Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Edmond Jackson, the one and only :))

Edmond Jackson, the one and only :))

Omuleţul ăsta începe să-mi devină din ce în ce mai simpatic. Dincolo de ritm, pune o pasiune inimaginabilă în tot ceea ce face în spaţiul public. Când mă uit la imaginile astea fabuloase, îmi amintesc de Silvia Dumitrescu, la începutul anilor ’90, când făcea carieră cu “Dansul, dansul, e normal la vârsta mea”. Ce prefect a ratat Capitala! Şi eu, biet neghiob, l-am invitat pe Dan Puric să vorbim despre limbajul trupului…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

140 thoughts on “Edmond Jackson, the one and only :))

  1. hehe,
    ce nu remarca lumea e ca “dragii” portocalii
    copiaza tot, mai ceva ca (virgula) chinezii.

    poti sa lansezi o idee precum “rideti, ca sa va scuturati de frica si sa va
    cereti drepturile cu spatele drept ca oamenii si nu tîrîndu-va precum rîmele”,
    dar sa fii sigur ca ea va fi copiata si facut bouncing sub sloganul
    “romanii fac haz de necaz”.

    mimetismul – grija fata de “persoanele care decedeaza”,
    aceasta e pseudo-realitatea portocalie inoculata zilnic:
    declarativ nu ne costa nimic sa va spunem ca va iubim
    in timp ce va luam maul…

    ave Talmacean, calul simpatic troian !
    (acum puteti sa mai adaugati un cuvint ca sinonim la
    debuseu / supapa nemultumirilor pe termen scurt)

    lumea moare de foame si omu se rupe-n figuri
    mai ceva decit la “romanii au talent” 🙂

    Parol nebunie !
    http://www.youtube.com/watch?v=osoWVvD_0-w

  2. Uncle Sam wants you: for PDL!

    Esti tanar, semianalfabet, dezechilibrat mintal si iti place sa fi in atentia publica? Te vrem la Pe De Le!

  3. Misto cu Talmacean ăsta, e de gasca rau de tot. Asa ca solo percutia maestre. E coool baiatul. Le are. Dai tata. dale zumbale, parrr țaca țaca pac, house manca-ți-aș ciocul tau sa ți-l mananc. Cu dedicatie speciala de la mine pt Talmacean. Tine-o asa…

  4. 1. Fiecare rege are mascariciul lui. In cazul nostru mascariciul are mascariciul lui. Cum ar fi sa-l vedem pe Basescu pe holurile Parlamentului, imbracat intr-un costum de arlechin multicolor, cu o ciupilica cu multe moturi si cu papuci cu varful intors, iar in spatele lui pe Talmacean cu un nas rosu de clovn si cu chilotii peste pantaloni. Sublim.
    2. M-am gandit la alte motive pentru care oamenii nu protesteaza.In primul rand, atat timp cat granitele vor fi deschise nu cred ca vor exista mari proteste. Iar in al doilea rand, televiziunile, din cauza CNA, au tot raspandit mesajul, de fiecare data cand se discuta despre posibilitatea aparitiei unor proteste violente, ca acestea nu vor duce la nimic bun. Simpla dicutie intr-o emisiune inspira atata teama incat masele de posibili demonstranti s-au simtit complet parasiti. Si cred asta pentru ca 80% din romani se informeaza de la televizor.

  5. Partidul de guvernamant il face pe Cseke invidios cu azilul mare pe care-l detine in interior
    Talmacean e no 1 la categoria dezaxati!!!

  6. baiat de baiat!pe cind il putem viziona cu costum,machiaj etc de preferat costum alb tip ELVIS P.
    Va face audienta maxima starletul!

  7. E superb…eu l-aş recomanda la “Românii au talent”…Superb la capitolul penibil, dar nu mai trebuie precizat că se subînţelege.

  8. O idee!
    Dacă vreodată am mai vrea să şi zâmbim, l-ai putea invita pe mascariciul asta într-o emisiune “Vorbe grele”. Mamă ce-ar ieşi!!!

  9. Omuletul asta incepe sa-mi devina simpatic de penibil…..daca-i vorba de limbajul trupului-raman la concluzia anterioara….

  10. Scena dansului capătă măreţia de simbol dacă mai şi citeşti benerul de sus a ecranului; “…o fetiţă a fost lovită în cap…”
    Muicăă!!! În ce ţară trăim!

  11. astia ne omoara in ritm de samba!!Daca nu apar Boc/piticul porno,Blaga/Baloo,Roberta/Miss Pigy si in general toata menajeria RDL-ista,intru in greva foamei!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. @all: nu va mai dati de ceasu’ mortii, ca nu voteaza nimic in Parlament. fiindca nu-i parlamentar. e atat de greu sa dai un search pe google?

  13. aici este chiar simpatic, penibil este in alte emisiuni ! si mai este ceva omul cand este provocat de foarte multe este in stare !

  14. Ce kestie ! ati facut un stop cadru atunci cand p banda d jos scria k au murit trei copii si un adult , in timp c sarmanu’ asta d balamucean dansa !

  15. Stati blanzi ca va duce in eroare camuflajul. Dalde Turcan, care pune semne de punctuatie vizibil cand vorbeste, sustinand orbeste idioteniile zeusului e de multe ori mai penibila. Si Sulfina cu aerele ei de academiciana, Visan care intoarce lucrurile, oricat de evidente ar fi, pe partea ailalta ca sa iasa pe a lor…Udrea crosetand sau dand cu mopul… Dar Zeus plangand fara lacrimi dar cu smiorcaituri tragandusi nasul pe “draga Stolo” de credeai ca omul e pe moarte. Dar totusi stiu ce fac. Se adreseaza celor prosti. Prosti da multi…

  16. Minunat! Imi place mult expresia fetei. Am impresia ca omul acesta se ghideaza dupa principiul carpe diem. El isi permite, noi nu prea.

  17. Victore am si eu o intrebare off topic :

    Ce legatura e intre “gestul crestinesc” al alora de la PDL de a imparti peste de la “doamna Udrea” si razia din piata Obor?Confiscam si dam gratis la popor sau negociem sa obtinem vreun discount? 🙂

  18. Btw vad ca acum e razie la etnobotanice asa ca poate maine ne inghesuim sa luam niste iarba moca de la domnu` Talmacean

  19. De ce ne miram atit? Unul excaveaza si coseste,unul marinareste si asta daca danseaza este rau? Mama ce conducatori avem,nu-i misto?

  20. DA…greu de crezut dar clar ADEVARAT …suntem condusi de acesti desmatatzi…catre DESMATZUL TOTAL!!!
    Ferice de cei ce vor scapa…daca mai scapa careva!!!

  21. E mare demenţă printre cei care ţin destinele noastre în mâini…Pur şi simplu ţara asta a ajuns butonieră la manşetele nebuniei unora…

  22. in tara unde basescu e presedinte, va mira ce fel de oameni vin sa ne explice noua cum sta treaba cu reforma statului la ora 10 dimineata, iar seara sa faca brek dance, ca sa arate poporului ce talentat este???
    udrea e ministra si doar se stie cine dar mai ales CE este ea de fapt…
    nu ma mira nimic, chiar si alina plugaru sa devina noua ministra a economiei nu ma mai mira….
    asta-i tara lu’ baselu

  23. Talmacean nu este parlamenar, adevarat. Dar Liga, Popoviciu, Spanu, Predescu, Visan, Adrian Gurzau, Costica Canacheu, sunt parlamentari si nu sunt departe de Talmacean. Degeaba intra pe internet 100 de persoane sa se informeze despre unul sau despre altul cand 90% din populatia romaniei este scarbita de clasa politica. Ei nu au inteles, nu inteleg si nu vor intelege ca clasa politica este cea care le hotaraste destinele.

  24. In Romania n-o sa se schimbe nimic in bine atata timp cat nu ne schimbam mentalitatea ! Daca esti doctor,avocat,director de banca,inginer,etc tinzi sa crezi ca tu esti cel mai “smecher”! Iar meseriile ca: brutar,mecanic auto,gunoier,tinichigiu,etc sunt dispretuite, chiar luate la “misto”. Daca cei ce au o meserie/job “dispretuit” intra in greva sau pleaca din tara, cine o sa-ti repare masina, cine o sa-ti ridice gunoiul, cine o sa-ti faca paine,etc ? Cei care se considera “smecheri” o sa fie nevoiti sa-si repare singuri masina sau sa mearga pe jos, sa traiasca printre gunoaie sau sa-si duca singuri gunoiul la groapa de gunoi, sa renunte la paine sau sa-si faca singuri painea,etc. Fiecare meserie are importanta ei! O meserie necisita mai multe studii iar alta mai putine, dar fiecare dintre ele este ESENTIALA pentru bunul mers al unei societati ! Gunoierul trebuie sa respecte meseria de doctor si doctorul trebuie sa respecte meseria de gunoier! Daca pui un avocat sa repare masina n-o sa reuseasca, iar daca pui un mecanic auto sa conduca un proces o sa se aleaga praful ! In OCCIDENT fiecare meserie este respectata !! Cand o sa intelegem si noi acest lucru, atunci sa avem sperante ca o sa se schimbe ceva in bine ! ROMANII au un mod de gandire gibonist,communist,etc. De ce sa ma duc eu: doctor,avocat,inginer,etc sa protestez atunci cand guvernul sau oricine altcineva taie/fura un drept altcuiva?, pt ca ma fac de ras si oricum ma descurc si restul pot sa moara! Acelasi mod de gandire si la cei cu meseriile “dispretuite” : bine le-au facut ca le-au redus pensile/salariile la doctori,avocati,militari,profesori etc pt ca oricum cer spaga si n-o sa moara de foame !! DACA gandim ca niste giboni retardati si comunisti, nu inteleg ce asteptari sa avem de la clasa politica ?? Eu aici mi-am exprimat o opinie “la prima mana” cum zice Badea. Principala problema a Romaniei nu este BOC, BASESCU,NASTASE,ILIESCU,etc ci MENTALITATEA noastra ,a romanilor, care i-a adus la putere si i-a mentinut la putere ! ROMANIA este o tara de miliarde de EURO dar cu o gandire de 2 EURO !! CAZUL TALMACEAN cred ca este foarte normal pt o tara ca ROMANIA !!

  25. Imi aduce aminte de Baloo si de copilarie … daca personajul respectiv era simpatic, tipul din videoclip imi provoaca scarba.
    De atunci eu am mai evoluat, individul se pare ca a ramas la acelasi nivel de inteligenta.
    De fapt Romania este un desen animat care se paote numii “Tara Junglei” si care este condus de personaje de desene animate

  26. Talmacean si cu Orban sund din acelasi aluat. Orban le are si cu bautura, asa ca se obtine o imagine mai armonioasa. Talmacean nu bea decat cico; de-aia e asha infantil. Dansuri dupa Muikal…Muhahaha.

  27. La un post anterior te intrebam pe cand faci rost de o invitatie la o emisiune unde sa participe si Talmacean, si ai spus ca ai limitele tale. Launtric, am fost de acord cu tine. Ideea e ca si acum sunt de acord cu tine … oare e posibil sa fi inceput sa ne prosteasca tarisoara asta in asa hal? Cat despre prefectura capitalei … ei, da, era frumoasa o galerie care sa il aiba pe nenea asta alaturi de ex-primarul liber si constient ales, pre numele dumisale Viorel Lis :))

  28. omul asta sufera tare. si e exploatat cu cinism de expertii in comunicare ai PDL, care, daca n-ar fi atat de ticalosi, ar putea fi considerati geniali.

    referitor la alta chestiune acuma… tu mai vezi vreo diferenta intre gandul.info si mediafax.ro?

  29. Omule scelerat, din pacate tre’ sa-ti zic amical ca nu pot sa ma gandesc la nici macar un personaj genial caruia sa nu-i aloc o macar minima doza de ticalosie. Reversul insa nu functioneaza: dam zilnic peste nenumarati indivizi ticalosi care (probabil ca din fericire pentru noi) nu sunt si geniali.

  30. Salut Victor,

    Dupa performantele remarcabile (eroice, in actualele conditii) la gimnastica, ai cumva in program invitarea vreunuia dintre protagonisti? Antrenori sau medaliati? Ca sa fie un contrast fain cu lepra din fotbalul romanesc.

  31. ce papitoi penibil, era plin de el maimuta tara arde si baba se piaptana se uita pe langa el, se si vedea noul Michael Jackson.

  32. tin sa spun ca unul din cei care au murit din cauza ca au gasit usa ferecata la spital era seful organizatiei locale a PDl, deci cat a fost in viata i-a slujit ca o sluga ce era. Ei uite ca i-au tras-o tot ai lui deci desi nu-mi doream acest lucru nu pot decat sa ma bucur. Un idiot mai putin care s-a infruptat din guvernarea portocali si uite ca i s-a scurtat.
    Sa-l puneti pe Talmacean sa-i joace pe mormant. As fi extaziat la maxim.

  33. Nu stiu cum naiba, asta mi-a scapat!!!:))) Probabil pentru ca nu prea urmaresc Antena 2, dar in emisiune in care l-a imitat pe Pelican, tin minte era Hagiu de la transporturi si Mugur Ciuvica…amandoi si-au facut cruce fara sa realizeze ca reflexul acesta l-am avut si noi ceilalti, tele-spectatorii. Problema e alta, ei spun ca noi suntem cei deteriorati iar ei sunt cei in buna stare de functionare!!!

  34. Baiat…de baiat nea Victore !Si cind te gindesti ca ASTA trebuia sa fie PREFECTUL Capitalei !Tin minte cum , intr-un gest reflex , Mugur Ciuvica si-a facut cruce …intr-o emisiune…Pot insa sa-i dau un citat din Biblie [ domnul Gidea cunoaste despre ce-i vorba ]in care se spune ca genul asta de Draci nu pier la …o simpla inchinare , doar la semnul crucii.Pentru ca dracii de acest gen sa piara definitiv si irevocabil este necesar sa-i stropim cu H2SO4 sau cu NACl in cantitatii cit mai mari !Iar daca suntem totusi mai blanzii…sa-i inbracam in ” costume ” albe cu binecunoscutele curele de siguranta ,sau [ de ce nu ? ] cu niste costume ceva mai inchise la culoare dar care sa fie prevazute OBLIGATORIU cu dungi verticale !Una peste alta…este vorba despre un om BOLNAV care-i pus sa faca pe mascariciu de catre boss-ii din conducerea acestui partid de nebuni ce se numeste [ inca ! ] PDL! Ce asi fi eu al dracului de curios : familia lui Talmaceanu ce a avut de zis in urma ” spectacolului ” ?Mama-sa ce a zis ?Tata-su ?Cred ca decit sa mai se dea stiri despre citi barbati a insirat Moni mai bine sa trimeata cite un reporter si pe la familiile ” nabadaiosilor ” astia .Domnul Ponta zicea la un moment dat ca : stai linistit domnul Dumitrescu…vor platii toti. Cind va fi momentul decontului Talmaceanu …va fi scapat , dataorita filmuletului ” si un judecator incepator in ale justitiei va spune fara drept de apel : ” baiatul e …nevinovat” . Sa fie foarte clar insa, nimeni nu are mai multa vina decit NOI alegatorii.Bai frate in momentul cind cineva candideaza, du-te la el si pune-i cele mai aiuritoare intrebari si fa-l sda faca cele mai traznite gesturi…Daca le face vei vedea nu numai CIT DE MULT DORESTE acea candidatura ci si ….CIT IL DUCE CAPUL, si va fi usor de ” sanctionat ” inainte sa-i dai votul care-i oricum pa 4 ani si mai inainte de astia 4 ani NICI DRACU’ NU-L MAI URNESTE DE ACOLO !Aveai parerea ” de rau ” ca trebuia sa-l inviti pe Talmaceanu in locul lui Dan Puric….nea Victore pai era pacat, la dt.a in emisiune ar fi stat drept ca paru’ si n-am mai fi avut ocazia sa vedem cu cine avem d’a face…asta pentru cazul in care nu stiam …inca.Astept ” Vorbe Grele ”.Ave !

  35. Cate reactii dure!Daca omului ii place sa danseze,n-are decat sa o faca,e si asta o forma de exprimare.Problema lui cum isi construieste imaginea publica.

  36. foarte bun comentariul domnului Ciuvica aseara, la Sinteza Zilei: se pare ca dezaxatii si scapatii de spitalul de boli nervoase au ramas singura tinta electorala viabila pentru portocalii…iar “dansul” nefericitului asta nu e altceva decit campanie electorala…

  37. Spuneam mai sus ca e grotesc NU gestul omului CI CONTEXTUL , el fiind cel care REPREZINTA PUTEREA in diverse emisiuni , putere ce a dus Romania intr-un doliu national … Si mi se parea desantat comportamentul ACESTA la “capataiul unui muribund” …! 😡
    Dar speech-urile pe care le-am auzit azi la lansarea candidatilor PDL , in speta Boc si Blaga , M-AU FACUT LITERALMENTE “PIELE DE GAINA” !!! Discursurile lor triumfaliste au depasit CU MULT grotescul prestatiei lui Talmacean !!!
    Pur-si-simplu aveam impresia oribila ca m-am intors inapoi in timp 22 de ani , doar termenul de “capitalism” in locul celui de “comunism” era schimbat , dar , in rest , TOTUL ERA IDENTIC … Mai asteptam sa se spuna ca “cincinalul s-a realizat in 4ani si jumatate” … Brrrrrr! In rest ACELEASI discursuri triumfaliste , aberante , rupte total de realitate , categorisirea drept “dusman de clasa” A TOT CEEA CE ESTE IMPOTRIVA LOR , ca liberalii au devenit comunisti dupa PSD-isti(sic! -eu stiam ca PSD-istii sunt in Internationala SOCIALISTA NU COMUNISTA , ceea ce e totusi o mica diferenta) ; n-am inteles de unde stiu ei ca n-au devenit PSD-istii liberali ?! De asemenea nu-mi amintesc ca SUA sau Marea Britanie sa fi devenit comuniste prin alianta cu URSS impotriva DUSMANULUI COMUN: Hitler ! …
    Oricum , discursurile au fost de la un capat la altul (si , in mod special si neasteptat al lui Blaga) de o “gretosenie” de nedescris (cu multe pupaturi apasate in dosul “CONDUCATORULUI-SUPREM” , directe sau indirecte) . Pe langa toate astea , Talmacean mi se pare deja “mic-copil” …

    Si , din pacate , dupa 22 de ani “povestea merge mai departe” ! DOAR actorii PRINCIPALI s-au schimbat … 😈

  38. “traditia politica la romani se intemeiaza pe fleica…”

    cu citiva mici si o bere cumperi orice votant abrutizat;
    vino cu 2-3 talmaceni si stergi memoria volatila a poporului,
    indulcind pe loc imaginea partidului stat actual aflat jos
    in sondaje (sau oricare ar fi el), si-ti vei asigura
    continuitatea la putere.

    intrebare: ce-i mai tare, o multime de luptatori principiali
    virtuali din fata calculatoarelor, ori citiva talmaceni fizici
    “mapati” pe dorinta majoritatii de a vedea talente peste tot
    si a se identifica cu ele ? 🙂 (vezi sintagma “aproape de popor”)

    sa ma ierte boborul, dar daca esti la cîrma, cu el trebuie
    sa te porti ca si cu o ţiitoare: daca-i arati prea mult interes
    si-i asiguri confortul necesar, incepe sa-ti rida-n nas si va
    avea timp sa si gindeasca, deci da-i bani cit sa-i ajunga de pe
    azi pe miine si tine-i mintea ocupata cu supravietuirea.

  39. Românii are tental… 😀
    Sau prost să fii, că de noroc te poţi împiedica şi dacă n-o să fugi după el! 😀

  40. Orice noua latura grotesca manifestata in public e binevenita, electorii sectorului 2 trebuie sa voteze in cunostinta de cauza ,inclusiv pentru administratie, ca de altfel toti ceilalti.
    Daca le convine, da, daca nu, nu , dar macar se stie la cine se refera buletinul de vot.

  41. asta e inainte sau dupa tratament ? daca e dupa, doctoru’ care i-a dat reteta e un prost. sa incerce sa-l decupleze de la priza inainte, poate-i trece. sau bai cu gheata…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.