Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Succesorul lui Băsescu iese la lumină!

Succesorul lui Băsescu iese la lumină!

Motto: “Domnul preşedinte e foarte iubit sau foarte respectat?” (Mihai Tatulici)

Băsescu întreţine voit jocul de-a renunţatul la candidatură. Unii spun că-i speriat că se va face de râs şi/sau că şi-a luat pauză de turnir electoral de la Licurici. Alţii bagă mâna-n foc că doar se alintă, că vrea s-o ia din nou de jos, de la statutul de victimă, de oprimat al tuturor, eternul singur împotriva tuturor. Eu încă nu pot emite o părere bine conturată, fiindcă n-am la îndemână toate datele. La cum se mişcă toţi contracandidaţii lui deja anunţaţi, mie mi se arată că doar ficatul poate să-l răpună-n luptă dreaptă. Sau – de ce nu? – un politician nou, scos din pălărie de strategii PD-L. Cred că tocmai l-am scos la lumină pe succesorul Jucătorului.

P.S. Dragoş Boţa l-a imortalizat pe om, eu doar îi fac promovare electorală; sub sloganul “am un dinte împotriva Tonomatului”. Felixe, ce zici, am o bere la tălică?

UPDATE: Fiindcă există o sumedenie de mocofani care nu pricep, dar le potrivesc, precizez că Felix-ul căruia mă adresez se mai cheamă și Tătaru, obișnuiește să patroneze o agenție de publicitate redutabilă și a inventat ardeiul iute Băsescu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

70 thoughts on “Succesorul lui Băsescu iese la lumină!

  1. Update-ul e scris ca sa nu te dea adevaratul felix afara!!! jenibil!!!

  2. Ei, n-ar fi mare problemă existenţa unui singur dinte (ca să nu fiu negativist şi să zic “lipsa celorlalţi”, da?) că asta se poate remedia fără mare tam-tam. A fost o perioadă (cam 2 săptămâni!) în care don President n-a mai ieşit “la replicat”. Dar când a reapărut, am observat (până să apuc să schimb canalul!)ce alb şi impecabil îi este râsul. Mă întreb cine i-a plătit dentistul, noi ori fetele? Şi de unde l-a adus, de la Vaţa ori de la Viena?

  3. Observ cu uimire ca tupeul basescian nu are limite. A inceput sa agite iarasi flamura anticomunista. Incredibil !!! Acest individ a fost unul dintre marii privilegiati ai regimului comunist, el insusi un comunisto-securist de prima linie, ori in aceste conditii, atitudinea PeSeDeilor mi se pare dea dreptul infantila. Sa stai si sa asculti aceste “cugetari” si sa nu-i retezi macaroana matrozului, este ceva ce eu nu pot intelege. Am observat si la ziaristi si la analistii politici ca se feresc sa puna degetul pe rana si sa spuna lucrurilor pe nume, adica sa-i spunem comunistului : comunist – si sa nu-l mai lasam pe el sa atace in permanenta si sa ne prinda intotdeauna cu garda jos si sa ne trebuiasca 2-3 zile pt cate o replica palida si fasaita.

  4. asta e dintele de criza, bont si galben…si singur…

    mai mult decat dintele ce ma impresioneaza la tip e postura lui de fante de cartier, osoasa si spilcuita:))

  5. EBA are ca slogan IA ATITUTDINE. Stiam eu ca Antena 2 o sprijina in secret:))) Mirosisem eu ceva mai demult:)

  6. La nervi
    Ar fi civic din partea presei sa publice numerele de telefon ale lui Prigoana, de cate ori si le schimba. Sa se bucure impreuna cu gasca de mafioti cu care lucreaza de banii spoliati din ridicarea FARA NOIMA de masini. Ma intreb, cati din banii astia ajung sa finanteze campanii de sustinere de partide sau EBE si cati intretinerea la masina lui fisu`!

  7. Poza a fost realizata la Timisoara, in fata AMG. de povestea cu sicriul cotei unice de impozitare daruit de studentiilor liberali lui boc nu s-a auzit inca la bucuresti.

  8. Nu cred ca Traian Basescu va renunta la candidatura presedentiei Romaniei. Pe ce ma bazez? Pe logica. Este un om AHTIAT dupa putere!
    Singurul argument ar fi, ca Marele Licurici sa-i fi trasat o astfel de sarcina- ADICA SA NU MAI CANDIDEZE- sa-l lase pe Geoana sa castige, cu promisiunea ca nu-l va baga nimeni la zdup si ca PD-L-ul va ramane in continuare la guvernare. Sau sa-si asume aceasta dezastroasa guvernare, facandu-i loc lui Geoana sa castige. SUNT scenarii foarte credibile.
    Di alt punct de vedere, se poate inca sa nu fie decis cine va fi viitorul presedinte al Romaniei. Ar fi in mod cert o negociere sau o lupta intre Europa-Crin Antonescu si SUA-Geoana si Basescu.
    INCA SE JOACA,LA ACEASTA ORA, PAREREA MEA!

  9. Nu se alinta si nici nu renunta, io zic ca-i doar foarte speriat ca nu-i mai tine vrajeala! In mintea lui, care-i fix tot aia care-l inchipuia unic si irepetabil, un fel de fat frumos care urma sa mosteneasca lumea, incepe sa-si faca loc, usor dar hotarat, indoiala! Si daca atunci cand era sigur pe succesurile lui dadea lesne cu mucii-n fasole, acum, cu genunchii mintii bataind, isi da si ne da si noua, nefericit popor, intreaga masura a creierului sau zanatec! El oricum, ca si toti cocotatii astia politici, a pierdut legatura cu realitatea, traind intr-o lume imaginara, suspendata undeva la aer putin care-ti da ameteli si fantasme. Oricum, dupa ce ne-am cacat pe noi de ras la alegerea lui boc ca prim ministru, sper ca marinaru’ sa nu ne aduca la isterizare totala cu prezentarea piticului penibil ca si candidat la prezidentiale, intaratandu-l la lupta dreapta cu al’di geoana ori crin! Si culmea ar fi sa se si aleaga!…

  10. geniala poza… poate de ar mai avea macar inca 3 dinti ar avea succes la viitoarele alegeri ‘candidatul PD-L’ 🙂

  11. Privitor la “Sinteza zilei” :
    Ascult cu interes emisiunile antenei3-Gadea, Badea cu precadere – dat fiind ca nu e timp, in regim “on-line”.
    Prezenta lu’ Pogea (chiar si “pe fir”) nu va onoreaza. Ma apuca greata chiar si numai cand l-aud (etete, economistu’ de metal !).
    As avea o rugaminte : daca tot nu s-a facut nimicuta-nimicuta cu “forfetarul” in presa de orice fel, macar lasati-l dracu sa vorbeasca la perete, nu-l mai bagati in eter degeaba (la oglinda nu cred ca ar face fata, ca daca se vede cum presteaza, sparge oglinda !- OMU’ E VARZA, tara e pe butuci si tipu’ “face politica” – spera el ! Habar nu are cum e cu economicu’, e arogant si inutil – vorba cuiva : pogea-pogea-pogea lasa-neeeeee, lasa-neeee !
    (PS : Tocmai trec pe “Mondenii”, as prefera si “vacanta mare”, filme indiene, telenovele etc.
    Mai bine veniti cu vadim, macar e haios uneori – pogea se crede ce nu e, si joaca pe “bitii” nostrii !

  12. Mai nea Ciutacule, nu vezi ca-l cam strange cureaua pe nenea? Si apoi, nu vezi ca tipa pantalonii pe el? Cred ca merita, saracu de el sa fie pres. poate asa mai pune si el ceva carnita pe el, si apoi asta-i singurul mijloc de a-ti pune dantura in tara asta, ca altfel…:D

  13. @ Ciutacu
    Acum, nu, serios, eu cred ca a luat ceva lectii de la Vid-e-anu’ Bordureanu, care, cand a vazut ca a facut-o atat de lata cu furaciunile, s-a uschit englezeste de la candidatura! Crezi ca-i mai poate intoarce ceva pe cei care si-au dat seama de catastrofa asta de fuse pe capu’ nost’, vreme de cinci ani? Poate doar daca deraiaza vreun tren pe la cotroceni, asa ca la spanioli, doamne fer.! Eu consider ca zgandarelile marinarului zapacit, ne-au dat inapoi la fel de mult cat mineriadele iliesciene! Imagineaza-ti tu un guvern care sa fi fost lasat in pace sa faca ceea ce trebuie, sa fie ajutat, in loc sa fie nevoit in permanenta sa raspunda atacurilor sau sa contraatace! Poate ar fi gresit si atrunci, dar desigur mult mai putin!
    Hai sa-ti mai zic una despre videanu.
    Si despre voi, jurnalistii lu’ peste!
    Atunci cand am vazut ca vrea sa-mi asfalteze dupa doi ani strada din nou, m-am gandit sa protestez si eu, cum am putut. Intr-o dimineata, mi-am legat masina de gard, am scris pe ea “greva foamei”, m-am legat si eu cu lanturi in masina, si ca sa fiu mai sigur ca nu voi fi deranjat de spurcati, am luat langa mine si o sticla cu benzina, pe care aveam de gand s-o folosesc la nevoie! Zis si facut! La ora 8-9 dimineata m-am instalat in masina, mi-am luat cu mine si mobilu’ si am inceput protestul impotriva excesului de asfalt in care nea bagat Bordurica, in timp ce alte strazi n-au de nici unele! Ma apuc eu sa sun pe la diferite posturi de televiziune, din astea specializate in stiri! Aici incep lamentarile, atunci cand le explic despre ce e vorba, se scuza baietii, unii ca pe la zece incepe sedinta si abia dupa aia vor decide incotro se duc, altii mai stiu eu ce, cert este ca pe la ora sase PM, ma suna cei de la pro.tv sa ma intrebe daca mai este de actualitate greva, la care eu le raspund ca tipu’ cu greva-i mort de mult, e la morga c-a facut infarct de atata caldura (erau 40 de grade la umbra, d-apai in masina!) ssi a murit, si le-am trantit telefonu! Adevaru-i ca pana sa vina colegii tai, au fost mai iuti de picior astia din conducerea firmei asfaltatoare, cu care am cazut la pace in cateva directii, dac-am vazut ca nu am succes cu deontologii tai colegi! Si uite asa m-au scapat de actiunea de protest jurnalistii stiristi, adica hai sa zicem, colegii tai! Le multumesc! Sincer! Asa cum dau ei navala atunci cand ii chemam noi, tot asa dau si eu navala atunci cand ma cheama ei pe la nu stiu care zid!
    Incearca mai nea ciutacule sa te duci pe la portile tuturor televiziunilor (eu am fost cu o fata de-a mea, atunci cand patronu unde-a muncit trei luni, nu vroia sa-i plateasca leafa) si ai sa vezi cum te lovesti ca de un zid in poarta televiziunilor! Cum nimeni nu vrea sa te asculte macar! Puneti si voi, ce dracu, macar un om acolo, intr-o anticamera, sa ne spuna roboţeste, “Ai dreptate, dragul meu!” atat! Si sa ne asculte cineva! Si apoi, mai stiu eu un ziar de-i zice gandu lu vantu, care nici macar un telefon nu-si dau pe site, sau o adresa, zici ca suntem ciumati, sa nu cumva sa ne apropiem de ei nici macar cu “gandu”! Ma uitai acum pe site-ul lor oficial, ca nu m-am mai uitat de cativa ani, si stii ce-am vazut? Ca au fost interceptate nu-ş ce tancuri rusesti nu stiu pe unde, dar telefonul ori adresa lor tot n-o interceptai pe site! Respect voi? Respect si noi! Ce sa-i faci, sunt in sfere mult prea inalte unii din colegii tai de breasla, nu se coboara asemeni tie si altora (mai pamanteni) la noi, plebea!
    Te salut, cu respect!

  14. PD-L = TRAIAN BASESCU = POLITIE POLITICA !!! Traian Basescu a fost racolat de Securitate in 1973, pe cand era elev al Institutului de Marina, intocmindu-i-se dosarul personal nr. 3990/09-11-1973. Pana la terminarea studiilor, in 1976, a fost colaborator al lucratorilor din Directia a IV- a de Contrainformatii Militare. (A nu se confunda cu Directia a III-a de Contraspionaj!). In aceasta calitate, elevul militar Traian Basescu avea obligatia sa informeze organele de Securitate despre modul in care se desfasurau activitatile specifice in Institut, despre comportamentul si atitudinea colegilor si ale cadrelor didactice atat in cadrul activitatilor specifice, cat si in particular. La terminarea studiilor, Directia a IV-a de Contrainformatii Militare a incetat legatura cu colaboratorul Traian Basescu, dosarul personal al acestuia fiind transferat la Inspectoratul Judetean Constanta al Ministerului de Interne, Departamentul Securitatii Statului, cu adresa nr. 00151392/29-09-1976. Dupa absolvirea Institutului de Marina, Traian Basescu este incadrat ca ofiter la intreprinderea de Exploatare a Flotei Maritime NAVROM Constanta. in aceasta calitate, Traian Basescu este preluat ca informator-sursa de catre lucratorii Biroului de Securitate Port Constanta, condus la acea vreme de ofiterul Dumitru Nicusor. * Printre ofiterii de Securitate, Basescu avea numele de cod ?Piratul?. * Ofiterul de legatura Mihai Avramides era multumit de informatiile pe care i le dadea ?Piratul?. * Nicusor Dumitru, seful Biroului de Securitate Port Constanta, il considera pe Basescu un informator de exceptie. * De multe ori ?Piratul? informa din exces de zel, dand informatii suplimentare. * Din cauza lui Basescu, au fost debarcati multi marinari nevinovati. Ofiterul de legatura al lui Traian Basescu este in viata: Mihai Avramides traieste la Braila. In ceea ce priveste ?Registrul cu persoanele din randul membrilor PCR, pentru care s-a dat aprobarea sa sprijine munca de Securitate?, este vorba de un registru tip repertoar, in care sant inregistrate in ordine alfabetica peste 600 de persoane; dintre acestea 454 erau surse, 88 rezidenti si 91 gazde. Printre ei, pe pagina rezervata literei B, la numarul 19, figureaza Traian Basescu, pe atunci ofiter II la Portul Constanta. Era sursa si il avea ca ofiter de legatura pe locotenentul major Mihai Avramides. La terminarea studiilor, Directia a IV-a de Contrainfor

  15. Nu este o noutate , acest marinar a facut politie politica in 2006 -iunie antena 1 a predat puterea securitatii pentru a conduce tara si sunt foarte multe incalcari ale codului penal exista dovezi in postul national tv anul 2005-2006 .“ o victima a politiei politice “

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.