Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Analişti tv vă face boieru’, campionilor!

Analişti tv vă face boieru’, campionilor!

Se apropie alegerile prezidenţiale şi – neutru cum mă ştiţi – habar n-am cu cine o să ţin. Şi nu cu cine ar trebui să ţin, ci cu cine o să mă combin concret la vrăjeală. Dar voi sunteţi mai deştepţi ca mine şi ştiţi sigur (şi motivele pentru care o voi face). Aşa că nu-mi rămâne decât să vă consult. Votaţi şi spuneţi-mi şi de ce, luminaţi-mă, scoateţi-mă din bezna grea şi apăsătoare a neştiinţei.

Fiindcă nimic nu mai e moka, cine ghiceşte destinatarul sprijinul meu profund deontologic şi, mai ales, motivaţia gesturilor mele viitoare (public asumate) va fi invitat în emisiunea Vorbe grele, să comentăm împreună rezultatul scrutinul, perspectivele ţărişoarei şi implicaţiile alegerii românilor.
[poll id=”23″]

Comentarii

comentarii

Similar Posts

264 thoughts on “Analişti tv vă face boieru’, campionilor!

  1. Ce super! Ma uitam cum Olguta Vasilescu vorbea desre cum o sa castige prostanacu’ toate alegerile pana la apocalipsa si in paralel rulau imgini cu doctoru’! Super!

  2. Imi cer scuze pentru abuz, imi permit inca un comentariu:
    Se poate sa ii inviti simultan si pe ungur si pe Vadim? O sa fie sigur un DDD, daca pleci in timpul emisiunii sa iei paine si ii lasi in studio 🙂

  3. Antonescu sau Oprescu, iti sunt si mai apropiati si cel mai important, sunt pusi pe treaba. Doamne ajuta, sa pice Tiranul !

  4. Radu Duda. Şi-n noiembrie idem.
    Măcar ăsta nu se hăhăie şi are ceva materie cenuşie la mansardă.

    Tu cred că nu o să-ţi exerciţi dreptul de a vota. Nu mă întreba de ce.

  5. Ai spus ca cel care va da un pronostic corect va fi “rasplatit” cu o aparitie la Vorbe grele… uitandu-ma la cati au raspuns comparativ cu numarul redus de candidati, sigur mai mult de 10 oameni or sa o nimereasca.. ii “rasplatesti” pe toti?

  6. Antonescu. Oprescu n-are sanse ca nu-l cunoaste tara… Si din pct meu de vedere e tot un fel de basescu care se crede cool, vorbeste mult si face glume de manelist! Macar sa ma reprezinte unul care are tinuta, prestanta, nu “se da cu ATV-ul” si prefera alt gen de muzica decat maneaua! M-am saturat de maneaua politica din tara asta trista! Antonescu doar pentu ca are mai multe sanse deact Radu Duda sa-l scoata afara pe besescu.

  7. Ciutacule,daca nu-ti doresti a te dezamagi,eu te sfatuiesc ,nu ,sa tii cu unul sau cu altul ci sa ramai la al critica pe tiran, iar noi astia sa alegem din toti aia ,pe cel mai putin rau…e greu dar cred ca asa gandesti si tu…nu am pretentia ca am ghicit optiunea ta dar sper pentru mine sa fie adevarata
    cu respect,
    mihai

  8. Nefiind vorba de o functie administrativa as merge pe mana lui Radu Duda. Are cultura si prestanta necesara pentru un sef de stat. Cred ca e singurul care nu ne-ar face de ras peste hotare. Cred ca e capabil sa discute de la egal la egal cu orice personalitate.

  9. Care-i faza cu Hoprescu asta ? Ce va apuca fratilor? Eu sunt sigur ca EBa va fi presedinte, dar o sa votez cu Antonescu.

  10. Am votat cu Crin, dar, dacă nu se întâmplă nimic serios (la români serios e cuţitul la os ca pe vremea când cumpărau salam de 64 pe liste la alimnetara la care erau arondaţi prin buletinul de identite), iese din nou Băsescu.
    Românul e 1) indiferent şi 2) împăciuitor.
    Politica de manipulare a PDL ului e compusă din întrebările:
    – da’ ce, alţii n-au furat?
    – da’ ce, alţii au făcut ceva?
    – cel puţin Băsescu a…
    şi aici urmează un pomelnic de chestii artificiale şi absurde, cum ar fi : e unul de-ai noştri (fără să ştim exact cine sunt ăştia), a spus că…, a încercat să…, fără ca lista să cuprindă A FĂCUT… urmat de ceva-ul ăla care-l diferenţiază de restul candidaţilor.
    Numai că Băsescu, până şi în mintea celor lămuriţi de ce e el, beneficiază de prezumţia de îmbunătăţire, pe când ceilalţi nu.
    Evident că la capitolul “ceilalţi” nu intră Meir, Hunor, Duda…

  11. Am acces la blog.Multumesc securitatii…Cu Traian Basescu?…Daca e la vrajeala,dupa faza cu Elena Basescu si cu tonomatul cu euro,totul e posibil…Dupa faza cu blogul dumneavoastra de azi,am numai ganduri negre…Eu am votat cu Antonescu,nu am fost atenta la postare,am pus ce optiune imi convine mie.

  12. Il sustineti pe “mosu'” Oprescu.Ne vedem la emisiune maestre.Ar fi singurul de care ar trebui,si ii ie taema “incrucisatului” pentru ca deja incepe sa traga sfori;doar asta a facut si cand era “marinar informator”.

  13. Cu Antonescu.

    Oprescu a spus ca nu va candida si acum se suceste cu 180°. Din cate stiu vrei ca oamenii sa-si tina cuvantul dat, iar Oprescu a cam dat cu mucii-n fasole in privinta asta indiferent cat de prieten iti este.

  14. Eu cred ca vei vota cu Antonescu, pentru ca Oprescu (daca va intra in cursa) va candida numai pentru a-l ajuta pe Crin sa intre in turul 2. Cat ne-ar fi de drag si cat de multe sanse ar avea sa-l infrunte pe Basescu in turul 2, Oprescu nu va putea fi presedintele Romaniei. Si nici nu-si doreste asta. Isi doreste sa nu mai fie Basescu, mult mai mult decat sa fie el cel care sa ii ia locul.
    Din cat am reusit sa te cunosc, eu asa cred ca vei face. Il vei vota pe Crin Antonescu in ambele tururi! Doamne ajuta!!!

  15. Eu votez cu Radu Duda, de ce? Pentru ca este primul candidat la presedentie care promite ca va face doar ce poate face un presedinte, conform constitutiei.

    Printre altele promite ca va avea o politica externa care sa imbunatateasca imaginea Romaniei, Duda sustine ca nu romanii obisnuiti sunt responsabili de imaginea Romaniei in afara ci oamenii care ne conduc.

    Pe langa asta poseda calitatile de care are nevoie un presedinte, cunoaste foarte bine destule limbi straine, are un discurs foarte bun, si este independent.

    Basescu a promis ca vom trai bine, a promis ca el isi va depasi atributiile de presedinte si va schimba Romania, nu a facut-o, prefer un presedinte care promite ca-si va indeplini strict atributiile prevazute in constitutie, si care are si capacitatile intelectuale sa o faca.

    Oamenii in general nu-l voteaza pe Duda pentru ca:

    – nu are sanse (daca nu-l votezi, cum sa aiba sanse?)
    – face parte din casa regala (si ce? candideaza ca cetatean al Romaniei pentru pozitia de presedinte, nu rege, in afara de asta, orice ar fi facut gresit casa regala n-ar trebui sa i se impute lui, nu propune reinstaurarea monarhiei, si chiar si asa, casa regala a fost denigrata in timpul comunismului, inainte sa avem o opinie ar trebui sa ne documentam din surse mai credibile, nu manuale comuniste)
    – nu poate schimba ceva (ba poate, ce isi propune el tine strict de institutia presedentiei, pe langa asta, prin comportamentul si conduita sa poate sa ofere romanilor un exemplu de cum ar trebui sa fie un sef de stat, si poate asa incep si romanii sa-si doreasca mai mult de la oamenii care ii conduc)

    In legatura cu diversele acuzatii care i s-au adus puteti vedea lamuriri la adresa urmatoare:

    http://www.opritiminciunile.ro/

  16. Intrebare: daca sase candidati dintre aia de mai sus isi dau intalnire intr-un parc din Bucuresti, au voie sa o faca? 🙂
    Sugestie pentru bucuresteni: daca tot l-ati dorit pe domn’ doctor atat, nu vreti sa va termine de operat pe “nevoastra” mai intai, inainte de a-l da la toata tara? Tineti-l bine, strans la piept, pentru dumneavoastra! Am auzit ca anu’asta vrea sa doboare recordurile de anul trecut si sa mareasca lungimea carnatului , simultan cu cresterea tortului diplomat 🙂

  17. cu Antonescu. Orice om normal si care isi castiga banii ar tine cu liberalii.
    Mai ales ca prefigurez o semi-alianta pnl-psd.
    daca iese base, pnl-psd o sa inainteze motiuni pana cand o sa se faca alegeri anticipate.
    si tot ei castiga in final.
    daca iese antonescu, se face o guvernare de-a gramada .. pnl, unguri si psd.

  18. eu as tine cu geoana pt ca alcoolistu de marinar si-ar taia venele sa ia bataie de la unu ca si geoana:)))) cred ca are sanse daca a lui i-l sustin daca nu o dau la vrajala pt ca au cel mai tare partid cand vine vorba de alegeri…..la urma urmei nu conteaza cine castiga atata timp ca nu-i tiranu actual…..sper sa se trezeasca romanii

  19. Buna seara d-le Ciutacu,

    Iertati-ma,poate n-am inteles nici eu mesajul Dvs..Eu v-am spus ce cred eu acum,prin vot,dar sunt sigura ca nu sunt prea departe de dorinta Dvs.;tin foarte mult la dl Crin Antonescu,dar dupa alegerea ca presedinte al PNL-ului m-a cam dezamagit un pic si daca apare varianta “dl.Oprescu”,intuitia,daca nu altceva, ma face sa il plasez pe locul doi.
    Eu sunt sigura ca nu sunteti in bezna grea si in nestiinta,dar de, hotararea e grea.
    Parca vizualizez o balanta,cu cei doi pe talere-nu reusesc sa-i gasesc o pozitie de stabilitate consolidata;n-au pus destula greutate in ea niciunul pana acum,decat ceva incredere;cum ziceti Dvs.,”perspectivele ţărişoarei şi implicaţiile alegerii românilor”sa le stie.Cel care le va gasi,va atarna greu si hotarator in argumentele noastre in a-l alege,deci mai avem sa invatam de la ei, care va fi potrivit.

    Cu acelasi respect,
    ioanaP

  20. Am votat “cu nimeni” pentru ca Romania e tara in care niciodata nimic nu se schimba…

  21. da pe tine, de ce nu te-ai pus?
    “Ştiu că-s arogant şi genial, dar îmi place să mi-o spună şi alţii. Oare o să mă iertaţi vreodată că-s cel mai bun?”
    deh, de data asta, nu.

  22. Va veti combina la “vrajeala” cu Dr. Oprescu (cum am si votat) daca acesta va candida si nu vad motive care l-ar retine. Sunteti compatibili la caterinca dar si la lucrarile serioase necesare, cum ati facut si pentru PMB.
    Ar fi o mare bucurie pentru mine nu numai schimbarea Basedintelui dar si o ora alaturi de dv.
    Cu acelasi respect si bune sentimente

  23. Antonescu, pentru ca daca retin eu bine, ti-ai anuntat sprijinul acum ceva timp, alte motive ar fi: Basescu si Geoana, iasa clar din calcul (dc te cunosc eu bine) Oprescu ar fi o varianta, dar nu cred ca are destule sanse sa-l dea jos pe Basescu (inca) restul nu-i luam in calcul, deci ramane Antonescu. Motivul principal al sustinerii nu poate fi altul decat acela de a scapa de Basescu (chiar daca nu crezi 100% in unul din ceilalti candidati)

  24. Cu nimeni, în turul I. În turul II, cu acela care îl va învinge pe întâiul Consumator al țării. Adică, Antonescu sau Doctorul.

  25. oprescu vs antonescu
    oprescu face circ, are replica, e arogant si poate parea unori genial
    antonescu are aura de obama dat prin clor, n-are “balls” si e usor plictisitor
    io zic ca doctoru` e fericitul castigator al votului

  26. Pentru unul care a indemnat oamenii sa nu voteze la europene… ce ti-a trezit brusc interesul fata de prezidentiale?
    Tu votezi?

    Voi, vedetele politico-economice de televiziune aveti foarte multe lucruri in comun cu vedetele mondeno-pornografice.
    Toti sunteti inteligenti dar invitati tarfe si manelisti, scandalagii si hoti in emisiuni de dragul audientei si asa destepti cum sunteti va justificati spunand ca voi aratati adevarul.
    Nu era mai onorabil sa spui: eu nu ii invit pe Eba si Becali pentru ca ii dispretuiesc, asa cum pretinzi?
    Dar nevoia de audienta… deh!
    Ce ar fi sa va comportati voi, oamenii de televiziune la nivelul pe care pretindeti ca il aveti? Aveti curaj?

  27. Nu pot sa cred ca 6 oameni au votat cu Kelemen Hunor. Doamne, hai cu egalarea, numele lui face cat toate injuraturile din campania ce va sa vie.
    Go Kelemen…
    PS: Eu cred ca ar trebuii sa astepti pana in turul doi, atunci o sa sti sigur cu cine sa “simpatizezi” dar cred ca e simplu si acum: Crin Antonescu, Sorin e si el bun, dar mi se pare ca un partid poate mobiliza mai bine oamenii decat un independent si poate fura mai usor.Tot ce e necesar ca sa ne scapam.

  28. Ah… Nati Meir nu e cel cu dansatoarele din burici? Ala cu manelele care a vrut sa-l faca pe Mircea Badea ministru la interne si pe domnul Oreste la cercetare/educatie? Daca e, cum de are peste Kelemen si vadim? Cine doamne iarta-ma vrea sa-l sprijini pe meir?

  29. stii ca posibila candidatura a lui oprescu e subiect de eseu pt admiterea la master la snspa (msrketing politic si electoral daca nu ma insel)? stiu astia ce stiu ;))) daca va candida oprescu e cam aiurea 1.pt ca a zis sus si tare ca-l sustine pe antonescu, 2. pt ca la fel de sus si de tare a spus ca el iese la pensie din primarie…antonescu m-a cam dezamagit (si chiar aveam sperante – atatea cate mai poti avea de la un politician roman) cand trebuia sa fie mai vanjos si mai vehement el dispare. o fi ocupat cu pregatirile de nunta? oprescu pare sa aiba mai multe sanse sa-l bata pe marinar. dar parca am mai vazut undeva filmul cu omul din popor, carsmatic, care vorbeste pe bune, care face poante…sa fi fost oare in 2004? speranta moare ultima cica…dar tare mi-e ca oricine ar iesi tot aia e…eiusdem farinae…si vorba lu’ badea: toata povestea asta nu e despre noi ci despre ei. povestea cu independentu’ eu n-o cred. nimeni nicaieri in lume nu castiga alegerile fara sustinere puternica, mai din umbra sau din lumina…si daca ar fi intr-adevar indepent, oricum nu ar putea misca nimic. si in plus, toata frasuneala cu presedintele-salvator e aiurea-n tramvai. noi nu functionam ca americanii, la care presedintele e a-tot-puternic. la noi, constitutional vorbind, presedintele nu are mari prerogative. dar deh, inca avem sechele din comunism…

  30. Crin Antonescu. Pentru ca este, cel putin din ce se vede pana acum, un alt fel de presedinte. Si de bine de rau unul cu sanse, spre deosebire de principele Radu, de exemplu. Are cunostinte de politica externa, si diplomatia necesara pentru a face pe mediatorul in Romania. Si mediatorul nu intre politicieni, ci intre categoriile sociale si institutii, intr-o situatie toti sunt foarte agitati (sindicatele din invatamant, magistrati, etc.).
    De asemenea, cred ca il vei sustine pe Crin pentru ca ti-e prieten. Si pana la urma nu te poate nimeni acuza ca-ti ajuti amicii, asa cum ai facut si cu Oprescu. Si nu cred ca-l vei sustine pe Oprescu pentru ca ai facut-o si e deja intr-o functie importanta. El trebuie lasat sa-si faca treaba acolo. Iar daca are “prieteni” care-l sfatuiesc sa candideze, poate ar fi ok sa-i spui si tu sa nu candideze. Sau nu, e decizia ta.
    Cert ca e ca pe oricine ai sustine acu, in turul doi il vei sustine pe adversarul lui T.B., fie ca va fi M.G., C.A., S.O. sau altcineva.

  31. Nimeni!
    De ce? Am tot spus la vremea lor, n-aş vrea să mă repet. 😉

  32. Are charisma,este inteligent,nu a furat,nu-i plac curvele,nu este betiv,locuieste tot la bloc si este preferat de americani,ca el sa fie presedintele Romaniei.Il cheama CRIN ANTONESCU.

  33. A fost mult, alb, sec, rece si gratis…. Deci, cu scuzele aferente, lasati-ma sa bat campii… matematice! Maestre, daca veti sustine deontologic si neconditionat un candidat exista 3 posibilitati: o faceti deliberat si moka – iubiti cu pasiune personajul…; o faceti contra unei modeste sume,; o faceti contra unui personaj. In oricare dintre situatii voi parasi ciutacosfera!, cu regret pentru timpul petrecut aici. Evident nu se va intampla nici una dintre cele 3 variante, cu obida dar respect recunosc… Deontologia exclude partizanatul… Ma oftic sincer ca intuies demersul in conditiile adresarii catre o comuniune de idei. Imi permit totusi sa citez, ca Vadim din memorie, din naduful Dumneavoastra: “daca asta e pretul…”! In campanie asta o putem spune doar noi, mucii trebuie sa ni-i stergem singuri!

    Iertati-ma si corijati-ma,
    Gruia

  34. Am votat Oprescu.. dar in cazul in care nu candideaza atunci Antonescu. M-am saturat de marinar si de familia lui. Sincer, nu am votat pana acum pentru prezidentiale (din indiferenta), dar anul asta si in China daca sunt si tot ma duc la vot numai sa nu nu-l mai vad pe Basescu la Cotroceni!!!

  35. Victor, ăsta e un fragment dintr-un editorial din Azi, despre șmenurile guvernamentale mai puțin vizibile, dar mult mai profitabile ale ministresei Udrea:

    ”Dna Udrea a obţinut ca privatizarea celor circa 80 de active rămase în patrimoniul Ministerului Turismului să fie decisă de o comisie numită prin ordin al ministrului. Aceasta, deşi cele mai multe din aceste active sunt hoteluri, iar soţul doamnei, nu mai puţin celebrul domn Cocoş, este el însuşi proprietar de hoteluri şi desfăşoară o activitate susţinută în branşă. Într-un stat cu adevărat de drept, asemenea fapte nu numai că sunt suspectate aprioric de corupţie (şi, odată dezvăluite opiniei publice, duc la demisia imediată a celui sau celei în cauză), ci intră explicit în definiţia conflictului de interese.”

  36. Nu cred că-ti vei schimba părerea,nu pari genul care să “te suceşti”,deci îl vei sustine pe dl.Antonescu.

  37. e relativ simplu. putem sa ghicim cu cine veti tine (nu zic cine ca nu e important) sau putem sa ne dam cu parerea despre cine va iesi presedinte 🙂 Ceea ce mi se pare muuult mai interesant. apropo, daca nu ies Antonescu sau Oprescu primii in topul asta, va mai asumati public alegerea?

  38. Nu citesc celelalte comentarii pentru ca nu as ramane obiectiva. Nu-mi place sa incep cu “DACA” dar nu am incotro! Daca Antonescu nu se remarca pregnant in mintea alegatorilor, ne ducem de rapa. Pe Basescu numai o criza de ficat prelungita l-ar determina sa renunte, ceea ce nu-i doresc ci ar putea doar sa si-o inchipuie cu urmarea de rigoare. Fiind bolnava si cu o varsta onorabila, voi muri ca marele Paller care nu si-a vazut tara la rostul ei. O alta varianta poate ar trebui s-o luati in calcul: DUDA! Pare excusiva pentru multi dar analizand starea lumii europene si nu numai cred ca UE s-ar intoarce cu mai multa bunavointa spre noi. Cu Oprescu? M-am saturat sa vad cum se stramba de pomana! E un fel de al doilea Basescu desi pare un Opus! Luati-l pe Crin si trimiteti-l la “SCoala de presedinti” si o sa vedeti ca statutul tarii va fi altul O continuitate cu Basescu nu se mai poate si e rau ca el inca nu pricepe sa plece de pe vas!

  39. Crin Antonescu. Pana la urma urmei oricine in afara de “canalia perfecta”.

  40. eu cred ca oprescu nu va candida pana la urma dar il va sustine pe antonescu…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.