Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > A venit iar circu-n oraş, să bată toba!

A venit iar circu-n oraş, să bată toba!

Ancheta în cazul Monicăi Iacob Ridzi a fost finalizată. Fostul ministru al Trineretului şi Sportului va ajunge în sala de judecată. Acum câteva zile, colegul ei de partid Dan Păsat a fost şi el deferit instanţei. Acum câteva luni, Traian Băsescu îşi smulgea ultimele fire de păr din chelie, în direct la TVR, pe motiv că frăţia transpartinică ar bloca justiţia. D-aia nu puteau anticorupţii lui Daniel Morar să-i trimită la bară pe cei doi pedelişti, că se ţineau parlamentarii la ei ca la urs. I-a întrebat cineva acum pe faimoşii regizori de la DNA cum au reuşit performanţele judiciare de a trimite dosarele la judecată fără s-o percheziţioneze informatic pe fosta şefă a tineretului pedelist, respectiv fără să-l aresteze pe parlamentarul de Giurgiu, cum au obţinut atât de necesarele probe? Dracu’ cu cărţi i-a întrebat, vă spun eu! Circul s-a desfăşurat în direct, fraierii au pus botul că regimul luptă din răsputeri împotriva corupţiei, iar oamenii ăia doi – vinovaţi sau nu de faptele imputate, să decidă judecătorii, că d-aia-s plătiţi – au fost demonizaţi că nu se predau benevol, legaţi între ei, de către rude, să nu mai consume statul frânghie cu ei, că-i criză. Casa de producţie DNA şi-a arătat încă o dată menirea.

P.S. Apropo, pe beneficiara directă a acţiunilor Monicăi Iacob Ridzi, augusta europarlamentară care s-a arătat în satul cu miniştri ca să ne anunţe că neamul ei politic ţine cu Emil Boc, au întrebat-o procurorii de sănătate, fie şi ca martor, sau jurisdicţia lor se-ntinde până la Bruxelles doar în cazul lui Adrian Severin?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

55 thoughts on “A venit iar circu-n oraş, să bată toba!

  1. Beneficiara despre care spui, cică ţine cu Boc pentru că – ATENŢIE! – Blaga, care a făcut echipă cu Boc ca preşedinte de partid, n-a crescut partidul cu el în calitate de secretar general. Deci, e important că partidul n-a crescut datorită lui Blaga ca secretar general, nu că n-a crescut nici datorită lui Boc care, exact în acelaşi timp, era PREŞEDINTELE – culmea – ACELUIAŞI PARTID!
    Sigur că vita nici nu s-a auzit ce a spus. Bine, de parcă dacă se auzea, pricepea ceva…

    E destul de greu să încerci să relatezi spusele unei semiretardate, care se comportă în PE de parcă ar fi un elev de clasa a doua scos la lecţie şi prins cu ea neînvăţată. E atât de proastă, încât nici măcar experienţă nu se lipeşte de ea!

  2. “Noi stim deja ce este in computer, dar ne trebuie hartia oficiala ca sa putem folosi informatiile” este un citat aproximativ din maaaarele Traaaaiaaaan Baaaasessscuuu. Eu am observat ca lumea nu a reactionat deloc la aceasta declaratie facuta de Base in preajma votarii in Parlament daca sa i se caute sau nu in calculator lu’ madam Ridzi. Oare de ce?

  3. Raspunderea nu este doar al d-nei ritzi.Pentru faptul ca actuala oranduire nu poate face dreptate,intreaga clasa politica are de suferit.Ce nu intelege lumea este ca in politica nu se mascareste oricine.In politica este cert ca sunt intrese economice de grup,de unul singur nu iesi cu sacul de bani pe poarta trezoreriei(fiindca acolo se tin bani si nu la minister).”Vesnicia s-a nascut la tara”.Pana si un taran cu doua clase primare poate intelege nevrednicia lor.Sunt lasi cand este sa faci faca datoria,dar in acelasi timp nu au teama sa fure cu legea in mana.

  4. Victore, Victore,în ce hal de ţară am ajuns…când mă gândesc că lui Cioroianu i se cerea demisia pt. gestul acela confuz ‘Good point’, iar aştia ne arată degetul mijlociu, mor oameni şi nimic nu se întâmplă.

  5. Pe semne ca “ofrandele” aduse de Madam Ridzi nu au fost indeajuns pentru a-L multumi pe Zeus.

  6. cand o vad pe caricatura asta, imi aduc aminte de toate datoriile, mi se intoarce stomacul pe dos…
    sincer, daca s-ar petrece minunea sa dau bot’n’bot cu ea si tacsu, mi s-ar parea ca un gest firesc sa le dau o flegma din rarunchi pe fetzele odioase, exact ca in filmul Titanic, cand il scuipa tipa pe logodnicul ei. Jur ca nici nu as clipi…
    ii urasc din ficati, vorba lui Mircea

  7. base e un mare frustrat care nu are cum sa-i prinda pe marii corupti care-l sponsorizeaza (ca si cum si-ar taia singur craca de sub picioare). e la mijloc si n-ar fi exclus ca sa si execute ceva ordine, asa , ca sa faca bine la unii si rau la altii. ritzi e nesemnificativ la scara coruptiei si furtisagului. dincolo de ritzi, mult mai in spate sint adevaratii corupti de care nu vom afla in viata asta.

  8. Sunt atat de scarbit de mutra de maicuta ultragiata sexual a lu’ ridzi, ca si de mutra tot mai artificiala si vocabularul tot mai poticnit si mai lamentabil al micutei noastre reprezentante in p.e., incat nici n-as mai comenta ce face sau ce nu face justitia, procuratura ori mama lu’ stefan cel mare. NImic nu ma poate face sa presupun vreo buna intentie, in sens legal, a acestora, neexistand un precedent! Tara si viata ni s-au transformat intr-o reprezentatie la zidul mortii, da, dar de ce ne miram?!

  9. Domnule Victor! Chiar credeti ca pe slujitorii basescului o sa-i cheme DNA-ul? Sau ca cineva din Romania o sa-i “faulteze” pentru limbaj? Limbajul este chiar ultima problema pe care o fac specimenele astea PDL!
    Inainte de ’89 radeam de nicusor ceausescu dar se vede ca acum treaba este mult mai funny!
    Cum ar fi sa iti bagi copilul in fata? Sa-l faci euro-parlamentar cu probleme grave de inteligenta? Eu as intra in “pamant” de rusine!
    Ritzi era un fel de “sclav” al “lor”… In ceea ce priveste Severin-ul il stim de la H2O…Grav este ca astia ne “conduc”! In rest sa ne ajute Donmul sa fim sanatosi! Si familia ta! Sper (stiu ca este “ireal” ce fac) sa scapam de ei!

  10. Basescu e Dumnezeu iar EBA e ingerul nostru pazitor. Prin urmare se ia una bucata rugaciune, Tatal nostru si se transforma in Basescu nostru iar Inger, ingerasul meu in Elena, Elena mea.
    Basescu sa ne ajute . Amin.

  11. ufff… doar alt episod anost, o alta victorie fara glorie a locatarului de la cotroceni.
    nu gasesti ca ce traim acum seamana cu secventa asta?

  12. am un sentiment ca se va pronunta o achitare de toata frumusetea, asta daca doamna”perscriptia” nu isi va face datoria. Dupa multe “succesuri” a venit ziua scadentei.

  13. Neah, coane Victor, câtă vreme se “poartă” în justiţia carpato-danubiano-pontică doar telejustiţia, nimic nu-i zdruncină pă vajnicii procuro(r)i să-şi facă datoria. Vor să demonstreze că au ce demonstra, dar nu că-s în stare să prinză vreun infractor…

  14. Salut Victor,
    Cauta melodia Tudor Gheorghe – Petitie catre guvern. E pe un cd de la Jurnalul, daca nu ma insel nr. 1 din seria 101 (Pe un franc poet). E pe versuri de Caragiale. O sa gasesti o asemanare uimitoare cu ceea ce e azi.

  15. “augusta europarlamentară” nene Victore? “aprilia botoxată” sună mai bine, avînd în vedere data naşterii. La “europarlamentară” a contribuit Monica Ridzi, după cum i s-a ordonat.
    Cum, la băseşti, “nici o faptă bună nu scapă nepedepsită”, acuma plăteşte. Poate de acolo şi privirea aia tristă (a realizat şi ea “manevra”) pe care-o avut-o în prima emisiune VG format nou, privire despre care io am mai amintit. Sper ca măcar sănătatea să i se fi ameliorat. Dacă-i fată deşteaptă, şi io zic că proastă nu-i, nu va pica singură.
    Banzai!

  16. Mai multi berbeci se intrebau,de ce Pasat nu isi da demisia?Daca-si dadea demisia il arestau.Berbecii spuneau ca,daca e vinovat sa se judece,sa-si dovedeasca nevinovatia!Le doresc doar sa nu ajunga sa fie nevoiti vreodata sa isi dovedeasca nevinovatia in justitie!
    Despre augusta europarlamentara,putem spune ca si-a pus doua bobite de colagen in buza de jos,ceea ce nu o ajuta sa vorbeasca mai corect limba romana!Poate va edita mai repede frazele!

  17. Daca se procedeaza asa ,cu siguranta nu va fi condamnat nimeni,pe motiv de vicii de procedura.E frumos circul asta ,dar si mai frumoasa e “lupta pentru presedintia pdl”.O lupta sublima si inexistenta.1.Base il vrea pe Boc,umil executant;2.alegeri anticipate parlamentare(pe astea sigur nu le vrea nimeni),dupa dizolvarea parlamentului,pentru ca Base va propune oameni pe care-i doreste el ,nu partidul,deci tot Boc in final;3.Blaga umil figurant;4.Base isi mentine astfel puterea si controlul in pdl.In schimb cu tara,e alta poveste.Uimitor cum un personaj poate conduce un partid ,dar cand vine vorba de condus o tara in adevaratul sens al cuvantului,la capitolul asta e execrabil.Iar fiica ii calca pe urme.

  18. Nu se va intampla nimic. Nici cu Ritzi care a furat ptr. bezadeaua analfabeta de la PE, si cu atat mai putin sa i se intample ceva beizadelei. Ca si “asta mica” tine cu Boc in lupta interna din PDL, era normal, cum normale au fost si ineptiile debitate de ea in motivarea “pro-boc-cista”. Trist este ca in fiecare zi, suntem sfidati cu fel si fel de idiotenii din partea astora de la putere si slugile lor umile, cum a spus Mircea Badea intr-o emisiune, mult mai abjecte decat “stapanii” lor.

  19. Depling starea in care a ajuns tara si poporul meu.
    Oricit de patetic ar suna si oricit de cinici si/sau
    inchistati in realitatea gri zilnica am fi nu putem
    sa fim indiferenti la mizeria de acum;
    Vad la Sinteza Zilei cum spitalul din Buftea e inchis.
    cred ca lucrurile au mers prea departe si orice stat
    la comentat pe blog-uri e inutil si contraproductiv
    pentru noi ca si natie.
    Lipsa reactiei vis-a-vis de taierea in corpore a spitalelor,
    scolilor, etc inseamna complicitate prin pasivitate
    (cum spunea maestrul Paler); toti stiti ce aveti de facut.

  20. Eu este ieuropărlamentar si vorbește fumos la tine.
    Ce succesurile mele,mai vrea voi de la mine?!?

  21. Domnule Ciutacu, asa este. Din pacate opozitia face mai nimic. Vad ca nici Ponta, nici Antonescu (pe ultimul il inteleg, este cam obosit sau plictisit – asta este adevarul) n-au urmarit dezvaluirea dumneavoastra privitoarea la Procurorul General al Romaniei. Da, a facut-o domnul Voiculescu, dar nu stiu ce urmari poate avea ultimatumul sau, adresat lui Basescu, daca cei doi lideruti ai opozitiei au altceva pe agenda. Apropos, pe Crin si Ponta nu i-a sensibilizat nici dezvaluirea, care iarasi va apartine, despre Blejnar. Parca dumneavoastra ati publicat acea scrisoare – referitoare la Blejnar – cutremuratoare despre coruptia din sistemul fiscal.

  22. Miercuri, 20 Aprilie iesim in strada pentru a-l da jos pe incrucisator? Sper sa ne vedem in Bucuresti! ROMANI, TREZITI-VA SI ARATATI CA VA PASA!

  23. Sunt multi penibili in PD . Altii-s ticalosi . Majoritatea , si una si alta . Daca ma gandesc bine , cea mai ridicola e taman EBA . Nici acum n-a invatat gramatica , nici acum nu e in stare sa sustina un discurs . Eu nu-nteleg cum a trecut fata asta la romana , foarte serios vorbesc , nu cum a ajuns in PE . Si chiar n-o urasc (ca pe alti pedelei , ca pe taica-su , de pilda) . Mi-e mila de ea . Da-mi provoaca si sila , oricat de indulgent as vrea sa fiu .

  24. “…când mă gândesc că lui Cioroianu i se cerea demisia pt. gestul acela confuz ‘Good point’, iar aştia ne arată degetul mijlociu, mor oameni şi nimic nu se întâmplă.
    De ex pe 12 April 2011 la 19:16”

    Da, da` Cioroianu a aratat degetul unui rege. Poporul roman poate “inghiti” orice deget, imclusiv mijlociul. De altfel, 5 milioane de romani chiar merita portocaliul deget mijlociu. Asta-i realitatea !
    Dupa cum vad, “micutii” incep sa lucreze la imagine, daca mai adaugam ceva pomeni electorale si ceva voturi din diaspora … iar se mai aduna milioane.
    Sa auzim de bine !

  25. sint dispus sa particip (cit timp va
    fi nevoie) la orice miting pasnic cu
    rol in apararea societatii romanesti
    de abuzurile puterii, atit cit ea mai
    exista (societatea).
    unitatea este puterea noastra.

  26. eu nu ma astept sa se intample nimic in cele 2 cazuri pdl-iste asa cum nu ma astept sa se intample nimic nici in cazul psd-ustului arestat PREVENTIV de 1 an de zile 🙁

  27. Astia au intrecut orice limita !
    Am ajuns sa vina una ca EBA , nimeni pe lume , sa ne dea sfaturi si lectii de viata !!!…
    Octavian Paler a fost dragut cand a spus ca tot ce se intampla e ” grotesc ” !…
    Nu s-a inventat inca cuvantul pentru ceea ce ni se intampla !…

  28. Cred că, la concursul de selecție susținut în fața Monicăi (M, nu R.) de către Daniel și Codruța, proba de logica demonstrației și probării vinovăției a fost asta.

    Să se justifice cât mai artistic, printr-un scenariu bine ticluit următorul adevăr incontestabil.

    Un protejat prezidențial U își însușește direct și indirect x lei din bani publici. Un dușman prezidențial nu-și însușește nici un leu din bani publici. Să se demonstreze și să se pună în vederea celor tentați că dușmanul prezidențial este de x ori mai vinovat decât un ipotetic U, care nu ar fi fost perceput nici ca protejat și nici ca dușman prezidențial.

  29. La noi,în prezent,scara valorilor se manifestă cam asa:o domnisorică fără de gramatică(si de-ar fi doar atât!)cu ceas de zeci de mii de Euro la mână(si de-ar fi doar atât!) dă directia în politica internă si în cea externă.Ce-ar mai fi de spus?

  30. stati linistiti! madame ridzi nu va pati nimic, e doar teatru ieftin. doar stie toata lumea pentru cine a furat atunci, indrazneste cineva sa o pedpseasca pentru ca a facut campanie pentru eba cu bani publici? hai sa fim seriosi!
    si apoi, poporul asta merita sa fie reprezentat de europarlamentar ca eba, sa fie condus de un presedinte ca basescu! ei sunt esenta acestui popor! popor format in proportie de peste 50% din nesatui, prostovani si milogi! dupa ce au votat ca prostii acum plang toata ziua ca nu face nimic opozitia pentru a-i scapa de astia! pai… eu sper sa nici nu faca! poate in felul asta se vor trezi din somnul adanc in care sunt cufundati! ca de desteptat nu au cum, ca de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

  31. Cum spuneam si aseara, 19 Aprilie, Piata Universitatii, orele 11-15 ies o parte din oamenii cu care am discutat. Restul ne adunam Miercuri, 20 Aprilie. Fara dansul pinguinului, cu o lista clara de revendicari ( se lucreaza la ea ) si mai ales, hotarati sa nu plecam din Piata pana nu obtinem ce vrem. Vreau sa vad cati romani sunt dispusi sa lupte pentru ei si pentru tara lor! ROMANI, TREZITI-VA SI ARATATI CA VA PASA!

  32. Este o victorie mare a justitiei romane. Propun sa primim o medalie sau o diploma, acces in Schengen, fonduri nerambursabile de la Europa, Morar numit procuror pe viata cu drept de a-si numi si copiii copiilor lui in aceasta functie. Iar noi, poporul roman platitor de taxe, sa primim un sut in cojones si un cap in gura daca vom mai vota lichelele astea.
    Sau daca dupa ce vor pleca din fotoliile caldute nu ii vom judeca si condamna pentru toate hotiile facute.
    Ca asa vrea si marinarul – justitia sa se miste repede si sa isi faca treaba. Nu ca in dosarul Flota.

  33. De ce sa o intrebe si pe Eba? Dar ce? Ea este vames la Albita?
    Chiar daca ar fi, elicopterul procurorilor a ramas fara benzica, ca s-a scumpit si nu s-a facut rectificarea de buget.

  34. Buna ziua d-le Ciutacu,

    V-am inteles iritarea din comentariul Dvs.(parca va auzeama vorbind) si am vazut si aseara emisiune Sinteza zilei.V-am inteles perfect,am subscris la parerea Dvs., si nu mi-am mai dat niciun comentariu.E de inteles ca nu mai suportam ceea ce ni se intampla.
    Dar ce vom face?! Ce mai putem face?!!!

    Cu acelasi respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  35. Pai tocmai perchezitia informatica va fi portita de scapare in acest proces. EBA nu are nici o vina. Sub tonele de fond de ten, ea are obrazul curat.

  36. DNA-ul si CNA-ul tine acum loc de fosta Securitate din vremea lui Ceausescu, actioneaza la comanda politica sub deviza ,,Servim banda mafiota din fruntea tarii,,. Daca esti PDL-ist singurul lucru care poate sa ti se intample este sa fii plimbat ,,la misto,, pana la DNA asa ca da bine la stiri.Stai linistit,nu vei pati nimic. Mai tarziu partidul te va recompensa pentru acest deranj marindu-ti cota din furaciuni.

  37. Fratilor “baseasca” stalceste cuvintele din limba romana, va dati seama ce-i in Parlament la Bruxelles, cand vorbeste coana Eba, jale, da ce zic eu jale, cred ca sunt aia sub masa, se tin de burta de ras, sau mai bine zis se tin de urechi:))

  38. Paine si circ. La noi, numa’ circ, icepand cu reprezentantii PD-L, la televizor( Talmacean).
    Incepe circul si in Bucuresti, mi s-au umplut ochii cu panourile “PeDeLe-ului” ,cu “hai la referendum !”. Asa ca, nu o sa ma mir daca o sa-i abureasca iar pe fraieri ca in cazul alegerii Ebei, ca “independenta”.
    In cazul M. Rdzi, situatia e clara. Nu e expertiza informatica, nu sunt probe. Nu sunt probe, nu se poate condamna.Pai, doar nu o putem compara cu persoanele carora li se sparge cu berbecul usa, in miez de noapte pentru o perchezitie si apoi se constata ca au gresit adresa. Aici se solicita politicos o perchezitie informatica, Parlamentul nu o aproba si nici nu poate fi acuzat de favorizarea infractorului si in final, toata lumea e multumita.Nu suntem chiar toti egali in fata legii…

  39. Si cum avem circ in sanatate, in invatamant, ne lipsea unul la M Transporturilor.D-nule Ciutacu, s-a vorbit de decizia ministerului de reziliere a contractului cu francezii, in ce priveste constructia autostrazii.Nimeni nu a solicitat insa pozitia si motivele francezilor in acest sens Poate aflam motivele reale.

  40. Auzi nene…da’ aia de la Bruxeles …aia cam ce zic despre …” individa ” ? Putem afla si noi ? Exista posibilitatea …afara de Weakileacks…asa tot prin blogaras , tot prin forumisti…Este posibil ? Ce zici nea Victore de ideea mea? Eventual si ceilalti sa -si dea cu parerea ..Nu exista sa nu avem o posibilitate de a afla si parerea alora de acolo…Desii n-as crede ca difera cu mult de a noastra …Sti ma gindeam, [ ca daca n-am servici…stau si gindesc ce sa fac altceva ? ] zilele trecute, la domnul [? ] Severin….Pai ce pretentie sa avem de la ” amarita ” aia de progenitura a lui Basescu care o fi fost ” facuta ” …pe fond de consum de alcool cind a venit Popey acasa dupa vreo doua trei luni pe mare si satul de…lucru manual a tabarit pe nevasta ? Ce pretentie sa avem de la Gigi care-i totusi un om de bun simt chiar daca-i inebunit de banii multi pe care i-a dobindit totusi intr-o perioada in care Donald Trump …n-ar fi adunat nici bani de…tigari ?Sau ce pretentie sa avem la Cezar Preda ? Pai daca asta tine asa de mult la ” fonctie” si la scaun….ce sa mai vorbim de …neamurile proaste… Dar sti ceva ? Pui pariu cu mine ca si Plesu , Liiceanu sau [ de ce nu ? ] chiar CTP-ul ar fi procedat la fel ?A venit circu-n oras…sa bata clopotele , mai bine cva asa se anunta ciuma pe vremuri si tot asa se incerca si alungarea ei…

  41. Victor, imi cer scuze pentru acest post lung
    si defazat:

    ei bine, cei care vin in Piata Universitatii
    doresc sa socializeze, eventual sa participe
    la un soi de sezatoare neautorizata de care
    onor astia sa se lege si sa fie identificati,
    amprentati, fotografiati si urmariti ?

    apropo, si-a pus cineva intrebarea fireasca virgula citi dintre
    cei ce citesc acest blog sint dintr-aceia cu “cearceaful in cap” ?

    eu zic ca anonimitatea si semnificatia gestului
    si nu erijarea in “intemeietorii” unei eventuale
    miscari (+ aparutul la tv si batutul cu pumnul in
    piept ulterior) sint importante.

    cred ca exemplul d-lui Churchil din emisiunea de aseara
    e mai mult decit elocvent, nu va asteptati la glorie eterna;
    ceea ce faceti, faceti dintr-un impuls interior, e un gest normal,
    de solidaritate, pentru voi insiva si pentru viitorul vostru,
    tine de constiinta, nu vã va ridica nimeni statuie.

    d-na profesoara Anghel, Adrian Sobaru + multi altii
    precum militarii in rezerva/retragere, cei din sectorul
    ordinii publice precum si din sanatate, oamenii din
    comunitatile locale (vis-a-vis de spitalele inchise)
    au putut sa se opuna si sa arunce caschetele sau sa
    protesteze in felul lor si le datoram respect.

    lupta va trebui s-o duceti cu voi insiva:
    1) veti accepta ceea ce vedeti zilnic blazati, placizi
    ca “nimic nu se schimba” si ca “toti sint la fel”, ori
    2) va veti infrunta temerile ca sa va redati respectul de sine ?

    Nu doresc sa dau sfaturi, dar solidaritatea presupune participarea la:
    – mitinguri organizate de o entitate
    politica/apolitica/studenteasca/sindicala
    – miscari de protest spontane aparute in proximitatea
    voastra vis-a-vis de lucruri de care sinteti direct afectati

    daca va e frica, veniti cu ochelari de soare, sepci
    si fulare ori masti chinezesti cum fac koreenii.

    Apropo de miscarile sindicale / de protest ori
    solidaritatea inradacinata in constiinta sud koreenilor:

    – Cultura protestului:
    http://www.youtube.com/watch?v=p3QIuH4FwbY

    – Protest pe ploaie in Korea de Sud:
    http://www.youtube.com/watch?v=Td4-qInlS-g

    – Protest masiv korean:
    http://www.youtube.com/watch?v=46_XQXbRETs

    – Protest al lucratorilor koreeni VCK, iarna (1):
    http://www.dailymotion.com/video/xbxciq_12-23-korean-metal-workers-protest_news
    – Protest al lucratorilor koreeni VCK, iarna (2):
    http://www.dailymotion.com/video/xbxcn5_12-29-korean-valeo-workers-protest_news

    – Solidaritatea fata de fostul presedinte Roh Moo-hyun (emotionant):
    http://www.youtube.com/watch?v=lbHvlkzjoHw

    – Acelasi presedinte considerat foarte apropiat de poporul sau:
    (cautati pe net mai multe detalii)
    http://www.youtube.com/watch?v=19_Z9qu_Vjc

    – Apartenenta fata de tara-mama a koreenilor naturalizati in JP
    (e cintat in jp/ko; scuze pentru traducere, n-o veti gasi
    pe net in engleza; am folosit sinonime ca sa nu ma repet):

    Rîul Imjin
    http://www.youtube.com/watch?v=yf_bNd5c264

    Apa pura a riului Imjin se rostogoleste,
    Stoluri de pasari de apa zboara libere peste el,
    Catre pamintul drag al Tarii-Mama din Sud,
    Cristalina apa a Riului Imjin curge.

    Din pamintul din Nord catre cerul din Sud,
    Sint emisarul pasarilor ce zboara libere,
    Spune-mi, cine a divizat Tara in doua ?
    Cine a divizat-o ?

    Oare in inaltul cerului de deasupra riului Imjin va aparea curcubeul ?
    Riule, poarta-mi dorul mai departe,
    Niciodata nu-mi voi uita Tara noastra unde am fost nascut,
    Apa curata a riului Imjin curge.

    – Despre solidaritatea fata de o mare tara, eroismul militarilor,
    curajul, sacrificiul si luptele date in 1951, apropo de Rîul Imjin (de mai sus):
    http://www.youtube.com/watch?v=VBAvVBVGkSE

  42. Parca sunt acum 20 de ani , o alta elena care vrea sa ne conduca destinele daca se poate etern , acelasi grad de inteligenta , acelasi sictir suprem fata de amaratii acestei tari , ma tem de prostia agresiva si ma tem ca vor trebui sa moara din nou oameni ca sa putem scapa de rau .

  43. circula la noi pe internet;vila de pe Rue Perie Mazamet nr.12 din Paris proprietar in acte Elena Basescu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.