Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Violet la ţol, sănătos la minte şi la corp

Similar Posts

142 thoughts on “Violet la ţol, sănătos la minte şi la corp

  1. Haide, omule, că asta nici de glumă nu este bună 🙂 Ce naiba, te percepeam ca pe un individ mult mai rasat 🙂

  2. @DeMaio: am zis eu ca-i vreun rafinament? colectez pe mail si dau mai departe comunitatii din mijlocul careia m-am ridicat ca o mladita 🙂

  3. Am citit despre Dvs. niste rautati incalificabile spuse de serban huidu. Cred ca gunoiul asta ar merita o replica din partea Dvs.

  4. “Sanatos la minte si la corp”.

    Acum DEPINDE CU CE GANDESTE..

    Eu zic ca nu l-au cautat unde trebuie.

  5. Of… violet, cu ochiul stang inchis si cu cel drept parca rasfirand in atmosfera o pelicula de film pe care noi romanii nu o putem taia (sau nu vrem, dupa sugestiile votului) si acum si cu capul! Vai de steluta vietii noastre! A ajuns sa fie asa de mica si de slab licaritoare! Daca ne imaginam ca ne aflam intr-o galaxie extrem de micuta care sa reprezinte lumea pe parte de dezvoltare si de rafinament oare care ar fi raza radierii noastre? Mi-e greu sa cred ca nu va fi vizibila decat la microscopul lu base`! (nu pot sa scriu base cu B – nu ma lasa inima)!

  6. E nasol cand de cine te conduce nu poti face decat haz (de necaz) , dar tot de la ei vin motivele pe seama carora se poate face “mishteaux” pe mai departe (pentru ca nu stiu de ce am impresia ca tot vor mai fi asa ocazii si motive).

  7. Victor Ciutacu – Primul pacient al tarii are totusi ceva. Vorba aceea ” Nu iese fum fara foc”. N-o avea poate un cancer asa cum ne vesteste CV Tudor da’ poate fi un anevrism si un cheag de sange apasa creierul primului pacient al tarii sau poate ca nci aceasta nu este boala ci creierul sau se pierde in vastitatea cutiei craniene ori judecand dupa declaratiile lui Sever Voinescu baselu’ sufera de o boala mult mai grava. Aceasta boala are simptome foarte dureroase anume ca pacientul a terminat mandatele si si-a epuizat o parte dintre drepturile elective si nu mai poate fi votat si nici nu mai poate fi locomotiva PD-L. Iar asta inseamna ca se cam duce sandramaua. Vezi tu in afara celor cativa care au viitorul asigurat in PD-L exista si altii care isi vad viitorul in culori sumbre si isi dau seama ca de fapt au pariat pe o martoaga dopata care nu va mai putea alerga si nici nu va mai putea fi folosita. Deci sti ce se intampla cu martoagele care nu mai pot aduce premiii.

  8. A inceput sa lucreze la decredibilizarea presei.

    El baga stangi ca e bolnav pe canale.

    Apoi apare din bodega aruncand in ridicol presa,dupa ce asteapta strategic momentul de varf al asteptarilor publicului la tema aruncata.Mereu Duminica.

    A inceput sa va intoxice ca sa va ingroape credibilitatea.

    Trebuie sa o faca repejor,pana atunci cand cu fomica in gat si nervozati,vreo cativa chiar vor incepe cu huiduieli in Victoriei.
    Din alea fara sepcute,bannere si talente.

  9. rectificare: aleodor manolea, in calitate de vrajitor! asta-i frate! ce naiba, asa de greu a fost? daca se vrea se poate! mai ales cand nu-i nimic de ascuns! spitalul clinic de medicina infantila.

  10. Lasand gluma la o parte, daca domnul preşedinte e satantos la minte si la corp, atunci este apt sa se aplece un pic asupra contractului de concesiune a Insulei Mari a Brailei al lui Culita Tarata. Eventual sa-i dea si una peste bot pentru ca omul, considerandu-se poate la adapost dupa garantiile primite anul trecut de la prezident, a inceput sa faca din nou valuri in presa. Uite asa ne aducem aminte de redeventele de milioane de euro pe care le are de dat statului si ii dau o idee lui Boc si Vladescu de unde sa mai adune un ban gramada. Pun pariu ca Tarata are de dat mai mult decat pensiile nesimtite si alocatile copiilor la un loc

  11. Tocmai scrisesem 2 vb. despre Turcan ca nu este omul potrivit la locul potrivit intrucat in calitatea lui de purtator de ‘vorbe’ putea stopa ‘zvonistica’ despre bolile de care ar suferi presedintele (pentru mine pana si literele mici pentru acest personaj constituie un efort),daca ar fi stiut ca se asteapta de la el sa faca “comunicari publice” privind chiar si sanatatea presedintelui. Mare pacat ca D-l Ciutacu nu este de partea presedintelui ca dumnealui ar fi un purtator de cuvant de excelenta, care ar putea selecta din mormanul de informatii: cum, cand, in ce conditii, si mai ales CE sa comunice poporului suveran, chiar si in privinta sanatatii presedintelui, ca doar nu degeaba s-a ridicat dumnealui “ca o mladita”.Dovada acestei orientari perfecte ne-a fost tocmai oferita de dansul, si ne-a distrat copios.

  12. Tocmai te-a citat, pe buna dreptate cred, Adrian Nastase referitor la unicitatea locatiilor pentru declaratii ale carmaciului suprem.

  13. Certificatul medical pentru preşedintele ţării se eliberează de un spital pentru copii? Şi de către o persoană care se află în imediata sa apropiere? Şi controversată pe deasupra! Să te minunezi, nu alta. Flacăra violet a avut şi ea vreo contribuţie la stabilirea diagnosticului? Hârtiuţa asta se vrea a fi un raport medical complet asupra stării de sănătate fizică şi psihică a d-lui preşedinte? Că,oricine într-o oricare situaţie ar fi are nevoie de jde mii de analize şi parafe. Mai suntem cumva egali sau puterea face excepţie?

  14. @emma: Ti-ai dat seama ca nu e un certificat pe bune, nu? Fiindca eu nu-mi dau seama daca ai scris un comentariu ironic sau nu… 🙂

  15. dak crapa dictachori sau macar daca nu va fi apt de joc cateva saptamani il bagam titular pe prostanacu’si uite cum impacam si capra si varza. :)) asta e catrink serioasa nene, nu gluma Ciutacus Arogantus

  16. remarc ca interesatul, recte Base T, s-a testat cu aparatul minune, dovedindu-se sanatos si la minte (ca minte, si inca cum), in scopul binefacator al deschiderii unui cont umanitar…ceea ce e totusi o circumstanta atenuanta.

    remarc bunavointa redactorilor certificatului (cu siguranta Cotroceniul). Putea fi emis de IML, situatie cu alta conotatie

  17. Referitor la alte pareri despre asa zisa declaratie a lui Basescu, cel mai mult mi-a placut cea a mogulului Voiculescu care l-a comparat cu un manelist care spune “sa moara dusmanii mei” (n-a formulat-o chiar asa dar a zis, cumva, ca e manelist 🙂 )

  18. Nu cred ca o sa-i foloseasca la ceva certificatul asta medical.
    “S-a eliberat prezentul pentru a-i servi la deschiderea unui cont umanitar” – El si conturile umanitare! 🙂 🙂 🙂
    Pe urma, ma intreb de ce este eliberat de spitalul pentru copii Grigore Alexandrescu? 🙂
    A dat in mintea copiilor?
    Ca sa nu mai spun ca, numarul certificatului este modificat GROSOLAN din 258 in 358. 🙂 Modificarea nu este semnata si stampilata asa ca certificatul NU ESTE VALABIL 🙂

  19. Victore, am senzatia ca adeverinta asta nu e reala . Daca ai observat, aceasta a fost eliberata de catre sectia de Pediatrie, nu de sectia Medicina Legala. Nu stiu, uneori am senzatia ca esti rau intentionat

  20. Bine, şi între timp, vedeţi la ce instigă ăştia? Să-i radem pe bloggeri, că prea scriu despre Gigantul fără discernămînt!

  21. radiatii violete ??? ce vorbesti ma 🙂 … Spitalul Grigore Alexandrescu Sectia PEDIATRIE… cont umanitar … Daca domnul PRESEDINTE crede ca noi halim asa … raspunsul meu e : _!_

  22. Aleodor Manolea e un impostor… 🙂 … n-are licenta de medic primar…

    P.S. Lu’ Băse nu-i spune nimeni că arată ca un vagabond cu… poloveru’ violet?

  23. Nu stiu daca Basescu e sanatos sau nu. Insa Sistemul Traian Basescu este un cancer intrat in metastaza – impanzeste si corupe totul

  24. D-le Ciutacu, sunt o persoana operata de cancer si mai cunosc cate ceva.Exista un element furnizat chiar de presedinte, intr-un interviu difuzat recent , din care rezulta ca are probleme de sanatate.Vi le comunic doar daca ma contactati, altfel nu e de interes pentru orice persoana. daca va intereseaza, aveti adresa mea si va voi rasounde.
    Va urmaresc emisiunile si imi place agresivitatea dvs, parca ma racoreste si pe mine care nu am ocazia sa ma manifest public.
    Numai bine
    GB

  25. Vand sau schimb presedinte de tara : An fabricatie 1951, mici avarii pe ici colo datorate consumului excesiv de “combustibil”…stare tehnica imbecabila cum reiese din certificatul atasat mai sus…se poate vedea aproape zilnic la cotroceni…Bonus : Una bucata decapotabila blonda an fabricatie 1973

  26. sa-ti fie rusine om insurat ca flirtezi in direct cu oana dobre de 1 martie. ti-a zis fata ca ti-o iei acasa. eu sa fiu in locul doamnei te-as tine cu apa si sare o saptamana sa vad daca-ti mai arde de flirtat atunci.

  27. Vreau sa-mi dau si eu cu parerea despre chestia asta cu “sanatos la minte si la corp”. Voi incepe cu inceputul.

    Exista o legenda cretina conform careia Basescu ar fi un individ de o inteligenta fabuloasa. Sustinatorii sai spun: “Este bun, cinstit, simpatic, destept”. Detractorii sai spun: “E rau, ipocrit, intrigant, dar, bai nene, e dejteept (sic!), e de o inteligenta diabolica!” Aiurea!!! Dejtept pe dracu’. Basescu nu e decat un idiot, dotat cu “viclenia specifica omului inferior”, cum scrie George Calinescu despre “Ion”, personajul principal din romanul omonim al lui Liviu Rebreanu. Atata tot. Un jmecher. Dar, dincolo de pojghita, de spoiala asta de jmecherie, se vede cu ochiul liber incompetentul, idiotul (incultul nici nu mai vorbesc).

    In ce ma priveste, nu l-am ghicit pe imbecilul de Basescu de azi, de ieri, ci inca din campania electorala a anului 2004, cand arunca la plesneala tot felul de formule cretine, dar pe care el, in prostia lui, le credea de efect, ca, de pilda, tampenia cu “axa Washington-Londra-Bucuresti”. Inca de atunci, deci, incompetenta lui crasa si evidenta m-a scarbit.

    Prostilor care nu-l iubesc pe Basescu, dar care ii conceda o mare inteligenta, li se aplica perfect cuvintele scrise de Chateaubriand, la inceputul secolului al XIX-lea, despre adversarii lui Talleyrand:
    “Natangi impartiali spun: “Suntem de acord, era un om profund imoral; dar cata dibacie!” Vai, nu! Trebuie pierduta si aceasta speranta, atat de consolatoare pentru entuziastii sai, atat de dorita pentru amintirea printului, speranta de a face din domnul de Talleyrand un demon.
    In afara de anumite negocieri de rand, in continutul carora avea avea abilitatea de a da intaietate interesului sau personal, domnului de Talleyrand nu trebuia sa-i ceri nimic”.

    Asa e si cu Basescu: omul pur si simplu nu are inteligenta necesara pentru a fi un demon! Nu este decat un escroc.

    In concluzie, eu nu inteleg cum poate fi Basescu “sanatos la minte si la corp”, de vreme ce pe prima nu a avut-o niciodata.

    P.S.: Stiu ca, in interiorul citatului de mai sus, trebuia sa folosesc ghilimele ascutite, dar am putut constata ca multe bloguri pur si simplu nu recunosc ghilimelele ascutite, astfel incat tot ce este incadrat de acestea dispare, pur si simplu, o data mesajul postat.

  28. Hihihi ! Simpatic certificatul medical. Dar şi cîţiva comentatori…

  29. e caterink lu ciutacu asta ma fratilor ce naiba puneti botu asa drastic oricum e haioasa

  30. Singurul lucru pe care pot sa-l remarc despre Geoana e ca a avut un comportament integru si a fost prietenul PNL-ului. De ce dam acum in el?

  31. @leila: da, sunt un nenorocit. si ce altceva mi-ai mai face o saptamana?

  32. @duvoir: nevasta-sa lu’ cine? 🙂 a lu’ Oana sau a lu’ Basescu?

  33. in lipsa de boletin complet,
    acceptam si asta…
    da trebuie sa sara si el cu ceva…
    un cocos,kil de faina,litra de tzuica…
    ceva acolo sa ne simtzim stimulatzi…

  34. a mea-i intreaga la minte si nu-si pune poalele-n cap pe bloguri

  35. Uff prietene Ciutacu, vad ca ale lu’ baselu’ au pornit la atac. In loc sa vorbim despre primul pacient al tarii si despre starea lui de ..nesanatate, vad ca ai intrat tu la mijloc si esti urecheat de adoratoarele lui. Asta-i o fumigena cum ca tu ai flirtat cu Oana Dobre ca sa nu mai discutam de base.
    Si ce daca ai flirtat? Si eu as flirta cu Oana Dobre daca as-i cunoaste-o!
    Adoratorii/adoratoarele lu’ baselu’ nu merita atentie. Baneaza-i/baneaza-le!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.