Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Orice masă trebuie plătită de cineva

Orice masă trebuie plătită de cineva

Stau si ma uit la ratingurile comparative. Ma tot intreb: oare de ce-i batem (mai) mereu? Azi am gasit raspunsul. Pentru ca suntem al dracu’ de buni. Si e misto cand o recunosc public si altii. Corvin a avut eleganta s-o faca ieri la Radio Lynx. Stiu ca si Sorinache a anuntat pe Realitatea cat de iscusit e Tonomatu’, chestie care m-a scos de la ficatii deontologilor care-i mananca ineficient banii truditi cu greu la FNI. Asta se intampla pe vremea cand trustul eolian, patronat si finantat vartos de el, inca trecea – in zona TV – drept lider de piata pe toata durata zilei. Da’ nu mai e cazul, asa ca oamenii se incapataneaza sa se straduiasca. Eu le urez succes, ca mare nevoie au de el. Fiindca orice masa trebuie platita de cineva…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

24 thoughts on “Orice masă trebuie plătită de cineva

  1. pai cum domnule? colegu dumneavoastra tolontan tocmai ne-a zis ca ati fost IAR sub RTV. Frustratilor!!

  2. Depinde despre care “masa” vorbim, dacä este vorba de “masa” telespectatorilor, fiti convins acestia “plätesc” din plin cu “timpul pierdut”, la politichie si la prea-curvie nu ne întrece nimeni.

  3. Nu mi se pare deloc asa de complicat de ce unii “infrang” mai mereu.

    Probabil ca sunt si altii ca mine, care tin teveul numai pentru ca sa se poata uita la 2-3 emisiuni : Vorbele, Biz bazar, In gura (mai mult pe net) si cate o ochiada la Sinteza, atunci cand are invitati “mai de soi”…
    In rest, cu un public consumator ca mine, dadeau de mult televiziunile faliment.

  4. Mai Victore, de unde pana unde are aproape toata Antena 3 probleme de audienta cu Realitatea, de unde a pornit toata chestia asta?:)

  5. @Nicolescu: sunt fix aceleasi, e un furnizor unic, ales prin licitatie.
    @deFapt: e o poveste veche, care tine de preistorie. si de bani, era sa uit:)

  6. man, nici pe net nu ma uit la voi. in schimb, va ascult. :))) las in bara si imi vad de treaba. chiar daca merje oarecum in suturi. but: discutam cu pretenarii – unde-i mista’ Stan?

  7. @tzu: Tolo este baiatul ala din trustul INTACT care are miros portocaliu si de GRC. Deontologul Tolo plange cand Realitatea ia bataie de la Antena 3, sa vedem ce zice azi la intalnirea de la HotNews, prevad c-o sa spuna “Realitatea in sus, Rewalitatea in jos.

  8. VICTORAŞ,
    Tu eşti un tip conştient de sine şi nu ai nevoie de confirmările nimănui, pentru nimic. Nu te mai angaja în preocupări de genul celor abordate astăzi. Fii băiat deştept, aşa cum te ştim noi, şi nu-ţi mai fă o preocupare din lucruri insignifiante.
    VREAU SĂ ŞTIU, ÎN MODUL CEL MAI SINCER DIN PARTEA TA, DACA N-AI FI DE ACORD CA PDL ŞI PSD SĂ TREACĂ PESTE TOATE MIZERIILE ŞI SĂ FORMEZE UN GUVERN UTIL ACESTEI ŢĂRI, SĂ PUNĂ LA COLŢ UDMR-UL, CARE, ORICE S-AR SPUNE, NUMAI BINELE ROMÂNIEI NU-L DOREŞTE. TE ROG RĂSPUNDE-MI, CA SĂ NU MOR PROST.
    Să trăieşti!
    Moş Hapax

  9. salut victor!
    exista vreo posibilitate de a intra in posesia acestor ratinguri, zilnic, si daca nu esti direct implicat in media? la un mic search pe google n-am gasit nimic din prima.
    sunt foarte curios.
    multumesc mult de raspuns.

  10. Si cu ce te incalzeste,ca jurnalist,ca faci audienta in zile aiure,iar in momente importante publicul prefera concurenta?

  11. Misto smecheria pe care o faci cu datele de audienta. Te compari tot timpul cu Realitatea desi nu aveti acelasi tip de emisiuni. E drept ca amandoua televiziunile sunt pe aceiasi nisa dar emisiunile pe care tu le compari nu au nici o legatura una cu alta. Voi aveti o emisiune de divertisment, cu scalambaieli, cu glume, care nu pune probleme pentru ca are o singura directie. Cand o sa il bati pe Dan Negru atunci sa te lauzi.

  12. In interviul ala a lui Vantu, realizatorului ii place mult de tot expresia “pe de alta parte”.

  13. Domnule Ciutcau, ar fi trebuit sa publicati si cifrele din seara alegerilor, am auzit ca atunci ati cam luat-o chiar daca la Sinteaza Zilei au fost toate “vedetele”.

  14. Domnule Ciutacu

    Daca sunteti asa de genial nu se putea sa nu remarcati cit de “”diletanti”” sunt cei de la Euronews sau CNN.

    Eu sincer sa fiu ma indoiesc sincer ca stie cineva din Romania ce inseamna profesionalism in Jurnalism

    Tot ce comentati dvs la Tv ar stii orice om mediu dar nu are chef sa se intereseze de asa ceva

    Oricum un sfat;tine-ti aproape,pina la urma orice se invata.

    Cauta un pic pe euronews sa vezi ce zic aia de alegerile din Ro

    Cristelino

  15. in primul rand la antena 3 e circ si nu dezbatere reala. doi, de ce nu publici ai all day-ul, ca nu e zi de la dumnezeu sa nu luati bataie pe all day. audienta faceti doar seara, cu cele doua circuri ieftine, Sinteza Zilei si In Gura Presei.

  16. Domnule Ciutacu
    1.
    Sunt un cetatean care face parte din cei 60 % ( care nu au participat la vot ) si formam majoritatea, care sunt interesati in fornarea unui partid care in mod normal ar trebui sa dea primul ministru si singur sa formeze guvernul fara PD-L,PSD, PNL etc. pentru ca are puterea. Cei care formeaza acum guverne si majoritati sunt impostori care nu ne reprezinta.
    As dori si parerea dvs.

    2. Va rog sa-mi raspundeti si mie si poate analizati cu prietenii dvs. cum a reusit dl. Basescu sa faca o casa de cca 80 mp pe pamant cu 27000 euro ( platiti pe materiale) si poate imi recomandati si mie un sponsor pentru manopera fara sa fiu ministru, presedinte sau sef de partid eventual persoana publica.
    ( Aluzie la sfaturile presedintelui pentru cum sa faci o casa cu bani putini )
    Astept cu interes comentariul dvs.

  17. De patu(sau de cinci?) ani eu nu am presedinte. In ultima vreme am inceput sa fiu inteleasa de cei ce au inceput sa simta ca nu au guvern. Pentru ca nu-si mai pot plati ratele.Pentru ca sunt someri.NU PENTRU CA AR FI INTELES CEVA!
    Maria Basescu ? Va vorbi poate(desi nu cred ) dupa ce va divorta .Aveti si intelegere ,nu numai admiratie,fata de comportamentul sau de o demnitate si eleganta fara egal in actualitatea romaneasca.Bascaliti mai putin si incercati sa vorbiti mai calm ,mai serios, mai pe intelesul celor multi.Explicati mai mult(stiu ca e greu) si mai simplu,asa cum facea Paler…el putea,voi (sinteza zilei,tonomatul..)de ce nu va folositi amandoua emisferele ganditoare?Nu mai coborati in derizoriu totul pentru ca este neproductiv…din toate punctele de vedere.Incercati sa construiti ceva,doar demolarea,mai ales constanta ,duce la neantizare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.