Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Violet la ţol, sănătos la minte şi la corp

Similar Posts

142 thoughts on “Violet la ţol, sănătos la minte şi la corp

  1. Victor, n-o ierta pe fanatica Pora. Este de neimaginat cu cata furie scuipa “revolta” ei sincera fata de toti cei care-l ating pe idolul ei. Mi se face greata. Ca si de activista Culcer (adusa pe val inca inainte de 89 de Sergiu Verona, de la Stefan Gheorghiu, multe ar fi de sapat acolo!!)
    Nu-i slabiti pe imbecili! E un ordin de la “ciuruiti”.

  2. Certificatu’ nu-i al lu’ Baselu! El e nascut in 17.02.1951. Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!

  3. Oare baselu avea la el cerificatu’ asta cind a iesit din “farmacie” ca sa se ia de microfonistii mogulilor adunati acolo la comanda ca sa-l caute de ou?
    Ori aia stateau acolo de capul lor la coada sa mai prinda a doua zi retete compensate pina nu se gata fondurile?
    Pe base io nu-l cred (si asta de multa vreme)poa’ sa-mi turuie orisice! Pina se uita la mine cu ochii “picior peste picior”…nu-l iau in sama.
    Io iar mai cred ca nici el n-are incredere nici macar in el insusi atita vreme cit isi pune un ochi sa vada ce face alalalt!
    Sanatos la cap? Ma lasi?!!??!?
    Banzai!

  4. Da, si eu am fost impresionata de comentariul lui Adolf Visarionovici Basescu, e cel mai tare comentariu pe care l-am citit, ever, pe acest blog. Dar nu e neparat cel mai pertinent. Si viclenia e o forma de inteligenta, care e ceea ce te ajuta sa supravietuiesti in lumea asta si consta in suma tuturor tipurilor de inteligenta. El vorbeste acolo despre inteligenta din punct de vedere literar, erudit, nu psihologic. Inteligenta aia despre care vorbeste el nu te ajuta sa supravietuiesti in Romania si, de fapt, pe nicaieri in lume! In SUA, de ex., poti lua bursa la facultate , doar daca esti sportiv bun, conteaza mult si activitatile extrascolare… Dar, inca o data, foarte misto comentariul…

  5. nu are timbru fiscal, nu e semnat aleodor, in consecinta e nul si putin neavenit.

  6. Dragul nostre presedinte zis si Traienel , cand vin “ziaristii” la el sa`l intrebe una, doua despre tara despre sanatatea lui, el da replica: ” Lupt impotriva mogulilor si sunt mai sanatos ca ei ” wtf?:))) Dc nu ne spune ca.. in 5 ani de mandat prezidential in ROMANIA NU S`A FACUT NIMIC ? ca in 5 ani de mandat prezidential au iesit la socoteala cam 150km de autostrada intr`o tara care se mandreste ca a intrat in EU? cum am intrat doar cu numele?:)) offf Traiasca Baselu` si toti care l`au vodat!!

  7. nu am inteles cu contul ala ??? sa il deschida sa scoata sau sa il deschida sa bage ? bai ce nepriceput sunt si nu ma duce mintea deloc. vorba cersetorilor : ” ajutati-ma si pe mine … “

  8. @cetateanu
    ceferticatul asta seamana cu legile date de dansii … nu se intelege dom`le nimic … credeam ca doar eu nu inteleg.

  9. certifecatul asta e mult mai autentic decat toata sleahta de lingai care-l pupa-n cur pe pacientu’ lu’ manolea.

  10. Cel mai misto este scopul pentru care s-a eliberat acest certificat medical: “pentru a-i servi la deschiderea unui cont umanitar”.

  11. Ei, o sa aveti neplacuta surpriza “sa-si” schimbe Constitutia si sa mai candideze o data (situatie similara la Iliescu) sau sa devina un premier-presedinte pe inca 5 anisori…
    Aliodor o sa-l ajute…

  12. ha..ha…si iara unu, ha!
    Si mie mi se paru ceva cu flirtu’ala’, da’ fiin’ca nu’s din “casa”, nu dau!!!
    Ca am vazut mai demult unu si mai si! Da’ mama m-a’nvatat sa nu zic banuieli…era cu d-na Grecu si un secretar-general de partid. Mi s-o fi parut!!! Oricum, oleaca de culoare nu strica, atata timp cat bunul simt e-acasa!
    Ha!!! la doamna Firea? Si mie, cine-mi aproba comentariul? pe loc, nu la gandeala????

  13. @Manuela
    Imi permit o opinie. Se pare ce tocmai acest tip de inteligenta are succes mai ales la noi. Ca-i necultivata, nefinisata, ne… numaistiucum aia-i fix alta problema. Puteti sa-i spuneti fler, istetime, ….Nu-i musai sa citesti toti filosofii lumii ca sa zica lumea despre tine ca esti inteligent.
    Inteligenta-i ceva cu care te nasti. Destepteciunea si cultura se dobindeste! Vreti sa spuneti ca Becali e prost? Sau chiar base? Io zic ca nu! Nu-s cultivati!!! Aia-i altceva! Clar ca nu-s docti ca Vadim, dar sa-mi dati voie sa ma indoiesc de istetimea celui din urma! Asta-i opinia mea de inginer cu aplecare mare spre fizica. Nu i-am citit pe Kant si pe alti scribalai (apropos filosofii sint cei care au scris munti de carti despre ceva ce n-au habar! “decit” si le inchipuie) dar i-am citit pe Asimov si pe Clarke si pe alti anonimi pentru tagma filosofilor, ale caror scrieri se bazeaza pe niste cestii palpabile oarecum (fizica mai mult in cazul lui Clarke-astrofizica mai exact), si pe care mintea lor au dezvoltat-o. Io asta numesc inteligenta!
    Am derapat si am plictisit asa-i?
    Banzai! oricum.
    PS De sateliti geostationari ati auzit? Teoria lor aplicata in telecomunicatii ii apartine lui Arthur Clarke.
    Banzai! again

  14. “Certificatul”acesta nu e credibil,atata timp cat nu este dat de o comisie ci de un aco;it al Cotrocenilor.E facut pt.a acoperi adevarul si a inchide gura “prostilor.

  15. Tulai, Doamne! Hăpt amu s-o scoborât mare veste, că Voda nost’ îi numa’ bun să ne fie şăf. Să-i dea Dumnezău sănătate la Meşteru’ Doftor Manolea, că iaca ni l-o tratat şi tăte analizăle i-o ieşit bune!
    Şi io care nu putem să dorm astă noapte de grija asta! No! 🙂 😉 🙂

  16. Brrr! Taman ce eram oleaca mai binedispusa si citii de nemandibulata aia de Pora!!! Oameni buni! Nu mai stricati cheful omului cand e la veselie! Nu m-apuc de numarat certificate si maimute, noaptea. Un certificat, o maimuta…Serios! O tzara de veselie nu ne dauneaza sanatatii.

  17. Am doua observatii , mari insa :
    1. Diagnosticul e incomplet . Cum adica “e sanatos la minte si la corp” ? Diagnosticul corect e : “pacientul e MAI SANATOS la minte si la corp decat mogulii din presa” .
    2. Pediatrie ? Hai , ma … Da’ ce vina au copiii ?

  18. D-le Ciutacu,
    va felicitam cind ziceati ,,NU FAC TRAFIC CU MOARTEA,,! Se pare ca faceti ,,TRAFIC cu SANATATEA,,!!!??? Buna ca gluma dar prea multa bascalie pe probleme f.f. serioase si nu ma refer la:boala ,moarte ,sanatate……

  19. Cu riscul de a mi se spune din nou că sunt dusă,cred că certificatul acesta are nişte lipsuri. De ex la spitalul de copii se putea specifica ce fel de copii-cu dizabilităţi, delincvenţi etc.Radiaţiile violete cred că sunt insuficiente şi erau necesare investigaţii cu şocuri energetice de 50 pixeli/sec. Nu ni se spune nici dacă vrăjitoarea Cireşica a făcut parte din comisie sau a stat în anticameră.Altfel, ce-ar fi căutat apoi la întâlnirea de la Cluj să alunge spiritele malefice? Aşa ceva,să ne lase cu atâtea neclarităţi.În rest,am priceput tot. Trăim într-o parodie perpetuă şi facem haz de necaz.

  20. Las’ c-a fost mama Omida in comisie!!
    Si sa mai terminati cu autenticitatea docomentului, ba ca’i nul, ba ca’i neavenit! “De regula” – din legislatia noastra l-am luat pe asta (era sa zic sintagma, lait-motiv, ma rog!!) de regula, tot ce’i stampilat – e autentic si legal d-aia am si ajuns aici. Deci? docomentul e real! Mai vreu o poza cu diagnosticul Porei, si’s hepi!!!!!
    Da’ fara poza ca mai am zile de la mine.

  21. Buna seara d-le Ciutacu,

    E nasol tot,absolut tot…Si ne doare sufletul.

    Cu acelasi respect,
    ioanap
    P.S.Am gresit adineauri(am postat pe tema anterioara);va rog ,iertati-ma.

  22. Hmm…”sănătos la minte şi la corp” ?
    De fapt…
    E sănătos cînd ne minte ca un porc ?! 🙁

  23. o, zeus, cat de grea e viata
    cand te gaseste dimineata
    scuipand plamani la kilogram
    si-n sat urland: “nimic nu am”.

    dar vino, te-asteptam la noi
    intre mizerii si nevoi,
    avem chiar la intrare-n iad
    cazanul tau tinut la cald.

  24. Pacientul n-are sexul evidenţiat.
    Parcă-i născut din spumele mării de gradul 5,
    că nu e clară nici data naşterii.

    Nici adrsa nu corespunde.
    Locuieşte la fiica lui, notar.

  25. daca studiati arhiva acestui blog, am spus ca presedintele e putin bolnavior, manolea! te-am facut baiatule.
    Eu sunt mai tare ca flacara lui Aleodor!

  26. Parca il si vad pe seful statului purtand imbracaminte de culoare violeta, designul careia includea si o gluga care ii acoperea aproape toata fata. Astfel s-a prezentat la Spital pentru teste, unde Aleador il astepta pe campul energetic deja creat de dansul, care l-a sustinut din punct de vedere energetic si la alegeri, motiv pentru care Basescu l-a putut invinge pe Geoana.
    Combinatia: culoarea violet(a)+Aleodor M.= garantarea succesului!!!

  27. @ aura

    O parte din spagile date de Tarata ca sa ia si sa pastreze Insula Mare a Brailei au fost prin
    intermediul firmelor care vand seminte OMG – deputatul batuse palma cu aceste firme inca de
    pe vremea guvernului CDR-ist.
    Tarata mai cultiva porumb MG si in alte judete unde are sute de ha in arenda, fapt nedeclarat
    de firmele lui.

    informatie de ultima ora – interesele din jurul OMG sunt atat de mari incat demisia lui Tarata
    din PSD nu e deloc intamplatoare; aceleasi firme interesate, pregatesc terenul pt ca deputatul
    sa fie pus Ministru Agriculturii; Tarata e atat de ahtiat dupa functia asta incat a spus ca e in
    stare sa dea si 10 milioane de euro numai sa fie el seful agriculturii romanesti

  28. Hmm…culoarea VIOLET….este…cumva…şi culoarea viitorului partid…. prezidenţial ?

  29. Uite ce veste neasteptata ne vine pe Mediafax:

    “Astăzi noi am analizat probleme ale dezvoltării în continuare a cooperării dintre noi. Noi suntem intersaţi să ne folosim de infrastructura de transport românească pentru tranzitul materiilor prime, al cerealelor şi al altor mărfuri, în Uniunea Europeană. Vreau să vă reamintesc că în anul 2007 a fost semnat un protocol de cooperare între porturile Constanţa şi Aktau”, a declarat Nursultan Nazarbayev după convorbirile avute cu şeful statului român, Traian Băsescu. ”

    Gandesc ca pana acum, prostii aia din Kazahstan tranzitau Romania fara sa foloseasca infrastructura.
    Probabil ca mergeau noaptea prin paduri si pe campii. Noroc ca a fost asta in vizita sa-i invete cum sa faca.

  30. Domnule Ciutacu,
    V-a fost dor de circ Basescian, aveti circ!!!
    Omul este bolnav cu capul, nu de boala s-a dat la fund ci pentru ca a are de lucrat 4 congrese, din care va iesi mai tare decat visa-ti Dvs.
    Am spus-o si o mai repet, 13 ani de acum incolo “sasiul” este mogulul nostru (celor care vom avea taria de a mai juca in ograda lui!).
    Din pacate pt Dvs. (cred ca purtati ghinion celor care va sunt prieteni, amici, etc., vezi Gioana, Diaconescu!) a venit randul domnului Antonescu, va fi cea mai mare victorie Basesciana din actualul mandat!!!!!!!!!!
    In rest, mancam Solomon, Dumitru si ce ne mai da Chioru………..
    Bafta, aveti nevoie, pentru ca din lipsa de subiecte v-ati ocupat numai de ce va servesc cele 4 vitamine PDL-iste (Baescu, Boc, Blaga, Berceanu).

  31. O fi nasol sa ajungi bascalia Internetului, dar tonul a fost dat de insusi Basescu cu scopul de a-si ridiculiza adevrsarii. Ei, dupa plata vine acum si rasplata de la internauti. Gherilele digitale au efect deosebit in cresterea psihozei privind “boala” presedintelui. Pentru ca nu am obsesii privindu-l pe Basescu pe mine ma distreaza manifestarile acestea pe net.

  32. Eu nu cred ca e sanatos la cap acest individ numit Basescu Traian, cum istoria si cei care conduc lumea in ziua de astazi au zis de Hitler, Stalin, Ceausescu, Gen. Antonescu etc. ca nu au fost zdraveni la cap, asa se poate spune si despre “domnul” presedinte care vrea ca toata clasa politica sa-i fie aservita, la fel ca si presa si voi sunteti ultima reduta, parca asi copara asta cu lupta de pe Jiu din Primul Razboi Mondial, acest tip numit Traian dar care nu are nici o asemanare cu acel brav imparat roman, unul din cei mai mari imparati ai Imp. Roman dupa Caius Iulius Caesar asi zice eu. Basescu Traian, presedintele “jucator” are aservite mai rau de cum avea tovarasul Ceausescu TVR-ul, urmatoarele televiziuni : PRO TV (in timpul campaniei, Divertis Show facea numai bascalie, misto de Mircea Geoana iar pe Basescu il transforma intr-un personaj pozitiv, bun, care mereu invinge + numeroase stiripro Base), ETNO, TARAF TV (care in timpul campaniei dadeau mitinguri d’ale PDL + cele 5, 6 manele sau cate or mai fi…., B1 TV (mai ales Radu Moraru il pupa in 3 litere pe Basexu 1, 2 cu numeroase cuvinte gen’ : sunteti cel mai bun presedinte din istorie, n-aveti adversar, luptati cu mafia, cu moguli ce sa mai il diviniza iar B1 TV e televiziune de partid), TVR-ul e tot aservit puterii (acolo nu am vazut in campanie sa-l atace pe Basescu pt. ceea ce a facut rau in timpul mandatului trecut, parca au sters tot cu buretele, dar de mineriade nu au uitat, asta e culmea). Victor, asta e prima data cand scriu pe blogul tau, il stiu de mult timp si eu cred ca este unul din cele mai bune blog-uri din tara, impreuna cu al lui Mircea Badea, mai imi place cel al lui Misu Bendeac. Ma uit si la emisiunea ta de pe Antena 2 : Vorbe Grele, Sinteza Zilei (mai esti si tu invitat cateodata), In gura presei, si am inteles ca o sa aiba si Domnul Stan emisiune vineri seara la Antena 3 ceea ce este foarte bine, deoarece Domnul Stan are un bagaj impresionant de cunostinte orice ar zice basescienii si oricat de nebun l-ar facea sa para (ii zic nebunul cu leptopul cei de la pdl), oamenii cei care au votat din proprie initiativa, fara recompense materiale au votat anti Basescu. Succes cu grupul Intact deoarece voi sunteti ultima reduta on presupusa dictatura a lui Basescu, am observat ca cei de la Realitatea au cam trecut baricada, am observat asta la o emisiune a doamnei Dragotescu sau cum o cheama cand invitat era Gusa (nu de porc ci “politicianul”) si atacau PSD-ul imediat dupa congres si plecarile tradatorilor dupa ciolan. Bravo Victor su “succesuri” in continuare !

  33. Haios foc! Ma rog, haios “flacara violet”.
    Desi cred ca s-a strecurat o greseala: in loc de “Dr. Ale…” cred ca trebuia sa fie “Vr. Aleodor…” (sau care o fi prescurtarea de la vrajitor/vraci ?!)

  34. Da la ce i-o trebuit adeverinta asta eliberata pe i sept 2009? Pentru inscrierea la gradinita?
    Nu ma mira de loc. Stim cu totii ca are de recuperat aia 7 ani. Eu speram sa-i recupereze la parnaie… acuma si prin spitale se “acepta”. Da, nu-s asa generos ca voi…cum sa-i vreau binele? Adica ii vreau binele:”binele care ni-l doreste el noua….
    … ochi pentru ochi…

  35. Chestia asta cu sanatatea la cap devine foarte importanta pentru a ocupa o pozitie in administratie sau pentru a candida la parlamentarepe lista PEDELEULUI.
    Un grup de 41 parlamentari pedele au fatat un proiect de lege care onliga firmele sa aiba cel puti doi contabili angajati cu norma intreaga.
    In Romania sunt 700.000 firme, ceea ce inseamna un necesar de 1.400.000 contabili.
    Mai multi decat un SUA.

  36. Gata Victore s-au pus baietii de la pd-l sa mi-l omoare azi pe Geoana:))

    Hai ca mai avem cateva zile si trecem la programul de 3 ore la tv si paine pe cartela.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.