Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Ce NU a spus MRU despre Roşia Poieni

Ce NU a spus MRU despre Roşia Poieni

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu (MRU) a explicat ţâfnos, într-un interviu acordat lui Emil Hurezeanu, că el e un soi de garant al interesului naţional, că aceia care-l bănuiesc că ar servi interese străine sunt iresponsabili, că privatizarea Cuprumin (societatea care deţine exploatarea carierei de cupru de la Roşia Poieni) e bună şi gata. În Jurnalul Naţional puteţi citi ce NU a spus MRU. Dat fiind că unii dintre noi, aşa, mai neintelectuali, au mai trecut prin diferite incinte care s-au ocupat cu privatizări, aştept răspunsuri concrete, nu ţuguiat de buze şi dat ochii peste cap.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

45 thoughts on “Ce NU a spus MRU despre Roşia Poieni

  1. Din acest motiv nu are fabrica Basescu & co. loc de voi. Insa articole ca acesta sunt binevenite pt noi, cetatenii.
    MRU se gandeste la orice altceva, dar nu la interesul national…

  2. Domnule, dar ce ton a folosit. Cu cata condescendenta ii ura lui Ponta cariera politica lunga. Cat de ridicol vorbea despre el insusi la persoana a treia (“premierul Ungureanu nu va…” sau “premierul Ungureanu va….”). Omul nu-si mai incape in piele.

  3. Si nici nu o sa raspunda prea curand, doar fiecare isi ia partea si merge mai departe. Nici MRU nu e altfel, doar de aia a ajuns premier. La cum vorbeste MRU in public, putem asculta o ciocarlie, tot atatea informatii utile primim.

  4. Cyborgul asta cu ochelari de tip Himmler,este de-o obraznicie care cere palme !!! I se pune o intrebare precisa si concreta,si baietu’ asta plin de el,raspunde in sictir,pe linga subiect !!! Cine gura ma-sii l-a creat p-asta in spatiul public ???

  5. Intelectualul asta “subtire”,care foloseste unele cuvinte da’ncurulea,fara noima in anumite contexte sau nesemnificative in sustinerea unor idei,a fost numit premier ca sa ia niste decizii dictate de catre primul derbedeu al tarii,in folosul unei gasti si in detrimentul populatiei acestei tari.Mru n-are nici o treaba cu interesul national.Nici n-ar putea,este doar o sluga.

  6. Acum v-ati prins ca USL e mana-n mana cu PDL ???
    De cand Videanu l-a sunat pe Hrebenciuc dupa alegeri m-am prins … Voua v-a luat mai mult timp !

  7. @andrei: esti realmente genial. merci ca ne-ai deschis ochii. nu stiu ce ne-am fi facut fara tine. la fel cum nu stiu ce treaba au nea Viorica si Adriean cu Rosia Poieni, da’ banuiesc ca pe aici te-a scapat pe tine revelatia.

  8. Corect,”astept raspunsuri concrete,nu tuguiat din buze si dat ochii peste cap”,sa asteptam deci de la “garantul interesului national”!Daca faceam o simpla cheta si tot nu era necesara vanzarea Cupruminului!.Sa dai pe nimic rezervele de cupru,elementul viitorului si al evolutiei natiei,inseamna practic sabotarea tarii!Sa asteptam deci,ca nu ramane asa,pe principiul stai asa ca nu-i asa!

  9. MRU e un fel de N. Iorga, cu N. Balcescu, N. Titulescu, Bratianu si cu toata istoria prim-ministeriatului romanesc la pachet, omu’ deja se crede buricu’ universului, vorbeste de parca ar fi un foarte mare om de stat, care are in maini destinul/fraiele neamului romanesc, defragmenteaza tot, pune tot la pamant, rupe tot omu’ cand cuvanta. Ca sa intelegi ce are Basescu in cap sau cum gandeste, trebuie sa bei scurt trei sferturi de sticla de whisky. Numai asa! Bafta Victor.

  10. tre sa fii sub influenta etnobotanicelor ca sa nu vezi prin perdeaua de fum emanata de acest mru. raspunsuri o sa asteptam mult si bine. mai repede aflam “cine a tras in noi” decat spaga pe care a incasat-o base (ungureanu e prea prost) pentru vanzarea asta. eu imi doresc ca dupa alegeri sa pateasca ce pateste blonda din ucraina… niste inchisoare pentru semnarea unui contract prost pentru tara (politic sa fie dosaru’, pe principiu orice musca in rahatul ei piere).

  11. Prima data eu am aflat de d-l in cauza la una din emisiunile “Serata Muzicala TV” Tot la una din aceste emisiuni am vazut-o prima data si pe d-a Alina Mungiu Pippidi.Era atunci- ca si acum- suficienta, importanta ca bogata si sfidatoarea America unde urmase o bursa si de unde tocmai se intorsese sa ne lumineze.In ceea ce-l priveste pe MRU,d-l Sava i-a facut o prezentare fff laudativa,nu mi-am batut capul cu “exceptionalul produs al scolii romanesti”am gindit ca-i ceva pe la securitate ,altfel nu avea cum,imediat dupa 1990, sa faca studii la Oxford.(atunci am crezut ca a facut studii de istorie,asa am ramas cu impresia dupa emisiune,mult mai tirziu am aflat ca la Oxford a facut Studii de Ebraica.Nu am nici o problema, cu nici un fel de studii ,ma gindesc doar ca asta a lasat sa se inteleaga asa cum a facut si cu “vinzarea esuata” a Cuprumin-ului de catre Vosganian!!.As putea sa verific,dar mi-e lene!)Am urmarit emisiunea din cauza subiectului:istoria vechilor familii boieresti din Iasi.Banuiala mi-a fost confirmata dupa felul cum l-a lucrat “pe la spate ” pe Tariceanu si s-a transformat in convingere odata cu numirea ca sef la SIE.Nu mai este putinta de tagada in ceea ce priveste apartenenta la acest tip de organizatie ,spun asta nu numai din cauza/datorita(o fi de bine,o fi de rau??!!) biografiei sau a “coninventei” cu TB , il tradeaza in primul rind compartamentul:parsiv ,alunecos …!Dupa parerea mea ,MRU este muuuult mai periculos decit TB.Sunt absolut convinsa!!!

  12. nu ne ramane decat sa speram ca si acest prim ministru cu mutra de student intarziat si onanist, va raspunde si in fata justitiei. Si, stiti ceva, don ciutacu? -am impresia ca lucrurile incep sa se precipite, marinaru’ si hienele lui portocalii simt ca le fuge pamantul de sub talpi si incep sa se pripeasca, facand lucrurile in graba si fara acuratetea de pana acum, lasand la voia intamplarii amanunte cruciale. Sa nu cadem in fund de uimire daca intr-una din zile, vreun nemultumit dintre “soldatii disciplinat” care pana acum “au facut ce trebuie”, va da din casa si-i va baga pe toti in buda! Si apropo de buda, nu m-ar mira daca asta ar veni de la vreun bozgor caruia nu i s-a dat autonomia, universitatea sau tara!

  13. absolut gretos interviul, am avut onoarea de-al vedea.
    cum era vorba aia cu inteligentul, carturarul, tehnocratul,
    independentul, impartialul, rasatul, intelectualul, finul
    vorbitor, poliglotul, etc ?
    e la fel ca ailalti portocalii incolonati cu minutele
    dolofane intinse, iar prostii se uita-n gura lui si spun:
    “wow, ce discurs, ce i-a zis-o lu’ Gidea, asa da premier,
    e tare, ma, d-asta ne trebuie noua !”…

  14. Asta e ironia sortii in Romania, ca un fost sef de serviciu secret, pus peste noapte Premier, sa atenteze grav la siguranta nationala la mai putin de 2 luni de la numirea in functie.

    Pentru astfel de escrocherii, incadrate clar, la “subminarea economiei nationale” in Codul Penal, se dadeau ani grei de Canal sau chiar pedeapsa cu moartea in timpul lui Ceasca.

    In sprijinul lui MRU a aparut instant, cine altcineva decat escrocul de Blanculescu, sluga aservita clar, pe bani, puterilor si intereselor straine care participa la jaful resurselor tarii.

    Ca si cand nu am fi avut anterior o escrocherie de tip PETROM, care acum isi arata coltii in buzunarele romanilor, trebuia sa ma avem inca cel putin o escrocherie similara – privatizarea exploatarii cuprului.

    Ce am reusit sa sadim, prin intermediul acestor escroci “care ne reprezinta”, vom culege multi ani de acum-incolo, in calitate de sclavi de consum in propria tara.

  15. felicitari pentru melodia cu care v-ati facut intrarea in lumea muzicala romaneasca! ati impletit placutul cu utilul intr-un mod desavarsit! autorul ar trebui decorat iar interpretul, incurajat!

  16. MRU e genul de ipochimen nesuferit de când era la grădiniță pe care l-au numit turnător șef de la tovarășa educatoare, la ex.tovarășii Sava și Pleșu și până la Marele Ascultător.
    Încă de la grădiniță visa să se facă mare și să fie cineva … cineva mare … un Ceaușescu.
    Cu mintea lui de copil izolat … nici pe asta nu a prins-o prea bine. A devenit un jalnic dărâmător de nivelul unui chelner ciubucar care aspiră la șef de sală.

  17. Citat din intelectualul MRU: ,,Am toată încrederea că poate să crească rectiliniu. Raţionamente, înainte de concluzii.” Se referea la Ponta.
    DEX: rectiliu: care este în linie dreaptă
    (a) evolua: a trece printr-o serie de transformări, prin diferite faze progresive, spre o treaptă superioară; a se dezvolta; a se transforma
    Cele doua cuvinte nu prea se ,,pupă”.
    Cuvântul ,,rationamente” (adverb, nu pluralul subst. ,,raţionament”)l-o fi învăţat la Oxford? Că în limba română nu există.
    Merită citit ,,discursul” lui de la RTV, pt. a a comenta exprimarea ilogică a premierului, începe propoziţii/fraze şi nu le termină, amestecă de toate, fără logică.
    Găsiţi logica în următorul text (dacă puteţi):
    “Domnul preşedinte Ponta are norocul de a avea în preajma sa doi prim-miniştri, domnul Adrian Năstase, domnul Călin Popescu Tăriceanu. Nu costă nimic. Înapoi la şcoală, înapoi la şcoală, ca să nu mai facem greşeli. Pentru că nu e bine ca oameni tineri, să nu mai amestece holocaust, nu mă refer la domnul Ponta, din ignoranţă pot să iasă monştri.”

  18. cred ca singurul raspuns pe care-l va da mru va fi de genul “mai mergeti la scoala” ca pare sa aibe un complex de superioritate prea dezvoltat

  19. afacerea asta nu e una externa ci profund interna in care cuprul nu a fost furat de catre corporatiile internationale ci de o firma fantoma a sie …
    pai nu trebuie si gura lui sie sa manince ceva in opozitie?! 🙂

  20. Am vazut pe sarite trebusoara de pe A1, cu mru si hurezeanu. Nici nu as fi rezistat in integrum. Faza cu curprumin a fost in top. ca sa sintetizez discursul garantului interesului national:” am luat 200 de miliuane de euroi acuma, nu muncim ca prostii sa extragem minereu douaj de ani” (in subtext, ”mama, ce teapa le-am tras cumparatorilor”. Mai zilele trecute parea o figura de stil povestea cu banda lui gesii geims. Acuma cred ca e pepsi pe langa realitatea romaneasca. Mamaaaa, astia ne lasa, sa ma scuzati, in curu’ gol! Aia cu dinti buni, oase tzapene, muschi de calitate, poftiti mai in fata, curaj, incepe licitatia. Ca la tablouri, vericule, sa moara mama DEX-ului!!!

  21. de ce as asculta legendele lui ungureanu, omul se poarta ca si cand ar fi inca la sie…nu stiu cum se poate justifica vanzarea rezervelor de cupru ala Romaniei in valoare estimata de 20 miliarde euro, cu ridicola suma de 200 milioane euro?

  22. o observatie, ca o intrebare, pentru tine Victore, care pe linga genialitate esti si inginer.
    Nu ma intereseasa pe cit se vinde o firma, ca e greu sa vinyi un dinozaur.
    Dar daca se concesioneaza un zacamint pe o redeventa de 4%, ce inseamna asta.
    Sa zicem ca exploateaza din zacamint 1000 tone, din care scoate cupru cu impuritatide 20%, valoarea lui poate fi de 200 de euro tona. Il car la mine in tara, aia care il exploateaza si dupa purificare il vind cu 1000 euro tona. Cine cistiga? Romania cistiga 8 euro pe tona ca redeventa si smecherii citeva sute pe tona. In loc sa vindem pe bani putini si aia, mai bine bag in contract clauze ce sa poata sa imi permita mie statului Roman sa imi deyvolt pe oriyontala beneficiile unui zacamint foarte important.

  23. @RazvIy…macar ciocarlia ne bucura auzul cu trilurile ei, pe cand acest ins, prin modul cum ni se adreseaza, ne jigneste, celor mai multi, inteligenta.
    Acum, lasand gluma (amara) de-o parte, traiesc in Canada si muncesc in minerit de ani buni. Desi am destul de multe conexiuni in demeniul minier canadian, nimeni dintre cei pe care ii cunosc, nu a auzit de compania care a cumparat Cuprumin din Romania. Chiar compania miniera la care lucrez a facut, cu ceva vreme in urma, obiectul unui proces de takeover. Proces care a durat mai bine de 7 luni, cu dezbateri publice de rigoare, aprobari guvernamentale, aprobabri ale actionarilor, verificari si aprobari bursiere, etc, etc. Ceea ce se intampla in tara cu acea companie pare de domeniul wild-west-ului. Sint curios cand si daca Victor va primi vreun raspuns concret la…”liniutele” sale (perfect indreaptatite.

  24. Ce ziceti de Cristian Preda?
    Sa vina gunoierul, cu tomberonul!
    Pai, sa nu se supere “iubitorul de panglici”, dar asemenea intelectuali – ca doar au facultate, nu?, vorba bunei Nuti – chiar isi merita in PDL replica pe care ne-a citat-o dumnealui incomplet.

  25. Stiti cum e cu privatizarea Cuprumin? e ca si cum Ungureanu are o gradina, dar uneltele de munca sunt cam invechite…ce credeti ca face gospodarul Ungureanu? Ii da gradina unui strain care o sa-i dea in schimb doua legaturi de ceapa pe an. Gospodarul Ungureanu, in loc sa dea ceva bani sa isi cumpere alte unelte si sa aiba toata productia, el da banii pe alcool si tigari(200 de milioane de euro pt. primariile puterii)….

  26. Am vazut in seara asta “pe sarite” interviul lui Mihai cu Cristian Preda.
    Copie Verbatim (1:1) a lui Ungureanu:
    – a venit croit sa vorbeasca ce vrea;
    – l-a intrerupt pe Mihai la greu;
    – a cautat sa-l jigneasca pe Mihai cu penibilitati;
    – a spus EXACT ca si MRU: “loaial” (si nu “loial” ca 99% dintre noi);
    – a pozat in persoana atacata;
    – a spus “adversarii nostri”(USL) la prezent, desi nu mai
    este membru PDL (sau este inca, sub acoperirea de victima ?!).

    Am urmarit si ce-a declarat si Cezar Preda: “pe oricine ati
    vota la Caras(-Severin), tot pe ai nostri ii votati”.
    He he, cu alte cuvinte, “chiar daca nu mai sint ai nostri,
    sa nu fie nici ai vostri” sau “da-i la rate de tradatori !”.
    Ce-mi place cum se duce de ripa sandramaua ! :))

  27. Oare de ce nu se spune odata despre toate locurile unde o sa fie deschise exploatatii si cum o sa jumuleasca Ardealul de tot minereul de ce nu se spune macar sa stim sa plecam naibii pe unde mai putem pana nu o-m fi expulzati ca maidanezii si probabil o sa avem soarta maidanezilor dupa ,,ce-omu” fi deposedati de ce mai avem .

  28. Domnului Ungureanu D-zeu ia lasat inteligenta dar ia luat inima .Pleaca odata cu prietenul sau basescu din viata politica.A devenit nefrecventabil pentru tot ce spune si tot ce face .Deosebit de frumoasa si necesara emisiunea A3 din aceasta seara Felicitari d-le Ciutacu pentru articol si emisiune. Asteptam si alte dezvaluiri.
    Noapte buna.

  29. Dle Ciutacu as dori sincer parerea dvs, care crdeti ca e “the peking order” in Romania la momnetul asta? 1.base 2.sri (mru) sau 1.sri (mru) 2.base ori alta ??? Io nu stiu ce sa mai cred

  30. Eu am o singura intrebare? De ce nu iese lumea in strada…sau sunt ocupati putin baietii cu fabricarea de dosare pt. tradatori? Nu cred ca este off-topic. In orice tara normala, lumea iesea sa isi apere viitorul copiilor si nepotilor…dar noi traim momentul.

  31. asteptam mult si bine domnule Ciutacu. nu vor veni si raspunsurile, eventual vor continua cu aragonta bine stiuta: “voi sunteti prosti, lasati ca stim noi mai bine cum trebe facut”

    p.s. acest prim ministru imi confirma banuiala initiala – este un executant (poate mai bun decat boculete).

  32. domnule, adaugandu-l aici si pe ‘avocatul diavolului’, Blanculescu(mama ,ce CV are si asta…)la ce sa ne mai asteptam?

    un mic p.s. f. important pt. Mircea Badea, urmare a emisiunii de aseara a lui Gadea:
    Preda spunea ca cel mai rau s-a simtit in ’92 cand a pierdut alegerile Emil.În 92, FSN îi avea în componenţă pe Blaga, Berceanu, Olteanu, Videanu, Canacheu , Cristian Rădulescu…adica, toti dinozaurii de azi ai PD.PD pe care-l apără cu “onoare”

    Întrebare: cât de ipocrit să fii să susţii o asemenea afirmaţie şi să te aliezi azi cu cei ţi l-au bătut pe Emil?Păi, să n-aibă Badea dreptate că Preda e un golan… “politic”?

  33. Draga Victore, scuza-ma ca o iau putin razna, adica off-topic, dar nu mai pot cu portocaliii astia, simt ca ma imbolnavesc.
    Sa-l aud pe cezar preda vorbind despre proxenetism politic in conditiile in care stai la masa cu unpr iar pd-l e format si din ‘curve’ pnl, ca sa folosesc un limbaj adecvat acestui politician ?

    sau ca tu, ca partid in intreg, te-a(u) racolat proxenetii populari peste noapte ? Dumnezeule mare!!!

  34. Nu vom obtine nici un raspuns, asa cum de ani de zile nu ne dau dacat ,,praf in ochi”! Ne-au vandut tara cu resurse cu tot multumindu-se cu taxe de redeventa s.a. pentru ei iar noi, cei multi si prosti(ca sa citez poetul),stam si asteptam mult si bine…! Nu mai sunt aproape deloc optimista in conditiile actuale.

  35. Dupa emisiunea asta ma intreb oare este mru prea destept sau noi suntem prea prosti penru el (solutia este divortul pe cale amiabila)fiindca sincer n-am inteles nimic de la el.Eu cred ca el facea pe prostul.HUREZEANU INTREBA:Firma americana este de acord cu DESECRETIZAREA CONTRACTULUI.Dvs?.MRU:NU stiu de acest lucru.ASTA DA RASPUNS!!.Cred ca stia acest lucru, orice persoana din Romania ,care a fost interesata/si chiar neinteresata de acest subiect.Fara COMENTARII.

  36. @ex
    nu preda nu este un golan politic…el este un simplu cadavru politic, alaturi de alte cadavre politice portocalii care emana un miros pestilential, de care vom scapa cat de curand, fie la lada de gunoi a istoriei fie in cele mai sordide puscarii…

  37. Doar 2 ziceri pentru MRU :

    ” Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.

    “Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul”.

    Victore, putem fi de coniventa cu sus – citatele vorbe ?

    Te asigur de simpatia mea frenetica si emulativa.

  38. Ceea ce e extrem de amuzant e ca, de cate ori sunt intervievati de jurnalistul de casa, REKTE hurezeanu, astia din conducere gasesc de cuviinta sa-l ia la suturi. Cu el isi permit.

    Nu intru totul offtopic:

    Gadea a fost magistral aseara. A aratat ca are cu ce sa le ia maul, fie si intr-un interviu. Desi te-ai suparat cand cohorte de telespectatori s-au napustit pe el dupa emisiunea cu MRU, pana la urma cred ca a tinut cont de feed-back-ul acordat de telespectatorii fideli A3. Lasand la o parte pe cei din sleahta platita, multi dintre cei care au fost debusolati dupa emisiunea respectiva nu doreau sa-l sugrume pe Gadea ci doar sa-l indrume. E adevarat ca nu ne apartineti, dar cred ca e o relatie de simbioza si raspunsul de tipul “nu-ti place, nu te uita” e exagerat. Doar fiindca mai comentam (de cele mai multe ori de bine) la Gadea, Badea, Ciutacu, nu inseamna ca nu vom continua sa ne uitam cu aceeasi placere.

  39. Multa lumea a pus botul la numirea lui MRU! Wow, ce de ‘telectuali prin tramvaie comentau despre MRU ca e citit , destept, frumos, ca va face treaba in tara asta….blalaleah…si devreme acasa…
    S-a dovedit contrariul. Adevarul este ca a facut treaba buna , dar pentru seful lui direct Basescu. Ar fi trebuit sa lucreze in interesul tarii si al populatiei dar pixul lui a semnat la comnada devalizarea tarii. Sunt disperati sa apuce orice banut ca sa lase tara pustiita ca dupa tzunami (sau orice alt dezastru natural), daca nu lea- mers inca cu banii de la sanatate au navalit pe resursele naturale ale tarii.
    MRU mizeaza pe tupeul lui extraordinar, pe umila inteligenta pe care a capatat-o invartindu-se din cand in cand printre oameni destepti, in rest are o educatie de securist, un limbaj de lemn (Ileiescu e mic copil) deci un vocabular limitat care contine cuvinte din limba romana al caror inteles nu-l cunoaste, dar face pe desteptul ca orice prostanac care a invatat ceva carte si care crede ca e grozav!!!
    Ating putin subiectul de asdeara de la Sinteza Zilei, daca il vezi pe Mugur Ciuvica spune-i ca am adormit cu laptopul in brate cat a fost “gurul” Cristian Preda la interviu. Mai tresaream cand il intreba Mihai Gadea cate ceva si el “alt ‘telectual” si asta spunea vorbe multe si fara noima. Astia la ce scoli au invatat de sunt toti o apa si-un pamant?!

  40. buna ziua, off topic mi s-a parut mie s-au aseara era si Vladut in platou cu ditamai aparatul foto profesionist si facea poze? Bine ca dupa pdl ist de Preda a-ti venit si am vazut si eu o emisiune ca lumea, ca m-a enervat teribil dom profesor(ca atata se lauda si ala)ne-a plictisit si de fapt nu ne-a spus nimic.Cat despre MRU si asta se crede foarte important, dar face numai ce zice baselu si sa le fie lor bine, noua in nici un caz nu ne v-a fi cat mai stau astia la putere.Stima si respect, inca o data sa va traiasca baiatul, e frumos de pica.

  41. Ma doare capul ori de câte ori aud de privatizări…am lucrat la ARO (am cautat pe net sa vad dacă MEFIN Sinaia mai exista…fericitule!!!). Știu sigur ca este o rețetă veche la fel de actuala și dacă oamenii nu ies în strada nu vad soluție . Probleme este ca cineva trebuie sa-i scoată în strada și garantez ca nici PDL și nici MRU nu se gândesc sa-i scoată.
    Daca au fost destui imbecili (ca mine)care sa-i dea timp lui MRU (cum a cerut la emisiunea lui Gadea) au văzut(vorbesc și eu la persoana a III-a despre mine) pentru ce avea nevoie de el!

  42. @Carmen Daniela Diaconu: Mefin mai exista doar scriptic
    @mosgherila: numai p-aia n-o facusem 🙂

  43. !!!victor … dacă încerc să accesez blogul de pe mobil sunt anuntat ca are un obiect infectat si ma redirectioneaza la http:filrtov.ru !!!

    probabil baietii culeg datele de identitate ale utilizatorilor si comentatorilor … care baieti? … nu stiu 🙂 și mă doare-n cot.

    Comentariul propriu zis: Orice întreprindere este regenerabilă numai unele mâncătoare de resurse nu. Poate cuprul ăla aparținea nepoților noștri … ca să plătească datoriile moștenite de la campania din 2009!!!

    Asa că judecata strict economica (si aia de nivel nigerian) nu are nici cea mai mică valoare. Fudulul asta ifosit de MRU nu a stiut decât sa piarda ”in interes national” de la Fundatia Gojdu și până , foarte probabil, la Hidroelectrica s.a.m.d. Ar trebui sa specifice în clar și care-i națiunea, nu? Altfel, cu aer de mare miner în puțul gândirii ne va trânti vreun sofism, cum că de fapt nu mințise, ci nu specificase!

    I-aș dori un regim de judecată așa cum i l-ar ticlui Macovei lui Năstase dacă n-ar mai exista și CEDO… Dar, iubesc prea mult democrația. Așa că s-o ia cândva pe bune și pe DREPT … împreună cu ăla care-l teleghidează ca Vântu pe Popa și Vlas!

  44. Este dureros ce se intimpla in tara asta. Daca cele mai elementare practici economice nu sunt puse in valoare de conducatorii ei, suntem sortiti la autodistrugere. Cel mai simplu lucru este sa-ti pui in valoare resursele de orice fel si sa vinzi produse finite nu busteni, nu concentrat de cupru, nu … cate si mai cate, sa vanzi mobila sa vinzi motoare, cabluri electice, utilaje, etc. Am distrus atatea fabrici care dadeau de mancare la orase intregi. Facem ca acel om sarac si lenes care isi vinde vaca in loc s-o tina si s-o mulga in toata ziua. Ce face dupa ce gata banii?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.