Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Violet la ţol, sănătos la minte şi la corp

Similar Posts

142 thoughts on “Violet la ţol, sănătos la minte şi la corp

  1. Una şi cu una fac două: tocmai am auzit că se cere
    înlocuirea lui Geoană, de către PDL, de la şefia Senatului. În acest moment, eu am motive să cred că tot ce a scris Vadim e adevărat. Se urmează scenariul.

  2. @shogunu’: inteleg ca, de fapt, nu voiai decat sa conversezi cu mine… Ce sa zic, atunci? Nici mie nu prea-mi place filozofia si consider ca stiintele exacte contin mult mai multa filozifie, la modul cel mai serios. Daca tot pe mine ma intrebai de satelitii geostationari, nu, n-am auzit de ei! 🙂 Nu citesc asa mult SF desi am citit ceva de Asimov…

  3. Înseamnă că a devenit urgentă urmarea unui tratament. Care îl va face indisponibil nişte săptămâni pe Băsescu. Iar ieri, la aeroport, cam obosea, când vorbea.

  4. Da’ ce legatura are Vadim cu suspendarea lui Geoana? Daca tot e sa ne luam dupa previziunile cuiva, de ce sa nu ne luam dupa ale lui Geoana insusi? N-a zis el la congres ca exista un plan de inlaturare a lui si a PSD-ului de la sefia Senatului? Pana acum, mi s-a parut ca Geoana ar fi mult mai de incredere decat Vadim, chiar decat multi alti politicieni, cu toata vizita lui la Vantu. Nu c-ar fi fost asa greu de presupus ca PD-L o sa incerce sa-l dea jos… Si apoi, au mai fost declaratii neoficiale ale celor din PDL, referitor la asta. Eu nu pricep cum a devenit dintr-o data Vadim un reper in previziunile politice…

  5. Daca PDL-istii cer suspendarea lui Geoana pe motiv de incalcarea regulamentului si abuz de putere, de ce nu cer si cei de la PNL, PC si PSD suspendarea Robertei Anastase pe acelasi motiv? Daca tot e sa fie circ, atunci sa fie!

  6. @ Manuela:

    Vadim spune de ceva vreme că Băsescu vrea să-l înlocuiască pe Geoană cu Anca Boagiu la Preşedinţia Senatului, pentru ca el să meargă să se trateze; în acest timp, Boagiu ar urma să asigure interimatul funcţiei de Preşedinte al României, şi nu Geoană. Adică mai rămăsese o curvă de-a lui Băsescu care n-avea funcţie înaltă în acest stat. De asta vorbim despre Vadim. N-are altfel nicio legătură el cu funcţia de la Senat.

  7. Am urmarit cu mare atentie situatia generata de scandalul ”presedintele bolnav”. Asa ceva numai la noi se poate intampla, intr-o societate bolnava de scenarita si manipulare. In restul lumii, o asemenea situatie este de-a dreptul imposibila, deoarece exista in primul rand o legislatie clara in privinta reglementarii functionarii institutiei sefului statului, iar presa nu inghite prea usor un asemenea tip de manipulare grosiera.

    De-a lungul timpului am invatat sa ma intreb – de ce se petrec anumite lucruri, cu ce scop si mai ales cine scoate ceva profit in urma mediatizarii subiectului in cauza?! In acest caz, privitor la starea de sanatate a presedintelui am gasit doua raspunsuri cel putin plauzibile, in functie de realitatea insasi – presedintele este sanatos sau bolnav.

    Daca presedintele este sanatos, ceea ce ii doresc din tot sufletul, atunci avem de-a face cu o manipulare mai mult decat interesanta si foarte bine executata in detrimentul presei si al mediului politic. Secretul operatiunii il reprezinta scopul de a distrage atentia populatiei de la dezastrul vietii de zi cu zi si de la rearanjarea scenei politice conform dorintelor sistemului basescianist. Totul a decurs foarte interesant. S-a pornit de la cateva declaratii ale lui Vadim Tudor si de la un zvon alimentat in soapta si cam pe sub mana de politicieni de prin toate partidele. Au aparut apoi discutii pe forumuri si totul a explodat prin postarile pe blogurile a doi jurnalisti, cu vizibilitate si trafic ridicat pe internet. Desi nu a existat o stire publicata in zona de print, dupa ce scandalul s-a declansat, presa a fost atacata si acuzata la gramada de lipsa de profesionalism. Manipularea si-a atins scopul – presa a mai primit o lovitura, iar populatia a mai uitat putin de intretinerea de 500-700 de lei pe luna, de salariile micsorate, de pensiile impozitate, ba chiar majoritatea l-au cainat pe bietul presedinte bolnav. Si toate astea in timp ce parlamentarii sunt racolati pe banda rulanta de gasca Oprea, spre a intari puterea si a destructura opozitia.

    In cazul in care presedintele chiar este bolnav, dar nu atat de grav pe cat s-a zvonit, atunci manipularea este cu atat mai urata, mai bine pusa la punct si executata ca la carte. Exista posibilitatea ca presedintele sa aiba anumite probleme de sanatate, pe care domnia sa, dar mai ales anturajul si cei din partidul sau doresc sa le tina ascunse de ochii opiniei publice. Si uneori cel mai usor sa ascunzi ceva este chiar la vedere! Astfel explicatia devine deosebit de interesanta. Se incepe prin folosirea lui Vadim Tudor – o adevarata sugativa de zvonuri si lansator ”autorizat” de scenarii aiuritoare. Omul musca momeala si se arunca la inaintare. In paralel se alimenteaza mai pe soptite zvonul printre politicieni si jurnalisti mai mult sau mai putin importanti. Zvonul devine cu atat mai plauzibil, cu cat anumite manifestari ale presedintelui pot sugera o asemenea situatie. In acest caz, dupa mediatizarea excesiva a subiectului se aduce chiar situatia in sine in derizoriu, deci subiectul va putea fi ulterior usor de evitat, iar starea sanatatii presedintelui va putea fi oricand mascata doar prin reamintirea situatiei petrecute in aceste zile. Jurnalistii nu vor mai risca si vor sufla si in iaurt, iar manipulatorii ar putea astfel sa-si desfasoare linistiti activitatea in spatele acestei perdele de fum.

    Ambele variante sunt perfect plauzibile, la fel de imorale si mizerabile. Orice om sanatos la cap stie ca nu trebuie sa ia in deradere, la misto sau sa se bucure de starea precara a sanatatii unui semen de-al sau. Din pacate, chiar cel in cauza este cunoscut pentru iesiri de-a dreptul iresponsabile pe acest subiect. Ne amintim cu totii de momentul cand a facut o referire josnica la starea de sanatate a unei ziariste, nerusinarea cu care si-a atacat un contracandidat pe o tema similara legata de situatia sotiei decedate si atacul de dupa acest scandal la sanatatea mogulilor (cand se stie ca unul dintre ei chiar are un handicap fizic). Toate acestea sunt definitorii pentru caracterul cu adevarat bolnav al presedintelui. In ceea ce-i priveste pe cei care s-au bucurat de o posibila problema grava de sanatate a presedintelui ar trebui sa se gandeasca totusi, ca orice fapta de acest gen, tot isi gaseste si o rasplata pe masura intr-o zi.

    Indiferent de situatia reala, ceea ce s-a petrecut trebuie sa reprezinte o lectie pentru toti si poate acesta sa fie si un inceput in procesul de vindecare a societatii romanesti grav bolnave de scenarita si manipulare. Sau in varianta pesimista sa ne adancim si mai rau in marasm. Fiecare are posibilitatea de a alege!

  8. oare cine-i bolnav in tzara asta? purtatorul de cuvant al presedintiei a spus clar ca nu este bolnav ,basescu a spus clar ca nu este bolnav(l-am si vazut la tv,daca era atat de grav bolnav nu cred ca ar fi iesit el la filmari)! Totusi diferiti ziaristi insista fara nici o dovada ca basescu este bolnav ! oare cine manipuleaza ?

  9. Se pare ca regulamentul senatului nu permite suspendarea presedintelui ci doar revocarea lui. S-ar parea ca lui geoanel i se pregateste anularea si a ultimei sanse de a ajunge presedinte. Pregatiti un loc la psihiatrie ca asta da in depresie nervoasa in curind!
    @Manuela
    Dreptate ai! Am vrut “decit” sa ma bag in sama:)
    Banzai!

  10. Gherilele digitale sunt incitante tocmai pentru ca nu mai pot fi atacate de flacara violet. Pe cand cele in direct pot fi sustinute prin aceasta. De ce spun treaba aceasta? Pentru ca, asa bolnav cum il crede poporul suveran pe presedinte, uite, fiind sustinut energetic prin flacara violet este in stare chiar sa ‘zboare’. Mai aveti vreun dubiu privind testele cu radiatii violet?

  11. Pai din certificat rezulta ca e bolnav. Nu vedeti ce scrie?
    “Este suferind de:
    ESTE SANATOS LA MINTE SI LA CORP.” 😛
    Ia molipsit pe multi cu boala lui…

  12. @violet: imi pare rau, dar interventia ta nu m-a convins. Tot mi se pare ca Vadim este citat prea des, iar el este in situatia baiatului care a strigat “lupul” de prea multe ori. O fi Basescu bolnav, o fi chiar grav bolnav, pe mine nici nu ma intereseaza daca-i asa sau nu. Dar Vadim nu este o sursa de incredere si noi nu suntem in situatia sa nu gasim alte explicatii in afara de alea din Tricolorul. Oricum ar fi Basescu, bolnav sau nu, este evident ca Geoana si PSD-ul ii incomodeaza foarte mult la Senat. E interesanta ideea cu Anca Boagiu dar eu nu m-as apuca sa fac referire la Vadim de fiecare data cand se intampla ceva. Sigur ca si Vadim are momente cand spune adevarul, din pacate, probabilitatea e mica si nu prea avem de unde sa stim cand face asta.

  13. @ Manuela:

    Nici nu trebuia să te convingă. Sunt de acord cu toate temerile tale în privinţa lui Vadim. Sunt de acord că PSD incomodează, fiind singura funcţie mare pe care n-o are PDL. Iar pe Vadim l-am suspectat inclusiv pentru faptul că e complice cu Băsescu, în a deruta populaţia, să nu se revolte de câte se întâmplă în ţara asta. Am scris aici că îl suspectez, acum vreo săptămână.

    Sunt însă lucruri care se leagă. Sunt multe întrebări, nimic nu e clar.

  14. Ceea ce spune acum Geoană mă face să cred în disperarea PDL. Se pare că portocaliii nu au nicio posibilitate tehnică de a-l revoca. Poate au doar o mare necesitate, însă. Apropo, ce-o fi făcând Băsescu în Kazahstan? A auzit cineva vreo ştire despre atingerea punctelor de pe agenda vizitei, prezentate chiar de el ieri, pe aeroport? A văzut cineva vreo înregistrare video, la fel ca la Chişinău?

  15. Pedelistii dau din colt in colt. Basescu trebuie sa plece “tai-tai” cu tanti cu coasa si Geoana o sa-i tina locul pana cand il vom alege pe Crin Antonescu…Yupeeee!!!! Hei! Hei! Hei!

  16. Precizare: orice om normal la cap-şi mă consider un astfel de om- nu poate dori niciunui semen, răul în asemenea manieră. Doamne fereşte! Însă a plăti dpdv juridic( şi nu…divin), împreună cu slugile şi metresele care-şi bat joc de valorile acestei ţări, asta-i altă problemă.

  17. @ Manuela, shogunu’

    Imi pare rau, dar cred ca faceti o mare confuzie. Viclenia nu este, in nici un caz, o forma de inteligenta (care, din punctul meu de vedere, e unul si acelasi lucru cu desteptaciunea). Viclenia nu este nimic altceva decat un instinct primar, primitiv – acela de a-ti urmari si satisface propriile interese. Pana si animalele sunt viclene.

    Inteligenta, in schimb, este cu totul altceva. Nu spun ca inteligenta are vreo legatura cu cultura. Nu, inteligenta (sau desteptaciunea) inseamna, pur si simplu, sa-ti mearga mintea. Iar lui Base, dincolo de o viclenie ieftina, primitiva, animalica, nu-i prea merge. Asta-i problema. De-aia continuu sa sustin ca Base nu este catusi de putin un om inteligent, ba mai mult, ca e de-a dreptul idiot.

    Pai nu vedeti?! In vreme ce statele occidentale incep sa iasa din criza economica, Romania se afunda tot mai mult, riscand s-o ia pe urmele Greciei, care a devenit, in mod oficial, o tara falimentara. Care-i solutia lui Base, in aceste conditii? “Reformarea” statului (si, bai frate, macar dac-ar spune si el “reforma statului”, asa cum e normal; pe mine, cand il aud cu “reformarea”, cu care ne freaca la creier de dimineata pana seara, m-apuca durerea de stomac!). Cand a iesit a doua oara presedinte, si l-a numit din nou pe Boc prim-ministru, i-a reprosat ca a uitat sa mentioneze, ca prima prioritate de guvernare, “reformarea” statului. Atata stie, atata spune! Atat il duce mintea!!! Economia este in cacat, iar el pretinde ca poate s-a scoata facand economii la buget din reducerea numarului de parlamentari. Asa crede el ca se redreseaza o economie nationala. Va dati seama cat diletantism, cata prostie???!!!

    Si exemplul cu economia nu este decat unul dintr-o mie. Base se comporta ca un idiot in toate cele: si-n economie, si-n politica externa, in toate domeniile in care activeaza ca sef de stat.

    Asa ca, daca voi vreti sa-l considerati pe Base un om inteligent, n-aveti decat. Din punctul meu de vedere, este UN MARE IDIOT! E prost de da in gropi, ne baga in rahat cu administratia lui de doua parale si ne face de ras in toata lumea. Si, repet, nu scriu asta facand greseala grosolana de-a confunda idiotenia cu incultura.

  18. ahahahahhahahahaha… dar sa stii ca certificatul nu este valabil fara poza… poza demonstreaza tot, mai lipseste o poza cu Domnu, si o stampila pe care scrie NEGATIV, PUSA ESTE POZA!!! ahahaha

  19. ciutacule, s-a rezolvat treaba cu televizorul intr-un mare fel. acum cred ca se simte mai bine.

  20. @Adolf Visarionovici Basescu
    Baselu isi urmareste propriul interes! La ASTA il duce capu’ si chiar foarte bine. Nu face rau din idiotenie, ci pur si simplu nu il intereseaza de restul lumii! E un geniu al raului! Istoria are si alte exemple. Toti ce care-l inconjoara au o doza mai mare sau mai mica din geniul asta. Mie sa-mi fie bine si la dracu’ cu restul.
    Singurul de acolo care-i idiot e ardeleanul meb boc (rusinea lumii) Ala nu gindeste!!! Da pe goarna ce gindeste seful lui. “Decit”
    Parerea mea (fara hic!).
    Banzai!

  21. @Manuela,
    Ce a spus Vadim si se adevereste? Ca in Romania vor ramane numai 2 partide si un parlament-marioneta? Ca rapirea din Irak a fost “aranjata”? Ca privatizarile au fost frauduloase? Ca in Romania s-a petrecut cel mai mare jaf national din istorie? Ca banul public este sifonat in buzunarele camarilei politice? Mai vrei, mai am. Chiar daca acum au mai prins curaj si altii, el a fost primul care a spus-o. Si,in acest context, conteaza prea putin daca are dreptate in privinta sanatatii presedintelui. Din partea mea, sa fie cu totii sanatosi si sa dea socoteala pentru halul in care au adus tara.

  22. @ shogunu’

    Scrii ca Basescu e un geniu al raului. Da-mi voie sa te-ntreb ceva. In calitate de presedinte al republicii, Base s-a intalnit cu o gramada de persoane importante din tari straine, sefi de state, prim-ministri etc. Cati dintre ei crezi ca-l considera pe Base un geniu, fie el si al raului? Cati dintre ei crezi ca si-au facut o parere buna despre capacitatea lui intelectuala? Asculta-ma pe mine, numai noi, romanii lui, suntem atat de prosti incat, fie ca-l iubim, fie ca-l uram, ne inchinam la el ca la al doilea geniu al Carpatilor. Nu e decat un gainar, de cea mai joasa speta.

  23. @ruxi: problema cu argumentatia ta este ca ai omis lucrurile pe care le-a spus si nu s-au adeverit. Eu ziceam ca, matematic vorbind, probabilitatea ca Vadim sa aiba dreptate, facand abstractie de subiectul abordat, este mica. Probabilitatea se calculeaza ca raportul dintre cazurile favorabile supra cazurile totale. La noi, alea favorabile sunt cele in care a spus adevarul si cele totale sunt toate afirmatiile pe care le-a facut vreodata.

  24. @Adolf Visarionovici Basescu

    Băsescu este viclean, dar are şi nişte rudimente de inteligenţă care-i fac mai eficientă viclenia. Dacă ar fi fost doar viclean şi total idiot şi-ar fi rupt gâtul pâna acum.
    Este adevărat că supravieţuirea sa este cauzată (nu datorată căci e de rău pentru noi) şi de faptul că idioţenia şi incultura sunt fenomene de masă la români

  25. @Manuela

    Indiferent că Vadim îşi sprijină afirmaţiile pe surse reale sau doar fabulează, Băsescu suferă de boli foarte grave care sunt aproape de faza terminală. Paranoia lui, tulburările grave de personalitate care-i afectează judecata îl apropie cu paşi foarte rapizi de deznodământul final, iradierea cu plumbi. Românii abia au prins gustul punerilor la zid.

  26. @ Pupaza din tei

    De acord cu tine, Basescu are si niste rudimente de inteligenta, orice cretin le are, dar de aici pana la a-l considera un geniu (al raului sau al binelui, depinde de simpatiile sau antipatiile fiecaruia) sau un om dotat cu o inteligenta colosala (diabolica sau nu, iarasi depinde de simpatii si antipatii) este o cale luuunga!

  27. Multi au vazut,putini au priceput si mai putini au umor.In rest,se screm sa-si dea cu parerea.

  28. @Adolf Visarionovici Basescu
    Dar de cei carora le-ai imprumutat prenumele ce zici?
    Si aia s-au intilnit cu oameni de stat mari la vremea lor?
    Si aia erau idioti?
    Da’ iradiatu’ cu plumbi (misto expresie tanti pupaza din tei) de dinainte de ’89?
    Idioti sint cei ce i-au dat tara pe mina (si prima si a doua oara) la basel. Aia DA sint idioti!!!
    Banzai!

  29. @ shogunu’

    Bine, mai omule, ce s-o mai lungim? Gata, iti dau dreptate: Traian Basescu e un geniu! Al binelui, al raului, nu conteaza, dar e un GENIU!!! Ei, te-ai linistit? Esti multumit? Ca el in mod sigur este, la cat de mult il apreciaza si sustinatorii, si injuratorii. Manca-i-as creierasu’ lui!

  30. Daca Base e inteligent, inseamna ca si Vanghelie, Becali, Adrian Minune si Bercea Mondialu’ sint inteligenti, ca si ei au reusit in viata, nu?

  31. PACE!
    Caca-m-as in gura lu’ ala ce ne invrajbeste!
    Adica base!
    Banzai

  32. @ shogunu’

    Subscriu in totalitate la ultimul tau comentariu.

  33. @ Pupaza din tei

    Nu-i băşe isteţ, nevoie mare.
    Ceilalţi s-au lăsat prostiţi

  34. @Manuela,
    Important este ca a avut dreptate in lucrurile esentiale si grave care ne afecteaza existenta. Iar acum, povestea cu Geoana. Vadim o spune de cateva luni bune si nimeni nu l-a luat in serios. Oricum, in cativa ani, dupa revizuirea Constitutiei si adoptarea noii legi electorale ne putem spune adio de la “democratie”.Vom avea un partid unic, cu 2 “aripi” care se vor succeda la putere mimand alternanta cu opozitia si o mafie institutionalizata de care nu vom scapa cu una cu doua, mai ales daca vom dormi in cizme. Si, fara intentia de a-l supara pe Victor Ciutacu, incet-incet si trusturile de presa vor colabora cu puterea, nu vor avea de ales, chiar daca, pe alocuri, vor mima revolta fata de sistem. De fapt, deja se intampla. Presa urla, politicienii isi vad de drum…

  35. Domnule Ciutacu, pentru ceea ce voi scrie, iti dau voie sa ma citezi: “Am nimerit din lac in put. Scaparam de F.S.N-ul domnului Iliescu si daduram de F.S.N-ul domnului Basescu.”
    Dupa cum vezi, nu cer drepturi de autor, caci pe alea le ia domnul Boc, a.k.a. prim-ministrul Romaniei.

  36. inainte de a fi parlamentat ANCA BOAGIU venea in zalau la fam, dinea l. la un italian insurat , chirias in zalau,patro
    venea cu trenul

  37. Faceti mai multa galagie ca sa aparati dreptatea pt ca nu mai putem vedea atitea strimbatati si prostie ,chiar nu-i mai puteti opri inainte de-a fi prea tirziu ???

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.