Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Edmond Jackson, the one and only :))

Edmond Jackson, the one and only :))

Omuleţul ăsta începe să-mi devină din ce în ce mai simpatic. Dincolo de ritm, pune o pasiune inimaginabilă în tot ceea ce face în spaţiul public. Când mă uit la imaginile astea fabuloase, îmi amintesc de Silvia Dumitrescu, la începutul anilor ’90, când făcea carieră cu “Dansul, dansul, e normal la vârsta mea”. Ce prefect a ratat Capitala! Şi eu, biet neghiob, l-am invitat pe Dan Puric să vorbim despre limbajul trupului…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

140 thoughts on “Edmond Jackson, the one and only :))

  1. Aşa e, şi eu ziceam la fel, dar “bucuria” mi-a fost de scurtă durată. Am dat întâmplător pe un site de prestaţia lui de la RTV, într-o emisiune în care era invitată şi Tatoiu. Oamenii ăştia, slugile credincioase ale lui Băsescu, sunt efectiv mizerabili. Acum am înţeles de ce zicea ce zicea Monica Tatoiu la A3, vorbind despre Tălmăcean. Ea era după emisiunea de care vă spuneam. Se vorbea despre spitalele desfiinţate şi copiii incurabili. 🙁

    Cred că evoluţia lui Tălmăcean la A2, neavând loc într-un cadru intim, între prieteni şi rude, şi ţinând cont şi de toată prestaţia ca portocaliu a omului, e de domeniul patologicului.

  2. daca ai putea sa ajuti poporul roman , incearca sa vezi daca nu au paturi libere la balaceanca, se pare ca attila a fost prevaator si nu a desfiintat acest centru de excelenta pentru limbricii portocalii…cat despre dan puric in emisiune cu tine- un regal al sufletului, multumesc, victor!

  3. Da, da’ ce păpuci mishteaux are! Io i-am zis întîi ciudat, după aia dement, spre final cretin. O fi simpatic, da’ n-are ce căuta “pe sticlă”.
    Banzai!

  4. Imi cer scuze ca am insistat ieri,in postul despre Dan Puric si Gandul,insa vazusem promo si anticipam ca va fi nebunesc!
    Cind mergeam pe la vreun bairam,mereu se imbata unul care se credea mare dansator.Bineinteles,ca noi il stirneam si mai tare,zicindu-i ca poate mai mult,el chiar putea,si noi ne prapadeam de ris.Doar dansatorul beat si citeva prostute chiar credeau ca danseaza bine.Numai ca,Talmacean nu era beat,era treaz si tare mindru de ce face.Ce bine e sa nu ai simtul ridicolului!
    Nu ai gresit deloc invitindu-l pe Dan Puric,a fost o emisiune pe care am tinut sa o vad azi din nou,aici.

  5. Mai e o faza in care danseaza rock’n roll si una cu Depeche Mode!Pericol public1

  6. Ti-am mai zis-o , ti-o mai zic : nu-i frumos sa razi de oameni in dificultate evidenta . :-))

  7. Stiu ca trebuie sa spun ce vreau intr-un singur comentariu , dar pur si simplu nu-mi pot aduna gandurile . Sunt vraiste toate dupa ce l-am vazut . Deci eu propun sa-l ajutam . @ VM are mare dreptate : uite unde a dus desfiintarea spitalelor ! L-am vazut recitand Scrisoarea III , comentand meciuri de fotbal in stilul “Fotbal minut cu minut” , dansand … Ce mai urmeaza ? Sa cante ceva , sa faca vreo acrobatie la trapez , sa picteze , sa faca traforaj … Mi-e si frica sa ma gandesc .

  8. Deci e atat de rizibil, incapand cu numele, continuand cu ce spune si terminand cu ce face, incat ti’e greu sa gasesti acele cuvinte care sa’l descrie. Acum stiu de ce nu aveam eu rabdare in fata televizorului cand il vedeam. Adica e penibil si e bun de luat la misto, dar cand e vorba de teme serioase parca nu’mi arde sa’l iau in seama. Abia astept sa vad ce spune Badea diseara, ca sigur o sa spuna.
    Cum vietuieste omul asta nu inteleg! Dar poate se intampla pentru ca e in Romania, banuiesc…

  9. Iata intuparea cretinismului ! Oare Antena 2 nu tine de “mogul” de invita asemenea specimene?

  10. nu e de ris…
    asta face ca maimuta la circ in timp ce colegii lui securistii de bine dau cu jula la buzunarele noastre si fac genocid cu amaritii de la care nu mai au ce sa fure.

  11. Hai ca sunteti invidiosi maxim! Frumusel e, talent are, destept cat cuprinde, melodia aleasa sa-l reprezinte, nu va mai ofticati! Un lucru e clar, pe baietii astia-i doare-n pix, n-au ei treaba!

  12. O sugestie, just in case: spitalele desfiintate sa fie transformate in azile….de nebuni!!! Prea multi talmaceni in libertate! Si nici macar nu-i vinovat, sireacul, asa-i el de la mama natura!

  13. Mda , ceea ce vad ar fi vesel daca n-ar fi trist…! 🙁 Si nu prestatia omului reprezinta “grotescul” ci MOMENTUL , LOCUL , CONTEXTUL si , mai ales , CEEA CE REPREZINTA acest mascarici : “CONDUCEREA unei tari distruse” !!! 😡

  14. Eu incerc sa-mi imaginez cum ar fi ca la un moment dat acest personaj cu “platfus le dovleac” ar fi sa ajunga intr-o dregatorie importanta, pentru ca tendinta asta este: urca la volan numai aia care nu au permis, dar au curaj!
    Cand l-am vazut, sincer, mi s-a facut dor de partidul comunist. Oare PDL o sa-l discute in B.O.B.?

  15. Omul asta realizeaza cat de penibil este?
    Ca eu din cate imi dau seama mi se pare ca ii place.ROFL :))

  16. io zic sa nu-l mai scoatem asa usor pe talmacean asta ca fiind nebun – e nebunul curtii, dar asta e altceva (udrea a crosetat, a dat cu mopul) – ca nu-l putem trimite la puscarie cand va veni vremea. Ca tot importam de peste ocean legi – primul act de adoptat – un soi de RICO act – si ii bagam pe toti pentru apartenenta la grup infractional organizat – orice procuror cu un pic de carte rezolva cazul rapid. Abia atunci isi vor folosi talentele fara sa ne afecteze pe noi – asta cu circul, udrea cu mopul si boc cu excavatorul.

  17. Cred ca pdl-ul isi va schimba imnul.Pe el il doare in pix ,ca oricum va fi ales la viitoarele alegeri[stiu ei cum sa faca pt a iesi castigatori]

  18. SUPER !!!… M-a cucerit definitiv !!!
    Maine ma inscriu in PDL !!!… hahahahahaha
    Daca o vad si pe Turcan dansand ca Madonna pot sa spun ca nu mai imi trebuie nimic pe lumea asta !!!…

  19. O avea copii? Or fi la școală? Ce-or suporta de la colegi? Cu ce-or fi greșit?

  20. Iti propun o chestie. Poate te intereseaza, o idee mai mult “fun” sa zicem, decat ceva serios in adevaratul sens al cuvantului.

    O deconectare de la “digital”, o evadare sa zicem. O zi fara telefon.

    Ziua fara telefoane! Daca te intereseaza poti face chiar putina promovare.

    Merci.
    Cu respect si admiratie, Cosmin

  21. Hai sa fim seriosi! Omul e mic copil pe langa basescu si bok!Sau Ion Oltean, sau reborta, sau Eba. Mai gasiti si voi comparatii. De exemplu, Spanu ,care gratie aparitiilor sale TV de succes tocmai a fost ales seful pdl pe Mun’cipiul Iasi!Sau Toader, al cu degetul in Parlament!

  22. de acum inainte doar specimene de genul asta o sa vedem la antena 2. doar s-a rebranduit in televiziune de tip ”cancan”.

    ciutacu nu a mai avut loc sa faca o emisiune interesanta, dar astia au loc.

    asta vrea poporul, asta voteza poporul.

  23. Nu mi se pare nimic amuzant.

    In Romania presa e doar gazda unor astfel de specimene, ca doar rating, bani.

    tare ! tare !

  24. Sa nu exageram.Ne-a inveselit sfarsitul de saptamana fara ca macar sa vrem.As vrea sa ii vad pe toti dansand asa cand finalul lor va fi aproape:)):)).Acum se cred toti smecheri.

  25. ” Violet ” esti prea dura cu omul !!!
    El nu face decat sa reprezinte adevarata lor viata !
    Asta e PDL-ul : asa conduc ei , dansand si scalambaindu-se in tot felul ! Nu le pasa de nimic , altfel am fi avut pana acum lista cu cei care-si vor da demisia in urma genocidului din spitale !!!…

  26. Victor, de ce am eu presentimentul ca si A3 se tabloidizeaza? Si nici n-as acuza moderatorii! Pentru ca in toiul unei dezbateri serioase si de buna credinta, moderatorul (de altfel un profesionist recunoscut), brusc, dupa ce primeste o indicatie in casca, intrerupe si ii da pe Pepe, Oana, Iri, Moni si ce mai e de crescut ratingul. Chiar acolo s-a ajuns?

  27. Hai, mai oameni buni, altceva decat sa (va) radeti de nefericitul asta nu gasiti?!

  28. @alphas: nefericitul asta vorbeste la televizor in numele si cu acordul partidului de guvernamant

  29. Gabriel, ce listă, ce demisii?…

    Azi am aflat că omul recitase şi din “Scrisoarea a III-a”. Poate face Mihai rost până diseară şi de acele imagini.
    Am ascultat şi răspunsul lui la A3, referitor la prestaţia de la A2: “fiecare om are un talent…”. Deci Tălmăcean se consideră talentat. Naşpa să n-ai simţul penibilului!
    Chiar mi-am pus întrebarea dacă şi cum aş fi făcut faţă dacă aş fi fost în studio la A2 şi venea “dansatorul” să facă “schemele” alea la mine. 😆

  30. Oana, crede-mă că ăştia ajung oricum, şi fără “ajutorul” nostru. Uită-te la Udrea: nu e incredibil?

  31. Sa nu mai am net daca in primele secunde am crezut ochilor ce vad! Wooow!
    Un tablou mai mult hidos decat comic, intitulat Moartea Danseaza….

  32. PDL-istii vor ajunge in foarte scurt timp sa-l imite in direct pe Claudiu Bleont, pentru ca pot si pentru ca nu e nimeni sa-i penalizeze. Perfect! Hai Romania!(cu sau fara Lucescu…)

  33. Se face caz de un măcsărici trimis în special la emisiunile de dezbateri,pentru diversiune.El ca si toti ceilalti PD-isti folosesc orice mijloc pentru a strica emisiunile serioase,pentru a măcina timpul si nervii celorlalti participanti si pe ai privitorilor.Toată lumea se întreabă îngrijorată ce este de făcut pentru a se opri acest pseudo-guvern care a pus parlamentul între paranteze.Cum este clar că în parlament opozitia nu poate face nimic,nu poate face fată mituirii evidente practicate de guvern pentru a se mentine,dece nu-i vedem în stradă,protestând,pe cei alesi din opozitie care sunt umiliti în parlament,fiind redusi la situatia de elemente de decor?Cred că ar strânge mai multă lume la protest,fată de ce strâng sindicatele si,ca un bonus,ar îmbunătăti si imaginea parlamentului.Altfel,care mai este treaba acestor alesi în parlament?

  34. eu cred ca nu ne facem bine ca natie daca putem invita la toate televiziunile astfel de caricaturi…..,nu este vina lor ci a celor care-i baga-n seama….

  35. @Violet :
    Omul e ” multilateral dezvoltat ” … Danseaza , recita poezii , imita comentatori sportivi !
    Ne pregatim oare de ” Cantarea Romaniei ”sau doar a scapat din tarcul pdl-ist si arata calitatile pentru care poti fi membru in asa partid luminos ?
    Oricum , ce face el aici seamana mai mult cu o criza de cadere de calciu , decat cu un dans …
    Victor , iarta – ma pentru chat !…

  36. individul s-a uschit fara bilet de voie dintrun spital de psihiatrie, sau a plecat dintrun spital desfiintat fara sa-si mai ia madicatia. mai sunt locuri la spitalul 18, ca oricum s-a dublat numarul de nebuni?

  37. Dupa primul moment de stupefactie, m-a pocnit furia drept in crestet la gandul ca astfel de oameni ne conduc si de ei depinde soarta mea. Care soarta? Cu ce am gresit eu sau alti romani?

  38. Omul asta voteaza legi pentru RomaniK.
    La semnul lui TOADER,ridica mana in Parlamentul Romaniei si prin asta poate dicta asupra destinelor multor oameni.

  39. De acord ca alde Talmacean orti haoara etc. etc. vorbesc in numele si cu acordul partidului de la guvernare. Numai ca mie mi se pare ca trimitand astfel de specimene la televiziuni, PDL-ul atinge mai multe scopuri deodata.

    Mai intai, cel mai evident: sa bulverseze emisiunile (pretins) serioase. Aici, sa acceptam ca nici cu o parte din reprezentantii opozitiei nu mi-e rusine. Adesea sunt de aceeasi factura, la fel de “valorosi”, de “proeminenti”, de corenti si, mai ales, de plini de miez in ceea ce spun. Asta, la primul nivel.

    La nivelul doi, mai ascuns, “subteran” chiar, indivizii sunt trimisi si vin, jucand o cacialma fara nici o miza negativa pentru cei care i-au trimis. (Un fel de pariu pascalian coborat / doborat in mundan.) Vin la TV si isi fac treaba / numarul (vezi paragraful de mai sus). Rezultatul este ca ori (unii, cei mai talentati) isi impun punctele de vedere, ori semana haos. In ambele situatii partidul castiga. Daca fac vreo dandana ori zic vreo prostie solemna si daunatoare imaginii partidului, ei pot fi lejer trecuti pe tusa, fara ca eventuala lor compromitere sa dauneze prea grav si partidului. La limia, daca boacanele sunt majore, partidul se poate dispensa de tot de ei, dandu-i de tot afara. Evident, “compensandu-le” deranjul cu diverse avantaje / contracte / sinecuri etc.

    PS Evident ca, presupunand ca am dreptate, m-am gandit si la eventuale contrabalansari ale acestei strategii, dupa mine nu tocmai subtile, dar eficace. Despre astea, altadata, poate in alte contexte.

  40. @violet
    Io-i trăgeam una peste bot de se “dădea” la mine. Numa’ că io nu prea-s “purtător de sutien”, aşa că…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.