Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Hai la referendum cu Magda Săvuică :) Naşule, scoate banii sau te execut silit!

Similar Posts

68 thoughts on “Hai la referendum cu Magda Săvuică :) Naşule, scoate banii sau te execut silit!

  1. Sunteţi tari, dragilor! Minunat! Ideea e minunată, iar finalul cu refrenul ( de asemenea imposibil 😐 ), genial!

    😆

  2. @ Ferdinand

    Nu mergi la referendum = esti pro-Basescu. Zi asa, frate, ca pe-aici sunt tampiti mai putini decat prin alte parti.

  3. abtineti-va de la injuraturi politice si categorisiri! fiecare-i liber sa aiba propriile optiuni politice

  4. 😆
    Superb …! Geniali … ! 😛

    Bagati tare promoul asta …, si daca nici asa n-o sa urnim putorile din casa , apoi nu meritam decat sa ramanem “hartia igienica” a Occidentului , care (cu un tupeu si o nesimtire absolut identica cu al lui Basescu & camarila) EXACT ASA ne considera si-acum !

    Haide-ti totusi sa incercam sa le intoarcem rahatul peste propiu lor obraz. 😉 Gasca de la Antene si de la Jurnalul National sunt extraordinari in incercarea lor de a ne scoate din amorteala , sper sa nu-i dezamagim ,

    PS: aud tupeul incredibil a PDL-istilor de a face plangere penala lui Liviu Dragnea , pe motiv de RECOMPENSARE a PREZENTEI LA VOT , denumita de ei “mita” pe motiv (si-aici ATENTIE mare … ) , ca absenta la vot E FAVORABILA UNEIA DINTRE PARTI si deci , prezenta ar dezavantaja-o.
    Pai , ce naiba , nu exista nici un jurist care sa sesizeze ca PDL-ul , prin aceasta sesizare TOCMAI A CONFIRMAT MOTIVATIA recomandarilor si atentionarilor Comisiei de la Venetia 🙄 , DESFIINTIND in acelasi timp ARGUMENTATIA CCR conform careia TREBUIE ASIGURATA participarea la referendum a cel puţin jumătate plus unul din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente pt. ca Referendumul sa fie echitabil , nepartinitor si reprezentativ .

    Si , bineinteles , nimeni de la Inalta Poarta a UE nu sesizeaza acest lucru … 😡

  5. Eu nu am inteles de ce ne impune cineva praguri peste praguri, in baza carui criteriu, carei logici si ratouni? Desigur si si noi toti ne supunem cuminti sigur ca da sa fim mai catolici decat papa si sa fie bine, sa facem frumos, sa ne placa domnii si doamnele de afara, in ale caror tari nu exista un astfel de prag inventat pentru a ne limita noua cetatenilor dreptul la vot, cu alte cuvinte, CCR se pisa din nou pe poporul roman. Asa au facut la alegerile trecute, cand Geoana a cerut renumararea voturilor de la Paris, asa fac acum acesti indivizi, numiti politic carora li se da o importanta nemeritata, ei fiind niste functionari pana la urma. Parlamentul, cu toti ai lui votati direct si uninominal de cetateni a ajuns sa nu insemne nimic pe langa impaiatii aia care dicteaza ei cine sa iasa presedinte, valideaza ei sau nu voturile a milioane si milioane de romani. Este inadmisibil asa ceva! Nu mai putem permite sa patim ca la alegerile trecute cand a ajuns impostorul presedinte prin furt cu ajutorul CCR. Sa o luam si noiu pe urmele marilor strategi de marketing basist si adaptam: CCR=PCR!

  6. :))
    Bum si clac clac, Base! :))=)) Acum il ascult pe T.Basinescu,care apropo: E IMBRACAT DE VREO SAPTAMANA CU ACLEASI TRICOU(sper ca e doar acelasi model, nu acelasi tricou la propriu…)Pe caldura asta…dupa ce ca puti de nesimtire, sa mai puti si de altceva…e o treaba…P.S. Vara asta se poarta Paul and Shark!

  7. @ Horatiu: +1 (zi infecta).

    Tare ! Aia cu “bum-si-clac-clac” din reclama cu fata
    cu barbia pronuntata am tot mermelit-o zilele astea
    ca s-o vir pe undeva p-aci, dar sa nu pice de off-topic.
    Cred c-ar merge si cu “cotcodac” cu un fundal de procuror
    comunist cu ochii si narile umezi/umede.

    Apropo, zice-ti-le, baieti si de FAINOŞAG, care
    rimeaza cu un alt cuvint drag poporului… 😀

  8. genial, chiar ca m-ati inveselit putin, sunt atat de apsatoare zilele care au ramas pana la referendum; este incredibil cum a reusit gasca asta portocalie sa ne invrajbeasca, sa ne umple de rahat si in tara si afara, incredibil, eu una sunt socata, in fiecare zi mai apare cate ceva, vor sa ne termine definitiv daca nu fizic psihic sigur….

  9. Bine era daca se auzea mai tare prin tarisoara si prin presa, pe la sate si orase, pe la toti bugetarii cu salarii taite, cate milioane de euro au costat piscinele si renovarile facute pentru Basescu la vila in care locuieste!

  10. @victor ciutacu
    ai cumva vreo teorie cu ce se intampla la realitatea? ce i-a facut sa fie pe fata basisti?

  11. Pe mine m-a marcat ce ai spus victor referitor la sansele noastre de a scapa de Basescu si la faptul ca spre stupoare si uimirea si groaza noastra, e reusit sa isi obtina/fure un al doile mandat, referindu-te la cei ce l-au votat: “Prostia nu trece intre timp,din prosti nu s-au facut brusc destepti, ne bazam doar pe faptul ca si pe astia i-a ajuns disperarea”. Ai sumarizat totul, ai lamurit subiectul, sperantele si sansele noastre prin acest enunt ce este extrem de lamuritor.

  12. clacl clac-ul vine de la zgomotul de catuse de pe nava Rahova. Hai ca incepe basesciada, colectia de vara-toamna la catuse ahaaha

  13. Chiar nu intelege nimeni ca la metodele fara scrupule ale dictatorului se raspunde tot asa?NU E cazul sa fie domni Ponta & compania!!Cu parere de rau vad ca parca sant hipnotizati de Scorpion.Ala marcheaza punct dupa punct,si dincoace nimic.Antonescu a trecut printr-o campanie electorala,deci nu poate zice ca nu stie regulile jocului.De ce s-au impotmolit?Eu inteleg ca dictatorul are consilieri securisti diabolici,dar dincoace nu se gasesc niste oameni care sa gandeasca mai mult?TREZITI-VA!Antenele fac si ele ce pot,dar nu pot duce SINGURE tot greul.

  14. 😯 Referitor la update: daca scapam de Basescu o sa ajung sa am mai mare incredere in Justitia Romaneasca (bineinteles ce nenumita politic) decat in Justitia Europeana (care a ajuns sa-si incalce propriile legi si reguli , si sa folosesasca etaloane diferite , dupa interes) !

    Ma bucur si pt. acest strop de dreptate si corectitudine , din imensul ocean de abuzuri si ticalosii basesco-occidentale , care ne-nconjoara . 🙂

  15. Ia banii de la pupincurist ca oricum sunt banii nostri. 🙂
    BTW asta seara la Dana Grecu au fost niste imagini cu mitingul pedelist de la Cluj.Basescu cu flacara-n mana, i-o da unuia apoi este un prim plan pe mana in care tine microfonul. Poate se reiau imaginile pentru ca mie mi se pare ca ori era frig, ori Basescu avea nevoie de un paharel rapid. Pune si tu o vorba buna la Gadea, e interesant de stiut daca e chiar o problema cu alcoolul sau e o boala din copilarie cum spunea un revolutionar la Tuca acum multi ani. 🙂

  16. Felicitări pentru câştigarea procesului cu Moraru! Nu-l lăsa până nu-i iei banii! Aşa ne mai răzbuni şi pe noi, cât de puţin.

  17. adica moraru mincinos/manipulator cu acte in regula.
    cine ar fi crezut?!
    trebuie sa fie o facatura usl, care dupa cum spune un vestit procurorul comunist, a pus ghiarele pe ea justitie.

    intr-un fel as vrea sa ajunga distrugatorul iar la conducere, ca sa fie clar pentru toti ceea ce naste somnu’ ratiunii.

  18. Felicitari pentru proces, foarte tare! I-ai pus cu botul pe labe pe nemernici!

  19. @catalin
    Numai preferatii tai au dreptul sa aiba televiziuni favorabile?
    Ce crezi ca s-ar intampla cu angajatii Antena 3 daca prin absurd patronul s-ar intelege in seara asta cu Basescu si le-ar cere sa intoarca armele?

  20. @wiseguy: a mai batut-o de doua ori. suntem tot cam aceiasi de pe vremurile alea 🙂

  21. Aoleu, muica, pai acum il pui la plata pe Morar? Cand se scufunda corabia? (puschea pe limba, sa nu vorbim de Titanic in tara marinarului). Alta era situatia, frate, acum 2 ani cand curgeau fondurile nerambursabile catre ziaristii nevanduti lui Voiculescu (of course).

  22. Imi place tare promo-ul asta. L-am “sheruit” , (romaneste) pe facebook ! Macar atat puteti face toti . Poate se urneste lumea din case pe 29.
    La anul si la “referendum”!

  23. Imi place!
    Ganditi va la un clip publicitar de dupa referendum…Ar fi tare!

  24. @Victor Ciutacu
    Pai cam asta spuneam si eu. Doar nu ati fi nebuni sa parasiti niste job-uri bine platite doar pentru ca nu sunteti de acord cu ce viziuni politice de moment are proprietarul postului.
    Nu cred ca poti nega ca tu si colegii tai sunteti totusi platiti pentru ceea ce spuneti si scrieti. Deci teoretic este posibil ca unii dintre voi sa aveti de fapt pareri mai mult sau mai putin diferite de cele pe care sunteti platiti sa le spunteti la tv.

  25. Vad ca Sorina Matei face in sfarsit interviul pentru care s-a pregatit atata timp. :))
    Daca nu m-as fi saturat sa aud balariile lui Basescu mai ca m-as uita.O fi mai incisiva decat Cristoiu ? 🙂

  26. @wiseguy
    pana acum faceau pe deontologii. acum au aruncat mastile de-a dreptul.

  27. foarte simpatică ideea şi nu tocmai surprinzătoare interpretarea domnului ciutacu. dar radu tudor se simte bine?! :))

  28. Daca nu reforma baselu statu’ de la temelie si in timp util, jostitia nu mai era echi-blabla si perdeai procesu’. 😀
    Ne vedem pe 29, Magdo!

  29. @RaduB pe 17 July 2012 la 20:04

    Fratioare, da’, ai niste trairi cu personaje infioratoare
    de iarmaroc si bilci , ceva de speriat ! pusche pe limba,
    nu ti-au ajuns cei “8 ani de impliniri marete, de forta si
    avint” cu “mester-cirmaciul” la comanda “mindrei corabii” ?! :))

    “Bum şi cloc-cloc” imi aduce aminte de o piesa a celor
    de la U2 ce-i pe pofta inimii mele: “11 O’clock Tick Tock”.
    http://www.youtube.com/watch?v=lJO_zbG7of4

    Sper ca ceasul al 12-lea sa ne prinda in Piata Universitatii,
    numarind secundele pina la finalul votului zilei de 29, precum
    cei din Times Square, cintind in cor eliberati de fiinta suprema,
    intr-un nou inceput, si ghici ce: nici o alta camarila, de vreo
    alta culoare sa mai scape netaxata in strada, sperind sa huzureasca
    la nesfirsit pe umerii celor ce muncesc.

  30. Ahaha! prea tare! felicitari! geniali, cum ne-ati obisnuit! sper sa fie prezenta la vot record! sa scapam de nesatuii astia. sa-l ia madam merkel pe base la ea acasa, sa taie salariile si nemtilor, au salarii ” nesimtite”. am un var neamt, are 29 de ani si de 3 luni beneficiaza din partea statului de consiliere psihologica deoarece a facut depresie in urma unui interviu pentru un loc de munca, pe care l-a refuzat, in urma ofrtei de ” DOAR” 2500 euro salariu lunar!!!!! – varu’ nu are studii superioare, a terminat un liceu tehnic.
    Ne vedem la referendum!

  31. mi-am trezit copilul din somn cat de tare am ras. radu tudor e genial pe final.

  32. Gibonu’ n-are cum sa aiba gratie !!! De ;a ce-a spus, pana la “tonomate” (stima…) nu e decat o treaba de cuvinte…
    Sa-i explici gibonului ca omu’ are in compozitie si coloana vertebrala… chiar e degeaba. Sa-i mai spui si ca “job-u'” si-l face omu’, si nu invers, e degeaba (dupa atatia care l-au pupat in nume pe “potential-demisu'”, normalitatea e pentru astia trucaj…).
    La subiect, ca tot e vorba de “job” bine platit : cu ce-o plati “nas-su” aia 20.000 ron, acu’… tot de la vreun “job” bine platit… de cine ?! Sau o fi cu “executare silita” la business-u’ ala “profitabil” cu pensiunea ?!
    (citat din Badea, adaptat la situatia morarului : baaa, spune ba de unde iti vin banii !!! Sa inteleg ca acu’, si Ciutacu e platiti, indirect, prin hotarare judecatoreasca definitiva, de “suspendat” ?!

  33. Partea super-mega-penibila la acest Referendum e ca e mai importanta prezenta decat optiunea politica…

  34. De cand am drept de vot, am ales sa fiu responsabila si sa imi formez propria opinie cu privire la partide politice si persoane…din pacate, nu de putine ori, am fost la vot pt. a imi anula buletinul, pt. a da un vot negativ sau pt a echilibra fortele politice. De aceasta data, am sansa sa impartasesc optiunea politica si sa acord un vot negativ. Sper ca cei care au acest drept constitutional, sa uzeze de el si sa voteze. Important este sa demonstram ca ne pasa de viitor, abia apoi putem injura occidentul ca ne trateaza ca pe niste paria. Romania trebuie sa invete sa isi exercite drepturile constitutionale si, sigur, in caz de esec, putem schimba orice…cu un VOT!

  35. Se tavaleste morar in chinuri(de nervi)si tie-ti arde sa faci reclame! :))) Felicitari!

    P.S. am inteles ca anumite nume se pot scrie cu litera mica 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.