Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Like şi share, să luăm Premiile MTV!

Like şi share, să luăm Premiile MTV!

„Sunt într-un mare dubiu. Nu ştiu ce opţiune să fac între Premiile APTR şi Premiile MTV. Dat fiind că pe zona interviului de televiziune sunt deja aureolat, mă gândesc că n-ar fi lipsit de interes să accesez şi zona hip hop. În definitiv, marile vedete de azi ale Hollywood-ului vin din Bronx şi din Harlem. Ce, Rahova n-are faţă?, a declarat jurnalistul pentru Antena 3.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

25 thoughts on “Like şi share, să luăm Premiile MTV!

  1. Victore te iubesc, but this sucks big time…au urechile mele…si vine de la un fan rap/hip hop. Incearca ce a facut Mirciulica acu ceva timp cu cei de la Parazitii ca poate atunci iese.

  2. Am ascultat piesa e tare, si ar bine sa se dea si pe stadioane, in loc sa auzim doar fluieraturi si injuraturi(nu ca as fi mare fana a fotbalului).Cat despre premii eu zic ca mai bine ATPR lasati MTV sa se duca aia de canta life nu playback cum obisnuiesc sa cante unii dintre artistii nostrii.Si pana la urma dvs sunteti bun in ceea ce faceti, nu le luati painea de la gura celor ce canta hip hop.

  3. am mai auzit de unu aflat in dilema, nu stia ce sa faca sa moara asta iarna de frig sau in primavara de foame…habar n-am cum a rezolvat problema, asa ca nu pot sa-mi permit sa-ti dau un sfat competent, fa si tu cum crezi.

  4. Dar de ce trebuie sa alegeti unul dintre premii?
    Le luati pe ambele :))

  5. Baga hip-hop autohton la MTV,la cate texte ai,sufla-le premiul…APTR!Sa facem afisul,sa nu ne iei pe nepregatite,jurnalistule hip-hopist care esti!Ma gandeam la astia care le stiu pe toate,roberta din missa a devenit parlamentareasa cu tron,fota din instalator a devenit mare mahar in aparare si vorbitor de ingleza si cate alte exemple,canacheu s-alte d’astia,facaleti printre scaieti!Pastreaza aureola.

  6. Nene Ciutacule,ai talent ! Desi sunt fanul altui gen de muzica,mi-a placut!

  7. Sunt foarte off`topic, dar haideti ca nu se intampla prea des (sper) 🙂
    Uneori n-am timp sau uit de unele emisiuni, asa ca mi-ar placea sa anuntati cumva, prin intermediul facebook`ului sau altceva, cand sunteti invitat la cate o emisiune, la TV sau radio, caci nu-mi place sa va ratez si prefer sa va aud/vad live.
    Stiu ca aveti alte treburi mai bune de facut, insa incercarea moarte n-are. 🙂

  8. Oh, come on… chiar am crezut ca vei cinta,
    iar pentru miuta/mingicareala actuala numita
    “fotbalul romanesc”, am toata greata din lume.

    PS: Daca-i pe baza de Sectorul 5, “Marean la platane !”.

  9. Mie imi place…e nepotrivit insa look-ul…ar trebui sa ai o imagine mai smechera,te-ai gandit sa te razi in cap?Sau eventual niste haine largi cred ca te-ar ajuta.Oricum, buna idee, asa te vedem si pe tine mai relaxat, ca mai tot timpul esti bosumflat si aproape ca nu zambesti niciodata.

  10. Domnule Ciutacu, am inteles ca a pus “marele dna” sechestru pe sediul ligii! :)) De parca ar vrea cineva sa vanda sediul ligii sau de parca ar vrea cineva sa cumpere sediul ligii! :)) Eu nu am inteles nimic din “mutarea” asta, dar poate nu ma pricep…

  11. Victore,te apreciez ptr comentariile de la Antena 3,indiferent de subiect,insa astazi 5 aprilie la orele 18,in emisiunea S Stoicescu ai cam gresit…Vrand probabil sa-l aperi pe M Dragomir,ai cam exagerat…Ai spus ca Universitatea a fost exclusa tocmai pentru ca nu si-a platit datoriile catre stat…Asta ai declarat,ca procurorii au pus sechestru cam usor pe bunuri ale lui Sandu si Dragomir in cazul Craiovei…Ba ai impins lucrurile mai departe…Dupa spusele tale procurorii au pus sechestru ptr ca statul nu si-a mai putut lua darile din urma activitatii clubului craipovean…Ai avea dreptate tu,in privinta restantelor catre stat ale clubului Universitatea,insa nu acesta este motivul excluderii Craiovei…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.