Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Analişti tv vă face boieru’, campionilor!

Analişti tv vă face boieru’, campionilor!

Se apropie alegerile prezidenţiale şi – neutru cum mă ştiţi – habar n-am cu cine o să ţin. Şi nu cu cine ar trebui să ţin, ci cu cine o să mă combin concret la vrăjeală. Dar voi sunteţi mai deştepţi ca mine şi ştiţi sigur (şi motivele pentru care o voi face). Aşa că nu-mi rămâne decât să vă consult. Votaţi şi spuneţi-mi şi de ce, luminaţi-mă, scoateţi-mă din bezna grea şi apăsătoare a neştiinţei.

Fiindcă nimic nu mai e moka, cine ghiceşte destinatarul sprijinul meu profund deontologic şi, mai ales, motivaţia gesturilor mele viitoare (public asumate) va fi invitat în emisiunea Vorbe grele, să comentăm împreună rezultatul scrutinul, perspectivele ţărişoarei şi implicaţiile alegerii românilor.
[poll id=”23″]

Comentarii

comentarii

Similar Posts

264 thoughts on “Analişti tv vă face boieru’, campionilor!

  1. N-ai cu cine. Da nu pot sa nu observ ca ai pus japita aia de Oprescu cap de coloana.

  2. Nu sunt clarvazator, dar din opiniile tale exprimate public cred ca de data aceasta nu vei vota cu nimeni. Daca as fi in locul tau, adica daca i-as simpatiza in egala masura pe Crin si pe Sorin, pentru a impaca si capra si varza, nu mi-as exprima adeziunea (cel putin pentru primul tur) pentru niciunul dintre ei. Greu cu prietenia…

  3. Indubitabil….Sorin Oprescu
    Are sange in pompita, e carismatic, nu linge la drobul de sare al nimanui + NU ai alta alternativa…:))

  4. Eu la vot am zis: NIMENI si imi mentin parerea.
    Ma duc sa-mi aranjez freza, deja ma vad in studiou. Cum dracu` se ajunge la antene cu reatebeu` ca masina mea e pe butuci ?
    Daca iau un taxi se deconteaza ?

  5. tata, cu Nati Meir, dar de ce doar 27 l-au votat? e masluit sondajul … zici ca-i comandat de realitatea!

  6. DUDA…pentru ca e un intelectual, pentru ca nu are gasti in spate, pt ca e ALTFEL, si la urma urmei, de ce nu ?

  7. – turul 1: cred ca-l vei vota pe Antonescu ca sa le mai tai din sanse altora… (ptr ca e clar ca Basescu va fi in turul 2 si nu cred ca l-ai vota pe Geoana);
    – in turul 2, varianta care o “prevad” ar fi Basescu vs Geoana, caz in care, cred ca nu vei mai vota, din scarba…

    deci Antonescu ar fi optiunea din primul tur, “nimeni” in turul 2, optiune la care subscriu si eu (si cred ca majoritatea celor care cunosc cate ceva despre aceste “personaje”)

    avand in vedere ca rezultatul din turul 2 va fi decisiv, cred ca optiunea ta va fi “nimeni”

  8. Hai sa fim high.
    Votez cu oricine legalizeaza iarba.
    In felul asta voi fi prea spart sa mai simt mirosul de buda ce vine de peste gardul Parlamentului.
    As fi votat cu Antonescu … Maresalul Ion Antonescu.
    Stii cum recunosti un bun conducator roman ? Simplu, poporul il executa.

  9. am votat ca vei tine cu Antonescu dar se poate sa tii si cu doctorul daca va candida. de ce? pt ca si tu ca majoritatea celor 65% vrei sa nu mai existe Basescu presedinte si liota de pitipoance si boci de la anul, iar cei doi enumerati sunt singurii, care adaca ajung in turul doi, ii pot coaliza pe restul

  10. Maiculitza, ce dilema !!! N-am votat, scuze, dar eu nu reusesc sa-l ghicesc pe cel pe care il voi sustine eu, personal, dar sa nimeresc la matale … Cedez bucuroasa loc in emisiune ! (simile)

  11. Antonescu!
    Fiindca Oprescu nu va candida…
    De ce Antonescu ? Fiindca doar pe el il vezi ca avand sanse reale sa-i succeada lui Base… Dar va fi doar praf in ochi…

    Nu cred in teorii conspirationiste, dar am convingerea ca intre moguli si Base blatul e facut… Doar Vadim si Gigi ar face rating mai mare decat Base in calitate de Presedinte… E convenabil pentru ambele parti : Base aduce rating, mogulii il fac foarte vizibil ( ce n-ar da Crin sa fie macar la fel de injurat …). Iar pulimea in criza e usor de prostit.

  12. Buna ziua,
    Eu cred ca il veti sustine pe Basescu, din dorinta de a fi contra curentului deja universal propagat, chiar a propriilor credinte exprimate public pana in data curenta, din aceleasi motive ca si domnul Cristoiu.
    Glumesc, evident.
    Ati spus intr-un post, cu acum ceva timp in urma ca (citez din memorie) : “fiecare om are un pret , al meu este prea mare “.
    Avand in vedere afirmatia cu pricina, tind sa cred ca il veti sustine pe cel care va fi in masura sa se apropie de pretul dumneavoastra mare – Mircea Geoana, fiind constient de faptul, ca indiferent daca il veti sustine sau nu pe candidatul cel mai onest si potrivit functiei, si ca daca acel candidat printr-un miracol va castiga alegerile, tot nu va fi in stare sa schimbe ceva.

    Imi permit sa fac o adaugire pentru ca multi nu cunosc semnificatia sufixului “-escu” , din numele presedintilor post-decembristi.
    Sufixul “-escu” inseamna “fiul lui” , vasazica Antonescu defalcat : Anton numele tatalui + “escu” = fiul lui Anton .

  13. Am votat cu Vadim , radeti de mine ?
    Sunt satul de mizeriile care ne conduc , vreau un tampit la conducere, vreau un nebun acolo sus crede-ti ca ni se poate intampla ceva mai rau decat acum ? eu nu cred.
    O viata am si de aceea vreau sa trec prin toate.
    Am vazut cum este sub comunism, am trait cea mai reala iluzie a democratilor, am simtit pe propria-mi piele guvernarea taranista, m-am saturat de liberali acuma VREAU UN NEBUN, vreau un nebun acolo sus, vreau sa vad diferenta care nu cred ca ne va costa asa mult.

  14. Isi anunta candidatura Oprescu la dumneavoastra in emisiune?Dubii,dubii,dubii…

  15. inca ceva: pana acum, ptr “nimeni” au votat 109 pers 🙂 daca asta e varianta castigatoare, ne inviti pe toti 🙂 ?

  16. In 2004 am inlocuit (prin vot) un tiran cu altul. Suntem pe cale de a face aceeasi greseala cu Oprescu. Este momentul sa votam pe cel mai bun, nu pe tiranul cel mai mic. Parerea mea.

  17. Ciutacule,

    Un portal de ebanking face cam 70,000. Hostingul nu e inclus (ca ala e pe datacenter-ul bancii). Lenuta o sa zica ca baga bani in mententa, publicitatea online, conslutanta grafica / audio, prelucrari specifice, etc. E mai usor de furat ca la ebanking (o aplicatie serioasa) ca acolo e clar ce trebuie sa faci (specificatiile).

    Fiara.

  18. Eu zic să votaţi cu Marian Bătăiosu! Numai că bineînţeles, el nici măcar nu apare pe nicăieri ca şi candidat, cu toate că şi-a anunţat candidatura de ceva vreme. Oare de ce??? Deranjează cumva pe cineva, sau pe mai mulţi, eventual, prin opiniile sale şi modul în care ar vedea domnia sa Romania?
    Ca să aflaţi mai multe detalii, puteţi să-i vizitaţi blogul.
    Şi vă spun că există o întreagă realitate dincolo de tot ceea ce se spune în mod oficial, iar cei care deja s-au “trezit”, nu mai pot fi manipulaţi de “elitele” politice.
    Aşadar…Marian Bătăiosu – preşedinte!!

  19. Buna ziua domnule Ciutacu.Am votat “nimeni” pt.ca am ajuns(cred…!?)sa va cunosc(inca mari sperante ca tara asta va deveni si ea o tara normala,in.”randul lumii”dar o si mai mare dezamagire-vezi ce se intimpla de vreo 10 ani incoace-).Pe de alta parte cred ca va doriti(ca si multi dintre noi),sa aveti la carma tarii un intelectual( cult,cu abilitati diplomatice,cu mult bun simt,…si lista ar putea continua)care sa ne reprezinte cu demnitate in lume,caci despre asta e vorba!.Iar acest presedinte ar sti sa puna in fruntea guvernului pe cineva CAPABIL sa rezolve “trebile” tarii.Of,Doamne, vorbesc din carti,nu? Bref,cred ca v-ar placea(ca si mie)sa iasa Antonescu,chiar si Geoana sau Oprescu! Dar astea sunt doar povesti…

  20. As merge pe varianta “nimeni”, dar daca chiar trebuie sa aleg, as zice Duda. Ca e decent ca prezenta si pana acuma a vorbit cele mai putine prostii.
    Si-n plus, a-l sustine pe Duda implica si un soi de pasivitate, oricum nu va castiga, iar tu vei ramane cu obrazul curat, neavand de ce sa dai explicatii daca cel care va castiga o comite.
    Nu insinuez ca nu ti-ar placea sa-ti asumi lucruri, da` avand in vedere optiunile, eu unul n-as avea curaj sa vorbesc admirativ, cu toti dintii, despre oricare dintre ei.
    Si oricum toata lumea stie ca stii ca Duda nu va castiga.

  21. Am alergie la terminatia – escu
    ceausescu, iliescu, constantinescu, basescu.
    Chiar suntem blestemati?

    Il vreau pe gheorghe sau pe bula presedinte.

  22. Victore,

    Ca sa fie complet/corect chestionarul tau, trebuia sa-l împarti în 2: prima parte pentru turul I, a doua parte pentru turul 2. Sau sa specifici ca votul este pentru unul din tururi.
    Deci, nu voi putea direct vota pe forma pe care ai prezentat-o (si cred ca nu sunt singura).

    Tu ai zis-o la un moment dat, daca-mi amintesc bine, ca în primul tur cu nimeni, iar în al doilea tur cu Crin Antonescu. Dar, poate ti-ai schimbat opinia. Eu totusi sunt tentata sa cred ca daca Oprescu candideaza si daca ajunge în turul 2, vei vota pentru el.

    P.S. Ador comentariile Fiarei, e cu ochii pe tine si pe tot!!!

  23. Domnu’ Ciutacu! Citeam prin ziare azi (30-07) cum ca se preconizeaza/ se pregateste numirea Alexandrei Gatej ca Prim ministru!! Foarte frumos insaplecarea ei de la ultimul JOB si anume CEO al Unilever aparent in conditii amiabile ascunde de fapt …….. ceva mari missmasuri cu banii companiei! SI nu e vorba de 10 mii de “ieuro”

  24. Cu Geoana nu pentru ca ar merita mai mult dar pentru ca e alegerea rationala: daca vrei sa ai o sansa impotriva lui Basescu iti trebuie masinaria PSD la maximum. Altfel, daca vrei sa tii cu cine ar merita mai mult esti liber sa o faci dar risti sa pierzi cu dreptatea in mana 😉

  25. Am votat “Nimeni”. Stiu ca obiectivitatea 100% e imposibil de atins dar totusi votul pentru un om este implicit votul pentru un sistem, o viziune asupra lucrurilor, nu doar ca ala e baiat bun si e simpatic. Si Bush a era ok ca persoana (din multe surse) insa a lasat in urma lui o catastrofa.

  26. Daca sunteti neutru, insemna ca “Nimeni” e raspunsul potrivit ;))! Multa sanatate si spor in ceea ce faceti!

  27. Kelemen Hunor ar putea fi o optiune rezonabila. Este tanar si nu pare spurcat nici de comunisti, nici de iredentisti sau alti asemenea. Educat si cu bun simt, va fi, cu siguranta, greu de inghitit de marlanii actuali. Duda ar fi o a doua optiune, tot prin impartialitate si bun simt. Restul, acelasi aluat, nu este nici o diferenta, cu o singura exceptie, Vadim, care are si probleme emotionale ce pot deveni periculoase.

  28. @ trefla: dar chiar toti ceilalti ti s-au parut sanatosi? Sau vrei un alt fel de nebun?” Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intimple”!

  29. Victor, aseara la OTV, Vadim Tudor in forma de zile mari, a spus printre altele ca E.Udrea in urma cu 10-12 ani presta sarguincios pe la Inter si ca in prezent ar avea un amant mai tanar (n-am inteles , mai tanar decat cine !) si ca un “binevoitor” i-ar fi transmis o caseta marinarului, care cica este o furie. Daca nu l-as fi auzit ieri pe Radu Tudor afirmand pe post ca stie multe lucruri despre viata particulara a Lenutei, dar pe care nu le va spune public, poate ca n-as fi luat foarte in serios afirmatiile lui Vadim. Asa parca se leaga si probabil ca niste dezvaluiri de acest fel ar avea un impact mult mai mare decat treaba cu incalcarea constitutiei sau risipirea banului public. Lumea s-a cam obisnuit cu chestii din astea si nu prea cred ca marinarul poate fi dislocat cu astfel de argumente.

  30. Antonescu, pentru ca e ALTFEL.
    Oprescu seamana foarte mult cu Basescu. Si Basescu era simpatic si “promitea” in campania electorala dar s-a dovedit ca…
    Geoana, nu.

  31. +1 pentru Crin. PSD-ul ar face bine sa se trezeasca si sa renunte la orgoliul de a avea un candidat propriu: pe Geoana nu-l scot la 30% nici cu slujbe. Oprescu? .. pai nu conteaza decat la nivel de Bucuresti. Daca prezenta la vot va fi mai mare de 60% mai mult de 15% nu scoate, pentru ca nu are nici spate, si nici un program, aka ce sa promita?! Plus ca de cand e primar, s-a schimbat, e enervant de arogant si fitzos. Duda?! care Duda?! Meir si Vadim? astia vin la oferta?! nu-i votez nici daca ma lovesc puternic la cap. Si in final Baselu. Asta o sa mai fie votat cand o sa devina Clujul port la Marea Negra! adica Never Again!

  32. stiu ca preferatul tau e Antonescu dar mai bun ar fi Duda cel putin stie sa se poarte si mai are si relatii bune ce ne-ar ajuta sa ne mai bage si pe noi in seama europa ca de cind e basescu presedinte relatiile internationale sint ca si inexistente degeaba sintem in ru. ca n-avem nici o influenta nicaieri

  33. D-le Ciutacu!cred ca cel mai potrivit pentru a fi presedintele acestui popor,care nu e deloc prost,dar ne informat,ar trebuii sa fiti d-tra,asta va spune un pensionar de 68 de ani,care nu se culca seara pana nu se termina emisiunea lui d-ul Gadea,sineza zilei,sunteti niste adevarati luptatori,tineto tot asa,pana se va trezi acest popor.

  34. Ciutacu tine cu ROmania. Altfel era in Mallorca (la nudisti) la ora asta 😀

  35. Victor sper ca nu plecati cu totii in vacanta cand vine prapadul in politica, si ne lasati nimenui pe romani cu acesti guvernanti dementi.
    Fara voi presa s-ar putea cand va intoarce-ti sa gasiti o frumoasa posibila dictatura,ca sunt disperati rau din informatii din afara tarii.

  36. Am retinut ca locuiesti in Sebastian -Dumbrava Noua- si te-as ruga sa lupti,sa militezi chiar sa nu se mai faca discriminari de limbaj (cel putin) si de alta natura, ca vezi doamne nu locuim in buricul targului… La doi pasi de Palatul Parlamentului si Cotroceni-Sebastian …Novaci… Motoc… si se poate sa nu se faca nimic pentru reabilitarea morala,reabilitarea zonala, reabilitarea sociala … incat aceasta zona sa nu mai fie considerata zona ,,slaba”…Lupta pt ca merita!!!Cu tot respectul, un locuitor al zonei.Votez cu cine vrei tu!

  37. Inainte sa ne “aruncam” iar la presupuneri,de ce sa mizam pe Oprescu(pt ca vad destula lume care e convinsa ca dumneata cu el votezi)?Nu mi se pare a fi un primar extraordinar,de ce ar fi un presedinte potrivit?Nu a facut nici o “oferta”,nici o strategie nationala pana acum,sau ma insel eu?Eu am sa votez cu Antonescu,macar sa nu iasa marinaru iar,dar aici am votat “nimeni” pentru ca nu cred ca dumneata tii cu cineva in mod special,momentan,pentru ca nu esti sigur ca nu iti iei (ca noi toti) tzeapa,inca o data..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.