezentata nu sunteti dumneavoastra lovind un copil? – Nu sunt eu ba nu vezi tu bine. Domnu Cozma Lucifer-ul huilei nu ati fost in Bucuresti cu minerii si ati macelarit lumea? -Eu? Sa fiu al dracu daca am fost eu.Eu sunt o victima a mineriadelor si am castigat pe aceeasi tema chiar si un proces la dracu-n praznic. Mariti numarul de paturi la Balaceanca va rog!

  2. hehe, “ce nu stii nu te poate atinge” 🙂

    mi-a placut in schimb articolul “despre
    compasiune” al d-lui Plesu (link-ul e pe
    aceeasi pagina) si care, evident, ma umple
    de evlavie, iertarea pacatelor precum si
    de ginduri bune; mai mai ca-mi vine sa ma
    autoflagelez in piata pentru ca am cutezat
    sa gindesc atit de radical despre aproapele
    meu, biata victima cu meleu. mea culpa, ma
    duc sa-mi ard un corespunzator “na na”.

  3. Pentru ca jurnalistii despre care vorbesti sunt de fapt pseudo-jurnalisti. Ca majoritatea lichelelor care au aparut in presa de vreo 10 ani incoace. Sunteti putini cei care aveti coloana, domnule Ciutacu.

  4. Căşuneanu trasportator, Băsescu, stăpânul licenţelor de trasport. Un mariaj fericit, nu-i aşa? Plus Băsescu stăpânul vagoanelor casate de la CFR(acum CFR Marfă), Căşuneanu exportator(şi transportator) de fier vechi. Un mariaj al dracului de fericit. Nu e spălare de bani, nuuuuuu! E circuitul banului în natură, e mâna invizibilă a pieţei. Numai nişte comunişti talibani puteau inventa Oficiul pentru Prevenirea Spălării Banilor, şi doar Năstase trebuie să fie clientul lui. Dacă mătuşa Tamara a avut neinspirata idee să-i lase lui banii. Dacă-i lăsa lui Băsescu, mai avea AN acum greţuri? Ce ţi-e viaţa asta, dom’le!

  5. Numai mă mai miră nimic la ordinarul ăsta de Băsescu. Sunt mai mult ca sigur că este adevărat tot ce s-a prezentat la Antena 3 la “Exces de putere” şi nu pun o iotă la îndoială. Sper să sfârşească precum Gadaffi.
    Despre pupincuriştii lui Băsescu , n-am ce să mai zic : sunt mulţi … dar tare aş vrea să-i văd după căderea Băsului ! Din păcate, după cum decurg lucrurile în prezent, mă tem că mai dureată calvarul până prin … 2020.

  6. victor, am si eu urmatoarea intrebare: care e treaba cu imunitatea in interiorul statului roman, in general si cu imunitatea presedintelui, in particular. in Constitutie scrie clar, negru pe alb:
    art. 84 “incompatibilitati si imunitati”
    (2) presedintele Romaniei se bucura de imunitate. prevederile art. 72 alin. (1) se aplica in mod corespunzator.
    art. 72 “imunitatea parlamentara”
    (1) deputatii si senatorii nu pot fi trasi la raspundere juridica pentru voturile si pentru opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului.

    eu cred asa….cred ca imunitatea se refera strict la chestiuni legate de politica si ma refer, asa cum spune si textul legii fundamentale a Romaniei, la declaratii, la viziuni politice, la pareri legate de modul de a face politica etc. nu se precizeaza nimic ce ar putea sa ne duca cu gandul la fapte penale… pana la urma, constitutia se respecta?

  7. Poate ca suspendarea curgerii termenului de prescriere pe perioada cat persoana respectiva ar beneficia de imunitate de genul celei de care beneficiaza presedintele sau parlamentarii ar mai rezolva ceva si ar cred ca este si de bun simt si echitabila o stfel de modificare.
    🙂

  8. Va mai mira ceva din ce iese la lumina din viata liderului nostru iubit? 🙂 “Sa traiti bine!” zicea el candva,si cu asta si-a castigat locul acolo “sus” De atunci,e logic ca n-a mai avut cine sa-l opreasca.A facut tot ce-a vrut muschiuletu lui,si daca ma intrebati pe mine,va continua,chiar si dincolo de “pensionare”.Pacat ca suntem doar spectatori la grotesca scena ce ni se desfasoara in fata ochilor.Revoltator…sa i se-nchida dosarul chiar de cum a ajuns presedinte,pe motiv de imunitate, secret de stat,haida-de…pun pariu ca nici macar nu a cerut sa se faca asta,viitoarele slugi i l-au evaporat din oficiu.Asta ne caracterizeaza pe noi,slugarnicia.Aia erau niste lasi…sa fii las inseamna nu sa-ti fie frica de ce se intampla,inseamna sa faci pe tine de ce s-ar putea intampla,de iminenta(chiar si incerta) a unui rau.Exact asta s-a intamplat.Unii sunt constransi sa fie slugi,altii sunt pupincuristi zelosi de bunavoie si nesiliti de nimeni.Pentru oameni ca astia nu s-a inventat un termen destul de abject pentru a-i atinge.Sa nu uitam:un stapan e un NIMENI fara slugile lui.Dar daca unii o fac din proprie initiativa…Asta e,de mostenirea comunistilor nu scapam asa usor.

  9. Io le-aş închina slugoilor băsişti din presă o ODĂ. Pe model Oooo DĂ-i în …….
    Linia punctată poate fi completată în funcţie de preferinţe.
    Numa’ că io nu-s jurnalist.
    Banzai!

  10. “Pana acum nu au aparut alte surse care sa dovedeasca veridicitatea dosarului”

    de curiozitate, ce alte surse au aparut?

  11. Cum sluga?Nu vezi ca o(il)cheama Noemi,cu accent.Ce draq,un pic de respect tovarasi?
    De abia astept clipa cind matrozul il va baga iar la beci pe conu’ Dinu?Asta pentru ca a intinat idealurile liberalismului!Atunci sa vezi tremuraturi de barba!
    De ce cred astia,ca daca ii cinta in struna lui Basescu,presedintele nu ii va baga la mititica cind ii va veni la indemina?
    Lista e destul de lunga,s-au mai inscris si Mitica cu Nasu,astia doi mai mult din cauza ca ii uraste pulimea toata!Cred ca vor fi si ei orbiti de luminile camerelor de luat vedri pe la 6 dimineata!

  12. Problema este ca multi dintre noi asteptam minunea in care sa dispara gasca asta de derbedei car au ous mana pe tara. Culmea este , ca am coelgi care au votat cu Baselu, cred ca si-ar taia mana acum , dar cand le spui ceva despre “idolii” lor nu vor sa recunoasca faptul ca au dat cu stampila gresit si vin cu texte de genul : “… eh lasa, crezi ca ceilalti erau mai buni?!” sau “….daca asculti antena 3 esti proasta pentru ca acolo lucreaza toate slugile lui Voiculescu care-l injura pe Basescu”….etc.
    Eu cand aud aceste propozitii ma gandesc ca tare mic trebuie sa fie creierul persoanelor si ca tare dobitoc trebuie sa fii ca sa nu vezi realitatea care te inconjoara. Daca Oana Stancu, Mihai Gadea, Mircea Badea, Victor Ciutacu si altii mi-ar spune ca totul in tara asta “e de porc” si realitatea ar contrazice ce spun ei, as zice ca-i plateste cineva (poate mogulii) sa ne bage noua prostii in cap, dar cand voi ne explicati de ce e dracul atat de negru eu nu stiu cum pot unii sa contrazica realitatea.
    Sunt multe de spus, sa-mi spui te rog daca ai primit ceea ce ti-am trimis prin mail zilele trecute.

  13. Imunitatea la care face trimitere constitutia,sigur ca se refera doar declaratii politice. Basescu o invoca si pentru furturi si fel de fel de alte EXCROCHERII pe care el le comite si nimeni pana azi n-a zis nimic.

  14. jegosii trebuie combatuti si pe terenul lor, adica pe rubricile de comentarii ale blogurilor respectivei fituici!

  15. @razvan: daca ai avea bunavointa sa apesi pe linkuri si sa dai play la youtube, ai afla singur.

  16. Ar trebui ca nici presedintele sa nu mai aiba dreptul la imunitate pentru tot ce tine de fapte penale.Astia de la putere se descurca foarte bine cand e vorba de a se imbogati.Imaginea Romaniei in lume e extrem de deteriorata,oricat de impresionant se crede Basescu .Cam peste un an si ceva (nu mai devreme),Romania ar trebui sa ceara Libiei 3 miliarde de euro care apar in conturile guvernului libian ca un debit pe care il avea Libia fata de Romania.E vorba de un imprumut facut intre dictatori ,de pe vremea lui Ceausescu si care nu a mai fost achitat de Libia.El apare dar nimeni nu cere banii.Cam intr-un an ar trebui sa ii cerem,cam cand se limpezesc lucrurile acolo.Ca tot zice Base ca nu ne mai putem imprumuta.Dar presupun ca nu e treaba nimanui asta.

  17. Te surprinde ?! De mult nu mai e nici o diferenta intre Evz, RL si Adevarul, poate fi incadrat fara nici o retinere la presa portocalie… Pe mine ma scoate din minti un alt fapt: ca a pus saua pe noi un individ cu creierii varza ! Cat de bou sa fii, sa te strofoci atat sa-ti speli banii ciorditi, vanzandu-ti casa printr-un intermediar celui care te-a mituit, dupa care, doar cinci ani mai tarziu, sa recunosti singur – in direct, la televiziunea nationala – ca i-ai vandut-o chiar lui ! Si sa mai ai tupeul sa spui ca nu e vorba de o tranzactie suspecta, de vreme ce ai vandut, nu ai cumparat ! Ba, pe deasupra, a vandut si sub pretul pietei, asa, de-al dracu’, sa nu aiba ce comenta presa mogulilor… Oana Stancu scrie in articol doar ca Basescu a “scapat porumbelul”, in 2007, dar adevarul e mai dureros de atat… Si-l voi spune citand pe sarite dintr-unul dintre cele mai comice scheciuri facute vreodata la noi (cu Toma Caragiu, Dem Radulescu si Marius Pepino): “Dom’le, bea ?”, “Ceva de speriat !”, “Dom’le, bei, ca nu zice nimeni sa nu bei…”, “Da’ asta bea tot timpul !”, “Nu-i atat ramolit, cat…”, “…Prost !”, “Da, dom’le ! Eu nici n-am stiut ce prost e omu’ asta !”, “Dupa ce ca-i prost, mai e si smecher…”.

    @Victor: Cand eram eu mai mic si vroiam sa-mi fac blog (mi-a trecut repede), aveam de gand sa fac o categorie numita “Eu nici n-am stiut ce prost e omu’ asta!”. Nu te tenteaza ? Cred c-ai avea ce scrie acolo, macar o data pe saptamana… 🙂

  18. @Bubulea: eu vreau sa apuc sa traiesc ziua in
    care sa-l vad cum va da explicatii atunci cind
    nu va mai fi la putere. Pina atunci totul este
    un soi de “talk to the hand”…

  19. @ソリン: Da, ar fi un show de urmarit, chiar daca ar dura mai mult decat “Tanar si nelinistit”, la cate dosare il asteapta (spalare de bani, flota, casa din Mihaileanu, rapirea din Irak, energie ieftina pentru ALRO si altele care vor mai iesi la iveala). Ar putea fi nevoie ca Felix sa mai deschida o televiziune ca sa le cuprinda pe toate 🙂 , nu cum spun propagandistii puterii, ca A3 ar da faliment daca Basescu n-ar mai fi la putere pentru a fi tocat toata ziua. Numai sa se ajunga acolo… Eu as fi interesat, mai ales, sa vad cum slugoii lui de acum or sa-l loveasca cand nu va mai avea la cherem Parchetul, DNA-ul, SRI-ul si Politia. Ai vazut cum au sarit cu picioarele pe Nastase, dupa 2004, alde Vanghelie, Geoana, Mitrea, Rus, Iorgovan si Oprisan ? La cata lume a calcat pe gat, Basescu o sa si-o fure de 20 de ori mai rau decat Nastase ! Problema e, repet, sa se ajunga acolo: Basescu si PDL sa piarda puterea, iar Antonescu si Ponta sa nu-si bata joc de asteptarile celor care or sa-i voteze si sa faca vreun blat cu el.

    @Victor Ciutacu: Recitind acum mesajul meu de aseara, imi dau seama ca ar putea fi inteles (gresit) ca o invitatie de a scrie si tu pe blogul pe care nu-l am :). Scuze, era tarziu si eram cam “obosit”, dupa o zi destul de “incarcata”… Era doar o sugestie, sa deschizi tu categoria asta pe blogul tau (stiu ca ai deja “Rezervatia cu imbecili”).

  20. o mica paranteza: Azi a fost madama cu recensamintul. Mi-a spus ca-i fosta directoare de scoala, in prezent pensionara. Poate astepta sa fac vreo plecaciune….
    Cum s-a asezat pe canapea, mi-a cerut scurt buletinele persoanelor care locuiesc in apartament. Evident, nu i le-am dat. Dar m-a surprins madama. I-am spus ca nu are nevoie de CNP, ca-mi stiu datele personale, precum si datele persoanelor care locuiesc sub acelasi acoperis. Madama mi-a dat dreptate, dar era tareeee dezamagita. Chiar sunt curioasa cum a decurs instructajul acestor persoane….

    Victore, nu descopar eu acum apa calda sau mersul pe jos: romanii au o memorie de scurtaaaaaaaaaa durata, in plus, si o memorie subiectiva, selectiva. Am amici basisti, care si in prezent (chiar daca nivelul lor de trai a scazut serios) ii gasesc lui baselu scuze, explicatii, motivatii pentru toate porcariile pe care le-a facut/pe care le face in prezent. Pur si simplu, basistii nu accepta, nu inteleg, nu simt, nu vad ca DICTATURA PDL este la noi de ceva vreme… Voi, cei care sunteti antibaselu, va luptati cu mori de vint, ca si noi, simpli cetateni, care ne dorim DOAR sa ne traim viata. Dar nu mai simti ca iti traiesti viata, pur si simplu, te lupti sa supravietuiesti de la o zi la alta.

  21. @Bubulea: sper ca da (cameleonii sa piarda, iar “cei
    trei muschetari” sa nu faca rabat la cuvintul dat).

    @ana: nici eu nu puteam s-o zic mai bine (al doilea
    paragraf); apropo de memoria volatila a romanilor,
    de slugi si de Seinfeld: asta imi aduce aminte de
    episodul “The Hamptons” (fanii lui Jason Alexander
    [George Costanza] stiu la ce ma refer)… 😀
    btw: “oamenii sint mai mult decit cifre”;
    cind majoritatea n-o sa-si mai accepte rolul
    de miorită, o sa-si puna din ce in ce mai multe
    intrebari, si-or sa vrea mai mult de la viata
    (sa traiasca precum intr-o tara “normala la cap”==
    civilizata), atunci o sa putem respira si noi normal.
    referitor la datul CNP-ului, am auzit si eu parerile
    (ce convergeau) a doi domni la A3 si am zimbit
    (d-nii Eugen Cristea si Alfred Bulai).

  22. Sal Victor… era vorba sa fii atent cine este in spatele tau in clipul pus de tine mai sus… 😉

  23. Romania e stat mafiot cu institutii nefunctionale condus de crima organizata.Actiunile politiei, DNA-ului, SRI-ului, se fac doar pentru spectacol si senzational

    Crima organizata nu ar fi posibila la scara la care se practica, daca nu ar fi sprijinita activ de catre elemente profund corupte din randul serviciilor secrete SRI si SIE.

    Activitatile ce compun Crima Organizata (prostitutia, proxenetismul, traficul de persoane,traficul de droguri, evaziunea fiscala, etc) au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ in multe state el constituind “cancerul perfid” care vlaguieste puterea societatii, ameninta integritatea guvernelor, determina cresterea taxelor care se adauga la pretul marfurilor, pericliteaza siguranta si locurile de munca ale cetatenilor, aduce daune agentilor economici aflati in competitie, controleaza prin forta banilor sindicatele, in final realizand o puternica influenta in sfera economicului, socialului si mai ales politicului

    Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi în lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul român.Istoria lor este lunga si porneste chiar dinainte de decembrie 1989. În atâtia ani au ajuns sa controleze oameni politici din toate partidele, oameni din politie, din procuratura, si, din pacate din justitie. Aceste grupari mafiote n-au aparut peste noapte si au mai încercat sa preia controlul ori de câte ori au simtit ca statul este slab. In acest moment au ajuns sa aibe putere sa fabrice si sa controleze dosare, sa declanseze anchete sau chiar sa le opreasca brusc Singura solutie pentru eradicarea acestui cancer social, este luarea de atitudine publica si exercitarea de presiuni asupra politicienilor alesi pentru a ne servi si reprezenta. Cu cat mai multi oameni isi cunosc si exercita drepturile date de Dumnezeu la libertate de constiinta si exprimare, cu atat mai greu le va veni acestor viermi gaunosi sa-si faca treaba lor murdara

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.