Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > A venit iar circu-n oraş, să bată toba!

A venit iar circu-n oraş, să bată toba!

Ancheta în cazul Monicăi Iacob Ridzi a fost finalizată. Fostul ministru al Trineretului şi Sportului va ajunge în sala de judecată. Acum câteva zile, colegul ei de partid Dan Păsat a fost şi el deferit instanţei. Acum câteva luni, Traian Băsescu îşi smulgea ultimele fire de păr din chelie, în direct la TVR, pe motiv că frăţia transpartinică ar bloca justiţia. D-aia nu puteau anticorupţii lui Daniel Morar să-i trimită la bară pe cei doi pedelişti, că se ţineau parlamentarii la ei ca la urs. I-a întrebat cineva acum pe faimoşii regizori de la DNA cum au reuşit performanţele judiciare de a trimite dosarele la judecată fără s-o percheziţioneze informatic pe fosta şefă a tineretului pedelist, respectiv fără să-l aresteze pe parlamentarul de Giurgiu, cum au obţinut atât de necesarele probe? Dracu’ cu cărţi i-a întrebat, vă spun eu! Circul s-a desfăşurat în direct, fraierii au pus botul că regimul luptă din răsputeri împotriva corupţiei, iar oamenii ăia doi – vinovaţi sau nu de faptele imputate, să decidă judecătorii, că d-aia-s plătiţi – au fost demonizaţi că nu se predau benevol, legaţi între ei, de către rude, să nu mai consume statul frânghie cu ei, că-i criză. Casa de producţie DNA şi-a arătat încă o dată menirea.

P.S. Apropo, pe beneficiara directă a acţiunilor Monicăi Iacob Ridzi, augusta europarlamentară care s-a arătat în satul cu miniştri ca să ne anunţe că neamul ei politic ţine cu Emil Boc, au întrebat-o procurorii de sănătate, fie şi ca martor, sau jurisdicţia lor se-ntinde până la Bruxelles doar în cazul lui Adrian Severin?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

55 thoughts on “A venit iar circu-n oraş, să bată toba!

  1. Tot timpul ma intreb: de ce l-am dat jos pe Ceausescu daca telefoanele se asculta mai abitir ca in anii de trista amintire (cum vom denumi anii astia?!), daca procurorii starng probele ca in anii de inceput ai comunismului, arestand si apoi cautand probe, daca,…etc. Cine le da inapoi anii din inchisoare daca se dovedeste mai apoi ca vor fi fiind nevinovati la data arestarii ?! De ce Daniel Morar et comp. nu pot fi acuzati de “malpraxis”, asa cum sunt acuzati, uneori, medicii ???!!! In ce-l priveste pe Severin, ce treaba are DNA-ul nostru din moment ce in Parlamentul European toti fac lobby pentru sutele de firme de lobby din Bruxelles. Pana si in Elvetia parlamentarii de stanga acuza partidele “burgheze” ca fac lobby si sunt si recompensati pentru asta-fapt prezentat pe TV5 ieri intr-o excelenta ancheta despre centralele nucleare elvetiene. Adjectivul “burghez” a fost folosit intocmai de parlamentari din opozitie (presupun eu, de stanga), unul din sefii partidului aflat la putere admitand ca partidul a primit bani, dar el nu stie suma. Stiati ca in 2006 am trecut pe langa un Cernobal suedez ???

  2. Şi cu mine cum rămâne?! 🙂 Nu mi-aţi răspuns la mesajul de mail de nici un fel… E ala cu favicon… Nu că ar fi obligatoriu, dar poate aveţi timp totuşi… Mulţumesc!

  3. Ceti’ pe tricoul “distinsei” europarlamentare,..na acu cica ia atitudine!?!?,…dar eu ma intreb impotriva cui?….boc a luat atitudine impotriva pensionarilor(ai mai cu pensi nesimtite),impotriva profesorilor,impotriva medicilor,impotriva militarilor,..asta cekete..si cum io mai zice ,ia atitudine impotriva spitalelor,…Sef cel mare a luat impotriva mogulilor,……da ea incepotriva cui ia cu succesuri, atitudine?..intreaba-un taran de pe margine de seant.

  4. ma bucura ca in ultima vreme ati inceput sa scrieti cite ceva si despre mafia politica a pdl-ului din dimbovita,as vrea chiar daca ,nu va intereseaza,sa va scriu cite ceva despre FLORIN POPESCU zis ,,schony” cum il alinta mamica lui. e adevarat ca ar fi un program bun faptul ca se face drumul spre ,pestera padina,dar cum nimic nu se face fara a fi interese o sa vi le spun care sunt:
    – in zona sunt hectare intregi pe care le controleaza acest ,,mogul matematician” asta inca de pe vremea cind era la putere psd-ul,nu e adevarat ca impropietaririle sunt facute de acesta din urma,adevarul este ca domnia sa impreuna cu parlamentarul ,calcan,patron al hotelului pestera,cel care prin fraude destule a pus mina pe o fosta locatie a fostului ont carpati,ca florin popescu este in cirdasie cu o mare fata bisericeasca a zonei ,este de notorietate,ca ptr a se pune bine cu ,,sfintii” a sups spre aprobare trecerea in patrimoniu protoierii de dambiovita a strazii pe care se afla sediul protoeriei,locatie ce candva a fost ,,hotelul pcr; al fostei gospodarii de partid,e important ptr florin popescu sa se faca acest drum
    deoarece,in paralel face un drum comunal,ce este ceva mai vechi dar impracticabil auto,ptr a face trecerea de la padina spre bran rucar si com pietrari,o alta zona unde florin popescu are interese de afaceri,de fapt un alt motiv este si faptul ca el se umple de bani nu numai prin licitatii si constructia acestui drum,ci si prin faptul ca sunt multi oameni(de loc saraci) ce au si alte interese de afaceri in turism…dacavreti sa efectuati o ancheta privind deturnari de bani publici,o puteti face citind chiar si ,,jurnalul de dambovita” unde de multe ori sunt scrise multe adevaruri,pacat insa ca e doar un jurnal de buzunar si populatia este deja plictisita sa auda ce se intimpla,lumea e blazata si am convingerea ca astia vor fi la butoane si dupa 2012…cu stima si va rog nu ne lasa ti
    aratati romanilor adevarul…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.